Keresés

Részletes keresés

jkarhu Creative Commons License 2000.06.04 0 0 267
Vigyázat, vigyázat!Addig-addig értekeztek itten H. Pálról meg az ő értélmi képességeiről, hogy a végén még baj lesz. Egszercsak elér a háló a lápba, megtudja miket irkáltok össze róla, és rettenetes bosszút áll. Persze legalább lesz mivel megtölteni a Harschonát.
Előzmény: sniff (266)
sniff Creative Commons License 2000.06.04 0 0 266
Mar csak ket nap es indulok haza. Utana meg egy nap es meg is erkezem. Onnantol kezdve ekezetek is lesznek igerem. Kezd egy paranyit elegem lenni Los Angelesbol. Nekem Szigliget kell vagy semmi. Azert mindenkit csokoltatok innen a vilag masik felerol ahol az ertelmesebb emberek vannak H. Pal ertelmi szintjen.
doktor wang Creative Commons License 2000.06.02 0 0 265
Hozzászóltam, és megyek tanulni a holnapi idétlen vizsgámra ahhoz a tanárhoz, aki kidobta egyik kollégátokat már egy másik oktatási intézményből.
Tüdőke Creative Commons License 2000.06.02 0 0 264
A Harschona jóvoltából végre fény derült B. Mihály rémtetteire. Hogy van szíve valakinek ilyen kedves állatokat kínozni, mit több, elpusztítani? :-0
Pedig B. Mihály alapvetően kedves, rendes, jóravaló ember. Az Örexemben egyszer meghívott egy fröccsre. Azóta bandzsítok. Piros fröccs volt.
Szerintem B. Mihály halpusztító ámokfutásairól alapvetően az igazi értékektől elidegenedő, tüdőmegvető társadalom tehet.

A Harschona fényes tekintetű szerkesztőinek kegyelmébe ajánlom a következő történetet, amely velem esett meg Szigligeten.

Sötét este volt. Imre bácsi kék színű honvédségi melegítő fölsőjét húztam magamra. Alatta egy Devergó (hosszú ó-val) feliratú fekete poló figyelt. Erősen gondolkodtam, hogy az aranymellényt vegyem fel (az ominózus ruhadarabról még megnyilatkozok), de három törköly megivása után letettem ebbéli szándékomról. Lementünk biliárdoztam az Öregxembe. Ahol vodkát fogyasztottam. Az első pártit parádés fölénnyel nyertem meg, a közönség lelkes "a király, a király" felkiáltásokkal üdvözölt. Azután defibrilláltam.

Rá egy évre, a napfogyatkozás környékén a strandon ücsörögtem, beszámítási képességemre károsan ható anyag befolyása alatt, és csak annyit hallottam: "a király, mit iszik a király?". A király Unicumot ivott. Majd - nem úgy, mint egy cső - eldőlt.

Már akkor tudtam, hogy Szigliget örökké kitörölhetetlen fejezetet hagy emlékeimben.

Ez volt eddig a leghosszabb hozzászólás, a legszebb utolsó mondattal. Doktor Wang sehol sincs. De tényleg, már több mint másfél órája nem szólt hozzá.

Aggódom.

zaranyos Creative Commons License 2000.06.02 0 0 263
Felteszem Pali bá szokásos pénteki kérdését: ki jön le?
jkarhu Creative Commons License 2000.06.02 0 0 262
----S Z I G L I G E T I H A R S C H O N A---------Közéleti napilap. Új folyam, 3 szám. 2000.06.02.
KÜLÖNKIADÁS

Nemvolt hiábavló lapunk felhívás, melyben a megátalkodott B. Mihály megfékezésére kértükfel olvasóinkat. Egy lelkes természetvédő akcióba lépett és a képen látható lényt helyezte B. ágyába figyelmeztetésképpen. Ha az elvetemült gazember ebből sem ért - mondta tudósítónknak -, legközelebb nem lesz ilyen kíméletes.


B. borzasztóan megrettent reggel, amikor meglátta ezt. Később megnyugodott, amikor rájött, hogy nem tükör

Előzmény: deltoid (259)
deltoid Creative Commons License 2000.06.02 0 0 261
Tüdő:Melózni, azt nem. De pofázni, azt igen, miiii?! Meg már megin ez a vizesblokk, ejnye, ejnye...

