Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képeken látható jó állapotban lévő és természetesen kifogástalanul működő Sony A300 tükörreflexes fényképezőgép Sony 18-70mm-es optikával.
10 megapixel, 2,7" le-/felhajtható Clear Photo LCD Plus ( 230.000 pixel), LiveView külön szenzorral fáziskülönbség elvű AF-szal, CCD-stabilizálás (2,5-3,5 Fé), CCD-tisztítás mechanikus mozgatással, magyar menü, stb
A géphez dobozt, leírásokat, nyakpántot, objektívsapkát, usb-kábelt, új utángyártott akkut, új utángyártott, szivargyújtóról is működtethető töltőt adok.
Az optikához doboz, első-, hátsó sapka és napellenző van.
Ajándék QPAQ márkájú fotóstáska!
A képek az eladó gépről készültek! Az lcd fóliás, a fólián van pár karc.
Az ár FIX 50e Ft!
Váz SN: 2128396
Optika SN: 3073355
Mail-t írj, vagy hívj a harminc/212-hetvenhét54-es számon!
Teljes felszerelés megszüntetése miatt eladók a következők:
Sony NEX 5 fekete váz, szép állapotban, dobozzal, tartozékokkal, 1 gyári és 1 utángyártott aksival: 70.000Ft
S/N: 5498003
Sony NEX 3 bordó váz, szép állapotban (feleségemé, nagyon vigyázott rá :) ), dobozzal, tartozékokkal, 1 gyári és 1 utángyártott aksivak: 60.000Ft
S/N: 4461575
Sony SEL16F28 16mm f2.8 optika, szép állapotban, első, hátsó kupakkal: 35.000Ft
S/N: 0198238
Minolta MD 58mm f1.4 optika, (a kedvencem, nagyon szomorúan válok meg tőle) szép állapotban, első, hátsó kupakkal: 25.000Ft
S/N: 5736045
Minolta MD 35mm f2.8 optika, szép állapotban, első, hátsó kupakkal: 15.000Ft
S/N: 8011124
Minolta MD 135mm f2.8 optika, nem makulátlan, de rendben van: 10.000Ft
S/N: 1258945
MD - NEX adapter (egy Fotga és egy márka nélküli, állvány menetes.) Ezeket akkor szeretném eladni, ha a vázak, vagy az objektívek elkeltek már. Esetleg ha valaki több mindent vinne, vagy nem nagyon alkudozna, akkor ajándékként is odaadom :)
Gorilla pod :) ezer éve a szekrényben pihen csak, árat nem mondok, az adapterekhez hasonlóan, ha valaki több mindent visz akkor lehet ajándék. :)
Megtekintés, próba, személyes átvétel Szekszárdon lehetséges. Május 8-án 9-én Budapesten leszek! Postázom is.
Úgy döntöttem megválok a Sony Nex szettemtől. - Sony Alpha Nex 6 (5103362). Másfél éves, makulátlan állapotban, fóliás, dobozában, tartozékaival, ajándék Sony Nex tatyóval.Exposzám: 9660; -125000Ft - Sony SEL 18-55mm F3,5-5,6 OSS (7961494) ; -50000Ft - Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS (1805842) ; -70000Ft
Nincs lehetőség komment módosítására, vagy nem csak én nem találom?
Az alábbi kommentben hirdetett SONY AF DT 55-300 f4.5-5.6 teleobjektív ÚJ ÁRA 65.000 Ft. Pár hónapos vétel, szinte teljesen új, alig pár kép készült vele!
2014. a Sony szalonban vásároltam az objektívet, teljes körű garanciával rendelkezik 2015 januárig.
Kompatibilis minden A bajonettes Sony és Minolta DSLR fényképezővel. (A58 és Konica Minolta Dynax 5D típusokkal egyaránt teszteltem)
Állapota teljesen új, karc és kopásmentes, alig pár db. fotó készült vele. (kizárólag fix. 1.7, vagy 2.8-as objektív vásárlása miatt eladó) Kérésre természetesen készséggel küldök képeket az objektívről és vele is:)
gyári sorozatszám: 1894166
ára: 75.00 Ft
Helyileg Miskolc és környéke, egyeztetés alapján az országba bárhová el tudom juttatni.
Sziasztok! Rendszer váltás miatt eladó az összes Sony-s cuccom! Csere Canon EOS 7D-re érdekel!!!
1, Sony SLT-A65V ---> 5800expós a gép. Semmi hibája nincsen. Doboza, papírjai megvannak. Nem volt agyonnyúzva, és nem is viharvadászatra volt használva, hanem beltérben. Az LCD kijelzőn még egy Üveg GGS kijelzővédő is van. Gy.sz: 071842* Ára: 150,000 magyar pénz
2, Sony DT 18-55 SAM ---> Kb 1 éves ez az optika. Semmi baja nincs, főként épület-, táj-, vasút fotózásra használtam, én vagyok az első tulajdonosa. Ha a géppel együtt elviszed, akkor van mellé doboz (a gépnek a doboza) de ha külön szeretnéd akkor nem tudok biztosítani semmilyen dobozt. A kupakok természetesen megvannak. Gy.sz: 004800* Ára: 15,000 magyar pénz
3, Sigma 70-300 APO Makro ----> Ez az obi hibás volt, de megcsináltattam, ezáltal van rajta fél év garancia, és a müanyag fogaskoszorúk ki lettek cserélve vasra, hogy ne darálja le egyik a másikat... Doboz, papír, merev gyöngyháztok, kupakok megvannak. Gy.sz: ( ezt sajnos nem tudom, mert szervizben van ) Ára: 40.000 magyar pénz
4, Sony DT 50mm 1:1,8 (f/1,8) SAM ----> Doboza, papírja megvan. Karcmentes-, gombamentes. Ez ritkán volt használva, ezért is nagyon szép állapotban van. Gy.sz: 184798* Ára: 30.000 magyar pénz ---> ELKELT!
5, Minolta MD 135mm 1:2,8 ----> Korához képest szép állapotban van. Nincs semmilyen baja. Kicsit karcos a frontlencse, de a képet ez nem befolyásolja. Kupakok megvannak. A élesség állító és a rekesz gyűrűk is hibátlanul működnek. Gy.sz: 124755* Ára: 10,000 magyar pénz
6, Sigma EF-500 DG Super Vaku ---> Nagyon szép állapotban van. Doboza sajnos nincs meg. Gy.sz: 700941* Ára: 30,000 magyar pénz
Eladnám a következő, jó állapotban lévő, keveset használt felszerelést:
Konica Minolta Dynax 5d váz Konica Minolta AF 18-70mm f3.5-5.6 d Minolta AF 70-210mm f4.5-5.6 Macro + UV szűrő Minolta AF 28mm f2.8 + UV szűrő
Kevés expos váz (pontos számot nem tudok). Az összes gyári tartózék van hozzá (Töltő, akkumulátor, kábelek, 2gb memória kártya, stb.) Tökéletesen működő állapotban. Ajándék táska. Ár: 65 e Ft
Sony HVL-F56AM vaku elado szepkarcmentes allapotban a kijelzon folia van egyedul akijelzo alatti feliratoknal van a hasznalatbol eredoen kismerteku kopas.
Doboz, leiras van!
tok,talp valamint az external battery kupak nincs.