Keresés

Részletes keresés

Tom Freeman Creative Commons License 2014.10.12 0 0 10172

A felnégyelés középpontja pont a reklámozott testrészére esne. Jutna belőle mind a négy részre.  :-D

Előzmény: jwkllr (10171)
jwkllr Creative Commons License 2014.10.12 0 0 10171

FIGYELEM!
A társkereső hsz. és gazdája azonnali hatállyal felnégyeltetik.

Előzmény: Törölt nick (10169)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.10.12 0 0 10170

Az egyik gondolatot a tapasztalataim alapján nem osztom teljes mértékben. Az új kukiért való szakításnál nem minden esetben beérett az esemény. Erre az alábbi álatalam ismert legfeltűnőbb példa is jó.

 

Egy nő ismerősöm a munkahelyi románca miatt dobta kútba 15 évnyi házasságát. A környezetünkből hallgatólagosan, de senki sem díjazta a családbontó tevékenységét, ezért kényszerűségét érezte megmagyarázni a dolgot. Pedig nem lett volna muszály. A következő nevetséges indokokkal próbálta igazolni döntésének helyességét.

 

A férje az őszi fagyok közelettével be akarta vitetni vele a kinti muskátlikat reggel. Késő délután újra szólt neki. Erre neki az a legnagyobb sérelme, hogy őt ne ugráltassa, nem a rabszolgája. Mindig így kezelte. Továbbá a férjének időközönként nagy problémát jelentett a ki-kiújuló aranyere, az ő javaslatára sem akarta megműttetni. Elváltak, egyből megműttette. És az ő ötlete alapján nagy motort sem akart venni részletre, válásuk után rögtön. Ezzekkel az volt a gond, hogy miért nem hallgatott rá. Levegőnek nézte...

 

Szerintem az új farok miatti szakításnál az a gond, hogy az érzelmfűtötte gondolkodás miatt nem mérlegelnek a sokszor gyermekük sorsáról is döntő szereplők és elhamarkodottan döntenek. A túlfűtöttség elmúltával lehet megbánják, de el nem ismerik. A hosszú kapcsi velejárója, hogy párunk szerelem/szeretet vagy gondoskodás, odafigyelés területén nem tud versenyre kelni egy a kezdet miatti minden elvárásnak megfelelni igyekvő új riválissal. A hosszú kapcsolat ettől természetes és ebben rejlik szépsége is, ha az ember hajlandó benne azt fellelni.

Előzmény: filodom (10166)


Törölt nick Creative Commons License 2014.10.11 0 0 10168

Nálam az első alkalom nem privát, hanem swinger klubos élmény volt...... Konkrétan remegett a lábam a klub előtt, de ha már utaztunk miatta több, mint 200 km-ert nehogymá dolog-végezetlenül menjünk haza :-D De ez a lábremegés nem tartott sokáig, hiszen láttam itt is "emberek" vannak, aki élvezik a szexet. Ekkor nálunk nem a hármas, inkább a mással kefélés került előtérbe (persze a párom ott volt, nézett, lökdösött pasik felé :-D). Mi kb. 4 éve vágtunk bele ebbe az életmódba, de a mai napig van bennem némi izgalom, ha esetleg ilyen alaklomra kerül sor (sajna elég ritkán). De a kezdeti lábremegés már nem jön elő, inkább kíváncsisággal tarkított egészséges izgalom.... mit/kit rejt vajon számomra az "este".

 

Alkoholt sose iszom (na jó, itthon néha egy kis bort max. 1dl egyszerre, de azt sem esemény előtt), nekem elég a hangulat. Szerintem nem túl jó rászokni az alkoholra, mert az igaz, hogy gátlás oldó, de utólag meg el kell számolnod a saját tetteddel, saját magadnak...... persze nem vagyunk egyformák, de ha tiszta fejjel is élvezhető a szex, minek a bódulat? :-) Ne aggódj K3RD3S gyakorlat teszi a mestert :-D A sokadik alkalommal majd győzd követni a párod :-D:-D

 

A felejthetetlen élmény is swinger klubban esett.....oldalt feküdtem, mögöttem egy srác, aki finoman kefélt (Ő azóta is jóbarát), szemben velem a párom, aki simogatott mindenhol...... és láttam a szemében a csodálatot, a vágyat, a szeretetet......talán ekkor tudatosult teljesen az agyamban, hogy igen, ez így tényleg nagyon jó neki is.....hiába mondogatta előtte vagy százszor, hogy Ő élvezi azt, hogy én élvezem a másik farkat, neki nem kell feltétlen a fizikai kielégülés......aha, csak az én agyam ezt nehezen fogadta be :-) Ne értsetek félre, élveztem én ettől függetlenül, csak azért néha a kisördög előbújt onnan hátulról, és kétségeket okozott.... Na ez az alakom győzött meg igazán arról, hogy milyen hihetetlenül szeret. Ennyit arról, hogy Ti pasik attól tartotok, hogy esetleg elhagy az asszony egy másik farokért....bennünk ugyanilyen gondolatok kavarognak. De a közösen átélt alkalmak nagyon meg tudnak erősíteni.

