Szombat délelőtt beszéltem az unixosokkal, de a diffi szimmeringeket nem tudják kisilabizálni, vagyis a méretüket alvázszám alapján:(! Mindenki azt kérdezi, hogy milyen difi van alatta? Síma vagy automata sperrdifi, ezt még én sem derítettem ki, de szerintem síma, mert nincs ASD lápám/ gombom! Vagyis ilyenekről beszéltek! Meg külön hidraulikavezetékeknek is kellene ott lenniük, ha jól tudom, sajnos ezt még nem vágom!
Tegnap levettük a hátsó hidat, mert megy a kocsi műszakira és egy helyen hegeszteni kell a karosszériát.
A problémám az, hogy a hátsó híd 2 első szilentje gallyra van menve ezeket ki kell cserélnem! Plusz még a differencál szimmeringjeit is cserélem, mert már szórja az olajat!
Hol tudok olyan gyorsan rendelni, hogy az keddre legkésőbb Baján legyen???! Előre is kösz!
Sziasztok, a tapasztalatokra lenne szükségem. Egykét 124-es műkedvelővel beszéltem hogy a vezető üllés "nyeklés-csuklása" tipusbetegség. Ezzel küzdök a belső tér szinte hibátlan, de a vezető úlés borzalmas, kanyarba meg fékezéskor oylan mintha fel lenne lazulva, de nincs :-D. Olyan kérdésem lenne, bontottat kivéve, mert elég ritka szine van, szóval esetleg nicns valmi ötletetek? Esetleg nektek is ilyen?
Köszi a segítséget, nagy nehezen szétjött, viszont nem látom, hogy a forrasztásoknál korrózió lenne. igazából mintha "új" lenne az egész, de természetesen átforrasztatom, megvizsgáljuk egy szakival.
Remélem ez lesz a baj, mert ha nem, fogalmam sincs hol keressem a problémát....
Amúgy nekem a multkor úgyanezt csinálta a hátulja és a csuklóspersely volt a ludas mind a két oldalt,már azt hittem a két gátló ment ki,de kicseréltük és meg is szűnt.Valóban meg kell azért mást is nézni!
124-nél a csuklós persely is lehet, vagy a hidváztartó szilentek(abból a kisebbik megy ki hamarabb),de még a hátsó kitámasztó karok is(azok közzül talán a gömbfejes).
Szerintem a csuklós persely lesz(gelenk),az okoz gátlóhoz hasonló problémát legtöbbször!
Bocs,el is néztem,de124-es fórumon vagyunk most!:)Rájöttem!
Szia!Megtaláltál,és valóban ,ahogy dojcsaklaci is írja nem olcsóak a gyári patentok,nyugodtan kérdezz utána máshol is,de az jelent valamit szerintem,hogy Pécsre és környékére is sok alkatrészt postázunk(szerencsére:))!
Ha segíthetek bármiben,vagy megnézted az EPC-t és megírod a gyári számokat,nagyon szívesen írok rá árat Neked!
Tudja valaki azt, hogy (most eléggé amatőrnek nézek ki) a kapcsolópanelen az a billenő kapcsoló amin egy fehér szaggatott kör, vagy olyan nyilazott kör van az mit kapcsol?
Így fogok eljárni,köszönöm szépen!Annyira sok nem kell, mert igyekeztem minél többet épségben hagyni:).EPC-t meg akkor otthon felrakom aztán végre megnézem milyen is a progi.Mégegyszer köszönöm!
Vaterán találtam egy illetőt,aki árul ilyen patentokat. 390 Ft kér értük/db. Ez szerintem egy kicsit sok,de lehet,hogy én tévedek.Mit gondolsz csabais?
Postára én is gondoltam,de szerintem jobb ha én katalógusból kinézem, hogy miből mennyi kell és utána már csak a rendelést adom le.De akkor így lehet holnap felhívom őket,hátha tudnak katalógus ügyben segíteni,vagy hosszas telefonbeszélgetésnél leadom a rendelésem:). Telefon számot esetleg tudnál adni?