Előtte Nóracica mondta Pandacicának, hogy menjen el Miklóstól, most pedig Gézu. Kicsit unalmas, hogy már kb 20-szor játszották el ezt a jelenetet idén.
hát én elég sokáig birok dolgokat, de azért MINDENT nem. Én most pakolnék ahelyett hogy jól van Lacikám, senki nem mondta hogy el kell adnod. De igenis el kell adnia! Irtóra fel vagyok háborodva :-)
(Mint ahogy azon is hogy a hülye Pálca nem vett lakást évekig, ült az anyja pénzén, inkább albi a családdal együtt. Előbb rakta be Géza mocajboltjába.)
én nem tom, de ha a családomat ekkora bajba hoznám és meg tudnám oldani azzal ami VAN, akkor nagyon örülnék annak az üzletrésznek, ami most ott van és pénzzé lehet tenni. Újra lehet kezdeni mindent. De ő csak taszítja őket egyre lejjebb. Én Orsi helyében követelném hogy adja el. A család létbiztonsága fontosabb mint a vállonveregetős támogatlaklacikám.
A TV2-nél sem jobb a helyzet. Múltkor egy nyugalmazott akadémiai professzort kérdeztek meg arról, hogy kell-e vessző az "Okosabb vagy, mint egy 5.-es?" címben. Ez kb. harmadikos osztályos nyelvtan. Így a TV2-nél szvsz senki sem okosabb, mint egy ötödikes.
Ezúton szeretnék gratulálni a tegnapi adás tartalmát a hiv. honlapon összefoglaló szerzőnek a magyar nyelv alkalmazása valamint a történetírás terén nyűjtott fantasztikus teljesítményéért, egyúttal köszönteni a retekonlájn szerkesztőit azért, mert ezt a kivételes képességű titánt, ezt a máris csiszolt gyémántot alkalmazzák.
A szerzőnek javaslom, hogy kezdje újra tanulmányait az általános iskola harmadik osztályában, a szerkesztőknek pedig, hogy keressenek egy negyedikest, aki legalább hármas osztályzatot ért el fogalmazás tárgyból. Mindannyiunk számára előnyös csere lesz.
A mi városunkban a rendőrségi zárkák az alagsorban vannak. Amúgy Claudiát el lassan kellene szálíltani, mert az őrizetbevétel időtartama max. 72 óra lehet. Tehét vagy szabadon engedik, vagy előzetes, ami már a böröntben zajlik. (Ha rendőr jár erre, és tévednék, akkor javítson ki!)
A mi városunkban a rendőrségi zárkák az alagsorban vannak. Amúgy Claudiát el lassan kellene szálíltani, mert az őrizetbevétel időtartama max. 72 óra lehet. Tehét vagy szabadon engedik, vagy előzetes, ami már a böröntben zajlik. (Ha rendőr jár erre, és tévednék, akkor javítson ki!)
pontosan. nem is tudom mire fel pattog luzer. arrol nem is beszelve, hogy kevesse etikus az alkalmazottamtol (aki egyben a masik alkalmazottam ferje) penzt kerni, fleg ilyen erzelmizsarolos stilusban.
egyebkent eddig nekem nem tunt fel hogy palci es laci baratok lennenek...ugyhogy plane.
sztem attól, hogy "barát" vagy olyasmi, még nem jótékonysági intézmény, azért mégiscsak ő döntse már el, hova rakja a pénzét. Pálci eléggé belelát a cég üzleti ügyeibe, meg ahogy kezeli a pénzt az a lúzer, marha felelőségteljes volt eddig is, minden csak nem üzletember, egy önérzeteskedő balfasz, mér pont az ő pénzét ne cseszné el, ha lassan már a saját családja feje felett sincs tető.
mindenesetre túlzásnak érzem azt a felháborodást, amit műveltek emiatt, főleg az a baromarcú laci. végülis Miklós érvei is elfogadhatóak. azt meg nem lehet tudni, mennyit hoz a konyhára az osztalék, lehet, az éhenhaláshoz sok, a rezsire kevés. ebben az esetben tényleg az eladás lenne a megoldás. de normális érvek nem hagyták el a száját, csak lila fejjel ordítozott, meg önérzeteskedett, hogy akkor a Miki röhögne a markába.... és tényleg vissza is vásárolhatná, habár eladni meg ki adná el neki...?
nem értem, mi a francért vannak kiakadva Miki ajánlatán. Nemhogy kapnának rajta. Azt sem értem, hogy inkább az uzsorás minthogy maga ajánlja fel eladásra? Ááááááá.
hat az a gonoszsag, hogy a laci, miutan hulyesegek sorozatanak elkovetesevel komoly adossagba keveredett, elvarna az ismeroseitol, hogy adjanak neki meg koszonomre penzt, mert persze az egyeb anyagi eszkozeit nem akarja mozgositani. a palci is szemet, mert kolcson nem ad, csak a ceget akarja megvenni, meg a miki is az.
azimi sztem a lacitol tanulta, hogy mas eszkozeivel oldja meg a sajat luzersegeinek a kovetkezmenyeit.
