Eperrel kapcsolatban lenne egy kérdésem... Hétfő reggel óta készül a cefrém,kedd éjjelre / szerda reggelre nagyjából túl voltam a zajos erjedésen, most még mindig dolgozik, kicsit habos a teteje is, bár a nagyja már lesűlyedt az aljára, de még termelődik a CO2is, ellenben már 11fokos a cefrém...... nem úgy van hogy 5-7fokig megy csak fel??? Cukrot ugye nem tattam bele, mert nagyon finom édes ize illata volt... most nem tudom hogy kvázi 4nap után nekiálljak főzni vagy még korai és nem adna annyi anyagot mintha várnék még vagy két napot... viszont vodkát se szeretnék főzni....
Valaki, valahol írt valamiféle mosógépszűrőről, amiben azt hiszem az ioncserélő gyantát tárolja, nos ez a szűrő érdekelne engem!
Tudom, abból a célból linkelem be a tudnivalókat minden reggel, hogy olvassanak az újoncok, de ha valaki tudna rajtam segíteni, ne kelljen legalább egy évet visszaolvasnom...
most, hogy én is visszaolvasnám a szóban forgó bejegyzéseket,nem találom.......valószínűleg a moderátorok is mint a jó cefrézők, a hibásakat,nem oda illőket, kidobják a jók közül :))