Keresés

Részletes keresés

Sumo Creative Commons License 2000.06.18 0 0 593
vazzzzzzz!! nincs meg valakinek mpegben?:))) najo, ne legyunk telhetetlenek, esetleg avi?:) vagy VHS?
m.illion Creative Commons License 2000.06.18 0 0 592
Egy kis hiba azért becsúszott: miközben Janick Gers beszélt, a képernyőn Adrian Smith neve szerepelt. Na de ne legyünk telhetetlenek...
A műsor címe egyébként 72 óra.
Előzmény: Legion (590)
The Evil Creative Commons License 2000.06.18 0 0 591
Ne bassssssssssssssz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szédülök, rosszul vagyok, ezt nem hiszem el! Melyik műsorban volt, mikor ismétlik? A k*rva életbe!!!!!
Előzmény: Legion (590)
Legion Creative Commons License 2000.06.18 0 0 590
Pénteken volt a közszolgálati kettesen valami kultúrális musorban Maiden. Bejátszások a koncertrol, Janick és Steve nyilatkozott. Korrekt volt a felkonferálás - a lemez címét is jól mondták, és a végén külön is megmutatták és mondták, hogy már meg lehet venni.
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 589
:-))))
Te se, már én is :)))
Előzmény: Bookshie (588)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.14 0 0 588
Ne pánikolj, "odaát" már válaszoltam...
Előzmény: The Evil (587)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 587
Mi az a 2Rock??????!!!!!!! Hol? Mikor???
Előzmény: Bookshie (585)
rostockol Creative Commons License 2000.06.14 0 0 586
Csá!
Hát ha már ennyi szó esett a budapesti Iron Maiden koncertről, amiről én csak hallottam (pl. kinn volt a Demonlord, a Stainless Steel, az Irigy Hónaljmirigy legénysége is :)), mesélek nektek egy másik Maiden koncertről, pár nappal később Monzában.
Egy kétnapos metálfesztivál első napjának főzenekara volt a Maiden. Előtte volt a Dirty Deeds, meg ilyenek, de a nagyobb nevek 3-kor indultak be: Edguy, Sentenced, Dark Tranquility és Demons&Wizards. Sajnáltam, hogy az Edguy csak 40 percet kapott, de hát még fiatalok és viszonylag ismeretlenek. A Demons&Wizards pont a Maiden előtt játszott, és nekik próbálták meg először igazán beállítani a hangzást, ehhez képest Hansi Kürsch fél percig néma volt :)
Többször is elmondták milyen hatalmas élmény a Maiden előtt játszani, szerintem meg aki Hansit hallgatja az már önmagában is remek élménnyel gazdagodik. A DW súlyosabb, mint a lind Guardian, de Hansi hangja ellensúlyoz.
Azután jött a Maiden. Egy 25000 futballstadionról van szó, csurig tele.
A küzdőtéren jó előre bemásztam, gondoltam nem távcsővel kéne kuksizni a zenekart. Az olaszok koncertkezdés előtt már mutogattak egymásnak, hogy vigyázni kell, mert biztos, hogy gáz lesz. A Wickerman első taktusaira elszabadult a pokol, és majd' 2-3 percig ment a darálás kegyetlenül. Mindegy, állva maradtam, néztem a rohangászó, lelkes zenészeket. Adrian barátunk is beindult - már amennyire tőle tellett. A hangosítással nem volt gond, Dickinson vagy 10x elmondta, hogy scream for me Monza - és volt egy kis scream :)
A szettlista ugyanaz volt, amennyire én hallottam láttam, az előzenekarok tagjai is ott nyomultak a közönség soraiban (a Sentenced tagjait alig hagyták élni), és mindenki énekelt, dalolt, csápolt.
Jólesett látni, hogy milyen szép metálélet van külföldön :)

Röviden, tömören ennyi egyelőre :)

Üdv,
Rostockol

Bookshie Creative Commons License 2000.06.14 0 0 585
Bocs, ha valaki már említette előttem... Holnap Maiden a 2Rock-ban. Csak ennyi.
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 584
Melyik számban írtak a Maidenről és mit?

