Ja, én is akartam írni! ( Görög isten nélkül... :-)) Az összes külső jó szerintem, pl. amikor a szép(emlékű) Lucy és Carter hajkurászták egy kis páciens papáját, az is milyen remek volt, nem?
hát, nekem még mindig az az egyik legkedvencebb jelenetem, amikor george kiszed vmi gyereket a vízből és görög istenként emelkedik ki a habokból :-))))
Jut eszembe az se volt rossz (és elég komolya und érdekes volt) amikor behoztak egy fehér pacákot, Jeani (hogy a fenébe írják???) nézte volna meg, poló le: 25 centis horogkereszt. Csaj majdnem kiborult, de tisztességeel elláta, végtére is Hippokratész, aztán az is kiderült, hogy a pasas rég megvilágosodott, de fent hagyta emlékeztetőnek...
Negyedik: a katartikus élmény, amikor már nem tudnak vagy nem akarnak egy terhes nőt felvinni a szülészetre és Green nekiáll levezetni a szülést és minden komplikáció ami csak lehet előfordul, eszméletlen naturális volt az egész, de végül a babát ha jól emlékszem meg tudták menteni. Nem akkor volt hogy végülis a mama meghótt, és azért tök depi volt a Zöld doki ?
Amúgy legjobb jelenet az eddigi legjobb részben volt (már emennyire emlékszem). Szóval mikor a Hetövéj azzal a mentős sráccal járt, akit te is emlitettél, és a mentőben mentek, ő vezetett. Egy kihalt városrészen voltak, és valahogy egy részeg beléjük kötött előtte, aztán mikor a kocsiban ültek, lelépett eléjük, és ahogy a srác orditott, hogy A KURVA ANYÁDAT ! Hát az nagyon ott volt. Egyrészt nagyon odaillett, meg meg is lepődtem, hogy jé az ERben is tudnak csúnyán beszélni ?
Amúgy szerintem a Carter lassan olyan agressziv, mint amilyen a Green volt az agyonverése után, meg úgy sántikál mint a Carrie.
Hajj de gyenge volt ez a rész is... Nem halt meg benne senki, csak agonizálás vót... éccesporontyoscsaládos mexikói nővér meg koszovóbankinyírtcsaládú
kovász doktor meg kinyírtlucis kráter között.
Meg az a hülye picsa az ezer gyerekével. Az ilyen húlyék miatt van a túlnépesedés, basszameg. Ha lett volna egy kis esze, berakja a hat gyereket az autó
csomagtartójába, oszt nekitolat a falnak. A rendőröknek meg azt kell mondani, hogy "hááát, bújócskáztak...".
Remélem jövő héten már meghal valaki, mert ha ilyen lájtos leszt továbbra is, kénytelen leszek leszokni.
Igen, belehalt.
Ilyen jeleneteknél gondolok arra, hogy az ember milyen kiszolgáltatott is tud lenni az orvosok kezében. Sokszor tényleg perceken és a szerencsén múlik az élet...
A hétvégén haverokkal azon agyaltunk, hogy az USA-ban ki, melyik városba szeretne eljutni.
Én második helyen Chicagot mondtam, de azt nem tettem hozzá miért: hogy sétálhassak ANNAK a folyónak a partján, hogy átmenjek AZON a hídon,
hogy felszálhassak a metróra AZON az állomáson és ha tényleg van ilyen kórház, esetleg kívülről láthassam.
A maival együtt még négy rész, négy apró részecske aztán ki tudja, hogy lesz-e októberben folytatás?
Egyszer úgy szeretnék leülni a tévé elé és mindennap több rész ER-t nézni (könnyű annak aki vette elejétől a végéig).
Javaslom, hogy miután ilyen szépen megvitattuk a szinkronjainkat, mesélje el mindenki azt az egy-két jelenetet, az eddigi részekből ami nagyon megfogta, amire most is emlékszik.
Nos akár kezdhetem is:
Emlékezetes marad, ahogy Hathaway újdonsült háztulajként boldogan hívja Rosst háznézőbe
a tetőn szállingózik a hó és hirtelen dübörgés a ház mellett pár méterre száguld el a magasvasút.
A másik: Hathaway egyik futó udvarlója egy jóképű szőke mentős fiú (Ron Eldard) egy égő házból kimentett egy kissrácot de a kollégája odaveszett, szépen volt feldolgozva az érzékeny fiú bánata és mély szomorúsága.
Harmadik: szintén egy szomorú rész, amikor Carter fekete orvostanonc párját Benton folyamatosan fikázza, míg az végül öngyilkos nem lesz.
Negyedik: a katartikus élmény, amikor már nem tudnak vagy nem akarnak egy terhes nőt felvinni a szülészetre és Green nekiáll levezetni a szülést és minden komplikáció ami csak lehet előfordul, eszméletlen naturális volt az egész, de végül a babát ha jól emlékszem meg tudták menteni.
Ötödik: a magyar vonatkozás miatt. Az első szériában Carol anyját két epizódban is a mi Tarján Györgyink játszotta, alaposan elöregítve és csúnyára sminkelve. Később már egy konszolidáltabb nőt mutogattak anyjaként.
