Nem is érdemes fölkészülni semmire, úgyis fölösleges. Nekem még most is valami gyomor nyugtató "rendes" pálinkáért kell nyúlnom, akkor is ha, csak rágondolok...
Ezen kívül hetente, kéthetente réztartalmú permetezőszerrel a megengedett legnagyobb dózisban permetezni kell nemcsak a birset, de az összes almafát is, amin még semmi kártétel nem látszik, azt is, különben viszontlátjuk a tűzelhalást.
ZD-sek! A weboldalunkra hamarosan felteszek egy dokumentumot, a ZD-vel kapcsolatban. Oda mindenki be tud írni amit akar, hányan, hogyan stb. Persze ez nem a végleges lesz, csak hiányik egy-két modul az oldalról, hogy igazán dinamikusan szerkeszthető legyen! Üzenőfalunk már van az is működik, meg egy szavazómodult is felraktam. Minden javaslatot szívesen várok az oldallal kapcsolatban. A ZD szervező dobjon egy mailt nekem! Mindenkinek elküldöm a belépéshez szükséges infókat, a ZD taglista alapján nyílvántartott mail címére! Minden még nem működik, de időm se mindig van rá, de jó úton haladunk. Közde én a háttérbe fejlesztgetek, de két három hét és indul a cseresznye szezon is....szóval.
Bocsáss meg, hogy humorérzék tulajdonlását feltételeztem Nálad. De ne keseredj el, van még egy csomó izgalmas dolog a világon. Pölö regisztrálni egy ZD-s levelezőlistába.:DDD