Előzmény: Tüdőke (260)
Tüdőke Creative Commons License 2000.06.02 0 0 260
Annyi pályázat volt már, én is kiírok egyet.

Nyílt, nemzetközi tender.

Tárgya: Tüdőke sérelmére az állam- és jogtudományi kari, és egyébként felsőoktatás körében elkövetett, vizsgák útján való veszélyeztetés, súlyos testi és lelki sértés körében megvalósított sérülések és betegségek, úgyszintén mentális károsodások kigyógyítása. Elkövetési magatartás: rekreáció, szalontüdővel és csudadoktorral.

Helyszín: Szigliget, csapolt sörrel és Unicummal bíró italmérés, valamint egy ház ággyal. Használható vizesblokk előny. Vízórások kíméljenek.

Doktor Wang és Tüdőke hozzátartozói a versenyen nem indulhatnak.

Pályázat díja: Tüdőke visszanyerendő életkedve, szellemi és testi frissessége, amelyre topicidegen nemzetünknek és Szigligetnek sürgősen szüksége van a felemelkedéshez. Ámen.

Határidő: azonnal.

deltoid Creative Commons License 2000.06.02 0 0 259
----S Z I G L I G E T I H A R S C H O N A---------Közéleti napilap. Új folyam, 3 szám. 2000.06.02.
KÜLÖNKIADÁS

Az Olvasóhoz!
Édes Olvasóink!Reméljük, örömeteli meglepetést okztunk színes hétvégi magazinunk első számával, amelyben válogatott képanyagot közöltünk B. Mihály rémtetteiről. Legújabb információnk szerint B. - aki mit sem tud az ellene indított eljárásról - a hétvégén folytatni akarja bűnös és perverz tevékenységét.Mindenkit kérünk: akadályozza meg a készülő jogsértést! Ne hagyják, hogy B. Mihály ismét horgészbotot vegyen a kezébe, mert annak eredménye előre tudható! Értesítsék a legközelebbi rendőrt!
MENTSD A DURBINCST, NE SIRÁNKOZZ!

Előzmény: Tüdőke (257)
doktor wang Creative Commons License 2000.06.02 0 0 258
ZARANYOS!

A mennyiséági különdíj nekem igencsak rosszul esett, ezért nem szavaztam rád a Sz.-i szépségversenyen!

Tüdőke Creative Commons License 2000.06.02 0 0 257
Tüdőke eléri-e egy yorkshire-i sertés vágósúlyát augusztus 20-áig? - Deltoid felvetését egyszerűen visszautasítom. A vizsgáim következtében (merhogy én is vizsgázok), már lassan annyit se nyomok, mint egy yorkshire-i terrier.
Előzmény: deltoid (209)
Tüdőke Creative Commons License 2000.06.02 0 0 256
Zaranyosnak nagyon köszönöm a külön díjat. A napokban átvettem, többször is, most is fáj a fejem belé.Külön öröm, hogy a második helyezett vers (Deltoid: Tüdőke) által is érintve vagyok. Most teljesen elérzékenyülésre kerültem, köszönöm.
Előzmény: zaranyos (204)
doktor wang Creative Commons License 2000.06.02 0 0 255
Én úgy tudom, hogy csak hajadonok szoktak indulni a szépségkirálynő-választásokon, ezért nem szavaztam a szintén esélyes B.-nére.
jkarhu Creative Commons License 2000.06.02 0 0 254
---SZIGLIGETIHARSCHONA----
++SZÍNES MAGAZIN 2000. 06. 04. SZOMBAT++

Megdöbbentő képeket kaptunk B. Mihály gaztetteiről. (Kérjük, a gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább a lapot.)


B.legyakoribb áldozata


B. gyakran és élvezettel nézte végig ilyen áldozatainak haláltusáját.

Mint arról Móricz Sándor munkatársunk már beszámolt B. 1983 óta legalább száz esetben a háza előtti szőlőbe hajította az általa kifogott, még élő halakat, és élvezettel nézte kínlódásukat.
Aki szereti ezeket a kedves állatokat, nem mehet el szó nélkül az ilyen gaztettek mellett. Követeljük a rendőrségtőlaz elvetemült bűnelkövető példás megleckéztetését.

