Keresés

Részletes keresés

petike23 Creative Commons License 2010.07.02 0 0 1300
Jól gondolkodsz.

Szvsz nyugodtan megírhatod, de ha nem mered, akkor jöhet magánban !

Üdv; Péter
Előzmény: Törölt nick (1299)
petike23 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 1298
Egyetértek.
Lenkei vitaminjai teljesen szintetikusak, gyógyszergyáraktól vásárolja.
Ha "Lenkei-dózist" akarsz szedni, akkor bemehetsz a gyógyszertárba, és jóval olcsóbban megveheted ugyanazokat a vitaminokat.

Lenkei könyvei nagyon lendületesek, magukkal ragadóak, kb. mint a Mein Kampf, de nem szabad bedőlni nekik !!!

"folyamatosan újabb készítmények kerülnek piacra, közöttük ismerek olyat, mely a legújabb kutatási eredmények felhasználásával, világviszonylatban is egyedülálló technológiával készül, és hasznosulása a szervezetben messze meghaladja a többit. "

Mire gondolsz ?
Előzmény: Törölt nick (1297)
petike23 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 1296
Viszlát.
Előzmény: Pitzee (1295)
Pitzee Creative Commons License 2010.07.01 0 0 1295
Jaajj neeeem, azt meghagyom Neked:D Hátha tanulsz tőle...Vannak még csodák:D:D:D:D:D
petike23 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 1294
Azt látom.
Az intelligens mosóport is bevetted ?
Előzmény: Pitzee (1293)
Pitzee Creative Commons License 2010.07.01 0 0 1293

Csak ennyi?????:D:D:D:D:D:D

Köszi a figyelmeztetést, de már bevettem:D:D:D:D

Előzmény: petike23 (1292)
petike23 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 1292
Köszönjük, Emese !
Menj, és vedd be a napi adagodat.
Előzmény: Pitzee (1291)
Pitzee Creative Commons License 2010.06.30 0 0 1291

Hogy Ti mennyire okosak vagytok...:)

Biztos akkor véletlenül nyertek Lenkeiék pert az ÁNTSZ ellen.....:):):):)

Biztosan azért, mert szcientológusok....

Vagy talán mert nincs igazuk a vitaminokkal kapcsolatban????

Vagy talán, mert az ÁNTSZ elnézett valamit???

Vagy azért, mert végre a bíróságnak is feltűnt, hogy az ÁNTSZ átveri őket, a népet és még Titeket, a saját csatlósait is:D Na ehhez kell bőr legyen az ember arcán...:D

A híres, neves H1N1 védőoltásról nem is beszélve....:) Remélem azért beadattátok magatoknak:D

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 1290
A vitaminszedés óta 3-4 alkalommal voltál beteg? Akkor valamit nagyon rosszul csinálhattál. Én nem szedek vitamint és az elmúlt 3 évben csak egyszer voltam beteg, 4 napig fújtam a nózimat. Gyenge reklámszöveg az egész. Egyébként ha placebót szednél szcientológiával átitatva, még egészséges is maradnál. :) Így a szervezetedben is kárt tesz, nemcsak az elmédben.
Előzmény: Pitzee (1285)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 1289
Vitaminon át a szcientológiáig...
csipec Creative Commons License 2010.06.04 0 0 1288
 Nevetséges a sikerjelentésed, barátom! Lejárt lemez.
Előzmény: Pitzee (1287)
Pitzee Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1287

???

Ez mit akar jelenteni????

petike23 Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1286
Köszi hogy ezért az egy hozzászólásért beregisztáltál "sci" barátunk..!
Előzmény: Pitzee (1285)
Pitzee Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1285

Sziasztok!

Én csak annyit szeretnék reagálni az erdeti bejegyzésre, hogy évek óta szedem Dr. Lenkei Gábor vitaminjait családommal együtt, és csak jót mondhatok!

Előtte sokáig szedtem Supradynt...stb, mindefélét kipróbáltam, és sajnos ennek ellenére is elmondhtaom, hogy állandóan beteg voltam! Volt olyan, hogy októberben megfáztam és még márciusban is az orromat fújtam állandóan...

