Keresés

Részletes keresés

tuzson Creative Commons License 2001.02.28 0 0 508
Annál a jelenetnél még a Carter kocsija is leégett.
Előzmény: tejbegrrr (506)
bullseye Creative Commons License 2001.02.27 0 0 507
ja meg, a túszejtés by Ewan McGregor Haddaway sérelmére!
Előzmény: tejbegrrr (506)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.27 0 0 506
Ja, én is akartam írni! ( Görög isten nélkül... :-)) Az összes külső jó szerintem, pl. amikor a szép(emlékű) Lucy és Carter hajkurászták egy kis páciens papáját, az is milyen remek volt, nem?
Előzmény: SunshineSally (504)
bullseye Creative Commons License 2001.02.27 0 0 505
Ja a két kiskölök a víztározónál, háztáji gégemetszéssel? (bicska, tollszár, fényszóró fényénél, stb.)
Előzmény: SunshineSally (504)
SunshineSally Creative Commons License 2001.02.27 0 0 504
hát, nekem még mindig az az egyik legkedvencebb jelenetem, amikor george kiszed vmi gyereket a vízből és görög istenként emelkedik ki a habokból :-))))
bullseye Creative Commons License 2001.02.27 0 0 503
télleg, de azért kár volt :))
Előzmény: bokor (502)
bokor Creative Commons License 2001.02.27 0 0 502
Ha már horogkereszt, egyszer a Benton is megmentett egy rasszista állatot...
Előzmény: bullseye (501)
bullseye Creative Commons License 2001.02.27 0 0 501
Jut eszembe az se volt rossz (és elég komolya und érdekes volt) amikor behoztak egy fehér pacákot, Jeani (hogy a fenébe írják???) nézte volna meg, poló le: 25 centis horogkereszt. Csaj majdnem kiborult, de tisztességeel elláta, végtére is Hippokratész, aztán az is kiderült, hogy a pasas rég megvilágosodott, de fent hagyta emlékeztetőnek...
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.27 0 0 500
Negyedik: a katartikus élmény, amikor már nem tudnak vagy nem akarnak egy terhes nőt felvinni a szülészetre és Green nekiáll levezetni a szülést és minden komplikáció ami csak lehet előfordul, eszméletlen naturális volt az egész, de végül a babát ha jól emlékszem meg tudták menteni.
Nem akkor volt hogy végülis a mama meghótt, és azért tök depi volt a Zöld doki ?

Amúgy legjobb jelenet az eddigi legjobb részben volt (már emennyire emlékszem). Szóval mikor a Hetövéj azzal a mentős sráccal járt, akit te is emlitettél, és a mentőben mentek, ő vezetett. Egy kihalt városrészen voltak, és valahogy egy részeg beléjük kötött előtte, aztán mikor a kocsiban ültek, lelépett eléjük, és ahogy a srác orditott, hogy A KURVA ANYÁDAT ! Hát az nagyon ott volt. Egyrészt nagyon odaillett, meg meg is lepődtem, hogy jé az ERben is tudnak csúnyán beszélni ?

Amúgy szerintem a Carter lassan olyan agressziv, mint amilyen a Green volt az agyonverése után, meg úgy sántikál mint a Carrie.

Előzmény: tuzson (496)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.27 0 0 499
Hajj de gyenge volt ez a rész is... Nem halt meg benne senki, csak agonizálás vót... éccesporontyoscsaládos mexikói nővér meg koszovóbankinyírtcsaládú
kovász doktor meg kinyírtlucis kráter között.
Meg az a hülye picsa az ezer gyerekével. Az ilyen húlyék miatt van a túlnépesedés, basszameg. Ha lett volna egy kis esze, berakja a hat gyereket az autó
csomagtartójába, oszt nekitolat a falnak. A rendőröknek meg azt kell mondani, hogy "hááát, bújócskáztak...".

Remélem jövő héten már meghal valaki, mert ha ilyen lájtos leszt továbbra is, kénytelen leszek leszokni.

-Mhedhusa-

tuzson Creative Commons License 2001.02.27 0 0 498
Igen, belehalt.
Ilyen jeleneteknél gondolok arra, hogy az ember milyen kiszolgáltatott is tud lenni az orvosok kezében. Sokszor tényleg perceken és a szerencsén múlik az élet...

Előzmény: bullseye (497)
bullseye Creative Commons License 2001.02.27 0 0 497
de asszem a mama belehalt...

Nekem a csúcs az egymást leszurkáló spanyol bigék (Tarantino...)
No meg amikor Jerry rakétát indított!

Előzmény: tuzson (496)
tuzson Creative Commons License 2001.02.27 0 0 496
A hétvégén haverokkal azon agyaltunk, hogy az USA-ban ki, melyik városba szeretne eljutni.

