Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.08.09 -1 0 365

UFOzzuummm... miEeee... Vad láng cap az ódon Vad VárUKmőgyikék MOgyikaMO mo mo mo... ház? -vad vad vadmadár... Magyar madár FényUFO-k Ufff...
                4.: Kávézzuummm... hol az orfulászatinégyszögÖl? -szög ÖL? - a hirekbe, Trump say a protektive order violates hiz First Amendment rahts: I vill Talk? Fita, bizonyitsa be, aki hogy beszél a zsidókról, meg izrálerről,na most a barátunk, nyiss egy topikot, ha van bőr a a aaa ...meg vagy veszve, és bizonyisd be, ami rögtön az ami az... hogy se eleje se vége, és most mindenki akinek van, az ki van téve a a aaa... nincs a TV-be, a metszett diket ne vedd be? Fita én magyarok vagyok, és magyarOk örök fények fénye szamara iá iá iá...és itt van, ha kezet emelsz ember társadta,ne emlelj kezet, és kár ne tegyél semmive, és itt mindenki ki van hiva, az is aki meg lett huzatva, azonnal ha te ugy érzed,hogy kárt tudtam, tudnék benned tenni, (hogy nincs beadásadó = halál, iá iá iá..baxod ahol megáll)tedd ide, itt a a aaa... gyere kid, aki kötekeDIK? Nizzitek, én teljesen a modik mellett vagyok, mert csak ugy hogy le kellett zárni, be kellett be keleltt a kaput, de kaput, NA SZÉKELL KAPU? Sóval, ezt apum, nem emberekkel ami rek, itt nincs egy emberi hang, és most CSAK EGY HANG, LÁDD MINDEN MAGYAR HIREKBE... na nincs olyan,hanem senki házik, coronás bitangok, hazátlanok kezében az egész föld kerek segge? Bözsike, neked is kell pöcsike?
               5.: Fita, egész nap vágják a fenekünkbe a NUKIk na kik, a világ vége,vagy a végbeled? Ime a hellzet, most nagyon röviden, itt eget földet döngető ALIEN IDEGENYEK HABIRUZÁSA NÁTOD? Na ahoz, ez a Gömb Bözsie,már eleve ládd az Ég és föld termtője, mielőt e földöng lett volna, megmurgyáltattamagát, utánam szüzlánok filukák, meg van baxva! Felejtsük hogy itt a NUKISOK RÁZZÁSSÁK A FA SZUK, VAN FITYMA? Naz, fita, itt mott, akit ládd ... NA A SEHONAI BITANGOK, AZ CORONÁS BITANGOK, ÉS MOST AZOK, AZOK AZOK AKIK LÁDD ATILLANK, fekete hömpölygő krompor, ,magnes por gomolyagok, na most NAGY MÁGNESES FÜLKIÉK (VASGOLYÓK) KÖZPONTOKKAL, ami most, na egyre jobban, össze tudom kaparni, karma? -na az lenne a fityim, karom, jaja akarom, megvakarom, mikor... a karom? -karóm? Zitt ami történik, na figyeljatok mert a magyarokról, minden ami emlék kü is, az már hol sirjaink dombó, az már az hogy ezek a sehonAI bittangok, ha kell hallni nem mer, NEM TUDNAK!!! Fülükbe olom, szemük puck, a szájukba a dákóJUK? Na tejesen ezt a SZOBOR, na az a testünk, na most az hangod,(spermád szellem gombok gömbök, de te az őgömböcuk geci vagy) az lenne a SZIKRA SIKRA VETI!-ezeket a repcspita niknév alatt, mindem iratom, kimondottan a gyerekéiINKnek, ink link lank lakatod, na MNDENT ELFOGNAK KÖVETNI, HOGY A KIS UNOKÁM, MERT AZ Ő FA SZOPÓJUHUK LEHETTT, na most, addig most ténleg, ott vagyunk, HOGY MOST AZ A HÁBRIUUK, amit az hiszem a Blila lába közzé nyomok, hogy ez a Gömb Bözsike is bel le ett baxva, az égi háboruba ruba ruba raba bánt?
