Újabb gumicsont,amit szopogathattok! A gáz ára újabb százezreket tesz végleg tönkre. Lényeg a lényeg:Benkő György hogyan cselekedett.... Magyar elit ezen csámcsog....
Nem nézegetem a mokkát,pláne ha hajnalban vannak a politikai jellegű riportalanyaik,de szvsz a politikai jellegű gyilkossági ügyekben az NBH is szokott nyomozni,úgyhogy lehet hogy mégsem ők nyúltak mellé a gomboknak!
Ez a Benkő egy igazi bátor! Figyeljétek meg, ez még elfogja az Al-kalidát és az Osama bin Ládát is! Kicsinyég a drazsénak azért az utóbbiba is be köll dolgozni!
Mindehez pénz,pénz és pénz kell,másodsorban a fehérló..
"Budaházy nem akarja senki halálát,..még az is lehet..nem tudom,de mintha a cigányok elleni támadások ahol meghalt és vagy megsérült több gyerek is,mintha így indult volna annó!!!
A molotovkoktélok úgy anblokk meg csintalan gyerekek pirománisás hajlamaira utalhat petárdák helyett,mert elözőt is ugye lehet jopofiból,ijesztgetésre,hát aki így gondolja,legyen már hős a műfajban a sitten is,igaz csak annyit ismerjen el,ténylegesen ami az ő kezében volt!
üdv! ha majd a tárgyaláson halljátok beszélni a gyanúsítottakat, akkor majd lesz meglepetés.... sajnálom, hogy még mindig nem látjátok a fától az erdőt.
nem téveszt sor csak valód.... de meg kell nézni a többi műsor is.. nem csak a kurucot. üdv. benkő
"Lejjebb már leírta hogy mégsem a Jobbik a kedvenc párja csak egyes dolgokkal szimpatizál. :) Az sosem derül ki hogy mivel mert mindig csak kritikát olvasok tőle. Amivel semmi baj nem lenne míg értelmes."
Na mivel rólam van szó: A Fidesz és a Jobbik között vacillálok, gyakorlatilag naponta változik az , hogy hová rakjam az x-et. Mindkettőnek megvannak az előnyei meg a hátrányai is.
Abba valóban igazad lehet,hogy a volt házastársak vitája ti. pl.miért nem vette át a kisnépi peticiót nem ránk tartozna,de mégis azóta ez döl Morvai asszonyból,lehet ez volt a váóok1?..-)
De maradjunk B.Györgynél,végre egy bátor pasi a sok teszetosza közt!
Így is lehet hírnevet szerezni ugye,mégha életveszélyes is lehet..
Több ezren halnak bele? Naponta? Mondjuk naponta két ezren. Az már több ezer. Az egy év alatt: 730000. Mivel 8 éve van az MSZP, az =5840000.
Vagyis, akkor ezek szerint 8 év alatt felére csökkent a lakosság száma?
De mi van, ha nem napi 2000 hanem mondjuk 4000-el számolunk? Akkor meg már mínuszban van a lakkosság! Lehet én se vagyok itt mert már rég meghaltam a nélkülözésbe.
sőt,2010.június 04-én népszavazásra is készülnek a trianoni kérdéskör felülvizsgálatára,persze "érdeklődés"és megfelelő számú aláíró esetén! Egyértelműen a határok kitolását szeretnék-2010.június 04,-én!
Milyen különös egy dátum ez is,és mindjárt itt van!hm?
wikipédia a petició átvétele kapcsán Baló Györgyöt is megenlíti,amint megvetőleg elfordul a és nem veszi át a peticiót,-no ezt kommunikálja azóta is részben Morvai?-)(aki azóta nemegyszer haknizott Budaházyval és Vonával együt)
Amiért égőnek tartom, hogy hazán Eu-s képviselője, nem tud viselkedni, nem tud felöltözni méltóan, hazudik, cirkuszol , hisztériázik, leégeti az egész országot.
Akik ilyent csináltak, messze nem voltak még 2000 sem.
Ellenben a Kossuth téren tüntetők ennél sokkal többen voltak. Nehéz megsaccolni, mert folyamatos volt a mozgás- ugye a legtöbben munka után mentek ki, és általában 10 óraig maradtak a téren. Gyakran az egész tér és a környező utcák egy része is tele volt emberekkel. Nem tippelnék.