Ez nem épp a kérdésedre válasz, kis kitérő, de valahogy ez csak úgy jött :-)

Előzmény: K3RD3S (10165)
filodom Creative Commons License 2014.10.11 0 0 10167

Ribicica még előtte áll, és éppen ilyen "lámpalázas", nem a jajjmileszvelem, hanem a megfeleljen, mert nagyon meg szeretne felelni, hogy azt adhassa, amire vágyom. Az éjjel is éppen erről beszélgettünk- és kivel őt sem kell már győzködni, felér egy alapos előjátékkal ez is, nagyon fel tudja izgatni már ez is.

És hasonlóan, én elég tapasztalt vagyok, ő kész rá, de csak a megfelelő partneren és körülményeken múlik a dolog, ahogy nektek is független dolgok tolták sokszor odébb a "határidőt".

Előzmény: K3RD3S (10165)
filodom Creative Commons License 2014.10.11 0 0 10166

Aki nem csak nyálcsorgatni, meg más feleségére ácsingózni jön ide, annak nem hosszú, és jó leírás...nem a koreográfia részletesség a fontos...

Nekem leginkább az a pár mondat tetszett, amit máskor a kezdőknek sokszor el kell mondani, hogy elhiggyék, hogy ha egy másik farok miatt valaki lelép, akkor a helyzet már érett volt...és naná, izgatja a nőt, és jobban, és jobban fogja élvezni is, mert új, mert idegen, mert többen foglalkoznak vele, ő az érdeklődés középpontja, "mindenki őt akarja"- annyira mindenben más, mint párban, hogy kár is hasonlítgatni, egyszerűen más tészta.

Részemről már onnantól látható volt, hogy a feleség részéről ez nem probléma, hogy egyáltalán pornókat nézeget ilyen témával...(olyat én sem nézek, ami nem érdekel, ugyebár, pl melegpornót...) Onnantól csak a másikban, a kapcsolat biztonságáról kell megbizonyosodnia, meg, mint az ábra is mutatja, önbizalom is kell...ami megint pont nem a visszafogottságot mutatja, hogy maga miatt nagyon nehéz "megdumálni", hisz akkor benne a mentalitásban, hogy a pasik úgyis mind dugni akarnak, és neki csak hagynia kell...ő is benne lenne, de ő fog e tetszeni a harmadiknak? Ez már felveti, hogy valahol tudattalanul de benne is benne van, hogy lehet, ő jobban akarná esetleg, mint a pasi...

De aztán amikor sikerült a dolog, az azért helyreteszi az önbizalmát...

 

Amivel kapcsolatos a kérésem, hogy ha arról is mesélnél majd, pár nap, egy hét múlva, stb, mit tapasztalsz, milyen hatással van a kapcsolatotokra, rá, rád, az előtte-utána állapotban milyen változást?

Előzmény: K3RD3S (10160)
K3RD3S Creative Commons License 2014.10.11 0 0 10165

Kedves Redswinger és ribicica! Köszönöm és örülök ha tetszett! Ha már két hölgy válaszolt, megragadom az alkalmat és megkérdezem, hogy ti hogy álltok a többesek előtti idegeskedéssel? Az, hogy a nejem ideges volt az első alkalommal, azt gondolom, hogy természetes. Azonban ismerek olyan csajokat, akik több tucat többes után is piával hangolódtak rá és láthatóan olyan feszültek voltak, mintha elsőbálozók lettek volna. Ismerek olyat is, aki nem iszik soha, de nem is tudott igazán felszabadult lenni közben, pedig lelkes volt és a körülmények is megfelelőek lehettek volna.

Előzmény: Törölt nick (10161)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 10164

Én.

személy szerint várom az élménybeszólódat

Előzmény: dr.Acula (10163)
dr.Acula Creative Commons License 2014.10.10 0 0 10163

Kedves itt megforduló férfitársaim! 