Ekkor egy ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki ezt a fajta vitamint!

Először elolvastam a Doktor könyveit, és ezek voltak, amik teljesen meggyőztek! (Aki kételkedik, annak ajánlom figyelmébe!!!)

Ezekután vettem meg az első dobozzal és azóta is folyamatosasn szedem!! (Ennek immáron kb 3 éve!)

Szerencsére elmondhatom, hogy azóta talán 3-4 alkalommal voltam beteg, sima megfázással és abból is pár nap alatt meggyógyultam!

Családom is szedi már jó ideje, és hasonló tapasztalotakról számolhatnak be!

És mindezek mellett még megemlíteném, hogy szerintem az egészségünk mindennél fontosabb, tehát teljesen mindegy, hogy ki mivel foglalkozik szabadidejében, és ha Dr. Lenkei éppen a szcientológiával, akkor azzal! Ettől függetlenül egy olyan lehetőséget adott a kezembe egészségem megőrzésére, amit semmivel nem lehet pótolni!

Nem mellesleg pedig, mivel sokan pont a szcientológia miatt támadják, utánanéztem kicsit ennek a vallásnak, és meg kell mondanom, hogy nagyon sok olyan információt is találtam, amire azt kell mondjam, hogy inkább kedvezően hatna az emberiségre, mint ellene!

Én senkit a vallása miatt nem ítélek el, főleg ha nem is ismerem az adott vallás nézeteit!

NA de most csak a vitaminra irányult a kérdés, ahhoz pedig a tapasztalataimat leírtam, és tényleg mindenkinek merem ajánlani!!!!

csipec Creative Commons License 2010.04.24 0 0 1284

Magyar felirattal a film!

http://vimeo.com/11160984

csipec Creative Commons License 2010.04.10 0 0 1283
csipec Creative Commons License 2010.03.05 0 0 1281

Reformer:

Lenkei cégbirodalma - kérdőjelek és strómanok(?) Címkék: szcientológia lenkei dr. lenkei ántsz vitamin vitaminok

Utánanéztem Lenkei doktor gazdasági tevékenységeinek a nyilvánosan hozzáférhető cégadatokból. 

Meglepő dolgokra derült fény. A legfurcsább talán az, hogy Lenkei úr 2009. tavaszán minden tulajdonrészétől megszabadult, és gyakorlatilag sem a könyveit kiadó cégben, sem pedig a vitaminokat forgalmazó cégekben sincs tulajdonrésze, minimális sem.

A részletek:

Vitaminüzlet

Free Choice Kft.
1085 Budapest, József krt. 14.

A Lenkei-birodalom első, vitaminforgalmazással foglalkozó cége, a Free Choice Kft. 2002. július 22-én alakult (ez kapta a 100 milliós bírságot).

A cég adatai:
ügyvezető - dr. Lenkei Gábor (egyedüliként) 

A cégnek jelenleg két tulajdonosa van:
Zarka Éva (bejegyzés dátuma: 2006. aug. 31.) - ő Lenkei volt felesége, tavaly ősszel halt meg, de valamiért a cégjegyzékben még tulajdonosként szerepel
Vitamin Zászlóshajó Kft. (bejegyzés dátuma: 2009. augusztus 5.)

Bankszámlák: 15 bankszámla, mind a CIB Bank Kékgolyó utcai fiókjában (ez még később érdekes lesz)

Vitamin Zászlóshajó Kft.

A 2008. június 25-én alapított cég (emlékeztetőül: az első ÁNTSZ-határozat dátuma: 2008. június 11.) vette át a vitaminterjesztést a Free Choice-tól a HVG szerint. A dátumokból kiindulva ez igen valószínű.

A cég ügyvezetője Szirbán Dóra (2009. december 8. óta), tulajdonosa pedig a dr. Lenkei s.r.o. elnevezésű szlovák cég.