hát remélem, még pár rész és a lazagyerek Sanya jóvoltából csak levest bír majd szürcsölni, amit nem a saját kezével visz a szájához... és ez a hülye Tilda meg még védi.
miki, panda es nojemi a konyhaban. kulcszorges. miki elindul, panda megallitja: hagyd. inkabb azemma...zemma elindul. ebbe belefer, hogy nyomi visszaul az agyra.
erdekes...a laci ugy gondolja, hogy azert mert o elcseszte a dolgait, mindenkinek ugrania kell es boldogan kolcsont adni neki. ha meg nem teszik, akkor meg o van felhaborodva.
ez az imi mekkora 1 randa eroszakos teszetosza alak. eloskodni a mas nyakan azt tud. az eszebe sem jut, hogy a masik harom embert zavarni fogja a ket idegen? vagy hogy o a nappaliban dekkol? vagy saraek mashova jarnak majd furdeni meg enni meg fozni? vagy mi a jofene? elkenyeztetett kis hulye.
Laszlo99: Mészáros Árpád Zsolt komolyan szerepelt a Szomszédokban???Nem a BK ra gondoltál?Mert abban többször is volt!De komolyan érdekelne, mert én nem voltam nagy nézője a Szomszédoknak...:)
Hol lehet megszerezni azt a részt/részeket ahol benne volt?
Az átlagos tinicsajok szerencsére nem mind növesztenek ilyen hüjje frizurákat.
ZsóFikával meg szintén hasonló a baj - amin már amúgy nagyon sok fiatalabb nőinemű szereplő átesett e sorozatban - először volt az az ocsmány rövid haja, most meg elég gyakran bepróbálnak neki egy-egy frufrut...
Annak idején Kaka kinyomozta, hogy van egy Berényi Ágnes nevű féltestvére az apjáéknak. Igaz hogy egy szélhámos megvezette ezzel, aki kiadta magát a Berényi hugnak, de az is kiderült hogy az igazi Ágnes kinn dolgozik Németországban (talán bébisintér?, ebben már nem vagyok biztos ), él és virul.
Vajon miért felejtették el a sztoriizék ezt a szálat is? Attól még hogy volt az álberényivel a családnak néhány kellemetlen köre, azért még az igazit elővehetnék néha!
Nekem nagyon hiányzik az igazi Berényi Ági!!! :-))
Nemcsákon és Schnellen kívül szerepelt a Szomszédokban Szersén Gyula, Málnai Zsuzsa, Barbinek Péter, Szokol Péter, Laklóth Aladár, Kovács István(a színész), ifj. Jászai László, Orosz Helga, Bessenyei Emma, Dobránszky Zoltán, Oberfrank Pál, Ullmann Mónika, Bata János, Salinger Gábor, Timkó Eszter, Benkóczy Zoltán, Pelsőczy László, Várkonyi András, Németh Kristóf, Ábrahám Edit és R. Kárpáti Péter is.
Nemcsak Janik Lászlót hagytam ki, hanem pl Várnagy Katalint, Olsavszky Évát, Szabó Gertrúdot, Timkó Esztert, Bognár Gyöngyvért, Bakonyi Csillát, Kántor Zsuzsát, Németh Franciskát, Mészáros Árpád Zsoltot, Róbert Gábort, Pálfi Zoltánt és Jáger Andrást is.
A műegyetemen valóban normális, ahol a nép szívik a matekkal, műábrával, hőtannal és más nyalánkságokkal. Még a közgázon és a jogon is elmegy szódával, még ha ott már kissé villanykörte azaz égő. Nade bölcsészkaron?! Még ha bedumálnak neki egy külföldi ösztöndíjat, mert ahogy anyám is szokta mondani, az egyetemi tudás és intelligencia még nem jelenti azt, hogy az ember a mindennapi életben és az emberi kapcsolatokban is életrevaló...
Áhhh, ezen a képen látszik, ami nekem is ma tűnt fel, hogy Noéminek teljesen felemás a szemöldöke...
Amúgy ez az Imi-ügy már az idegeimre megy.
Elköltözik ugye otthonról, ahol a nemapjával és a pláne nemanyjával éldegél, majd megint visszacuccol.
És akkor halál komolyan gondolja, hogy ezeknek a nyakára költöztet egy vadigen családot egy über-idegesítő kiscsajjal a nemtudomhova. Mer akkor ő kiköltözik a kanapéra, és akkor senki észre se vesz semmit...
Hát lófaszt, kisfiam, ennyi idős korodra már lehetne egy albérleted, aztán oda annyi hajléktalant fogadsz be, amennyit akarsz, erről beszélek, Nyuszómuszó!
Ámbár ahogy a Lúzer-ügyek fejlődnek, könnyen lehet, hogy kiadják a lakást, aztán ők meg kiköltöznek az erkélyre:)
Noémi meg hogy kikúrta Májkit a szobából:)
Gondoltam, van ott 2 felnőtt, valamelyik csak pofáncsapja már, de nem, bazze...
megnéztem, láttam, gratula, de a bonbon nekem jár, hogy végigszenvedtem ezt a 6perc 12 másodpercet pákóval, picivel, lolával meg az ő "gondolataikkal". pihaaa....
