90 napos diéta - a XXI. század fogyókúrás csodája lenne?:-) Várom a tapasztalatokat, véleményeket, recepteket, beszámolókat sikerekről és kudarcokról, egyszóval mindent, ami megkönnyítheti mindazok dolgát, akik úgy döntenek belevágnak!:-)
22. nap -5,10kg fogytam eddig :) Centiben: csipő: -8 cm, derék:-2 cm, mell: -5cm. Lehet, hogy a derekamat nem jól mértem, mert a ruhákon többnek érzem.
Aranyha90!
Én minden reggel iszom kávét, ugyanúgy mint eddig tejjel, cukor nélkül. Erről nem tudok lemondani :)
Milyen gyümöcsöt eszel?
Taela!
Szerintem a súly csökkenésd nagyon jó! Azt mondják az okosok, hogy heti 1kg fogyás ideális :) Gratulálok az eddigi eredményedhez :)
Szia mindenkinek!15 napnál járok . Ami zavar ,hogy még nem fogytam és sokszor bűntudatom van hogy este még vacsira ugyan azt eszem mint ebédre(kevesebbet persze)Ami nálam a probléma hogy egyetem mellett csinálom .4 kor ebédelek kb 8 kor vacsi mondjuk 11 -12 ig fen vagyok. Engem a gyümölcs annyira felpuffaszt :(annyira nem vagyok hasra hízó de most mindig kiáll a hasam:( Betartom a diétát annyit bűnözök hogy kávét ugy iszom ahogy eddig szoktam nem minden nap iszom de néha muszáj mert migrénes vagyok muszáj néha kávéznom.Már a víz mennyiség betartásásn is rajt vagyok:) Tudnátok tanácsot adni??kicsit el vagyok keseredve hogy nem fogytam :( 10-15 kg szeretnék lefogyni és itt olvasom hogy valaki azért bűnö ezzel azzal még is fogy:(Egyenlőre heti 2x mozgom.
Most írok ide először, de már olvasom egy ideje a fórumot. Ti győztetek meg arról, hogy érdemes belefognom a 90 napos diétába :D 175 cm magas vagyok és per pillanat 72 kg.
A 30. napomon méretkeztem és eddig -6 kg.
Én valójában kicsit máshogy csinálom a diétát, mint ahogy kéne :D Lehet, hogy akkor jobb lenne az eredményem, de én ezzel is elégedett vagyok egyenlőre :) A változtatásom: gyümölcs napon nem csak gyümölcsöt eszek. Szóba jöhet egy kis főtt zöldség, illetve a pár szeletke ropogós kenyérszelet teljes kiörlésű rozslisztből (én nagyon imádom). De persze gyümölcs így is több marad. Reggelente előfordul, hogy benyomok egy tartós kockakenyérből készült piritóst vékonyan megkenve vajjal :)
Emellett heti kétszer járok kangoora, és szintén kétszer aerobikra. Általában minimum 1-2 alkalommal otthon ugrándozok magamnak egy DVD-re.
Jah és vettem magamnak egy bőrfeszesítő kenőcsöt pár napja :D Tudom, ne higgyek az ilyenekben, mondja szinte mindenki, de hátha bejön :) Ha már fogyózok és sportolok is :D
Mondanátok esetleg nekem véleményt? Mit gondoltok? Jól haladok azért?
Rajtam kb. 10-12kg felesleg van, vagy már reményeim szerint csak 9 :) majd kiderül.
Két hét alatt remélem azért hogy lement annyi, az még reálisnak is mondható.
Szerintem olivabogyót keményítő napon lehet enni, de szerintem nem nagy bűn ha fehérjenapon salátába beleteszed, vagy akár bármely napon salátába. Bevallom én egy két falatot szoktam bűnözni nehéz napokon és lekopogom de így is meg le szépen ...
Én holnap reggel mérem magam. Majd megírom én is, aztán hajrá verseny :)))) Na, jó nem :D Mindig attól függ a fogyás mértéke, hogy mennyi a súlyfelesleg. Rajtam induláskor (3 hete) 20 kg plusz volt. Ennyit persze nem akarok fogyni, mert akkor már a bőrömön is látszódna, és azt nem szeretném. örülnék a 10-15kg minusznak is.
Kérdés:
szerintetek melyik napon lehet enni olivabogyót? Fehérje napom van, és nasiztam egy kis fetát. Közben eszembe jutott az olivabogyó, de nem mertem enni :(
Tegnap nekem is gyümölcsnapom volt :), és azt hiszem pont tegnap volt az a nap, amikor majdnem abbahagytam a fogyózást. Öszinténszólva ez volt eddig a legrosszabb napon. Egész nap fájt a fejem, pedig ettem többféle gyümölcsöt (banán, alma, körte, eper, kiwi) és ittam is. De erős voltam, nem engedtem a csábításnak ;).
