Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Meg talan kenyeret is tud sutni?:)
Egyebkent relativ ez a varazslas mert nehany mitomanabbja 2 uveg rum utan jatsza
el a transzbaesest ami azert valljuk be pici csalas.viszont hatalmas sikere van az osszes hollywoodi
katasztrofaturistat ez erdekli a legjobban (na angelina jolie kivetel)
Ot a kiskolkok:))
Nemrég olvastam, hogy valamely környékbeli főmufti fővarázslójánál elég sok fehér port találtak, és nem kenyérlisztet. :-) Mondjuk annyi anyaggal egész elképesztő varázslatokat lehet megcsinálni, az tuti! :-)
ps de persze háború azert mindig lehet,erről hirtelen azok a "josok" jutnak eszembe akik mar vagy 6 eve minden héten elsütik, hogy most jön a háboru iran ellen... aztan egyszer tuti lesz majd 10 ev mulva valami... mar hallom elore dübörögni őket : UGYE EN MEGMONDTAM:))
Hugo Chávez venezuelai elnök az Egyesült Államokba irányuló az olajszállítások leállításával fenyegetőzik arra az esetre, ha Kolumbia megtámadná Venezuelát. A két szomszédos latin-amerikai ország között a napokban azért nőtt meg ismét a feszültség, mert Kolumbia Caracast azzal vádolta, hogy kolumbiai gerilláknak nyújt menedéket területén. Chávez erre minden kapcsolatot megszakított Bogotával. A venezuelai elnök vasárnap kijelentette, hogy "amennyiben fegyveres agresszió éri Venezuelát... fel fogjuk függeszteni az olajszállításokat az Egyesült Államoknak".
szóval azt mondjátok ez csak médiafogás, hogy megint törődjenek a világ legszegényebb országával. Utána néztem annak, hogy mi is van a szomiknál. Természeti kincseik vannak, de főleg csak északon. Olvastam urán-bányáról, de kitudja mi igaz belőle... De még mindig nemtudom miből tartja el magát az ország. Elkezdett érdekelni a téma.
lol, nem kerem szepen.. sok közöm nincs szomaliahoz-es az a tapasztalatom hogy aki azt mondja hogy van.. az vagy hazudik, vagy okoskodik:)
en az asgaardrol hallottam, a lentebb emlitett ops direktorukat (C.M) tavolrol ismerem (allitolag sok a neuner koztuk, es az elnyuhetetlen Wegener is ott van a hatterben- innentol kezdve meg szomalia magatol adja magat:)
a gyerekszomis ocha jelentes meg guglizva is tuti megtalalhato
Egy külföldi forumon azt irták német szakmabeliek irakból konkrétan erről a német cégről és hírről,hogy lufi.Egy magát szakértőnek kinevező valaki aki éllitólag évek óta próbál igy bejutni az üzleti körforgásba.ahogy kivettem ilyen lecső féle könyvirónak és rtlklubos szakértőnek van leirva.komolytalannak minősitették,a hírt pedig kacsának.
amennyire utána olvastam mintha ez egy öt éves szerződés lenne,az első adag állitólag már le is utazott. szerintem nem egyszerre száz emberről van szó. bár arról nyilatkozgat a somali oldal,hogy résztvesznek,részt vehetnek a németek a harci cselekményekben azért ez a német parázást minden olyan dologtól ahol német állampolgár esetleg vért onthat ismerve,kétségesnek tűnik nekem. egyrészt a törvényeik,másrászt azért Szomáliában ott vannak azok a szervezetek a másik oldalon ahol a németek tagok vagy támogatók,nem?ezt politikailag nem hiszem,hogy engedi a német kormány,vagy alkotmány büntetlenül. szerintem abba mondjuk nem szólhatnak bele,hogy magáncég esetleg tréningez külföldieket,ahogy a cég e is mondja,hogy kiképzésről,a somali fickó testőrségéről,a kalozkodás elleni fellépésről van főleg szó.egyedül a hadúr beszél harcolásról. kiváncsi leszek,főleg,hogy ez a pali állitólag elnök akar lenni.
Ha értenek a partizánháborúhoz = MINDENT! Száz darab profi diverzáns és gerillaszakértő rendkívül komoly és veszélyes erő. A kubaiaknak a ,,Granma" után volt 12 kiképzett gerillájuk. A spanyol XIV. partizán hadtest 25 fővel indult. Dudajevnek 50 volt. Mao 80 kominternes káderrel kezdte...
tippelj geri papa, aztan majd hideg-langyosozunk:))annyit segitek hogy ez az asgaard inkabb corporate securityben van ott es ott azert nem ovatoskodnak a zsetonnal:)
nem olvastam el a linked de gondolom a 2-3 hettel ezelotti us black media maradeka lehet..
annyi tortent hogy az kinti német ops director egy ocha meetingen kiboritotta a bilit, hogy tulajdonkeppen a legtobb szomi gyerekharcost kozvetve az usa fizeti...aztan ez nem tetszett a medianak haha
Száz zsoldos mit tud kezdeni Szomáliában? Maximum kiképezik a helybélieket. Szerintem nem fognak nagyon ugrálni, de kiváncsi vagyok mennyi pénzt kapnak.
Egy kollégám mostoha fia 2500 euróért dolgozik Afghanistan-ban, szerintetek ez nem kevés egy kicsit? Tudom, hogy a magyar cégek szeretik lehúzni az ember, de egy holland cégtől már elvárná az ember, hogy normális árat fizessen. A srác kint szokott venni amerikai katonai ruházatot, és hazaküldi a szüleihez, hogy adják el egy picivel többért, így szerez némi plusz pénzt. Szóval, nektek mi a véleményetek? Szívesen mennék én is, de ez nem kevés egy picit? Ha jól emlékszem, olvastam ennek a dupláját, háromszorosát is, de persze gondolom, ha valakinek speciális egységnél töltött tapasztalati ideje van, akkor a határt csak az ég alja, és a végrehajtandó feladat szabja meg. Tisztelet
Az idegen nyelv nem probléma. Én 45 nyelven olvasok internetes oldalakat. Az oldal címét írd be a Google keresőjébe, és keress rá. A találatnál jobb oldalon felajánlja a fordítást. Hol jobb, hol rosszabb. De legalább a hindit és a kínait is el tudom olvasni úgy ahogy...
Heló Köszi a jelentkezési lapot de én nem szeretnék jelentkezni mer szerintem ez egy nagyon veszélyes szakma nem volna hozzá bátorságom!:) Engem csak egyszerűen érdekel a cég. Amúgy meg bocs a hülye kérdésekért csak van nekem 1 blackwater sapim és ha kérdik hogy mi akar ez lenni nem valami sokat tudok mesélni róla. ezért szerettem volna tudni róla pár sort.:)