Robi: Botondék rákaptak a tirálra - igy itt szegeden már-már az összes régi endurós bevásárolt egy-egy tirált is... (ők rágják az én nyakamat is, hogy vegyek - jövőre már tirállal akarnak erdélyben hárdozni...). Szóval csináltak egy-két kafa pályát maguknak, hogy legyen lehetőségük edzeni. Ott próbáltam - persze csak a lájtosabb részeken és tény, hogy olyan helyekre jutottam fel, ahová enduróval meg sem mertném próbálni, de az is tény, hogy kb. 20 percig "ültem" rajta és alig haladtam előre valamit... már pedig az én életem a sebesség és a haladás... A helyben ugra-bugra nem az én műfajom.
Nekem mindegy kivel cserélek. A találkozón is jó, meg ha valaki nem lakik túl messze innen Érdről (max. 1-200km) akkor összefuthatunk előbb is valamelyik hétköznap.
Kéne nekem még egy gyári Halogén izzós lámpatest a hagyományos helyett. Olyan van valakinek elfekvőben? Esetleg egy műszerfal km-óra spirállal a bringa kilométerórám helyett? :o) Meg lehet hogy egy gyári hátsó sárvédő is jó lenne mert a Hilti szalaggal felfogatott rendszám eléggé rezeg és félek hogy elhagyom.
Csak terhelés alatt csörög? Mert ha gyűrű, vagy vez.lánc lenne, szvsz üresben is csinálná. Nem lehet, hogy a láncod csapkod menet közben? Még ami eszembe jut, az a kuplungkosár. Ha ki van verődve, az is tud csörögni. De egyébként nem értek hozzá, szerintem vidd el szerelőhöz :)
Az a 126e. elég húzós februártól számolva, de vszínű hogy akkor a következő szezonban már nem nagyon kell majd rá költened (gondolom én). A biztosítást meg nem tom hol nézted de sztem az a 28000 inkább 38000-re jön ki. Én itt néztem:
tibierdrol: Mint már írtam, ma vettem egy DR350-et, s 2 kiput adtak hozzá. A gyárit, eredeti álapotban, meg egy gyárit kiherélve, és engem meg érdekelne egy hangos dob. Egyezkedés? Nem tudsz gyógyírt a csörgésemre?
Sada én egy "verseny" dobbal vettem a DR-t. Az első harmad környékén meg van törve egy kicsit (haverom szerint KTM-eken volt hasonló). Odáig teljesen üres, a hátsó részben meg van egy kifurkált cső, közte és a dob külső fala között gyapottal kitömve. Semmi márkajelzés nincs rajta, fogalmam csincs hogy ki csinálta és mennyire értette a dolgát, de egy szép csendes gyári dobra szívesen elcserélném! :o) Ha gondolod hallgasd meg az enyémet és cserélhetünk.
Februárban vettem a motort, azóta írok minden költséget.
Karbantartás, javítás, vizsgáztatás, csinosítás: 126000Ft Benzin: 73000Ft, és még nincs vége a szezonnak + télen jön a motor rendberakása. Az átírást ugye elbukja az ember, meg van egy kis amortizáció is...
A biztosításom évente 11000Ft, 351 köbcenti fölött 28000 lenne. Ez a 17000Ft különbség a többi költséghez képest eléggé elhanyagolható szerintem.
Hi! vettem egy 350es dr-t. 95-ös asszem. Első utamon vagyok vele túl, s pár kérdésem lenne az öreg rókáktól. Egyik: nem tudom soxor berúgni. Régen volt XR400-am, azt felső holtpont után kellett indítani. Ezt úgy nemtom berúgni. Másik, nagyobbik bajom, magas seb. fokozatban, terhelés alatt valami nagyon csörög. 1-2-ben nem, 3-ban csak alacsony fordulaton, 5-ben meg szinte mindíg. Még akkor is, amikor kipörgi magát. Gyűrű lene, vagy vetérműlánc? Help me...nagyon fájna, ha rossz mocit vettem volna. Köszi