Találtam a neten egy oldalt, ahol csokorba vannak gyűjtve a nekünk nagyon tetsző helyzeteket megörökített videók: 

http://www.parispornmovies.com/%2522Husband+Watches+Wife%2522%257C%2522Hubby+Watches+Wife%2522-movies/26047-1/p0/

A múlt hónapban nekem volt szerencsém két alkalommal is átélni ezt az izgalmas és csodálatos élményt, hamarosan én is élménybeszámolóval jelentkezem! :-)

Addig is itt egy amatőr felvétel a fenti honlapról:

http://privatehomeclips.com/videos/husband-watching-wife-having-sex-black-cock/?promo=1102

 

ribicica Creative Commons License 2014.10.10 0 0 10162

én is végig olvastam.... élvezetes és őszinte beszámoló....jó volt olvasni, gondolom átélni meg eszméletlen jó...

Előzmény: K3RD3S (10160)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 10161

Én végigolvastam, és köszönöm a beszámolót. Kívánom, hogy legyen még sok-sok ilyen élményben részetek, mert tényleg qrvajóóóó :-)

Előzmény: K3RD3S (10160)
K3RD3S Creative Commons License 2014.10.10 0 0 10160

Mi is most éltük át életünk első közös hármas szexét. Nem volt egyszerű eljutnunk idáig, jó néhány évbe telt, de megérte.

 

Engem már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy jó lenne mással is látni a feleségemet, amit el is mondtam neki. Kezdetben jöttek a sablon kifogások, de éreztem, hogy valahol mélyen azért izgatná a dolog.

Néha voltak pozitívabb hangvételű beszélgetéseink, ahol bevallotta, hogy izgalmas lenne és társkereső oldalakra is feljelentkeztünk, de ha volt szimpi jelentkező gyorsan kihátrált. Aztán gyerekeink születtek, költöztünk többször, valami mindig közbeszólt.

 

Eltelt 5-6 év az első beszélgetés óta. Az utolsó fél évben egyre többet került szóba, ha pornót néztünk szinte kivétel nélkül két fiú egy lány jeleneteket tettünk be (nyilván ezt én intéztem, de nem volt kifogása, sőt volt olyan amit többször is kért, hogy tegyünk be). Különösen az olyan videók tetszettek neki, ahol a férj átadja a feleséget a másiknak és azok ott előtte dugnak, de a férj csak saját magával játszik, nem száll be.

Szex közben többször húzott is ezzel, hogy csak néző lehetnék, ha már úgyis látni akarom mással, két férfival úgysem bírna el. Engem igazából ez is izgatott és úgy voltam vele, hogy az igazi a hármas lenne, de első lépcsőként már ennek is örülnék.

 

Hozzátartozik a történetünkhöz, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok, meglehetősen irányító típus, az átlagosnál nagyobb mérettel. A szex tizenpár év után is jó, heti 3-4 alkalommal is. Persze ennyi idő elteltével már az ember pontosan tudja, hogy mit hová kell tenni, hogy a másiknak nagyon jó legyen, de a szenvedélyt halványítja az idő és a mindennapok gondjai. Azon sosem aggódtam, hogy esetleg elmegy azzal akit beveszünk harmadiknak. Ha egy új farok miatt képes hátrahagyni mindent, akkor már régen megbaszta a kutya azt a kapcsolatot. Azon meg különösen nem aggódtam, hogy neki izgalmasabb/jobb lesz a szex, mint velem, hiszen valahol ez lenne az egésznek a lényege. Engem nem vonz a másik farka, ha neki sem izgalmas, akkor minek csinálnánk az egészet?

 

Szóval kb. 3 hónapja újra regisztráltunk két társkereső oldalon is. Jöttek a levelek, volt ilyen is, olyan is, de a legtöbb esetben vagy a kép, vagy az intelligencia hagyott kívánnivalót maga után. Aztán találtunk egy megfelelőnek tűnő srácot, akivel néhány levélváltás után találkozót beszéltünk meg. Amikor közölte a feleségem, hogy majd ő beszél a sráccal telefonon, már éreztem, hogy itt tovább is eljutunk majd, mint korábban. A kávézás jól sikerült, a nejem már ott közölte, hogy szimpi a srác, és lehet szó folytatásról.

