Na, pont ezt akartam kérni; Hogy, ugyan rakjon már fel valaki egy képet a Simson S51 modellről, mert azt nagyon megnézném, - bármilyen méretarányban... (1:1 kivételével.)
Képeken látható egyedi kivitelben. Doboz, zárszerkezet és kulcs nélkül! Csere, utánvét kizárt! Postázás előreutalással (+1300.-) v Bp központi helyszínén személyes átvétel.
Elnézést, de nem csak neked írtam (hiba volt a te hozzászólásodra kattintani), hanem mindenkinek, ezért is írtam ide, nem másik "vitázó vagy morgolódó" topikba.
Csak azt érzem ezen a fórumon 2-3 féle felfogás vitázik egymással, amit feleslegesnek tartok. Ha ez a topik jól működik, akkor együtt kell élnünk, vagy persze lehetne nyitni: ajándék, olcsó, reális, luxus vagy akár rabló topikot is. Kis ország, kis piac.
Neked meg akkor külön csak annyit, hogy amire szükségem van, szeretném megveszem (ha van miből), ami feleslegessé vált, nem szeretem sokszor több mint 50% veszteséggel adom el. De akkor is örülök, hátha valakinek örömet okoz, én meg nem dobtam ki.
Sziasztok!
1:18 AutoArt
Porsche Boxster S kék
Ford Mustang cabrió (2006)
Hibátlan, vadonat új. Doboz nincs.
Egyben: csak most szombaton 30000 ft
Ha érdekel még pénteken hívjál.
Nyugati Pu. Felviszem 1500 ft
T:06 53 379-640
Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok bizonyos típusú motor modelleket vásárolni: Honda cb600, Suzuki gs 500, Yamaha dt 80, Mz ts 125, Simson s51? Akár használtan is vennék, csak nem találok sehol sem ilyen típosokat.