Na mégegy utolsót: lehet, hogy még maradt egy Bíborszél maxi is az MCD Camponában. Az albumot szerintem elvitték már. Ha jól tudom, ők inkább a U2 vonalat követték?
Talán még megvan valahol az a régi (Popcornos?) cikkem róluk. Az énekes gyerek fekete pöttyös ingben, kalapban...ritka okos megjegyzés az újságban: összegyúrt Robert Smith illetve Boy George (mármint az énekes, ugye).
Lehet, hogy ma estére elhagylak benneteket. További jó játszadozást!
Ha bemész a boltba, az akciós részen (az ablaknál) megtalálhatod. Nem állnak érte sorba, úgyhogy biztos lesz még. Sőt, ha odamész mondjuk a Zoli nevű eladóhoz és rám hivatkozol, 20% kedvezményt is kaphatsz a lemezből. Persze csak ha eredetiben kell....látod, Birdmadboy -nak is megvan.
Kortársakra visszatérve: én akkor figyeltem fel rájuk, amikor a királyi TV -n volt valami tehetségkutató úgy 1990 körül. Ők voltak a legjobbak még sem ők nyerték a lemezszerződést, hanem valami libuci. Ők egy Citroen BX16 -ot nyertek, annak az árából vették fel talán a lemezt.
Az angol nyelvű lemezüket hallottam nem is olyan régen..., a szövegek és egy-két szám részleteiben meglehetősen a Cure -ra hajaznak.
Valahogy ők is (egy sor magyar zenekarral együtt) kimaradtak az életemből végül. Mégiscsak az angol zene az igazi!!!
Na meg Simon (a Gallup!) volt az, aki majdnem lenyomta Ross Robinson pruducer urat a 2004 -es album készítése közben. Lehet, hogy megint hülyeséget írok, de szerintem Ő a 'legharciasabb' a bandában. Anno a Perry és O'Donnell csókákra ha ránéztem, sütött róluk a nyugalom.
Eruc: azt írtad, Robert is tud szemét lenni. Erről tudsz valami bővebbet is mondani?
Onnantól szeretem leginkább a Bare-t, mármint amit te is írtál hogy "But there are long long nights when I lay awake" Volt egy időszak az életemben nem is oly rég mikor egész nap ezt hallgattam :'(
Nah a másik meg hogy mondod hogy a 2000-es Dream Tour is még szomorúbb volt. Hát ezt most nem nagyon értem, ezek szerint a Bloodflowers még rosszabbul volt promózva mint a WMS?
Jah meg egy másik kérdés, ha már ennyire közelről is ismerted a bandát. Hogy Simon mennyire flegma mint így magán ember? Ez azért érdekel, mert imádom nézni a koncert videókat, és Simon arcáról mindig ugyanazt a "leszarom bazz játszatok amit akartok" tekintetet olvasható le, ami szerintem vicces. :) Pl a kedvencem mikor voltak valami acustic session-ben, és Simon egyfolytában úgy nézelődött mint aki azt várja, hogy mehessen haza. :))
Úgy tudom, Gallup is (nem a Simon) írt valami könyvet a Cure -ról. Magyarnyelven csak az Üvegszendvicset volt szerencsém olvasni, úgyhogy mindenféleképpen hiánypotló lenne egy új könyv.
Én találtam a Cleopatra Records oldalán egy új Cure könyvet 'After the rain...The Cure' címen. http://www.cleopatrarecords.com
OK! Dekódoltam a válaszodat: szóval készítettél már mélyenszántó lélekbúvár interjút! Ha nekem lenne ilyenre lehetőségem, nem követném el azt a hibát, amit a riporterek többsége elszokott. Mindig ugyanazokat kérdezik csak. Én rámennék az érdekességekre és lehet, hogy egy kicsit szembesíteném Robertet a meg nem valósított igéreteivel.
A készülőfélben lévő könyvedről mit lehet tudni? Személyes élményekről fog szolni, vagy valami átfogó Cure biográfiára kell gondolni? Magyarországon is megjelenik majd (magyar nyelven, persze) ? Hülye kérdés: csináltál már 'interjút' Roberttel vagy a zenekar többi részével úgy, hogy azt felvetted valamire?