"Welcome to Iron Maiden's brave new world!!!!!!"

Előzmény: lx (583)
lx Creative Commons License 2000.06.14 0 0 583
"a Népszabiban Bátor új világnak fordították"

Ezt nem is hallottam. Hmmmmm, hogy a Maident nem ismerik, az OK(?), de hogy azt a könyvet sem, amit - már csak a génmanipuláció napi témája miatt is - naponta felidéznek...
Magyarország legegyszerűbb napilapja. :P

lx

Előzmény: OldFirehand (563)
Sinus Creative Commons License 2000.06.11 0 0 582
nem hiszem hogy van "koncertnek megfelelo" ruhazat, nekem semmi bajom azzal aki nem Maidenes poloban volt pl., es megserteni se akarok senkit, de az a 2 emberke akit lattam kifejezetten nem oda illo cuccban volt... attol meg lehet, hogy ok is ugyanugy raztak a fejuket meg tudtak a szovegeket, koncert kozbe nem lattam oket, csak erdekes volt az ellentet.
Előzmény: deValera (581)
deValera Creative Commons License 2000.06.11 0 0 581
Szerintem nem kéne cikizni azt, aki nem a "koncertnek megfelelő" módon öltözött fel. Ha valaki bezselézett hajjal megy Maiden-koncertre, tegye. Végül is kifizette az 5000 Ft-os belépőjegyet, és mehetett volna aznap discoba is, nem? Ezek tipikus külsőségek, az embert nem a ruhája teszi, még koncerten sem!
Végtére is sokan a nemzedéktársasim közül(30 éves vagyok)nem úgy öltözünk, ahogyan a 80-as években mentünk Iron Maiden koncertre. A hosszú hajat levágják, meghíznak a rockerek, stb. vannak ennél fontosabb dolgok is. Például az, hogy a fémzene kinek mit jelent 2000 nyarán!
The Evil Creative Commons License 2000.06.11 0 0 580
www.ironmaiden.com
Előzmény: Törölt nick (579)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.11 0 0 579
aha
Előzmény: The Evil (578)
The Evil Creative Commons License 2000.06.10 0 0 578
"Budapest show. It was Kin magic, we are all having the best time up on stage ever. I've got to admit it." /NICKO MCBRAIN/
Libertine Creative Commons License 2000.06.10 0 0 577
Kivéve, ha veri őket...:-)))

a libertine

Előzmény: BC Rich (576)
BC Rich Creative Commons License 2000.06.10 0 0 576
Én két éve a Black Sabbathon láttam valamelyik nyálgép fiúcsapat két tagját (meg nem mondom, kik voltak). Hiába, a rock hatalma... Mondjuk érdekes lenne, felfedezni Harrist egy 'N Sync koncert videóján :)))
Előzmény: vinyo (574)
vinyo Creative Commons License 2000.06.10 0 0 575
Egyébként nem fikázni akarom a klipeket, de az tény, hogy katasztrofálisak ... ugyanakkor k... jók is !!! Némelyiken az ember szétröhögi az agyát, de egyben nagyon nagy hatással van az emberre. Remélem, ez érthető. :-))) Szóval, van valami varázs ezekben a klipekben - és ez úgy globálisan igaz a régi Metal videókra ld. Twisted Sister és társaik.
vinyo Creative Commons License 2000.06.10 0 0 574
Ja, most jut eszembe, láttam a koncerten a Kerozin együttes egyik oszlopos tagját ( az énekest ). Ennél jobban már csak akkor lepődtem meg, amikor a 97-es Kiss koncerten beemgedés ott állt a sorban Betty Love.
Sinus Creative Commons License 2000.06.10 0 0 573
> kb a tömeg közepén

stimmel, akkor ugyanott voltunk :))

Előzmény: Wisey (572)
Wisey Creative Commons License 2000.06.10 0 0 572
Én valahol a közeledben lehettem, kb a tömeg közepén. Én is láttam, hogy egy kisgyerek az apja nyakában ül, és csápol rendesen :-) Én is majd kiviszem a fiamat, ha lesz rá alkalmam, hadd tanuljon a gyerek :-)
Nyálas buzikat szerencsére nem láttam...