Bankszámlák: 22 bankszámla, 11 a CIB Bank Kékgolyó utcai fiókjában, 11 a K&H Vigadó téri fiókjában.

Vitaminfutár Kft.

A drlenkei.hu webáruház jelenlegi üzemeltetője. Ugyanazon a napon alapították, mint a Vitamin Zászlóshajó Kft-t (két héttel az ÁNTSZ első határozata után).

Az ügyvezető dr. Lenkei Gábor, tulajdonosa pedig a Vitaminvest s.r.o. elnevezésű szlovák cég.

Bankszámlák: 11 bankszámla, mind a CIB Bank Kékgolyó utcai fiókjában.

A két szlovák cég adatai

A cégek 2008. májusában, 3 héttel az első ÁNTSZ határozat kihirdetése előtt alakultak.

A szlovák cégjegyzékben a következő adatokat találtam:

Dr. Lenkei s.r.o
http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=173841&SID=2&P=1

tulajdonos: Szirbán Dóra                             2009/05/13 -
(dr. Lenkei Gábor                                       2008/05/14 – 2009/05/12)

ügyvezető: Szirbán Dóra                              2009/05/13 -
(dr. Lenkei Gábor                                        2008/05/14 – 2009/05/12)

Vitamininvest s.r.o
http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=164586&SID=2&P=1

tulajdonos: Szirbán Dóra                             2009/04/21 -
(dr. Lenkei Gábor                                        2008/05/17 – 2009/04/20)

ügyvezető: Szirbán Dóra                              2009/04/21 -
(dr. Lenkei Gábor                                         2008/05/17 – 2009/04/20)

Ezek szerint a teljes Lenkei-vitamin birodalom valódi (és egyetlen) tulajdonosa egy bizonyos Szirbán Dóra.

Könyvek

Free Choice Books Kft (LNKO Media Kft)
1085 Budapest, József krt. 8. III/22.

Dr. Lenkei könyveit a 2004. februárjában alapított Free Choice Books Kft. adta ki. A cég 2009. áprilisában nevet változtatott és LNKO Media Kft. névre keresztelte magát.

A névváltoztatással egyidőben új tulajdonosa és ügyvezetője is lett a cégnek. Mindkettő (egyedüliként) Miklovicz Attila 2009. április 22 óta.

A bankszámlatömeg itt is fellelhető: 10 bankszámla a CIB Szent István krt-i fiókjában.

Egyéb

Vitaminvest Kft.
1085 Budapest, József krt. 8. III/22.

A könyvkiadó céggel egy címre van bejegyezve ez a 2009. augusztusában alakult társaság. 2009. decemberében Karácsony Anita lett az ügyvezető, és Fellner Andrea az egyedüli tulajdonos.

Bankszámlák: 13 bankszámla, hol máshol, mint a K&H Vigadó téri fiókjában.

A társaság emailcíme is érdekes: drlenkei@gmail.com

Még egy szlovák cég - Dr. Lenkei Vitamin s.r.o.

A szlovák cégjegyzékben találtam ezt is.
http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=173829&SID=2&P=1

A másik két szlovák cégre kísértetiesen hasonlít a története:

tulajdonos: Szirbán Dóra                                 2009/05/13 –

(dr. Lenkei Gábor                                            2009/02/25 – 2009/05/12

dr. Lenkei Gábor                                            2008/05/17 – 2009/02/25
Márton Zsuzsanna                                          2008/05/17 – 2009/02/25)

ügyvezető: Szirbán Dóra                                 2009/05/13 -
(dr. Lenkei Gábor                                           2008/05/17 – 2009/05/12)

Még egy cég a József krt. 8-ban

PresenTime Bt.
1085 Budapest, József krt 8. III. em. 3.

A PresenTime Bt. 2005. júniusában alakult, a beltagja Szirbán Dóra. A kültag 2009. júliusa óta Fellner Andrea, a Vitaminvest Kft. tulajdonosa.

Összegzés:

A 2008. tavaszi átszervezés érthető, az első ÁNTSZ-határozathoz lehet köze.