 

Két héttel későbbre foglaltunk szobát és a wellness részlegen beszéltük meg a randevút, hogy legyen lehetőség a kevés ruhához is hozzászokni. Előző este a feleségem rettentő ideges volt, látszott rajta, hogy nagyon feszült, de egy fél órás beszélgetés után már jobban érezte magát (mi lesz, ha nem tetszem neki / béna vagyok / lelkileg nem tudom feldolgozni stb. ) A szaunázás még ideges feszengéssel telt, a srác is alig merte megsimítani, nekem kellett a kezüket egymás combjára tennem :) A vacsora előtt bekapkodott néhány aperitif viszont megtette a hatását. Rögtön éreztem, hogy innentől már nincs vissza út. A nejem volt az, aki odahajolt hozzá, hogy megcsókolja, aztán az étteremben is ők ültek egymás mellett, mint egy pár, én meg csak a kísérő voltam. Nem voltam egy pillanatig sem féltékeny, jó volt látni, hogy élvezi, hogy másnak is tetszik, nem voltam semmiből kihagyva.

 

Amikor visszatértünk a szobába néhány perc múlva már levetkőzve csókolóztunk vele. Aztán szólt, hogy ugye úgy egyeztünk meg, hogy én csak néző vagyok. Hátra is dőltem, de két perc múlva már húzott is magához, mert rájött, hogy nagyon is elbír ő két férfival! Nagyon bepörgött, iszonyatosan jó volt látni, hogy ennyire élvezi azt, amit csinálunk. Amikor épp nem volt farok a szájába, akkor az ujjunkat szopta. Folyamatosan cserélgettük a pózokat, mellei, szája, puncija nem volt soha szabadon. Az egésznek nagyon jó hangulata volt, "mámoros" ahogy később a feleségem fogalmazott. Ha kettesben vagyunk 2-3 orgazmus is összejön neki, most egy volt, de az igazán hatalmas. Utána mi következtünk. Úgy éreztem, hogy órákig is bírnám, de amikor azt láttam, hogy a másik farkát a hasára és puncijára veri rá, majd kéjesen nyögdécselve szétkeni magán, azonnal végem lett és a melleire élveztem. Úgy nézett ki a teste, mintha legalább öten verték volna rá. Nekünk is intenzív volt, nem csak neki. Tusolás után még vidáman elcsevegtünk, utána sem volt semmi megbánás egyikünkben sem. Még akkor megbeszéltük, hogy lesz folytatása a dolognak.

 

Asszem nagyon hosszúra nyúlt, nem is biztos, hogy valaki ezt végig olvassa, de jó volt kiírnom magamból! :)

 

filodom Creative Commons License 2014.10.09 0 0 10159

Tényleg mesélhetnél, de persze nem koreográfiára nyálcsorgatás céljára, hanem, hogy élte meg, hogy történt, hogy zajlott, az előtte hangulattól belehaladva milyen hatással volt rá, te mit éreztél, mi fogott meg legjobban, milyen volt a fantáziában elképzelthez képest...?

 

Előzmény: kishaver13 (10152)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.04 0 0 10158

Upsz, úgy nézem, volt némi moderátori radírozgatás! Hál'Isten! :)

Előzmény: oorien (10156)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.09.24 0 0 10157

Gondolom megdugná más feleségét, akinek izgatja a párját.

Előzmény: oorien (10156)
oorien Creative Commons License 2014.09.24 -1 1 10156
Előzmény: kenyeztetes34 (10155)
Huncut Játék Creative Commons License 2014.09.23 0 0 10154

Szia! Elmeséled? :-)

Előzmény: kishaver13 (10152)
Huncut Játék Creative Commons License 2014.09.23 0 0 10153

Meg szabad kérdeznem hogy bukott le a párod a maszturbálással...? Hogy látták meg, hol volt, hogy szerzett tudomást róla...? :-)

Előzmény: workerer (10143)
kishaver13 Creative Commons License 2014.09.23 0 0 10152

pár év rábeszélés után tegnap végre megtörtént hogy előttem dugták meg az asszonyt!  hatalmas élményben volt részünk! 

Huncut Játék Creative Commons License 2014.09.23 0 0 10151

Szexi, szép, izgató Nő a párod! :-)

Várom a többi fotót! ;-)

Előzmény: workerer (10143)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10150

Csinos a feleséged!

ha gondolod írj emailt

beszélgethetünk

Előzmény: workerer (10143)
mclicker Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10149

Írj a mailemre, volna egy ötletem! :)

Előzmény: workerer (10131)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10148

Szia. Mikor és melyik textilmentes szaunába mentek? Én szívesen csatlakoznék, hogy nézelődjek. :-)

Előzmény: elemoh (10145)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10147

Szia Ribicica!