The Evil!
Fotóztál? Engem is érdekelne, de inkább "hagyományos" fotóként. Remélem a negatív még megvan :-)

A videoklippek szerintem nem rosszak. A Troopert nem írta senki, abban egy régi (sajnos nem tudom, mikori) angol-orosz csatából (vagy legalábbis egy arról készült filmből) mutatnak részleteket. A Run To The Hills-t sem rossz, a többit sajnos nem láttam. A Can I Play With Madness viszont végig videoklipp, nem a szokásos "Maiden a színpadon + régi filmbejátszások".

Előzmény: Sinus (568)
The Evil Creative Commons License 2000.06.10 0 0 571
Scannelésre kész állapotban vannak. Csak épp nincs scannerem :))))))))
Előzmény: Bookshie (570)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.10 0 0 570
What about your photos, dear?!.....
Előzmény: The Evil (569)
The Evil Creative Commons License 2000.06.10 0 0 569
Nekem meg ez jutott az eszembe:
"I'm coming back
I will return
And I'll possess your body
and make Budapest fucking burn!"
:))))))))))))))
Sinus Creative Commons License 2000.06.10 0 0 568
most ez jutott eszembe: Azer szep latni ahogy apukak a kisfiukkal headbangelnek meg eneklik a szovegeket, meg volt meg egy-ket nagy arc. Viszont kiszurtam 2 zseleshaju szolizott kigombolt inges feltolt napszemuveges buzit (jobb elol ultek a lelaton). Latta meg oket valaki? Mit keres az ilyen egy Maiden koncerten? :)

Amugy meg en feluton a kevero meg a szinpad kozott nem ereztem hogy halk lett volna, viszont abba igazatok van hogy visszajohettek volna meg a vegen. De fenntartom hogy kurvajo volt.

The Evil Creative Commons License 2000.06.09 0 0 567
Szerintem a Can I Play With Madness klipje is egész jó. A Run To The Hills klip is tetszett, van benne pár rohadt vicces jelenet. a Number Of Thje Beast klipet is poénnak szánhatták.
A többi '80-ast sajnos nem ismerem alaposan.

Wisey :))))))))

Előzmény: vinyo (565)
Wisey Creative Commons License 2000.06.09 0 0 566
Elég egyszerű a válasz, miért nem játszották a Stranger In A Strange Land-et. Hogy nézett volna ki, hogy a Brave New World lemezbemutató turnéján azt énekli Bruce, hogy:
"NO BRAVE NEW WORLD, NO BRAVE NEW WORLD
Lost in this place, and leave no trace."
:-)))
vinyo Creative Commons License 2000.06.09 0 0 565
Na, akkor beszéljünk másról.
Szerintem a 80-as évek Maiden klipjei egytől egyig szarok : mind ugyanolyan.
A Holy Smoke szintén szar ( viccesnek szánták ), de ott legalább van videoklip-jellege a dolognak. Viszont a Be Quick-től kezdődően mindegyik jó.
Néhányotokkal ( pl. Mr.Evil ) azt hiszem, fel kéne vennem a kapcs.-t, mert olyan ritkaságokról olvasok itt, amelyeket be kellene szereznem.
Sumo Creative Commons License 2000.06.09 0 0 564
en voltam mar a kisstadionban, mike oldfielden, igaz, ott nem pont a hangero volt a lenyeg, hanem a tisztasag (erdekes, ott meg tudtak oldani, hogy minden egyes hangocska kulon megszolaljon?? persze a metalnak nem kell, az amugyis csak fureszeles! :(( ), es megis ennel a maidennel _nagyobb_ volt a hangero!!
nem tudom ki kevert akkor, es ki most, de ez a mostani egy szazfokus skalan -115ot erdemel!!!!
Előzmény: ÖDÖN (562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!