Imi eleinte gimnáziumba járt, de az már elég régen volt.
Emma ha jól rémlik, az idén érettségizik. Mivel nincsenek pontos dátumok, lehet, hogy még lehet, hogy csak április van, és ő is iskolába jár. Noémi jövőre érettségizik, vagy nem? Vagy fordítva van, és Noémi idén, Emma meg jövőre?
"Noémi és Emma jár még iskolába? Leérettségiztek, vagy nem Tóni osztálytársai voltak?"
Nehéz ügy. Szerintem 10 év múlva is még gimibe fognak járni. Imóka is már több, mint 5 éve jár egyetemre, és az, ha nem orvosi, akkor már bukott vagy az írók valamit elszúrtak.
Azért szar lehet Tóniónak: a sorozatban nem érettségizik le, és a valóságban sem.
Mostanában mindig szendvicset mondanak *szenya* helyett. Mi a fene olvassák a BK fórumot az RTL-ben?! Mondjuk a TV2 jogászairól tudom, hogy olvassák a TV&Rádió topikot.
Kihagytad még a felsorolásból Janik Lászlót, azaz a fogyireklámot!
A tegnapi részben nekem igazándiból az tett be, hogy Jólnézünk Miki ott siránkozott, mekkora teher lesz számára anyagilag és szervezésben is a halotti tor. Pláne hogy ezt a szót használja, mintha a nem is ismert és nem is tiszteletre méltó édesapja dobta volna fel a papucsot sok év után. Milyen gusztustalan ez már, bazmeg! Hadd jöjjön a sok potyaleső zabálni, minden alkalom jó alkalom, nem elég, hogy elvesztik a gyereküket, még ezt is felsiránkozzák kényszerű feladatnak és tragédiának... piha!
Nem-nem, hetekig (hónapokig?) ment a dili, hogy Imóka beleegyezzen az örökbefogadásba (vagyis hagyja magát örökbefogadni), mentek a gyámhatóságra aláírni a papírokat, mármint Vica meg Lacus a kis örökbefogadandóval.
majd mosmán lebukik biztosan. lassan kell a következő dráma. apropó dráma, Tónit mikor temetik már? ennyi idő alatt már szét kellett volna oszlania és még a temetést se szervezik... pláne hogy még mindig nem vették ki a szivit se, nem?
na szóval a zimi persze majd jól megússza, mint akit csak belekevertek, az áldott jógyereket. mert ugye Pálci hűtőszekrényt dobált, Eriknek meg felfüggesztettje van, úgyhogy a hülye is látja, hogy ő az egyetlen, aki csak úgy épp ott volt és hogyan is akadályozhatta volna meg. meg minden.
"Mi lenne ott reggel a csöppnyi fürdőszobában:-))) "
Ez csak ott okoz gondot, ahol több családtag is egyszerre megy 8-ra melózni, és ebből adodóan a reggeli tisztálkodást cca. egyidőben akarják elvégezni. Na de kidolgozik a Novák sleppből??
ezen én is eltűnödtem, vm kis minimális szabadkozás, szerénység....
és mi az, h "milyen jó lenne" ?! mért olyan jó rámászni 4 ember nyakára, akiket nem is ismer abban a pici lakásban. amúgy sára is egy tehetetlen, élősködő picsa.
Pécsi Ildikó, Reviczky Gábor, Huszárik Kata, ifj. Jászai László és Benkóczy Zoltán volt a retróban. Besenczi Árpád a retróban is volt és később is szerepelt.
Én is úgy emlékszem, hogy valami rokona Vicának. De már akkor sem egyenesen rontott be, hanem nagyon gyanúsan csak ott szimatolt meg hazudozott, besegített söprögetni a fodrászboltban, ilyesmi.
Bennem csak két kérdés merült fel (azon kívül, hogy de hová lett Stirlitz):
- Valóban furcsának, netán patológiásnak számít a "bárcsak én haltam volna meg" c. sóhaj valaki olyan részéről, akinek hirtelen, balesetben meghal a szívszerelme?
- Valóban létezik olyan fene öntudatos, féligidegen, épp szerelmesedni készülő nő, akinek az első reakciója egy ilyen "lakjatok itt nálunk"-ra az volna, hogy "dejólenne!" csak úgy minden fenntartás, zavarbajövés, ellenvetés nélkül?
Imi tulképpen Vicacica rokona. Laczának semmi köze hozzá.
600 éve eltartja ezt a kis köcsögöt, az meg csak kritizálja és követelőzik.
Lúzer most eltarthatja Sáráékat is, Doktorsi főzhet, moshat rájuk, vigyázhat a gyerekre. Imó meg majd mártír pofával fog a nappaliban aludni és az erkélyen tanulni.