Előzmény: deltoid (252)
Ifjonthykarola Creative Commons License 2000.06.02 0 0 253
De most mér'?!
Jóvan szavazok a Kingára, így akkor ketten leszünk szépek.
Előzmény: deltoid (252)
deltoid Creative Commons License 2000.06.02 0 0 252
---- S Z I G L I G E T I H A R S C H O N A ------
Közéleti napilap,új folyam,3. szám, 2000.06.02.
---------- Alapította: Doktor Wang ---------------
--------------------------------------------------
Az Olvasóhoz!
Rohadt kis szemétláda Olvasók! A feleségemet akartam megszavaztatni! Na mindegy, majd jövőre.
Jelentjük, hogy a Szigliget szépe címet Ifjonthy Karola nyerte el, mert ő kapta a legtöbb (1) voksot. Jutalma, ahogy ígértük, nem marad el.
Most pedig újabb közvéleménykutatást hirdetünk: szavazzanak, ki a legszebb szigligeti férfiú. Hajrá, hajrá!

Babits Béla

S z i g l i g e t m á m a

Folytatólagosan elkövetettt állatkínzás alapos gyanúja miatt eljárást kezdeményezett a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság B. Mihály (35)budapesti lakos ellen. A rendőrség adatai szerint B. 1983 óta legalább száz esetben a háza előtti szőlőbe hajította az általa kifogott, még élő halakat, és élvezettel nézte kínlódásukat. Ha a vádak beigazolódnak, B. akár kétévi szabadságvesztésre is számíthat.
A BV intézetek tapasztalatai szerint az állatkínzókat a börtönökben nagyon szeretik a kétméteres, kigyúrt, erőszakos bűncselekményekért több ízben elítélt bűnözők.
+++
Móricz Sándor

P á r m o n d a t b a n

- Községünk önkormányzata szombaton délután ingyenes borkóstolót rendez a kikötő parkolójában - értesült lapunk. A hírt községünk önkormányzata cáfolta.+++

- Lapzártakor értesültünk: manipulálták a Szigliget legszebb leánya szavazást. Ifjonthy Karola nem kap semmit. Új szavazás lesz.+++


Előzmény: deltoid (241)
doktor wang Creative Commons License 2000.06.02 0 0 251
JKARHU!

Van egy

vago.index.hu

című oldal, ott lehet fejet törni, néha ugyan nem működik!

doktor wang Creative Commons License 2000.06.02 0 0 250
Vietkong!

Örülök az újabb színvonalas versnek.

ifjonthykarola!

Érzelmeim nem anyagi érdekeltségen alapulnak!

vietkong Creative Commons License 2000.06.02 0 0 249
Hahh. Kár, hogy csak most találtam ezt a topicot. Az utóbbi hét (v. nyolc) nyáron mindig eltöltöttem egy-két hetet Szigligeten, abból az okból kifolyólag, hogy a topic elején már említett orosházi fúvószenekar tagja vagyok. Bízvást állíthatom: Szigliget remek hely, bár az ott töltött délutánok, éjszakák, hajnalok többségére nem emlékszem. A legjobb, ivásra alkalmas hely pedig szerintem csakis a vár és csakis iccaka. Nagyon geil a cucc. Azt nem tudom, hogy az idén megyünk-e, mert a felsőoktatásban vállalt pervazív szerepem miatt nem tudok próbára járni, így semmi infót nem tudok az idei útról. Üdvözlök minden Szigligetit, és Szigliget-fant!!!

Végezetül álljon itt egy - a zenekar vmely tagja által, enyhén illuminált állapotban szerzett - szösszenet:
"Tipi-Tapi Dínó,
Szigligetni oly jó!!"

Ifjonthykarola Creative Commons License 2000.06.02 0 0 248
Megdöbbentő a hasonlóság!
Előzmény: jkarhu (247)
jkarhu Creative Commons License 2000.06.02 0 0 247
És akkor lássuk (Hav támogatásával) a már emlegetett élőlényt, amelyhez tgyakran hasonlítják barátai B. Mihályt

Havária Creative Commons License 2000.06.02 0 0 246
Akkor az vagy nem pécé, vagy nem microszaft, vagy én nem írtam le érthetően. Moncsak, Hollywood nagyob mint Szigliget? És láttad már a Seron Sztónt?