Én második helyen Chicagot mondtam, de azt nem tettem hozzá miért: hogy sétálhassak ANNAK a folyónak a partján, hogy átmenjek AZON a hídon,
hogy felszálhassak a metróra AZON az állomáson és ha tényleg van ilyen kórház, esetleg kívülről láthassam.

A maival együtt még négy rész, négy apró részecske aztán ki tudja, hogy lesz-e októberben folytatás?

Egyszer úgy szeretnék leülni a tévé elé és mindennap több rész ER-t nézni (könnyű annak aki vette elejétől a végéig).

Javaslom, hogy miután ilyen szépen megvitattuk a szinkronjainkat, mesélje el mindenki azt az egy-két jelenetet, az eddigi részekből ami nagyon megfogta, amire most is emlékszik.

Nos akár kezdhetem is:
Emlékezetes marad, ahogy Hathaway újdonsült háztulajként boldogan hívja Rosst háznézőbe
a tetőn szállingózik a hó és hirtelen dübörgés a ház mellett pár méterre száguld el a magasvasút.

A másik: Hathaway egyik futó udvarlója egy jóképű szőke mentős fiú (Ron Eldard) egy égő házból kimentett egy kissrácot de a kollégája odaveszett, szépen volt feldolgozva az érzékeny fiú bánata és mély szomorúsága.

Harmadik: szintén egy szomorú rész, amikor Carter fekete orvostanonc párját Benton folyamatosan fikázza, míg az végül öngyilkos nem lesz.

Negyedik: a katartikus élmény, amikor már nem tudnak vagy nem akarnak egy terhes nőt felvinni a szülészetre és Green nekiáll levezetni a szülést és minden komplikáció ami csak lehet előfordul, eszméletlen naturális volt az egész, de végül a babát ha jól emlékszem meg tudták menteni.

Ötödik: a magyar vonatkozás miatt. Az első szériában Carol anyját két epizódban is a mi Tarján Györgyink játszotta, alaposan elöregítve és csúnyára sminkelve. Később már egy konszolidáltabb nőt mutogattak anyjaként.

SZ.I. Creative Commons License 2001.02.25 0 0 493
palos zs. hangjat en se birom (visszamaradott gyulolet nekem is a rabszolgasorsbol:)), de lydianal kifejezetten bejon!

jerry tok jo fej volt! legjobb az volt amikor dj-skedett a balesetin:))) green tok ki volt tole:)

bokor Creative Commons License 2001.02.24 0 0 492
Ajjaj, az a Scottie Pippenes rész, az nagyon jó volt. És hogy hiányzik nekem Jerry!!!! Akarom őt vissza, ez a Keanu Reeves imitátor legfeljebb messziről jelenthet neki... :-((
Előzmény: SZ.I. (483)
mouser Creative Commons License 2001.02.24 0 0 491
a hátam mögött pont a Józsa Imre szinkronizálja a Belmondo-t. Rettenetes!! A szinkronrendezőknek minimális stílusérzékük sincs?
Előzmény: Shalina (490)
Shalina Creative Commons License 2001.02.24 0 0 490
Hát vessetek rám egy marék követ, de engem Pálos Zsuzsa hangjától kiráz a hideg. Brrrrrrrr...

Shalina

Előzmény: derek (486)
mouser Creative Commons License 2001.02.24 0 0 488
én is nézem, sőt egy darabig boldog tulajdonosa voltam az összes résznek videón, mert megbízásból vettem a részeket, de most már visszaszolgáltattam őket!
Előzmény: switch (487)
switch Creative Commons License 2001.02.24 0 0 487
A kövérke nővérke neve: Hale :) 'becs szóra ez az egyetlen sorozat, amit nézek, de annyira tetszik ,hogy csak na! Azért vagyok ennyire penge :-)
Előzmény: mouser (485)
mouser Creative Commons License 2001.02.24 0 0 485
hülye vagyok, tényleg a Lydia! ja, és a kövérke színeske nővérke hangja is tecc! (majd megmondjátok, hogy hívják) :-)
Előzmény: switch (484)
switch Creative Commons License 2001.02.24 0 0 484
>sovánka nővérkét, (a nevéről fogalmam sincs)

Ja. Lydia /remélem jól írom?/ szinkronja is teljesen okés.

Előzmény: mouser (482)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.24 0 0 483
ugy a masodik sorozat kozepe fele egyszer volt egy olyan resz amkor mindenki a balesetin szult, es abban a reszben volt scottie pippen, es nem latta mas, csak jerry:)) na, azt akartam mondani, hogy szegeny scottie hangjat ott csunyan elb@sztak:( de o nagyon edes volt:)
mouser Creative Commons License 2001.02.23 0 0 482
nana, azért a Mellick hangáról bármit lehetne mondani, csak azt nem, hogy jó...

egyébként meg nem említettétek még a sovánka nővérkét, (a nevéről fogalmam sincs), aki a rendőrpasihoz ment hozzá az előző szériában, az ő szinkronját is nagyon szeretem.

