Nos, nem hangzik rosszul, ha a fizetésem végéhez még kettő darab 0 -t csapnának, rögvest beruháznék egy ilyenre.
Addig viszont...
Amúgy kíváncsian várom, mi sül ki belőle! Lesz -e belőle trend, vagy elhal? Átveszik -e mások is, és sok hasonló gép lesz, olcsóbb vázzal, olcsó obikkal... (ez lenne a jövő - szerintem)
2003 június 24-én az Olympus America Inc. Az USA-ban bejelentette az Olympus E-1-et. Cserélhető objektíves, pentaélprizmás, tükörreflexes fényképezőgépet.
Képérzékelő: Super Latitude Full Frame Transfer CCD a Kodak-tól, típusa KAF-5101CE (wwwjp.kodak.com/JP/plugins/acrobat/ ja/corp/sensor/KAF-5101CE.pdf). 5 megapixel felbontással.
Gyakorlatilag az első olyan digitális cserélhető lencsés képrögzítő rendszer, melyhez speciálisan digitális képrögzítéshez fejlesztettet lencsék lesznek.
Nullázás helyett inkább felhívnám a figyelmedet, hogy van már E-10 topik.
Továbbá a Digitális fényképezés topikban összeszedhetsz róla egy csomó infót.
Ajánlanám neked még Galló László (lgallo) oldalát, http://www.extra.hu/e10
vagy a www.dpreview.hu -n olvasd el az E10 ismertetést (14 oldal)
Ha konkrét kérdésed van, szívesen segítek, én is most vettem. (Bár nem vagyok profi fényképész.)
Szóval az a helyzet,hogy teleszaladt a hócipőm az analóg fotózással!Elegem van abból,hogy a labor rendszeresen elszínezi,alul-túlhívja,vágja, összekarcolja a képeimet,hogy elvétve kapom csak vissza azt a látványt,hangulatot amit megörökítettem!Hovatovább már azt is meggondolnom,hogy exponáljak-e,tekintve a kockánkénti minimum 100 Ft-os költséget,ami a fent említett okokból sokszor kidobott pénz!
SZABADON AKAROK EXPONÁLNI!
Na,ennyit az okokról:-).Mivel "oldschool" képkeretező lennék,ezért az SLR technikához viszont ragaszkodnék.Az Olympus-10 jó kompromisszumnak tűnik.És még topic sincs róla.Nektek mi a tapasztalatotok,mire kell figyelni,mik a jellemző típushibák? Köszönöm