Paks 2-nek megfelelő tartozást fizetett vissza négy év alatt a jelenlegi kormány, és ettől nem nőtt a gdp arányos államadósság. Akkor mit próbálsz megmagyarázni a Paks 2-vel?
ps. amúgy én ne igazán veszem le a hagyományos baloldal stratégiáját.
Szinte minden párpropagandájuk belterjes, a már megszerzett szavazói körnek szól. No de kampányolni pont, hogy nem nekik kell, hanem a bizonytalanoknak/nem szavazóknak.
De arra az ilyen meg nem jó.
Talán a 2010-es kapitálisan nagy bukás okozta frusztráció lehet a magyarázat, gondolom én. A fideszes kétharmad az egy dolog, de azóta a hagyományos baloldal összesített eredményei alapján is legfeljebb csak középpárt. Ráadásul a Jobbik lenyúlta a szavazóikat, talán ez lehet a magyarázata e furcsa kampánynak.
Mert szemmel láthatólag nem a bővülésre gyúrnak, hanem a további csökkenés mérséklésére. Igy viszont már értelmet nyer e furcsa kampánystratégia.
Ez a cikk felkészít, mert a mindennapi vitákban használható érvkészletet biztosít a hardcore és lelkes ám földbuta fanatikusoknak. Eddig okay, ezt értem.
De az rejtély számomra, hogy Te miért veszel részt ebben. Vagy az van, hogy Te állítod össze a PR anyagokat, itt meg teszteled a hatását!?
Nekem az tetszik a legjobban ahogy az agyhalott fideszvakhitüek be akarják nyomni a hasunkba, ahogy a kb évi 1ezer mrd növekedés az valójában csökkenés.
egyébként előtte is annyival növekedett, csakhogy volt manyup, nem voltak szektoradók, kisebb volt a lakóssági közterhelés ...stb.
Az meg csúcs ahohy azt gondolják, eviza százalékban fogjuk visszafizetni az adósságot dollár és EUr. helyett.
A KSH minden évben méri, számolja a szegénységgel kapcsolatos adatokat (a 2014-es adat őszre várható), a TÁRKI 2-3 évente. Az Eurostat és a KSH adatai között 1év csúszás van, a 2014-es Eurostat adat valójában a 2013-as évre vonatkozik.
Magyarországon 14 273 helyen 6106 nevelés-oktatási intézmény működik. A tornatermek száma 4408, a tornaszobáké 4297, a sportpályáké pedig 4011.
239 intézményben nincs lehetőség a testnevelési órák megtartására, ezek más megfelelő infrastruktúrával rendelkező intézményekben oldják meg a tesi órákat.