                6.: Itt előbb, én nem láttam csak, ufot, hanem az vagyok, és ide ebbe azt mint látomás, NA AZ TUDJÁK AZONNAL DE ZERINTEM EZ AZ AGY FSSS...ÉS AUTOMTIKUSAN MINDENT TÖRÖL, AMI A FÉNNNYEL KAPCSOLÁT! Zit az idöcsém, itt kint volt, és halálos ellenseggem lett de olyan...most huzom a farkam, mert teljesen ...fita ha van benned egy kis fény, azaz az ugy, hogy szeretném látni Betlehemnek csillagát, DE A TÖBB MÁR OLYAN BÜDÖS LUFA LUDÖRGŐ MEG SZAMÁR PÜFÜLŐ BIKA CSÖKÖK csökevének, AMI SOSE VOLT LESSS...Jaja látni szeretnék, és itt van A FÉNYEKFÉNYE ISTENATYÁNK BENNÜNK, MOST RÖGTÖN AZONNAL, MERT TE MAGYAR OK VAGY, MI IS UFOK VAGYUNK,UFO-k? -buda fok, made in Hu? -whohohohooo... Fiteljal, a HAN GOD (nincs más szellem!!!) VAGY, ÉS AZ HOGY HUNGÁRIA AZ HANGÁROK ÉS AZOK FÉNYUFÓK!!! Na fita, ezt ugy, hogy mi FÉNY -KRISTÁLY ÜGRERKISTÁLY UFONK VAN, amit bevonunk, egy alamuniumnak látszó,, fóliával, papirral, ládd az alaminium papir, Na most, le akartam volna irni, amit tMünk, betett, hogy a Durung, az egy óriás ANYABAXÓ ÉGI HAJÓJUK VALA, na nem itt döntődnek nyek és ezek a szegén ládd a Dr Who filmekben, na ezek roncsok, és azért Óh fej, juhfej jófej, mely vértól áztatva, meghalt kinok között, NINCS VAN MEGVÁLTÁS? -aha Jitlerék ki akartak ugrani, nekünk saját sajt meg meg váltó? -nincsak a Bugris Jessu Jósuh, (juhus a király lett) fita az lehetett JesszeMária seggit, a jászok, jászóllal? -rájuk borita az asztalt, ami vissza, mert pont azon azzal csinálták a vacsorát, azaz a közpibe belevágtak egy bugyli bicskát, terül asztalkánk? Fita, hogy magyar hiradó, ezen kivül, nem hizelgek, maga az hogy magyarország, mit hóbörögnek ezek, nicns A HAN GOD HUN GOD,ÁBRA HAMINAK ADTA A FÖLDET, HUZD BE KÖSD HÁTRA A FAKAD,NA EZT A A AAA... EZT ŐK SE TUDNÁK KIVÉDENI, AZAZ OLYAN TERHEKET TARHA RAKTAK A BARMAIKRA, AMIT ŐK CIPELNÉNEK? NA FITA HA SOSE VOLTAK LESSS...JE HOVA LETTEK? -FITALJA MIKORRA ODA KERÜLNe A TOLVAJUK? LE VAGGTOK TOJVA? VAJK? -vajákulhacc ccc...fieljatok, ezek mind a mamába, akiváéaszttak a nuklusa gyehena HannaH itt a kana...
               Innenn... az ufórul, azaz akik most...most kezdődik most a tánc...
100! -oááá...
BBa bla bla bla...tudnotok kell rólla!
...fitelem,én azirásokról elmélkedem...na most hol vannak a magyarok irataink ink link lank lakatos...
-akartok jönni hátulrul rull... MOgyikaMO mo mo mo...

Előzmény: repcsepista (364)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.08 -1 0 364

UFOzzuummm... miEeee... Vad láng cap az ódon Vad VárUKmőgyikék MOgyikaMO mo mo mo... ház? -vad vad vadmadár... Magyar madár FényUFO-k Ufff...