A végén csókolózott Sára és Imi. Laci kitalálta, hogy árat emel. Lehet, hogy Noéminek valami patológiás franckarikája van, legalábbis az anyukája szerint, ezért figyelni kell rá. Zsófi érez még valamit Zsolt iránt, aki vallomást változtat. Miklós visszaréved, hogy a kislánya Tóni előző baleseténél fogant, Andrea szeretné, ha most meg ő. Imi kampányol hogy Sáráék odaköltözhessenek, mert ők szívesen odaköltöznének. Érzéki romantikus csók.
Lehet, eleinte nem néztem. Akkor a második verzió lehet a helyes, hogy Zoltán Claudiára hagy 10%-ot, Ákosra 20-at, vagy fordítva, a többiekre meg annyit, amennyit már írtam. Mert azok az arányok azóta nem változtak.
Igen, Radnics apját Szersén Gyula játszotta. Az anyját pedig Tóth Judit. Nem tudom milyen gyakran nézed a sorozatot, de ők is szerepeltek: Málnai Zsuzsa, Tóth Éva, Barbinek Péter, Szokol Péter, Besenczi Árpád, Dányi Krisztián, Bartucz Attila, Bezerédi Zoltán, Nemcsák Károly, Bognár Zsolt, Zámbori Soma, Fülöp Zsigmond, Laklóth Aladár, Kovács István(a színész és Koko is), Pécsi Ildikó, Reviczky Gábor, Huszárik Kata, ifj. Jászai László, Orosz Helga, Szerednyey Béla, Bessenyei Emma, Molnár Levente, Dobránszky Zoltán, Oberfrank Pál, Ullmann Mónika, Bata János, Salinger Gábor, Benkóczy Zoltán, Pelsőczy László, Rubold Ödön, Schnell Ádám, Sztarenki Pál, Drahota Andrea.
De nem egyértelmű! Különben is itt mondta valaki nemrég, hogy látta valahol, és milyen jól nézett ki. Én meg nem is ismerem fel. (De nem azért, mert olyan jól néz ki!)
A napokban megjelent egy hír, miszerint Németh Kristófnak egymillió forintba fog kerülni kisfia születése. A színész azonban a StoryOnline-nak felfedte az igazságot!
A Barátok közt Gézája és felesége november 17-re várják a babát, akit édesanyja a telki magánklinikán fog a világra hozni. A dolog miértje nagyon egyszerű, Niki orvosa ott szokta levezetni a szüléseket, s szerencséjükre ott különleges kéréseket is szoktak teljesíteni. Így a pár egyik terve megvalósulhat, a szülés egy kádban fog lezajlani.
Azonban Kristóf a StoryOnline-nak elmondta, orvostanhallgató lévén Niki utánajárt a dolognak, és megtudta, hogy normális körülmények közt a szülés csak az orvosnak kényelmes. Viszont ha kádban hozza világra a kicsit, úgy a kismama is kényelmesebben vajúdhat, és a babának se olyan borzasztóak az első másodpercei, mivel a magzatvízből kikerülve nem rögtön a hideg levegőt fogja érezni, hanem a meleg vizet.
Nem bántottál meg senkit a vallási meggyőződésében, de azért ha egyszercsak titánium pásztorbottal ütik a bejárati ajtót, akkor semmiképpen se számíts a spanyol inkvizicíóra:)
10%-a van. Eredetileg a következőképpen volt. 20% Zoltán 20% Miki 20% András 10% Claudia 10% Nóra 10% Zsuzsa 10% Laci Azután Ákos örökölte Zoltán részét. De végül Claudiához került a része, mert ugyebár Ákos meghalt.
Így 30+ Claudiáé. A többi változatlan. De mi lesz, ha szavazás lesz? Mert Zsuzsa ugyebár lelépett. De üzletrésze attól még van neki.
Aztán visszatér pár hónapra a BKba, kidobja az IRL pasiját mert összejön Szőke Zoltánnal, könnyek között szakítanak, majd feltűnik a retekklub nagysikerű táncos produkciójában...
5%-a van tehát Lacinak a Berényi Kft-ben? Azt hittem, lemaradtam, és már ez sincs - persze nem sok, bár, ki tudja, Miklós mit gengszterkedett össze :-)
Azt csak most néztem meg, hogy mire reagáltál. Ez olyan, mintha Juliskának azt mondanád mérgedben, hogy b...n + az isten, erre Jancsi büszkén mondaná, hogy no hát akkor én vagyok az isten! :-)
laci betett 20 millát a púderboltba, mérnem veszi ki? attol hogy nem adott bele még 10-et, a haszon utáni részesedése ugyanúgy járna... hova tünt ez a sztori??
Ezzel nincs semmi gond! Barátok közt minden köszönési forma elfogadott! Így a filmben is. Sőt van egy ismerősöm aki 8 évvel idősebb nálam és mégis azt mondom neki CSÓKOLOM!
Ez függ a kezdeti találkozástól, illetve annak folyamatától. Nálunk ez megmaradt.
Az általad felvetett problémás köszönés akkor gázos, ha új embernek köszönne ebben a korban! Akkor azt mondom, ne csókolozzon...
