IRIGYKEDJETEK!
Ma megjött a Pluriel-em! Gyönyörü narancsos terrakotta szinü, könnyüfémfelnivel.
A teteje valóban egy mozdulattal nyilik, a motor hangját nem is hallani és gyakorlatilag nem fogyaszt semmit. Mégis van egy nagy hibája: az egész autó belefér egy boritékba..:)
A C3-ban majdnem minden szin szép /nekem az kalahári sárga nem tetszik/, de igazán akkor mutatnak a legszebben, mikor frissen vannak lemosva. Az enyém lassan kezd antireklám formát ölteni, de ebben a dög melegben elég nehezen szánom rá magam a csutakolásra...
Közgazdi!
Az okos nők ugy irányitják a férfiakat, hogy azt higyjék ők döntenek..:)) Ezt nyugodtan elhiheted nekem, mert én is rendkivül okos vagyok.Üdv. Szőke NŐ
Na figyu csak rám! Valahol előrébb írtam, hogy mintha téged láttalak volna a PUG 206 WRC-vel az egyik pénteken az M1 sztrádán, kora este/késő du, (kinek hogy tetszik), a bicskei terelésnél (akkor még a sz..r burkolatú oldalon kellett autózni...
Németországban voltam egy nemzetközi peugeot találkozón.
nagyon jó volt....
nyertem egy kupát,az autómmal.
eszméletlen mi van kinnt egy ilyen meetingen....
Ha esetleg még ez sem volt elég meggyőző, akkor meg lehet tekinteni egypár képet is a fekete autómról. A régebbi tagok már ismerik, az ujak meg had nézegessék.
Mindig is egy szép fényes csillogó fekete autó volt az álmom, de sajnos az eddigiekben részletezett okok miatt az enyém igán ritkán lenne csillogó és fényes, ezért kacérkodom inkább valami világosabb szinnel.
Amikor elmentünk a kedvesemmel kipróbálni, a kedvesemnek a lucia kék tetszett, nekem az aluminium "kályhacső" szürke ezüst (a megfelelő aláhúzandó egyéni izlés szerint :-)). Közben nekem is kezdett jobban tetszeni a lucia kék, így valószínüleg nemsokára egy kéket fogok megrendelni. Igaz, közben a kedvesem kitalálta, hogy mégiscsak legyen inkább ezüst. Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy akkor végül is kinek a döntése érvényesül majd, ha lucia kéket veszek ;-) Az is lehet, hogy ügyesen tud manipulálni engem...
a járgány családi, azonban én mint nagyméretű gyermek használom legtöbbet (a talin majd csökkentem az átlagos életkort :-)). Megbeszéltük, vagy fehér vagy fekete, aztán végülis fehér lett, de jó választás volt
Bocs, de a saját emilcímemet se tudom.
Pontosan a kövkezö: lmolnar_hun@hotmail.com
Aztán írom az adatokat!
Köszi!
Juan Pablo ott leszek
Geli66 : ott leszünk!
ex.c3:ott leszünk !
H.Betty ott leszek
Bandikut: ott leszek
Marusz-1 (Picasso) is
vgw : mi is ott leszünk
Nash: ott leszek
El Robotnyk: ott leszek
Racimbak: ott leszek
Nem akarok más nevében nyilatkozni, de tudtommal Ensign is jön Kanizsáról. Ha mi is onnét indulunk, akkor egy két autós karavánnal megyünk :)
A mi gömbvillámunk is fekete. Igaz még csak 1x mostam le, de akinek nem tetszik, hogy poros, az nekiállhat a csutakolásnak. Amúgy ha tiszta, akkor nincs szebb C3-as a feketénél!
Sajna panorámatetőt nem tudtak adni hozzá, pedig akartam rá egy olyant. Azt mondták gyári hibásak, és azért nem gyártják. De hogy mi volt a gyári hiba, azt nem árulták el.
Sensodrive váltót nem tetetnék bele, pont a kézi váltás adja a vezetés élvezetét szerintem. Mellesleg meg néha nagyon is jó, ha nem a buta elektronika akarja megmondani, hogy mennyire kell gyorsulnunk egy balesetveszélyes szituációból. Igaz vannak olyan hölgyek (bocsánat, sofőrők), akiknél a kézi váltó okoz balesetveszélyt.
Viszont a most C3-ast vásárolni szándékozóknak ajánlom, hogy izmosabb motort válasszanak. Vagy 1.4HDI-16v vagy 1.6i-16v.
Jól jönnek a lóerők, és fogyasztásban is jobbak a kisebb motoroknál.
Nekem meg különösen tetszik, mikor nagy luxusautók mellett húzok el az autópályán, azok meg csak néznek ki a fejükből bambán, hogy ez meg mi volt.
Akkor a talin találkozunk!
Addig vigyázzatok magatokra és az autókra is.
Hát ugye, lehetnek csodák is ezen a világon a házasság terén...
Főnökeim beszerveztek egy kis munkát a talis hétvégi napra (ezek már csak ilyenek)...Fájó szívvel, de most úgy tűnik, nekem mindenki csak virtuális marad a köv. taliig. Pedig még csak el sem küldenek Horvátországba... Bocs, hölgyek, urak!
Sajnos úgy néz ki, hogy nekem sem lesz jó a 22-ei tali, de lélekben veletek leszek :-))
Nekem a 2. rajtszámú matrica tetszik.
A matricára és a szalagra számítok, akár valamelyik márkatárs későbbi közvetítésével is.
Vacek!
Nálunk is az asszony döntötte el, hogy milyen szinü legyen a járgány! :)
Elég határozott nő vagyok, a nagyanyámtól örököltem, aki kemény asszony volt, 4 férjet temetett el, pedig 3 csak aludt...:)
Te kis naiv, szerinted létezik szerencsés nős férfi?
Viccet félretéve, szerintem valamennyien nagyon, nagyon szerencsés srácok vagytok, hogy ilyen kedves, aranyok megértő feleségetek, társatok van, aki ....de ciki, semmi nem jut eszembe, hogy miért...:)
Juan Pablo ott leszek
Geli66 : ott leszünk!
ex.c3:ott leszünk !
H.Betty ott leszek
Bandikut: ott leszek
Marusz-1 (Picasso) is
vgw : mi is ott leszünk
Nash: ott leszek
El Robotnyk: ott leszek