                 1.: 8/8. A KÉP, FA FABÓL VASKARIKA NYIHAHAHAAA... Abcullah ultilufa vagy fényes szellemek vagyunk, vagy fémes, mi?- UFO-k? -made in Hu? Whohohohooo...fényLünk, vagy vasazunk, (hasa fa sza) fényesebb a láncnál a kard stbbb...tbccc... Amit megfigyeltem tanulmánoztam mára, (fida, be kell tudNOM nem hozznom? -azaz te miorét nem emlékeszelé, ládd tegnap reggelre,itt is itt vannak azok, akik olyanok mint én juhusUK?)hogy MI FÉNY OKÁDÉKOK VAGYUNK, ÉS MI ÖRÖK VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY A VAGYONUNK, ming most vannak...na most ugy hivom őket,gyeride, ég a házad ideki, CORONÁS BITANGOK TANGÓSOK TAGLÓSOK...és azok ténleg, a legkisebb fényre, eltünnek, ládd a WampiRóka filmekbe,(fita miért menekülnek, ládd ne lássunk, ha ő ők tise mise van mise, semmise szecsak csicska kubaccka téátog a koákkátok nátod?) Róka koma sporul jaja minden ami éghetó, ők ÖRÖK ÉGEDELMEK CSAK ÉGETNI VALÓK, LŐK,LUBAXÓK,LU DÖRGŐK SZAMÁR PÜFÜLŐK BIKA CSOKEVÉNEK STBBB TBCCC...) MEK KEK MEG? Znamost, tegnao este előszél, amit Fercsi bátánk, hogy értelem ellen vanak, azaz ITT NINCS OLYAN, ládd apuék nekem, ez nem olyan az, amit te akarsz, Mit akara a magyar népünk? -süss fel nap? -osztán, ez nem neked lett csinálva, na most csináljunk már mi is valamit, rázágyukat, a szép kislánok filukák az ágyba a több az ágyuk allá, nem az van, Nátod? Dfita az az övék, midnen ami pusztitás puszijuk,az ŐK A TERFMTŐKÉSEK TÖKÖSÖK MEG SZÁRA SÁRAIK,A CORONÁS BITANGÓK KIRÁLYI POPSÁG SZENY SZAR ROTYOGO FORTYOGÓ MAG-MÁSOK -GYEHENÁSÓK HANNAH VERES A HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL?
                   2.: Na most az Roswelti arany (fehér) allaminum papir, és a pap pop leesett az ágygyrul twist és kiáltásUK iratUK? Zitt azhogy...egyjó párszor Ide csinált UFOnkkal, vida, akik ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, éljen, nem idegen, alien, oi oi oi ismerős...ti is UFOk vagytok a javábul, és itt többet, NEMHALLGATHAT HACC 666... EL SENKI BENNÜNKET, HA MI NEM, MONJAD NYOMJAD KI VELE,ENNEK KI KELL JÖNNI LÁDD AMESIÁSUK ENNEK KI KELL JÖNNI... MI VAN A BEGYEDBE BÖGYŐDBE (GATYA BUNDI BUGYI) BELEDBE? Naccóval, ITT ÖN MEG HASON LÁSS TÖRTÉNT, mikor NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK, GIGGAZOK A GAZ DÖGÖK? Fita, ha ezt most van oi oi oi...stoba,aki magára veszi érti, az megérdemli? Zna most, Mi azzal a vékon aluminium papirral, pap ir, nem ogy győgyir, kigyógyulnk,ha ugy látszék a ti Ati, világossáGOD, HUN GOD HANGÁRAINK, na ide, csak ugy hogy teljesen az a papir amit a Roswelt papirok, azaz itt ellenünk fordültek a mieink, és most nekik is meg van ugyanaz az a lehetősáége, hogy...fita, itt ezek akik CORÁNÁS BITANGOK,EZEK VASVESSZŐVEL PISZKÁLNÁK A KLOÁKÁTOKAT, amit most csak hogy a legkisebb az a fény, AMI MAGYAR ÉGI FÉNY, azzal nem lehet megközeLITani enni a hallandósáGOD, van hangod?-hamisa misehamise tise? -fiteljal gig azok, akik te meg zse mukk...Mena bika 7 kövér hentesfele...
