Pedig könnyen elő fordulhat, h beelőzöl. Sacc. Kb jövő nyár vége/ősz lesz mire a célszalagot átszakítjuk. A legnehezebb dió az Csázár. Eddig 3x pattantunk le a vadásztársaságról. Talán nyáron van a legnagyobb esély, h bevigyenek, mert oda csak úgy be nem lehet menni. Vagy a végén protekciót kell keresni, már komolyan gondolkodom ezen is.
Valóban nem sok van már hátra, egész pontosan 16 db. (Igazából már 91-et megtaláltam.) Még nem tudom mi lesz, ha vége lesz, de majd kitalálom... persze addig még el kell jutni!
minden viszonylagos, így ahogy visszagondolok az AK-n talán minden szakaszon találkoztunk túrázóval, míg a két " klasszikuson" alig-alig. Igaz ezeket majd mindig hétközben jártuk...
igen igyekeztünk "klasszikusan Rockisra venni", bár ez ma már kevesünknek erénye. a haladás, rohanás átvette az irányítást. Így egy kicsit lassabb, de tartalmasabb..
A beszámoló is nagyon jó lett, elég szép programot raktatok össze a kéktúrázás napja okán. Gondolom, ez azért nem minden szakaszon ilyen lett. Mármint, hogy van külön helytörténeti előadás, egyebek. Ez azért elég sokat hozzá tud tenni egy ilyen túrához.
Elérkezett ez a nap is! 2550 km-t megtéve körbe gyalogoltuk Magyarországot az Országos Kék Kör nyomvonalán! Az utolsó lépéseket Karos és Sátoraljaújhely között tettük meg szűk 20km-en, a 2025-ös Kéktúrázás Napján az Alföldi Kéktúra nyomvonalán, és ezzel egyúttal azt is teljesítettük. A sűrű nap történéseit ebben a beszámolóban olvashatjátok, fogadjátok szeretettel!
Nem bírok a véremmel, ilyen szép őszön menni kell! Tiszajenő és Bugac felé jártam, két geotorony kódját sikerült leolvasnom. A részleteket a hadidoki.ini.hu lapon, az "Egyéb túrák", "Geodéziai tornyok" alatt találjátok meg.
Választ 5 hónapig sem kaptam, de valami történt. Szóval azt nem tudom, hogy van-e ok-okozati viszony, de amikor ma Pencnél autóztam, nem láttam P-t. Ránéztem a mapy.cz app-ra, s azon sem. Ezután keresgéltem a neten, s https://kirandulastippek.hu/palocfold/csovar-kortura-a-varromokhoz