Budapest - Szerelemben és háborúban mindent lehet, tartja a mondás. Talán Bartha Zsolt is így gondolta, amikor Zsófi visszaszerzése érdekében egy igazán tisztességtelen ajánlatot tett a lánynak. A Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna (22) a családjáért sok mindent megtenne, de ő maga sosem zsarolna senkit.
Hatalmas érzelmi káoszba került Zsófi a Barátok köztben. A családját jelentő Claudia és a szerelmet adó Zsolt között őrlődik. A megoldást Bartha adja, egy igazán tisztességtelen ajánlattal. Hogy mi az, az a ma esti adásból kiderül. A Zsófit alakító Kiss Ramónát azonban megpróbáltuk kifaggatni, ő maga hogy kezelné, ha volt párja még akár a zsarolástól sem riadna viszsza annak érdekében, hogy visszaszerezze.
- Hála istennek, én még sosem kerültem olyan szituációba, hogy megzsaroljanak, nincs is mivel. De azért amikor az emberre a családja miatt nehezedik érzelmi nyomás, akkor sok olyan dologra képes, amit egyébként nem tenne meg. Én nem tudom, hogyan döntenék Zsófi helyében, hiszen ugyan Claudia nagyon fontos neki, de Zsolt az egy szerelem volt. És most hiába gyűlöli, az a szerelemmel rokon érzés - elmélkedett a dolgon Rami, aki azt is elárulta, tinilányként még ő is vetemedett zsarolásra.
- Persze, amikor az ember még gyerek, akkor esetleg elhagyja a száját egy-két olyan mondat, hogy szakítok veled, ha nem történik ez meg az, de aztán felnő, és rájön, hogy így nem megy - jelentette ki a lány.
Mindettől függetlenül gondolom te is érzed, hogy a példázat valódi lényege a szavak jelentésének kiforgatása, mégha leíratomban nem is felel meg pontosan a matematikai logika illetve az indirekt bizonyítás szabályainak.
Felhozhatnám még hasonló példának az elhíresült, "Ha isten mindenható, akkor tud-e olyan követ teremteni, amelyet már ő sem tud felemelni?" paradoxon elvi jeletőségét is. ;)
Az eredeti mondás: "Akit az istenek szeretnek, fiatalon hal meg" kissé híresebb az általad idézettnél, ami ennek elferdítése csupán. A görög monda szerint Kleobisz és Bitón, Héra papnőjének, Küdippének a fiai. Ökrök híján egyszer saját magukat fogták be egy szent kocsi elé, s húzták rajta anyjukat a templomhoz, ahol Héra ünnepét tartották. A gyermekei szeretetétől meghatott anya az istenektől a legszebbet kérte számukra, mire mindketten elaludtak és többé nem ébredtek föl. Az idézetet általában Menandrosz görög költő nevéhez kötik. Ezt az idézetet választotta pl. Infeld a fiatalon párbajban megölt matematikus zseniről, Galois-ról szóló életrajzi regénye címének is.
A kép Szent Andrást, Szent Nórát és Szent Emmát ábrázolja a Nóra picsogása néven ismertté vált történet csúcspontján.
Klasszikus háromszög-kompozíciót látunk, melynek középpontjában Szent Andrást láthatjuk a fikusszal, valamint a kék irattartó dobozzal.
A kép szakrális voltát jelzi a boltív, valamint a Nóra feje mellett balra látható nyomat, ami Egyiptomot ábrázolja, miután Mózes onnan kivezette népét.
András mellett Szent Nóra, aki hosszas picsogásával már a közismerten béketűrő Andrást is kihozza sodrából és András kénytelen a Szent Konyhakéssel végetvetni a picsogásnak. Nóra eltorzult arcából látható, hogy Andrásnak a művész által jótékonyan elrejtett jobb karja éppen beviszi a végzetes döfést.
A művész azért volt kénytelen ilyen indirekt módot választani a Szent Gyikosság ábrázolására, mert a korabeli cenzorok, a ránk maradt apokrif iratok szerint az ORTT néven ismert testület a döfés direkt ábrázolását a 16-os karika nevű szankcióval sújtotta volna, így a mű csak az éjszakai műsorsávban lett volna megtekinthető, ez viszont a művész anyagi helyzetét érintette volna hátrányosan.
András mellett áll Szent Emma, aki több csodát is véghezvitt, többek között évekig puszta telekinézissel fel tudta ragasztani barátnője melleit a vállaira.
Emma kéztartása jelzi, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, a véres jelentről tudomást sem vesz, de egyben bejelenti igényét az LCD-monitorra.
A kompozíció érdekessége, hogy a képet uraló András galambszürke öltönye a mindenekfeletti türelmet jelképezi, de dévajul homlokába hulló hajtincse azt, hogy minden türelemnek van határa.
A művész Nóra ruhájának függőleges csíkozásával a hősnőt vékonyítani, Emmát a vízszintes csíkozással idomokkal ellátni akarja, sajnos kevés sikerrel.