Előzmény: fmsahs2 (481)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.23 0 0 481
Na. A magyar szinkron általában jó szokott lenni, mert nagyon jó szinkronszinészeink vannak, csak a forditás/szinkronrendezés szokott gázos lenni, de nem is ezt akartam mondani.
Szóval legjobb hang: Kárter. De majdnem az összes nagyon jól van megválasztva, és használva. A magyarom meg jól van beszélve.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.23 0 0 479
Ja, a legjobb magyarhang Rakéta Romanoé.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.23 0 0 478
Helló Mindenki!
Örülök, hogy egyre többen kevelitek ROMANO a dokit! Amióta nézem a sorozatot, őt tartom a királynak! :-))
Látom, növekedik magyar rajongói száma, és ez jó.

Jó volt az utóbbi rész.
1. Romano lejön az osztályra, aztán verekednie kell, lefognia azt a dühöngőt. Az ellátó helyiségben újabb incidensek törnek ki, végül az ember kikapja Romano doki tollát, és a másik csávó arcába szúrja. Romano igen jól ugrált az 160 cm-es magasságával, mikor dühöngtek a csávók, aztán a tollas incidensnél még jobb volt!! "AZONNAL FEKÜDJÖN VISSZA!" Csak úgy sziszegett a felháborodottságtól és a szigortól, külön dícséret a magyarhangnak!!
2. Külön fellőhetünk egy halványzöld rakétát a tollas incidens végjátékára. Faszi: "Engem arcon szúrtak, maga meg a tolla miatt aggódik?!" Romano halkan és lekezelően a foga között: "Fogja már be..." :-)))))))) Ismét külön pirospont a magyarhangnak!!

3. Romano, Beton doktor, Carter és az a csaj (Hogy is hívják?) egy helyiségben tanácskoznak. Romano lobogtatja a receptet, és arról vitatkoznak, hogy az "M" vagy "N". :-)))) Romano behív egy nővért pártatlan félként, aki szerint "U". Romano győzelemittas hangon jelenti ki: "Ő sem tudja elolvasni!!" Utána megtiltja a nőnek meg Beton doktornak, hogy receptet írjanak. (Korábban 2 másodperc alatt elhallgattatja a véletlenül beleszóló Cartert.) Végül olyan hangon szól vissza a visszabeszélő nőre, ami egyből elhallgattat mindenkit. :-))

4. Azt mondja Romano Carry-nek: "Nem a lánya, az ölebe!" Azt az állat, milyen érzéketlen, mi?

5. Bemegy a mozdulatlan lány anyjához.Igen kétszínű volt, mi?? Igen király volt!! Mosolygott a nőre, akinek a lányának centrális vénát szúrt a Carry, aztán meg felfüggesztette a Carryt...
:-)))))
És figyeltétek, hogy mosolygott az anyára? Mintha életében először mosolygott volna. Kegyetlen jó színész.
És azt mondja az anyának: "Ez a kedvence?" Mármint a Muppet-show a lánynak. Pedig tudta, hogy nem is látja.

6. És a felfüggesztés... Igen király ez a színész...

Nekem van Paul McCrane-től (Romano) két MP3-am. Mindegyik pár másodperces, és énekel rajtuk a színész. Igen jó hangja van, a szerepét látva alig hiszed el, hogy tényleg ő énekel...
Egyébként hogy kell képet beszúrni a topicba?
Üdv!
Murdock

switch Creative Commons License 2001.02.23 0 0 476
tuzson!

Köszi!
Ja, meg kifelejtettem az előbb a 'legjobb alak' kitüntető címet:) Soha rosszabb ne legyen :)Egyszerűen TÖKÉLETES.

Előzmény: tuzson (474)
tuzson Creative Commons License 2001.02.23 0 0 475
Hogy ezt az Ullmann Mónikát miért utálják ennyien, itt is meg a Barátok közt topicban?

Nem is értem... :-))))))))))))))))))))

tuzson Creative Commons License 2001.02.23 0 0 474
Pont azt amit írtál!

Hogy ki tudta a legalázatosabban szolgálni a hangjával az általa játszott szerepet.

Mea culpa!

A Jeannie Boulet hangja Kocsis Mariann tényleg nagyon-nagyon szuper volt szégyellem, hogy kifelejtettem!

Azért volt nagyon jó, mert más hangszíne volt, mint amikor a Spektrum tévén hangalámond, vagy amikor más hülye sorozatokban hisztérikákat szinkronizál.

Ízléses, viszafogott, tényleg kár hogy kimaradt nálam is és a sorozatból is.

Ő egyébként most látható az RTL Klubon azt hiszem vasárnap délután egy új sorozatban (Amazon).

Előzmény: fmsahs2 (466)
nide Creative Commons License 2001.02.23 0 0 473
A legjobb a Romano beszólása volt a vegetáló kiscsajra : "Négy éve csak pislog..."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!