Az idézet helyénvaló és igaz. :) Tanulság: Szerelmes asszonnyal jobb jóban lenni! :D

Örülök annak, hogy egyetértünk a többiben is.

 

Szia Elemoh!

Nekünk is nehezen, fokozatosan indult a ruhamentes szaunázgatás. A pillangóm csak félve, lassan, óvatosan bújt elő törülköző-bábjából. :)

Pedig már 17-18 évesen is nudizott velem vadvíz mellett. Mondjuk csak addig volt bátor, amíg rajtam kívül senki más nem láthatta. Valaki 2-300 méternél közelebb került, már jött is a fürdőruha illetve a beakarózás.

Mostanra már lazán kezeli a nudizást, szaunázást.

 

Szia Workerer!

A többes szám használata feltételezi azt, hogy feleséged tud a fotók felrakásáról, illetve hogy közösen várjátok a reakciókat.  Ami reakciók valószínűleg mind pozitívak lesznek, hiszen a képek alapján asszonykád nagyon csinos, kívánatos nőnek tűnik... :) Szerintem bőven akad majd jelentkező kérve- kéretlenül mindenre, és annak ellenkezőjére is!!!! :)

Szó-szó, sok sikert kívánok nektek!

Előzmény: workerer (10143)
elemoh Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10145

Fontos a fokozatosság. Mi először egy szálloda textilmentes szaunájában voltunk, nejem nem nagyon akarta, de egy kis bátorításra rászánta magát. Eleinte zavarba volt, pedig nem voltunk sokan. Ezután már bátrabb lett, majd egy fürdő textilmentes szaunájába voltunk már többször is, ahol már "nézőközönség" is volt. Kezd már neki, amikor látja, hogy megnézik, s ő bátran állja! Én már régen elmondtam neki, engem nagyon izgat, mikor látom, hogy férfiak megnézik, s meztelen látják. Most készülünk újból a szaunába, de más alkalmat is keresünk.

Előzmény: Törölt nick (10142)
ribicica Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10144

"A szerelmes asszonytól minden jó várható és minden rossz kitelik" (Honoré de Balzac)

 

Egyetértek veled, főleg az utolsó mondattal...

 

 

Előzmény: Törölt nick (10141)
workerer Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10143

A fokozatosságot elkezdtük. Két képet tettem fel a fotók a feleségemről topikba, és vártuk a bátorító véleményeket:

 

 

Előzmény: Törölt nick (10142)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10142

Szerintem érdemes a fokozatosan lépegetni. Előbb ismerje meg annak az érzésnek az izgalmát, hogy idegen férfiak látják pőrén, csupaszon. Na meg neked sem árt ugyanezt megtapasztalnod, nehogy az izgalom helyett maró féltékenység jusson osztályrészül, amikor a postás vagy a pizzásfiú szeme kigúvad a helyéről.

De Te tudod. :)

Előzmény: workerer (10140)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10141

Nem lehet a nőket kiismerni. :) Bár törekedhetünk rá. Hátha egyszer, valamikor majd ...

 

Pár hete a gyerekeim buliztak, ezért mi inkább kivettünk egy hotelszobát, mert rokonhoz, ismerőshöz nem akartunk bekéredzkedni. Poénból megjegyeztem, hogy menjünk a tiktakba aludni, hiszen kettecskén tudunk szexelni ott is. Azt a tiltakozást! :) Pedig nem többesezésre gondoltam, hanem csak a hely kellemes hangulatának élvezetére. De nem vágyta azt. Máskor meg izgalmasnak tartotta azt, hogy mások látják szex és élvezet közben.

Szóval a férfiembernek fel van adva a lecke! :)

 

" A ffiak inkább vizuálisak, a nők érezni akarnak, így náluk másképp működik ez kicsit, elfogultak a párjuk iránt, és bizony ..."

 

Ezért mondják azt, ha a férfi félrelép, az inkább csak a vadászszenvedélyét éli ki, ám ha egy nő lép félre, ott már gond van, hiszen kevés az a nő, aki csak egy szexért indul külön utakra a párja tudta nélkül. (ha a párjával közösen teszi ezt, az természetesen más, az "közös játszadozás-kalandozás" kategória)

A nők esetében valamiféle érzelem hiányát jelzi az, ha a nő pasizásba kezd.

Előzmény: filodom (10117)
workerer Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10140

Épp ezért keressük az igazán izgalmas környezetet. A szaunában és a nudista strandban véleményem szerint nincs meg a kellő erotika. Egy lepottyanó törölköző egy váratlan helyzetben viszont izgalmas.

Előzmény: Törölt nick (10139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!