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával....... Esetleg valakinek van jó tanácsa ezekre a gyenge napokra?
Úgy döntöttem csatlakozok én is hozzátok, leírom bánatom és örömöm ami ér engem eme 90 kemény nap alatt :).
Én két hete kezdtem el a diétát és ahhoz képes mint amilyennek gondoltam nem olyan vészes... a végső célom - 15 kg, remélem hogy kitartással és titeket olvasva sikerülni fog.
Holnap mérem meg magam először két hét elteltével, remelem hogy lement rólam 3-4 kg.
Ma egyébként gyümölcsnapom van....UTÁLOM! :D:)
de se baj finom a gyümölcs sali :D:D majd azt gonolom hogy egy tábla csokit eszegetek.:)
Az első 2 hónapomon vagyok túl, eddig -8 kg az eredményem, pedig volt olyan, hogy ettem olyat amit nem lehetett volna egyes napokon, de nem kell irgalmatlan nagy dolgokra gondolni. Pl. néha lement egy kis csoki vagy keksz mert szeretek nassolni. És amikor olyat főzök, amit nagyon szeretek és megkívántam, azt bizony megkóstoltam. De csak 1-2 falatot.
Szóval aki pontosan betart mindent, mindemellett még mozog is, az 2 hónap alatt simán leadja a 10-12 kg-t. Aki mostanában kezdi, annak sok kitartást, a víznap sem olyan szürnyű mint ahogyan azt elképzeli az ember. Én 3 litert ittam és egyáltalán nem voltam éhes tőle.
Cinderella, szerintem csinálhatod azt, hogy paradicsomot meghámozol, összenyomkodod, kicsit összefőzöd a pizzakrémmel, sóval, borssal, oreganoval, és nem nagy bűnözés, ha teszel a tetejére pár szem kukoricát:-)
Sok sikert!
Én a levezető időszakban vagyok, délig csak gyümölcs, este kevés kaja, hússal krumpli soha, kenyér soha.
Tartom a 15 kilót és a 3-mal kisebb ruhaméretet:-)
Ha eleget fogyóztatok, és ezt megmutatnátok másoknak is, nézzétek meg ezt a videót! Egy játék, amiben egy rövid videó beküldésével akár fél évig ti lehettek a legmenőbb reklámarcok.
Valamit tisztázzunk le nagyon gyorsan. Amit a Gastroyal állít, kommunikál és amihez asszisztál Tolvai Renáta és az általam egyébként elismert Szabó Győző, az egyszerűen hazugság, és tudatosan felépített átverés, egy amúgy jól felépített manipulatív marketing[...] Bővebben!Tovább »
Szívesen, imádom az oldalatokat, már követlek is Titeket és így már meg is van az eheti menüm, holnap be is vásárolok hozzá. Az a csokis-mentás süti :P... alig várom a keddi szénhidrát napot...mondjuk nekem még be kell szereznem hozzá mentát, de gondolom a Tesco-ban lehet venni.
Egyébként 34. napon -4 kilónál járok. Jelentem a keddi víznapot simán kibírtam, még másnap reggel is csak 10 körül ettem egy kis gyümölcsöt, annyira nem voltam éhes. Ez normális?
Ma fehérje van soron, ebédre 1dl májgombóc levest, aztán 1db spenóttal és fetával töltött csirkemellet és friss salátával, majd egy kis joghurtkrémet ettem. (utóbbi kettő Ati és Judit blogjáról) Maradt még mindenből így vacsira is ezek lesznek. :)))
Mindenkinek további sok sikert!!! Hajrá, győzzük le a felesleges kilókat!!!
Szeretnék gratulálni Babocikának, ujkorszaknak, HenusKa-nak, gk65-nek, Heni67-nek és a többieknek az eddig elért eredményekhez és kitartást kívánunk a jövőben is!
Külön köszönet Ghostchilinek a folyamatos "reklámért" és a kapott szép szavakért!
A blogot folyamatosan frissítjük (átlag 2 naponta kerülnek fel új receptek), szóval érdemes vissza-vissza nézni hozzánk.
Sziasztok ! Nekem ma van a 10.napom,nagyon élvezem a diétát;) ma az ebédem paradicsom leves volt a vacsim pedig egy kis krumplipüré,egy kis soskamartassal!;) tornázni sajnos nem mindennap jutok el de amint tehetem kb 1,5 órát edzek!;) csak egy problémám van,sajnos naponta nem iszok meg 2-3 l folyadékot! Ez nagy gaz??