Hello!
Készült egy kis meccsösszefoglaló a hétvégi összecsapásról:
"Katonák csaptak össze a Gladiátorokkal
Összefoglaló a Szolnok Soldiers - Debrecen Gladiators amerikaifutball-mérkőzésről."
http://www.origo.hu/sport/videocentrum/index.html
:)
Köszönjük a Soldiers-nek a sportszerű és kemény küzdemet. Gratulálok ahhoz is, hogy a sok sérültjük ellenére is keményen és összeszedetten játszottak. Nem sok hiányzott hozzá, hogy meghiúsítsák a továbbjutásunkat. A sérülteknek gyors felépülést kívánunk. Végezetül köszönjük a remek hangulatú mérkőzést és a meccs utáni vendéglátást. Magánvéleményem szerint a Soldiers a liga legsportszerűbb és legvendégszeretőbb csapata.
Külön elismerésem a weak-side DE-nek és Will-nek. Nagyon jó ez a két srác ("mint beugró" LT ezt testközelből megtapasztaltam...)
Gratula a Gladiátorok elleni helytállásért. Nagyon tetszett, hogy a csapatok a fair játékot részesítették előnyben. A bírókról inkább nem szólok.
Úgy láttam az egész csapat megtett mindent. Külön elismerésünket küldjük a wolverinestől Mr. Borisz-nak, aki nemcsak kiválogatta a lábak erdejéből a gladiátorokét és halálos szorításával belekapaszkodott, hanem pankrátorokat megszégyenítő módon tudta néha csavargatni. :DDDDD
Csapatunk lassan kezd alakot ölteni... páran már szerkóban... csatlakozásunk a helyi sportegyesületbe is végre úgy néz ki sikerül...
Reméljük egy-két edzőmeccsre a közeljövőben (talán csak jövőre) alkalmunk lesz...
Sok sikert a csapatnak
u.i.: külön üdvözöljük Sárkó Petikét... nem láttam azt az állatot a szemedben mint itthon...:DDDD
Sziasztok srácok!Megszeretném köszönni(és úgy érzem nyugodtan írhatom az egész csapat nevében)a nagyszerű és SPORTSZERŰ meccset!!!Sokan tanulhatnának tőletek......Köszönjük,szép volt....További sok sikert kívánok....Kuruc Stefán#28
..a mai meccs ilyen volt...EZT DOBTA A GÉP VAZZE!!!..de fel a fejjel hihetetlenül büszke vagyok rátok..és örülök ,hogy köztetek játszhatom...eszméletlen nagy érzés:))..el sem tudjátok képzelni mit adtatok nekem:))
Amúgy bevallom , hogy nagyon kis tacskó vagyok én még ehhez!Egyik hétről a másikra belecsöppentem ebbe,és nem volt még teljesen időm asszimilálódni!De igyekszem , és szeretnék teljes értékű csapattag lenni, és ehhez kérem majd a ti segítségeteket!
Legközelebb remélem mást dob a gép és meg tudjukmajd mutatni mit is tudunk , mire is vagyunk képesek!
NE NE NE soha ne sajnáld mert TE és a többiek mindent megcsináltatok amit csak tudtatok.Mindenkre büszke vagyok.......Szerinted miért folyta a könnyem a meccs után mikor felsorakoztatok
Nem hiszem hogy rossz fényt vetne. Örülök ha egyáltalán még 1x pályára léphetek. Ne tudjátok meg milyen xar heti 3x gyógytornázni öregasszonyokkal karöltve. :)
Bár megígértem csontinak hogy nem írok fel ma . De semmi olyanról nem fog szólni mert nincs olyan pénztárca ami kitudná fizetni és a csapatnak semm akarok ártani. Hanem Bulldog jobban vaN DE nem sikerült a kórházba be beszélnem de itt dekolt nálam jó két órát. Ki evett a vagyonomból:))) kezdett alakulni öcsém viszi haza .
Ezúton is bocsánatott kérek akit megbántottam vagy csalódást okoztam . De leszállt a vörös köd és ennek pedig nem kellett volna mert ilyenkor olyat teszek és olyanokat bántok meg akik közel állnak hozzám.
Szerdán nem tudok menni mert várpalotára kell mennem.
Sajnos nem tudtam lemenni a meccsetekre most, de egyet tudok, nem érdemes a bírókkal és az ellenféllel foglalkozni a meccs után. Történtek és történnek érdekes dolgok, de ha ezen emésztitek magatok, akkor elbasztok csomó mindent (nekem pl, elbaszta a nyaram a Sharks elleni vereségünk). Viszont ha nem lenne a Wolves, az tuti hogy hozzátok mennék játszani. :) Tavasszal találkozunk!
hali! Sajnálom Csinti..... De csak ennyire futotta a tudásunkból! És elnézést ha megbántottam bárkit is a meccsen de elszált az agyam!!!!!BOCS MINDENKITŐL.... Szurkoloktól is hogy nem birtunk velük!