Szavaim ilyen típusú kiforgatásáról egy "tételbizonyítási" érvelés jut eszembe. A tétel: minden ember nevezetes. A bizonyítás indirekt: tegyük fel hogy egyetlen ember sem nevezetes. Na de ők miről nevezetesek? Arról, hogy nem nevezetesek. Tehát minden ember nevezetes. :)
Nem kívánom itt elvenni senki kenyerét, no de Berényi Miklóst, mint sandán néző, Aladdin csodalámpájából kávét (?) tálaló, arab sejknek öltözött MOSZAD ügynököt látni kell!!! ;)
Elnézést, de kénytelen vagyok félve megjegyezni, hogy ezen a héten nagyon hiányoltam a beszkennelt Story-t, pedigpedig, micsoda kompozíciók vannak a 12-13. oldalakon...
Ahogy a monitor és a klaviatúra is. Ezért szoktam a monitorra helyes emlékeztető post-it-okat ragaszgatni (úgy, hogy biztos nyomot hagyjon rajta) és a klaviatúrát hol kávéval, hol kólával megkínálni, lehetőleg úgy, hogy tuti beragadjanak a gombok és kérhessek újat! Fogyóeszköz, na!
Hűséges roma népem asszonyai! Szüljétek tele a 7. kerületet és szoptassatok nyilvánosan! A mai napra elvonulok a felhők mögé elmélkedni és másnaposkodni. Felajánlásokat, szent sütiket, napos bárányokat és áldozati tuningladákat a Dembinszky Nefelejcs sarokra kérném.
Azt figyeltétek, hogy Tóni úgy tanulta a Földrajzot, hogy egy qrva vastag filccel karikázgatott a 10 eFt-os nagy világatlaszban! Fokváros volt pl. jó vastagon karikába foglalva! Tahóság bármilyen könyvbe belefirkálni, nemhogy egy ilyen értékesbe. Miért nem nyomta egy szimla iskolai atlasszal, ha már ilyen rossz a vizuális memóriája, hogy csak így tud leérettségizni?
Jaja, Nóra túlpörögte magát a héten, mint parlamenti képviselő a költségelszámolás készítésekor.
Nade mit találtam a National Geographic szeptemberi számában:
Istennők reinkarnációi
A cigányság "régi-új" közösségeket hoz létre a maga számára Csatkán, Máriapócson, Szentkúton vagy éppen a dél-franciaországi Les Saintes-Maries de la merben. A modern világ majdnem elsodorta azt a tanítást is, amely isteninek tekinti az anyaságot. Sem Indiában, sem a magyarországi cigányság körében nem erkölcstelen az áldott állapotú nő vagy szoptató cigányanya látványa, sőt kitüntetett tisztelet övezi mindkettőt. Az anya isteni tulajdonságokkal bír; ennél fogva a cigányasszonynak szabad nyilvánosan is szoptatnia csecsemőjét. Az áldott állapotú nő neve - valószínűleg a párszi tűz és Napimádók köréből átvett hit szerint - khamnyi (kámnyi), magyarul Napné, vagyis az álldott asszony a főisten (Kham=Nap) hitvese. A szoptató cigányasszony a főisten gyermekét táplálja. A főisten gyermekét táplálni soha, sehol , semmilyen körülmények között nem lehet tabu.
max az elejen mikor en meg nem neztem. amiota en lattam, mindig ugyanaz az alszent, kettos mercevel mero hupi volt a zsuzsa baratnojevel egyutt aki viaaszael azzal, hogy a miki odavan erte es minden alkalmat megragad, hogy velt erkolcsi folenyevel rugjon bele egyet jol. ami azt illeti a toni pont tole tanulta ezt. mert nemtom feltunt-e, de a nora mindenki massal relative emberi bir lenni. az 1 db mikit cseszteti allandoan.
úristen, én pont ilyeneket kivántam magamban Nórának mikor vége lett a békának..ilyen mélyre pedig még sosem süllyedtem,de már rég kivágta nálam a biztosítékot! A hülye károgós fekete buta libája. De rég is volt ő szimpatikus karakter. Vagy volt egyáltalán valaha is?
tkepp a nora tevedett. mert ha a magdi neni anno nem teblabol ott a piacon, akkor a toni nem lopja el tole a retikult...nem ismeri meg mikieket etcetc.
Nem gond, az üzengető funkciót ki lehet kapcsolni. Ha a jelszót sem cseréled le, - ismervén érdeklődési körödet - bejelölöm barátodnak ennek a pompás videónak a tulajdonosát, és kérem, hogy küldjön még sok hasonlót. :-))
20 km/h-nál még oké, de 9 km/h-nál nem gondolná az ember, hogy annyira veszélyes öv nélkül. A bicajon sincsen öv. :) De én nem kockáztatok, inkább becsatolom az övet.
Olvtársnő, valaki kommentálta a videódat a YouTube-on. Légy szíves cseréld le az email címet, hogy ne nekem üzengessenek. Thank you for your cooperation.
Csak? És a többi napon mi lesz, ha majd elfogy az "Utálj most!" ? Amúgy melyik napon lesz? És miért csak egyszer? Ha nem is mindennap, de 2-3 alkalommal nem ártana.