A 2009-es tulajdonrész-eladások mögötti indokot sejtem, de még nincs elég bizonyíték ahhoz, hogy megjelentessem nyilvánosan.

petike23 Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1257
Szerintem neki már nem kell kitalálnia..
Előzmény: azul (1255)
petike23 Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1256
Jézusom, te nagyon beteg vagy !! :-(((

"Tegyük fel hogy TBC elleni gyógyszert gyártok, és szeretnék még több pénzt."

A TBC elleni gyógyszereket általában elég sokáig kell szedni, de nem azért, mert a gonosz EGIS nyRt még több nyereséget akar, hanem mert a tüdőben képződött gümőkben (innen a betegség régi neve: gümőkór) nehezen hozzáférhetőek a TBC bacillusok a gyógyszerek számára.

"A vendéglőkbe rendszeresen járnak vámosok és biztosítják a cseppfertőzést "

A VPOP (és a többi fegyveres testület) tagjai rendszeres orvosi vizsgálaton vesznek részt, amiben benne van a TBC szűrés is.

(A "sima" lakosságnak is rendszeresen küldik a TBC szűrésre a behívót..)

Előzmény: turkiz (1254)
turkiz Creative Commons License 2009.11.14 0 0 1253
Sorry ez az utolsó link egy scientológus agyréme inkább

azt tudom hogy a Lenkei mennyiségű vitaminok kitakarították a szemölcsömet a lábamról, Objektivitáshoz hozzátartozik , hogy Verumállal és Duofilmel is kenegettem, de a vitamin kúrát megelőző időszakban is ( ami nem volt rövid)

ha szétnéztek szemölcsfórumokon többen írják hogy nagymennyiségű vitaminnal elzavarták a szemölcsöket.

Arra teszem a dolgot, hogy a kétfrontos harcot nem bírta.

Csak akkor ha ez így működik a korház miért vagdosással kezd?
Vagy ezért plusz pontok járnak?
azul Creative Commons License 2009.11.08 0 0 1249
Egy legyet sem tudok agyoncsapni, nemhogy egereken kísérletezni, arról nem is szólva, hogy a rákkutatás, vagy akár a klinikai vizsgálatok kivitelezése is egy külön szakma a szakmán belül, és én egyikhez sem értek, de kösz a bizalmat:).
A rák leküzdéseben nem a jó ötletekben van hiány, hanem a megvalósítás aggályos. Igaz, hogy különböznek a normál sejtektől, de azt a különbséget nehéz megfogni. A csészében még nem annyira, de az emberi szervezetben mindenképp. Szerintem nem lenkeivel, vagy griffinnel és társaikkal kellene neked sem kezdened, hanem a száraz tényekkel. Sejtműködés, felépítés, élettan, és mindjárt szélesebb alapod lenne szkeptikusnak lenni.
Előzmény: turkiz (1247)
turkiz Creative Commons License 2009.11.08 0 0 1248
És még egy:

semmelweis egyetemen voltam pár napja, van a bejáratnál egy frankó kis könyvesbolt

kérdeztem a boltostól: Edward Griffin? (sajna lenkeit elfelejtettem megkérdezni)

aszonta az nincs .

bezzeg a gyomorgyűrűs Norbi könyvei kaphatóak voltak....

nem bánom, csak ne papoljon valaki a mozgásról amikor egy szilikon gyűrű figyel a gyomrán
turkiz Creative Commons License 2009.11.08 0 0 1247
Még egy gondolat:

épp Carbonara spagettit főztem itthon magamnak, amikor csörgött a telefon,
elbeszéltem az időt amikor feleszméltem hogy fő a tejszín , szaladtam vissza
és már késő volt , kicsapódtak a fehérjék aki szokott főzni tudja milyen az.

Éppen borítom bele a kukába amikor beugrik egy gondolat, mivel a rákos sejt más mint a normál mi lenne ha egy jól írányzott hullámmal kicsapnám csak a rákos sejteket.

