...ahogy mondod, sajnos a hordó is, meg az a sisaknak való henger is bőven túlél mindannyiunkat, hacsak a "megélhetési bűnözés" le nem csap rá...
...a deflegmációval semmi gondod nem lesz, mert az nem a falvastagságtól függ...
...ha ilyet tudtál szerezni, akkor tedd rá nyugodtan, jó pálinkád lesz...
...én is csak a sisak oldalát csinálom 0.6-osból, mert a ziknizéssel (redőzéssel) olyan erős, merev lesz, hogy oda bőven elég...még az is túlél bennünket, mert én csak első osztályú német anyagot
"Az elefánt legfejlettebb érzékszerve a szaglás és tapintás,ennél gyengébb — de a közhiedelemmel ellentétben nem rossz ! — a látása. Az elefánt hallásának — tekintettel arra hogy az elefánt maga is igen hangos — kisebb a jelentősége, de nem lebecsülendő. Az elefántok a hangos morgáson és trombitáláson kívül az ember számára nem hallható frekvenciákon is kommunikálnak!"
-általában szárított élesztőt használunk, mivel ilyen formában tárolható a legegyszerűbben. Viszont felhasználás előtt célszerű "őket" visszanedvesíteni (rehidratálni) mert akkor hatékonyabban dolgoznak. Ezt a legideálisabb langyos ( 30-35fokos) vízzel csinálni. Általában 10szeres víz mennyiséget írnak, én lehet, hogy két-háromszor annyit használok, de még nem volt gond, plusz adok hozzá egy kávéskanál kristálycukrot is (hadd zabáljanak...) A cefréhez meg szoktam tápsót is adni, ha éppen van otthon, de nem vettem észre különbséget sem+, sem-
Ja, én általában valamilyen borélesztőt használok, de ha éppen nincs, a budafokit is ugyanígy használom.
Még pár órát kell várnotok, és beindítom a zugdeszt.hu oldalt. A továbbiakban ott van lehetőség beírni a résztvevőket akárcsak itt a fórumon, nagyjából hasonló módon, és ezzel nem kell terhelnük ezt a fórumot!
Minden illetékes figyelje a mailjait, mert hamarosan kaptok egy levelet a belépéshez szükséges infókkal!
Továbbá a ZD-s listán küldök további információkat az oldallal kapcsolatban.