Szeretettel varunk mindenkit, akinek segítségre/vigasztalásra van szüksége, vagy kérdése van a lombik eljárással/intézetekkel kapcsolatban. A topikban nincs helye: veszekedésnek, gorombáskodásnak, kioktató és lekicsinylő hangnemnek és beszáradt keserűségnek. Ha mar ilyen nehéz próbatételt rótt ránk a sors a családalapítás terén, legalább próbáljunk erőt adni (és nem elvenni) és segíteni egymásnak!
Ne hagyd magad a dokinál mert autóra is jár az utiköltséges papír,sőt nekem kísérőt is írt rá.Én most adtam le eggyet az oep-be el is vették nem szóltak rá semmit.Egyébként úgy hallottam hogy a BMC-be is kiadják.Leggközelebb próbálkozz mert ilyenkor ugye minden forint számit.(remélem ki is fizetik)
Én is telepakoltam a hűtőt mindenféle "túrósággal",aztán szépen lassan befaltam. :-(( Mostmár tuti,hogy minden a fejben dől el,így a testsúly is.Már olyan szépen közelítettem a 70 felé és egyáltalán nem kívántam az édeset.Teljesen leálltam a kávéval.Viszont most,hogy "eldurrantam" elkezdtem falni és újra minimum 3 kávét iszok.Szóval tényleg rendet kell rakni a fejemben!
Endzsi, mindjárt elpirulok :))) Igen, minden nap ettem túrót, túrógombóc, v. túrókrém formájában (saját készítésű, "diabetikus" :)), ill. odafigyeltem, hogy változatosan étkezzek. Csirkemell, hal, sokféle zöldség, gyümölcs, tejtermék... és persze sok folyadék.
Andyro, még nagyon az elején tartok, múlt héten derült ki, hogy sikerült a program. Hétfőn megyek az első UH-ra. Számomra az orvosom iránt érzett bizalmam a legfontosabb, szerintem sok múlik ezen. A Ciris várhatóan mikortól működhet a tb támogatásos rendszerben?
Drága Lányok, nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, annyira aranyosak vagytok!!!! Örülök, hogy Rátok találtam :) Mindjárt megyek tortát sütni, kinéztem egy frankó mákos túrósat :)))
Szia Korall! Jó,hogy megjöttél! Türelmetlenül várom a Dorka-fotót! Nem tudom,hogy esetemben kell-e valamit változtatni a táblában?Esetleg beírhatod,hogy az orvosom dr.Wiegandt és a második stimu sikertelen idő előtti tüszőrepedés miatt.Márcsak azért is,mert 1 éve "parkolópályán" vagyok a tábla szerint. :P
Zsizzsik! Köszi a választ.Mindenképpen megfontolandó.Nem árt a fejemben is rendet rakni.Nekem már annyi testi tünetem van,hogy minimum 10 szakorvost kellene felkeresnem és lehet,hogy kicsit fájdalmasabb beavatkozások lennének.
Drága Shannah! Nagyon-nagyon boldog szülinapot és gondtalan pocakosodást kívánok!!! Köszi az infókat!Egyébként a túrót,sok fehérjét és folyadékot te is nyomattad? Ja,és tényleg csini voltál a katicás hálóingedben,bár messziről én pöttyösnek gondoltam. Bocsi katicák! :-))
Logika! A tavalyi sikertelen beültim után nekem is rendesen megjött,ahogy az utrot abbahagytam.A második teljesen kimaradt,a harmadiktól pedig minden folytatódott rendesen.Egészen eddig...Bár nekem elmaradt most a beültim,de a sok szuri az megvolt.Most nekem is kínlódik.Már 6.napja nem akar bekopogtatni.Nem akarok gusztustalan lenni,de valami barna jön néha-néha.Olyan,mint amikor a tojjássárgájában van az a barna csíraszerűség.
Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy mivel nem vagyok járásképtelen,így csak vonatra és csak nekem tud utiköltség papírt adni.Azzal viszont kitörölhetem,mert autóval is 4 órás az oda-vissza út,+ alkalmanként általában 6 órát vártunk.Ha még a vonathoz is kellene alkalmazkodni éjfélre sem érnénk haza. :-((
Shannah! Csatlakozom az előttem szólokhoz és nagyon boldog szülinapot kívánok én is.Ha jól értem a leveleket akkor te is a leendő szülőkhöz csatlakoztál már? Mikorra várod a bébit? Azt kívánom a következő szülinapi gyertyádat már közösen fújjátok el! Mi a Schöpf-Méreibe jártunk annó. Kósa doktor úr az orvosom akit tisztelek becsülök. Neki köszönhetem a fiamat (azt is hogy megfogant végre és azt is hogy később amikor baj volt mégis megmaradt.) Egy szó mint száz szuper jó orvos. Most ő a Ciris-be ment át ami még nem Tb finanszírozott viszont az ő személyéhez meg ragaszkodnék így most bajban vagyok hogy mi legyen.
Shannah, nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Barbinyoo, én most nem tartok sehol sem. Január végén volt az első lombik, az nem sikerült, májusban spontán babás lettem, de július elején elvesztettük a kicsit. Most regenerálódunk, spontánkodunk. Ha nem sikerülne, 2009 januárra van időpontunk a második lombikra.
Bobka én úgy tudom, új árak vannak, az első konzi talán 14 000 Ft, és van egy 1500 Ft/alkalom díj is, amit akkor kell fizetni, ha nem első konzi, nem vagy stimu alatt és nem végeznek más vizsgálatot, hanem csak beszélsz a dokiddal. De pontos forintokat sajnos nem tudok :-(
Ha valaki megy mostanában, kérhetne és akkor frissítenénk...
Korall, nem is mondtam, hogy örülök, hogy újra itt vagy és minden rendben veletek.
Shannah, hát micsoda szülinap!!! Szebbet senki nem kívánhat magának szerintem! Továbbra is csak így tovább, most már huss, és itt lesz a 8-a is (ha jól emlékszem), és lehet nézelődni és megint szipogni nagyokat :))
Nem voltam azóta gép előtt, most jutok csak hozzá, hogy kommunikáljak az ügyben. Abszolút tanácstalan vagyok, hogy (majd) merre is kötelezzem el magamat, mert nehéz eldönteni, ki ez ügyben igazán a szaki.
Ez most minden érintettnek szól: ti mind Tűű dokihoz mentetek?
Jelenleg még eléggé az elkeseredettség és a tehetetlenség állapotában leledzek, pedig ez nem is jellemzó rám. Na mindegy, ezt az akadályt is vesszük...
Te jó ég Lányok, nem akartam sírni, de csak úgy potyognak a könnyeim :)))) Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!!!!! Ez az egyik legszebb szülinapom :)))
Shannah édes! ...csatlakozom az előttem szólókhoz és nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!...szép, gyönyörűséges, egészséges babóval és gondtalan gömbölyödéssel!!!