Tudjátok ahogy a hang hullámok is kitudják oltani egymást lásd nemzeti színház

hamar lázba is jöttem felmentem internetre beírtam keresőbe nagyjából ezeket:
frekvencia, sejt.

na nem sokadik találatra: Royal Raymond Rife élete

érdemes ezt is elolvasni.

Azul nem tudom olvastad e Edward Griffin: A VILÁG RÁK NÉLKÜL (B17)
én és szeretek szkeptikus lenni , ehhez a könyvhöz is úgy jutottam el hogy elkezdtem Lenkei forrásait olvasni és egyre szarabb az ügy.

de nyitott vagyok vizsgálatokra én fizetem a 300 egeret meg az eledelüket meg a B17 et te pedig adod hozzá a szakmai tapasztalatodat!

egyre azért nem vagyok hajlandó nem vagyok hajlandó rákos sejtekkel
"belőni az egereket"

turkiz Creative Commons License 2009.11.08 0 0 1246
És egykis H1N1 és Lenkei

http://www.dunatv.hu/

videotár
keresesi szavak: h1n1 lenkei

Mozzilával nem megy , próbáljátok a lap alján található keresőbe beírni

turkiz Creative Commons License 2009.11.08 0 0 1245
Na akkor a röntgen mesének kezdünk a végére járni, elmondom hogy miért is írtam erre a fórumra, kicsit kacifántosan közelítettem meg a dolgokat de így jobban figyeltek.

Nem tudom mennyire tudjátok, nyilván nem de készülőben van egy központosított egészségügyi szoftver, aminek az lenne a lényege, hogy bárki bekerül bármilyen kórházba az összes kezelés, lelet, vizsgálat láthatóvá válik az ottani orvosa számára.

Annyi lenne a feladat hogy ha a doki kiírja egy röntgenre a szoftver figyelmeztesse, ha "pl." 5 éven belül volt már röntgen terhelése figyelmeztesse az orvost , hogy kockáztat.

és így tovább minél több röntgenen esett át valaki a szoftver megfelelően tájékoztassa az orvost aki ebből objektíven dönthetne arról , hogy mekkora kockázatnak is teszi ki a beteget.

Most persze mondhatnátok, hogy ilyen tuti lesz benne, de az az igazság beszélgettem készítőkkel és még a gondolata se merült fel ennek( ami egy programozonak kb +40perc munka)

"nem nagy dolog igaz?" +40 perc munka 100 000 -ek rák kockázatának csökkentéséért.

ezen kéne agyalni!!!

petike23 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 1244
"mivel ez az e cigi ilyen kinai okosság rovaritó is lehet benne"

Nyilván, mivel a cigi "hatóanyaga" a nikotin, ami egyéb felhasználását tekintve rovarírtó.
Előzmény: turkiz (1241)
petike23 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 1243
Ez baromság, az emberben ÁTLAGOSAN 5 liter van, nyilván van akiben több, van, akiben kevesebb. (Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9r)

Amiatt biztosan nem buktál meg.
Előzmény: turkiz (1242)
turkiz Creative Commons License 2009.08.27 0 0 1242
Elmondom hol buktam meg biólógiából

Felelek: (( röviden))

Tanár: mennyi vér van egy ember szervezetében?(én is tudtam hogy 5 van leirva)
Monodom : 3.5-6.5 literig

Tanár: 5LITER SEM TÖBB SEM KEVESEBB!!

Mondom tanárnő se gondolja komolyan:

mégis hogy lehet ugyanannyi vér van a 30kilos lányban. mint egy 160 kilós K1 es bajnokban

Punkt tum ez igy van: itt neveztem tovább a pótvizsgára

turkiz Creative Commons License 2009.08.27 0 0 1241
Ja a fekélyre a válasz,mint kezelés: mondtam a taxisnak , cigi helyett , E cigi pont ugyanazt tudja mint a másik, csak kevesebb szar van benne(reményeim szerint)

mivel ez az e cigi ilyen kinai okosság rovaritó is lehet benne
szóval garanciát nem vállalok de sok jót hallottam felőle.

meg a nyers hagymát offoljuk, megy a nyers fokhagymát.

