Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Hát ez nem ismerkedés céljával indult. Laza dumcsinak készült. De sajnos megszökött... Nyilván hozzá van szokva, hogy csak úgy beleülnek neki.. Hatalmas Alfa a faszi... Hmm...
De én éppenhogy gyáva vagyok... Mindig elbűvöl a hatalmas méret... (intelligencia, duma, talpraesettség, nyugalom, lazaság, műveltség, vagyányság, tisztességes zsiványság, műszaki dolgok mutogatása, elmagyarázása (egy hangot nem értek belőlük) stb..) De amikor be akarják akasztani nekem, akkor sutty! Iszkiri van!
Félek, hogy szerelmes leszek. Szeretem, ha józan tudok maradni. Igazából félek a Faszoktól.
Mert nem az a baj, hogy a világ olyan, amilyen, hanem az a gond, hogyha mindenkit csak haszonteremtő képessége szerint tekintünk, akkor ezt mondjuk ki. Mondjuk ki, és aki többe kerül, mint amennyi hasznot hajt, nyírjuk ki. Ne kenjük össze az egészet azzal, hogy batisztkendőkkel itatjuk fel a könnycsppjeinket a Kis gyufaárus lány történetének hallatán... Simán rúgjuk fel! Még mindig jobb, mint álságosan odamenni hozzá, hogy te a lumpen szüleid miatt fagysz halálra, és ennek okán ezt érdemled. Mennyivel humánusabb agyaggalambosat jáccani ehelyett... Sokkal inkább tiszteli ez utóbbi cselekedet az embert, mint az előző álszent viselkedés. Valljuk már be magunknak végre!
Persze, egyiket sem gondolom megoldásnak. De ha már fenti két esetből kell választani, akkor a lelövés emberibb...
Hát nem bírta ki tovább... Aszittem, ennél nagyobb Alfa... Két nap nem sok, ameddig várt... Lehet, nincs mostanában körülötte másik punci... Ami majdhogynem kizárt... Há' én is csak 50 vok, és nem teljesen hülye... De moszt micináljak? Hmmm...
Nahh, válaszolnom kéne valamit... Én nem szeretem a direkt randikat... Szeretem, ha valamit csinálunk (ami nem a szex), és úgy, közben ismerkedünk... De hogy ismerkedés miatt én talizgassak...
Hát.. Ez is biztos nagyon szép lehet valakinek... Én megvallom, fogalmam sincs, h mi a fasz ez? De ha neked teccik, persze! Sajnálom, h nem tudok veled örülni.
Most nézek egy filmet, és van benne egy jelente, amiben egy nő (naná, hogy nem ffi) fürdet egy tattert egy idősotthonban valami űrhajó-szerű fürdetőkádba...
sosem fogjuk behozni a hátrányt! Sőt! Az növekedni látszik...