Tegnap láttam Berényi Zsut a DPlázában, majdnem hasraestem annyira jól nézett ki. A sorozathoz képest kb -10 év és -15 kiló. Vidáman, mosolygósan göndör hajjal, divatos szemüvegben.
A múltkor említette Imi, hogy Sára újból akar vele talákozni. És az újság előzetese alapján közelebb kerülnek egymáshoz. Azaz biztosan lesz "Toszka". Ahogy Zsófinál is volt, bár nem mutattak semmit. (még annyit sem, hogy közösen mennek a hálószobába)
Annó heti sorozatként ment, de nem ment olyan nagyon sokáig. Akkor most napi vetítéssel hogyhogy nem fogynak el még mindig a részei. Utálom, hogy emiatt a BK-t sosem tudják fél kilenc körül elkezdeni. És már szívesen nézném az új műsort, a Vágó Pistával. Itt van szeptember, de még mindig nem kezdték el. :(((
Azok után, hogy csalódtam amiatt, mert meghalt a karakterem, szép ötletnek tartom, hogy legalább a szívem tovább dobog majd. Mit csalódik? Ő akart kiszállni, nem?
Jaaa, hogy az a Sára!!! (nem ugrott be hirtelen) az még megvan? Azt hittem azt a szálat még nyár elején lezárták. Ehhh! Nézni kellene ezt a sorozatot, na! :)
remelem hogy nora letrehoz egy alapitvanyt a szivatultetett kristofka megsegitesere, es termeszetesen kristofka a nagyival bekoltozik matyas kiraly terre. talan kesobb el is lopja majd magdi neni ridikuljet, es nora alaposan fontolora veszi z orokbefogadast. esetleg neki igeri timike kezet.
Nem az a Sára, mikor vikendezni mentek a fiuk és leégett a bolt, aminek következtében a kislány füstmérgezéssel a kórházba került? Imrének lelkiismeretfurdalása volt, pénzt gyűjtött, és így ismerkedett meg az anyjával, Sárával?
Modom: akkor valszeg átaludtam :) A cikket meg csak nagy vonalakban olvastam végig (a temetés leforgatása pont lemaradt) mert hát nem akartam egy egész 100-as PZS-t elhasználni könnyeim felitatása végett így a reggeli órákban.
1kérdés: (igen, tudom hogy hüje!!!) ki az a SÁRA (??) aki Kistigrissel homoksütit süt???
Most, mit mondjak? Annyira meghatódtam, hogy már én is előre sírok, mint Anakin Skywalker ikerszülés esetén. Bár az a hír egy kicsit felszárítja a könnyeim, hogy Dósa Tóni és Egresi Mátyás szíve, a halála ellenére tovább dobog, bár erősen remélem hogy csak a kazincbarcikai kohász-olvasztár amatőr színjátszókör színpadán.
Nem akarlak elkeseríteni, de sztem nem lesz temetés... az igen drága külső forgatás lenne. Ősi BK-s szokás szerint: meghótt, oszt jónapot. (ha jól emléxem Lovat sem temették... vagy csak átaludtam?)
A Barátok közt sztárja nem engedte szüleinek, hogy megnézzék a halálát Édesanyja is megsiratta Egresi Tónit
2007-09-05
Budapest - Dósa Matyi (20) nem engedte édesanyjának, hogy végignézze Egresi Tóni halálát. A fiatalembert már a forgatáson annyira megviselte, ami a Barátok köztben játszott karakterével történt, hogy eltiltotta családját arról, hogy végignézzék az adásba kerülő részeket. Matyi azt azonban gyönyörű dolognak tartja, hogy Tóni szíve másban dobog majd tovább
Hónapokkal az utolsó forgatás után még mindig megviseli Dósa Matyit, ami a Barátok köztben vele történt. Illetve nem vele, hanem az általa játszott Egresi Tónival, aki a történek szerint egy súlyos baleset következtében életét vesztette. A fiatalember előre tudta, hogy a családja érzékenyen fogja kezelni a halálesetet, ezért a szüleinek nem engedte, hogy végignézzék.
- Anyum már akkor teljesen kiborult, amikor a baleset történt, sírva is fakadt, így semmiképpen nem akartam, hogy a kórházi jeleneteket lássa. A temetést aztán meg kifejezetten tilos lesz neki végignéznie! - jelentette ki határozottan a fiatalember, akit nagyon meghatott, ahogy a barátai reagáltak a sorozatra.
- Zsuzsi, a kedvesem is itt pityergett mellettem, amikor nézte, én meg kaptam sorra az SMS-eket, hogy de jó, hogy nem igaz! Még a Zsófit játszó Kiss Ramóna is sírva hívott, annyira meghatotta Tóni halála - mesélte Matyi. Az ifjú színészt magát is nagyon megviselte a történet, de azt nagyon szép dolognak tartja, hogy Tóni szíve másban él majd tovább.