Köszönjük a szurkolást! Reméljük 1* +háláljuk! Ma ennyi tellett... Nem volt aaz igazi...
Azt ezúton is kérem, hogy itt a fórumon csak a csapatunkkal (van mit tanulnuk és javítanunk) és az ellenfél dicséretével (sajna túl jók voltak nekünk - gratula nekik) foglalkozzunk. Minden más nem számít és nem segíti az előrelépésünket (pl.: időjárás, fű dőlésszöge, vonalazás milyensége, stb.), tehát kérek mindenkit, hogy ennek szellemében írjon, vagy ne írjon.
a kezdőrugás utáni visszahordás, és az azutáni touchdown(?) felborította a taktikát szvsz. sajnos ez volt az a meccs amikor a pálya mellől azt érzi az ember hogy semmi nem jöhet be. de a legfontosabb, az akarás megint ott volt a fiúkban. döcögött a gépezet, de felépülnek a sérültek, csiszolódik a csapat, és jönnek az eredmények. jönnek még úgy csapatok az erődbe, hogy csak kis verést szeretnének kapni. köszi srácok, hogy elkezdtétek meghonosítani ezt a játékot a régiónkban.
a verségből is lehet tanulni. és továbbra is GO SOLDIERS!
Másodszor: Az ellenfélről és a bírók "teljesítményéről" nem kívánok nyilatkozni!!! Nem lenne méltó ehhez a fórumhoz és nem szeretném, hogy baja legyen a csapatnak belőle! Ez a bejegyzés most csak rólatok kell hogy szóljon!
Sajnos sok a sérült és kevés az edzésen a csapattag. De még így is lehetne nyerni! Nem szabad elkeseredni, vagy elveszíteni a fejeteket egy-egy vitatott bírói döntés vagy az ellenfél magatartása miatt! Győzzön a józan ész, és ha az nem elég, akkor a szívetek hajtson előre benneteket! MEG TUDJÁTOK CSINÁLNI!!! Én nagyon bízom benne, hogy a jövőben ezt be is bizonyítjátok. Ha ment a tavasszal a Wolves ellen, akkor megy az a jövőben is! Bizonyíték erre az egyetlen mai Soldiers TD is! Az nagyon szép volt!!!
Továbbra is fáj, hogy ilyen kevesen szurkoltunk! Sajnos volt egy-két sportszerűtlen szurkoló is, őket megpróbáltuk lecsendesíteni, vagy túlkiabálni. Igaz néha és nagyon halkan én is káromkodtam. Remélem a tavaszra sikerül a lelátókat megtölteni! Egy biztos: akik ma kint voltak és szurkoltak nektek, azok mindig ott lesznek a lelátón!!! Nekem nem csak az eredmény számít, hanem az, hogy nektek szurkolhatok! Pedig egy éve még azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák ezt a sportot! De ti egy jó csapat vagytok!!!
A összes jelenlegi sérültnek mihamarabbi gyógyulást kívánok, hogy megmutathassátok milyen jó csapat is valójában a Szolnok Soldiers!
Szolgálati közlemény:
A kórus nevében kérek minden szurkolót, hogy az esetleges indulatait majd ne itt töltse ki a délutáni fejleményekkel kapcsolatban, nehogy ebből is a csapatnak legyen baja!
Hát így sikerült. Ma ennyire futotta. Minden kétkedőt megnyugtatok: nagyon akartuk a szoros eredményt!!!!!!!!!!!!!!!! Itt és most engedjetek meg nekem egy dicsőség listát:
Az egész Deffens
SZABÓ ANDOR
ÚJFALUSI GYÖRGY
TÓTH URBÁN DÁNIEL
CSERNUS ZSOLT
NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos van itt szégyen lista is. Ők azok akik cserben hagytak minket. Még a meccsünkre sem jöttek el:
f.a.
gy.sz
b.m
k.gy
l.d
r.gy
sz.r
Én nem akarok velük többet játszani....................
Igen, lehet mondani:"....ez a Trugyina mindíg kényszert érez, hogy meccs után írjon "valamit"....."
Sok sikert a mai napra... Egyúttal szeretnénk kérni egy mobilszámot, ahol érdeklődhetnénk mérkőzés közben az aktuális eredményről. Valaki a pálya szélén?
Igen élek de....... A lábam ha hiszitek ha nem nem változik. :( Nemhatott a csodaturmix sem. Nem akarom el hinni h csak húzódás és semmi komolyabb. Hétfőn ismételt látogatást teszek a dokinál. Ha vki tud ajánlani 1 jó ortopéd szakorvost aki tényleg normálisan meg is nézi a lábamat kérem szóljon. Ez nem állapot. Holnap dolgozok de megpróbálok a 2. félidőre kiérni. Go Soldiers