OFF E-CIGI

Azt kell tudni az államról, hogy most válság van. És hogy E-cigit beadták az ANTSZ hez kivizsgálásra.
de tudtommal mai napig nincs eredmény,

Saját vélemény:
Mert az állam most nem kíváncsi olyan eredményekre amiből esetleg csorbulhat a bevétel , úgy, hogy most a nyugdíjakat sem nem tudják kiutalni.

ez egy olyan teszt lesz amire örökké várhatunk majd.:

ON:

Azul:

egy történetet szeretnék elmesélni ahogy szoktam, arra akarok kihatással lenni, amikor tudod hogyan fáj:

tudod sokszor törtek már el csontjaim:
kosár közben ujjam ,
foci közben , bokám.
bunyó közben eltörtem a saját bütykömet(mondjuk ezt még Fábry is kiröhögte, még kezdő volt Magyarországon, SIEMENS Szinekben szórakoztatta a közönséget a Deák téren , amikor látta, hogy ott állok egy huskyval((A***** 17 évesen halt meg) majd erre is kitérek)

és odajött, és mondta: Elárulnál nekünk valamit? : hogyan törted el a kezed?: """ Hát, szóval bevertem valakinek egyet,""" nagy kacaj volt:)

.... Még mielőtt beküldesz pár röntgenre, elmondom hogy nincs csontritkulásom
se csontrákom se kálcium hiányom,

VÁGÓKÉP/////////

(egy lány valahol)(ismerős): odajön hozzám nem is picsog , most mi lesz eltörte a kezét, "mondom biztos vagy benne?" HÁÁT nem tudja,mondom nos nézd ha nem tudod , akkor nem törted el, kár flashelni rajta, esetleg elrepedt(( itt jön majd a sok hozzászólás))

MERT PONTOSAN TUDOD MI AZ AMIKOR ELTÖRIK A VALAMID kétség sem merül fel...
Tudni fogod hogy ez eltört

VÁGÓKÉP/////////

bahh. de eltértem a kezdettől,

Mondtam még neki hogy két héten keresztűl minden főztjébe a végén tegyen soda bicarbonát egy ici picit

Story lényege 2 hónap múlva ujra egyutt taxistunk:
és az lett belőle és mondja: " képzeljem el 5 éve nem állt fel a farka és most feláll reggel amikor felébred"

((ez egy cseppett több info volt mint amire kiváncsi voltam))

((nincsenek rémálmai))

((és kap levegőt érzi az illatokat)),, jó jó

és mondom mivan a fekélyel ?

aszonta ha van 100% as skála és ő volt 45% on / akkor
most 10% on áll..

(megint jön a placebo, meg a többi hülyeség)

Placebóról is tudnék mesélni: de mára ennyi

De már annyira unom azokat akik kitalálták a placebot , hogy a

fél szemölcsömet odaadnám érte

Azul nem akarok perpatvart:) ............................ ez a mondat helye, nem értünk egyet de hidd el több túrát elviselek C-Vitamin nal mint te hawkings sugárzással
azul Creative Commons License 2009.08.17 0 0 1240
Ebben az agyonröntgenezik dologban speciel van némi igaza. Valójában mindenki csak a saját területén igyekszik a kockázat-nyereség arányt mérlegelni, így viszont elég komoly terhelésnek teszik ki időnként a beteget. Talán megoldás lehetne, ha az orvos látná a beteg korábbi vizsgálatait, és a nagyszámú korábbi röntgenvizsgálatot is bevehetné a kockázatok közé mérlegeléskor. Életem szerelmét négyszer cétézték három hét alatt, az ötödiket már mi köszöntük szépen, de inkább költsék másra a pénzt. Talán az első esetben látszott indokoltnak, a többiben világított a kiváltó probléma, de biztos, ami tuti alapon, menjen a sugár. Az elmúlt két évben volt vagy hat-hét ct-je, plusz mellkasröntgen háromszor.
Előzmény: Szilaj Szőrmók (1237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!