Ajjaj, az a Scottie Pippenes rész, az nagyon jó volt. És hogy hiányzik nekem Jerry!!!! Akarom őt vissza, ez a Keanu Reeves imitátor legfeljebb messziről jelenthet neki... :-((
én is nézem, sőt egy darabig boldog tulajdonosa voltam az összes résznek videón, mert megbízásból vettem a részeket, de most már visszaszolgáltattam őket!
ugy a masodik sorozat kozepe fele egyszer volt egy olyan resz amkor mindenki a balesetin szult, es abban a reszben volt scottie pippen, es nem latta mas, csak jerry:)) na, azt akartam mondani, hogy szegeny scottie hangjat ott csunyan elb@sztak:( de o nagyon edes volt:)
nana, azért a Mellick hangáról bármit lehetne mondani, csak azt nem, hogy jó...
egyébként meg nem említettétek még a sovánka nővérkét, (a nevéről fogalmam sincs), aki a rendőrpasihoz ment hozzá az előző szériában, az ő szinkronját is nagyon szeretem.
Na. A magyar szinkron általában jó szokott lenni, mert nagyon jó szinkronszinészeink vannak, csak a forditás/szinkronrendezés szokott gázos lenni, de nem is ezt akartam mondani.
Szóval legjobb hang: Kárter. De majdnem az összes nagyon jól van megválasztva, és használva. A magyarom meg jól van beszélve.
Helló Mindenki!
Örülök, hogy egyre többen kevelitek ROMANO a dokit! Amióta nézem a sorozatot, őt tartom a királynak! :-))
Látom, növekedik magyar rajongói száma, és ez jó.
Jó volt az utóbbi rész.
1. Romano lejön az osztályra, aztán verekednie kell, lefognia azt a dühöngőt. Az ellátó helyiségben újabb incidensek törnek ki, végül az ember kikapja Romano doki tollát, és a másik csávó arcába szúrja. Romano igen jól ugrált az 160 cm-es magasságával, mikor dühöngtek a csávók, aztán a tollas incidensnél még jobb volt!! "AZONNAL FEKÜDJÖN VISSZA!" Csak úgy sziszegett a felháborodottságtól és a szigortól, külön dícséret a magyarhangnak!!
2. Külön fellőhetünk egy halványzöld rakétát a tollas incidens végjátékára. Faszi: "Engem arcon szúrtak, maga meg a tolla miatt aggódik?!" Romano halkan és lekezelően a foga között: "Fogja már be..." :-)))))))) Ismét külön pirospont a magyarhangnak!!
3. Romano, Beton doktor, Carter és az a csaj (Hogy is hívják?) egy helyiségben tanácskoznak. Romano lobogtatja a receptet, és arról vitatkoznak, hogy az "M" vagy "N". :-)))) Romano behív egy nővért pártatlan félként, aki szerint "U". Romano győzelemittas hangon jelenti ki: "Ő sem tudja elolvasni!!" Utána megtiltja a nőnek meg Beton doktornak, hogy receptet írjanak. (Korábban 2 másodperc alatt elhallgattatja a véletlenül beleszóló Cartert.) Végül olyan hangon szól vissza a visszabeszélő nőre, ami egyből elhallgattat mindenkit. :-))
4. Azt mondja Romano Carry-nek: "Nem a lánya, az ölebe!" Azt az állat, milyen érzéketlen, mi?
5. Bemegy a mozdulatlan lány anyjához.Igen kétszínű volt, mi?? Igen király volt!! Mosolygott a nőre, akinek a lányának centrális vénát szúrt a Carry, aztán meg felfüggesztette a Carryt...
:-)))))
És figyeltétek, hogy mosolygott az anyára? Mintha életében először mosolygott volna. Kegyetlen jó színész.
És azt mondja az anyának: "Ez a kedvence?" Mármint a Muppet-show a lánynak. Pedig tudta, hogy nem is látja.
6. És a felfüggesztés... Igen király ez a színész...
Nekem van Paul McCrane-től (Romano) két MP3-am. Mindegyik pár másodperces, és énekel rajtuk a színész. Igen jó hangja van, a szerepét látva alig hiszed el, hogy tényleg ő énekel...
Egyébként hogy kell képet beszúrni a topicba?
Üdv!
Murdock
Hogy ki tudta a legalázatosabban szolgálni a hangjával az általa játszott szerepet.
Mea culpa!
A Jeannie Boulet hangja Kocsis Mariann tényleg nagyon-nagyon szuper volt szégyellem, hogy kifelejtettem!
Azért volt nagyon jó, mert más hangszíne volt, mint amikor a Spektrum tévén hangalámond, vagy amikor más hülye sorozatokban hisztérikákat szinkronizál.
Ízléses, viszafogott, tényleg kár hogy kimaradt nálam is és a sorozatból is.
Ő egyébként most látható az RTL Klubon azt hiszem vasárnap délután egy új sorozatban (Amazon).