Nem balta kell annak, hanem metszőolló! legalább 30 centis ép résszel levágni a beteg ágakat! Majd minden birsemtől meg kellett volna már szabadulnom ha mindjárt a balta után nyúlnék!
Ne haragudj, Két hónapot visszanéztem de nem találom nálad a ph mérős témát, ehhez az e-bayhoz nem értek de amennyiben a jövő hó 24.-éig ezt meg tudod hozatni akkor természetesen téged kérlek meg erre, akkor megyünk a a Balcsira és felvenném közben, de ez azzal jár hogy a pálinkád megfogyatkozik mert most sofőrrel megyek. Ha megy adolog jelezz vissza.
Ez konkrét tapasztalatod a beszterceinél? Tehát az idősebb besztercei fák, kellő gondoskodás mellett szépen teremnek? Kielégítően teremnek nekem is, amit gondozni tudok, amit nem tudok öntözni az elég esetlegesen, kihagy évet, akár éveket...Ebből is leszűrtem az irodalom mellett a viszonylag nagyobb víz igényességet a besztercei esetében. A mostani beszterceik szerinted milyenek, kétéve ültettem fákat, ellenállóbbak e a vírusra, foglalkoznak vajon a nemesítők e kérdéssel?
Ha szeretnék tag lenni akkor mi a folyamat? Jó kis közösségnek látszik szeretnék hozzá tartozni. ZD-re tudnák vinni narancs ill. mandarin párlatot. Márha beengedtek....