Hav

Előzmény: sniff (243)
jkarhu Creative Commons License 2000.06.02 0 0 245
OFF
Megkaptam, köszönöm. most megkeresem valamelyik gyakorlópályát, de visszajövök!!
ON

Egyébként mit offolok itten, ebben a topikban nincs off.

Előzmény: Havária (239)
Ifjonthykarola Creative Commons License 2000.06.02 0 0 244
A menedzseri tiszteletdíjadat majd személyesen megbeszéljük...
Előzmény: doktor wang (242)
sniff Creative Commons License 2000.06.02 0 0 243
Udv, vagy ahogy itt mondjak hi!
Hat itt vagyok ezen a rettenetesen gusztustalan helyen amit Hollywoodnak hivnak es nem embernek valo. Reggel vettem egy lapot es csodak csodaja egy szigligeti hatborzongato hir volt benne. Ime

A tapolcai es a badacsonyi rendorok osszehangolt munkajanak eredmenye keppen tegnap ket rendkivul veszelyes alvilagi horgasz csuklojan kattant a bilincs. A szigligeti molon egy gyors kommandos akcioval masodpercek alatt kapcsoltak le B.T.-t es A.G.-t akiknel nagy mennyisegu tiltott etetoanyagot valamint emberelet kioltasara alkalmas horgaszbotot is talaltak. Ha az igazsagszolgaltatas is hasonlo szigorral lep fel, a tisztesseges, zizivel horgaszo embereknek nem kell a ket gonosztevotol tartaniuk a jovoben.

Hat ennyit mostanra. Asztalaviszta bebi!

Havaria! Nem megy az aaaa betu ugyhogy sniff neven vagyok itt

doktor wang Creative Commons License 2000.06.01 0 0 242
Én ifjonthykarolára szavazok, mint sz.-i szépségkirálynőre!
deltoid Creative Commons License 2000.06.01 0 0 241
---- S Z I G L I G E T I H A R S C H O N A ------
Közéleti napilap,új folyam,2. szám, 2000.06.01.
---------- Alapította: Doktor Wang ---------------
--------------------------------------------------
Az Olvasóhoz!

Oh, nyájas Olvasó!ismét "eljött" a nyár, amidőn a szívek "vidám" dalra fakadnak, s az ifjak deli ágyékában jókora gerjedelem támad. Szerkesztőségünk "úgy" gondolta, hogy e jeles alkalomból megkéri olvasóit: szavazzanak, "hogy" megtudhassuk végre, "ki" a legszebb községünkben. A legtöbb voksot kapó ifjú értékes díjat nyer. Hajrá!
+++
Ignotus Károly

------------Sz i g l i g e t m á m a------------
Óvatosan vezetni!

Poétikus esték címmel ismét megrendezi hagyományos kulturális sorozatát a hétvégén Sz-en B. Mihály, a Pipacskirály. A művész egyebek mellet saját "Szigliget árkaiban háltam" című új ciklusából olvas fel a közösségi házban, közkívánatra. A rendező a műsorváltoztatás jogát fenntartja. A program idején kéretik óvatosan vezetni.
+++
Kaffka Manyi
------------P á r m o n d a t b a n--------------

- Önálló közterület-felügyelet felállítását szorgalmazza a védelmi bizottság. Az utcai őrség kiemelt feladata lesz az Sz. Viktor által okozott diszkóbalesetek nyomainak eltüntetése+++

- Születésnapja alkalmából elhasalt a büntetőeljárás-jog vizsgán községünk egyik kedvence, a Pécsen tanulmányokat folytató Tüdőke.
UV tíz nap múlva. Gratulálunk, Tüdőke!

Előzmény: jkarhu (237)
jkarhu Creative Commons License 2000.06.01 0 0 240
köszönöm, köszönöm

(Bár még nem kaptam meg.:-) )

Előzmény: Havária (239)
Havária Creative Commons License 2000.06.01 0 0 239
mail ment a segédlettel.... :)

Hav

Előzmény: jkarhu (237)
jkarhu Creative Commons License 2000.06.01 0 0 238
Tulajdonképen csak meg akartam mutatni azt a lényt, amelyhez barátai gyakran szokták hasonlítani B.Mihályt.
(lápi póc)
Előzmény: jkarhu (237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!