- Hát az biztos, hogy nem mindenki mondhatja el magáról, hogy végignézte a saját halálát! Nem volt egyszerű a filmorgatás sem, de a képernyő előtt ülve is nehéz volt látni. Azok után, hogy csalódtam amiatt, mert meghalt a karakterem, szép ötletnek tartom, hogy legalább a szívem tovább dobog majd. Főleg, hogy egyébként is fontos dolog, amiről nagyon kevés szó esik ma Magyarországon - tette hozzá a fiatalember.
Bocs, én a port.hu-ról vettem az adatot, de biztos reklámokkal együtt ennyi. Sajnos még egyetlen részt sem láttam az opuszból. (Akkor meg mit keresek itt? - kérdezhetnéd jogosan...) :-/
Megnéztem: a béka napi 45 perc, hetente ötször. Legyen elfogadható minőségben napi 100 mega, az havi cca. 2 giga. Cserébe megkapod a topiklakók szeretetét, nyaggatását és követelőzését. You decide. :-)
Elíméleztem a jelszót. Mostantól tiéd a felelősség, azt csinálsz vele, amit akarsz. Pl. naponta feltöltheted az aktuális részt a la Sün. Szerintem örülnének az itteni jónépek. :-)
nah. a nora csak kikovetkeztette, hogy toni azert purcant ki mert miki kufircolt a tuarcuval 1x 1000 eve. bezzeg a berger peti miatt nincsenek ilyen problemak.
Úgyvaaan! Sőt néha zenélhetne a Patika Együttes is Koltai Robival az élen.
Persze ez itt most gonosz OFFolásnak tűnhet, de sajnos annyira egyhelyben jár ez a szerencsétlen BéKá, hogy csakis előnyére válna egy ilyen vendégjáték.
Kántor se rossz ötlet, de be feledjük Szépéket se- Simán nyithatnának a házban egy Familia ÁBC-t. A Kriszike úgyis ott kavart nerég Andrással - igaz, mág álnéven (biztos rosszul ment a zújságírás :)))))
"Amúgy meg Nórát minden nap egyre jobban tudom utálni. Ráront Miklósra hogy nem vigyázott a fiára. Bezzeg ő, aztán törődött vele."
Igazad van! Amikor Nóra lelépett a csecsemővel a Maya miatt,akkor ő mondta a Tóninak azt,hogy maradjon az apjával! Tóni vele akart menni,de Nóra nem engedte. Akkor most miért hibáztatja a Mikit hogy nem vigyázott a Tónira?
Hm, annó HoMisiék milyen verdával borultak? Nem az is egy Ford volt (Taunus, vagy a nagyobb 2.0-ás, V6-os testvére, nem jut eszembe a neve)? Mert a Kalózokban egy Taunust zúztak össze. Hiába, no: a magyar filmesek nem szeretik a Fordokat.
Nemtom, már fárasztottam-e a netközönséget az ötlettel, de felpezsdítendő az uncsi epizódokat, össze lehetne végre terelni a nagy magyar sorozatsztárokat legalább egy BK rész erejéig. Vagyis a mentős aki kiszállt ennek a Tónigyereknek a balesetéhez, lehettet volna mondjuk a Magenheim doktor. A helyszínelő zsaruk valamelyike meg a Linda, akit hatáskörtúllépés miatt jól lehordott volna Ötvös Csöpi. Miközben a háttérben ott mérgelődöt volna Hunyadi
Nézd, azt én nem tudom, hogy egy szülő ezt hogy aposztrofálja, de ER-edzett ember tudja, hogy az agyhalál az végleges.
Szervdonornak se sokáig jók, mert előbb-utóbb leállnak azok is, aztán már tényleg csak a gépek maradnak, meg lehet sipákolni, hogy meg ne öljék... közbe már rég késő...
asszem Tóni nemigen hagyott Miklósnak időt vagy alkalmat hogy bármit is vegyen a kocsijában, nem? MÉg megmutatni sem mutatta meg, azt hiszem. Bár nem tom amúgy vett volna-e bele a jó apa.
Ja! Az meg a másik. Amig Tóni szive dobog, akárha gépek is lélegeztetik, szét lehet kürtölni hogy Tóni meghalt? Még nem halt meg _úgy_, nem? Tóni meg fog halni. Tóni soha többet nem fog magához térni. Tónit hamarosan lekapcsolják a gépről. Vagy ez hogy van? Ilyenkor már jó a halott szó rá?
asszem két hét is eltelt a baleset és az énekesnő rosszulléte, majd ezt követő halála közt, de persze a lényegen nem változtat! Sebők Anikónak hívták, a C'est la Vie volt énekesnője volt, utána már szólóban nyomta. Most olvasom, hogy a Jeta énekesnője volt (nekem egyik zenekar sem mond semmit, csak a bulvárból ismerem a történetét.)
http://jeta.tx.hu/
Amúgy meg Nórát minden nap egyre jobban tudom utálni. Ráront Miklósra hogy nem vigyázott a fiára. Bezzeg ő, aztán törődött vele. Szerintem Nórát ezzel az elutazós-címnemhagyós szállal erkölcsileg kinyírták. Én legalábbis rá sem tu dok nézni egy ilyenre.