                3.: Most MI AKIK ITT VAGYUNK, AZ UR SZINE, fita mi minden tekintetbe A FÉNYANYÁNKATYÁNK KÖPETEI VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY, FÉNYÜKKEL ÉS FÉNNYÜKET UNK NYEL, ÉS AZ Ő TORKUKBA IS NEM BELE VERVE, HANEM VAGY FÉNY, VAGY KÉN KÉNE? Most onnan, LÁDD TEGNAP HOGY EGY HÁZ DREAZOK A TEMPT LOPOK HALÁLT OSZTOK,HONI PSZLÓK? CORONÁS BITANGÓK PILLANGÓK, ÉS KIRÁLYI POPSÁGOK NAGYSEGGEK A FENEKÜK NUKJUK EL TRAKAKÁRA NAPOT NÁTOD A KLOÁKKYOK KLOTTYKLOTY KLOTYOG TÁTONG TUDNA BESZÉLNI... Zitt, most vagy ha vagyunk, akkor legyünk és együnk, de fényt, és az az ami SZABAD ENERGIA GYIA, AZAZ TALLPRA LURA ÉS UFO FFF...Ezt nem kell hiinni, hanem Óh Égi Fény, itt vagyok, meg te ti tá dá? -vagy a CORÓNÁS CORÓNA LÁDD MOST JÖN A KIRÁLYUK KIRÁLYA HA MEG ELLIK? -FÖLDBOZSIKE VAJUDOK? JUHUS A KIRÁLY? JAJA AZ ELHIVATOTTAK ÉS ONNAN AKIT KIVÁLASZTOTTAK GIG GAZOK GI A LEG GAZ DÖGGÖB BÖG BÖGRE SÁRGA BÖGE UJ BILLI? Fita, itt az hogy USA? -megett megette a fene a CORÁNOK CORONÁSA MÁSA, A MASSZA, BAXXA MASZÁZÁSA, miért mentél Tojvanba, olyan maszázást kaptam, mnt soha, na és hogy hvod a gyereked? La Tojja, Gulunbu Ba Szása? Fita, ez a DUMDUM DAM? -DOM? Zitt ahogy bondom bondó, hogy most megnyilt csak a szemed, szemetek, mert MINDEN BENNED, BELED? Na ami van, EZEK AKIK... AKIKNEK CSAK ELLENSEGGÜK VAN, MOST RÁ LESZ VERVE, A GODDUK UK, MINDENKIT MEGDUG? (üket előbb) NEM CSAK A 10 SZÜZET, ÉS ANNAK IS, CSAK ÖTNEK ADOTT OLAJAT, HOGY KENJE A PETRENCÉS RUDAD DEAT DE AD, MOÉ BOTA, TE BUTA, DE BUDA BUDI FFF...
               Innenn... Fita, amiket be dörögtem, az valóság, és most azok akik van magyar RULL fülemile mi lett,, szeme fa sza? - na mi igy monduktuk, ami jó a ka sza?
100! -oááá...
...Dfida, a néne nagyon jó, s emlékeztek sLeuthék, az kasikrekorda Korda, két keringő jut nekünk...na a harmadik alkalommal, onnan is kirugtak, de ez szar az egész, Alexanda Ria, na minden könytár többet, al aksa?- van szarabb, látNUK? Nátod, a szájad tátod, vagy a kloákká káká...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita,itt nemezekkel a husfa szokkal meg csicsa van dolgunk, hene...Nátod?
BBa bla bla bla...nincs blama?

Előzmény: repcsepista (363)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.08 -1 0 363

UFOzzuummm... miEeee... GOD A HANGOD?: -JAJA DE NEM A TIED-MIÉNK, A FIN GOD, ASE $$$..00 $$$... A $$$... semmi x semmi $$$... kubacka Pacák Pacal pacalUK vagy? -coffölt abárdölt juhusUK a Király?
                 4.: Kávézzuummm... hol van még egy törölköző? Ha valki, felébredt, és kinyitja a szemét, olyan csodák csodálya... Fita, van olyan, aki nem akar látni csodát,de az olyan, hogy most a BbLila lába közé nyomok, itt azt, na itt most olyan godol lát, itt olyan fog alom $$$... nem nem $$$... 00 $$$... Fita, ha GOD DUK UK, a semmiből teremtette a világod? Naton fita, maret ahoz hogy ezt szimatoljad, az ténleg olyan, mint aki alulrull szagolja az ibojájájjjjj... Valamit, ezt kora kisgyerek Korom óta, hogy akarom tundi, akarom tundi akarakorom... mert estére már nem voltam benne ugy az álmomba, mint reggel, és ti is meg figyelhetitek,pösze ha nem övön aluli luli? Ezeket, próbáltam volna, az irataimba, amit most is, előbb itt van a két fiam,és most a kisunokám, tegnap a budiba végezte el a dolgot, odaszaladhozzám, s most tapsolni kell,ő is tapsol,tapsi tapsi mamanak, cicit ád a fiának...Na most mindegy mit kajabálunk,mi sose hagyjuk el gyerekéinket, meg egymást, na ládd az az igazi Jésus hus, vagy Fényünk? Uri muri vacsora, örök fény tesvérek vagyunk, na most hogy valóbank tárulj hazám, terülj asztalkám, az a szó szól értelmében igaz, és most ha az, mi van a kenyér adókkal, és törőkkel?
                5.: FényünkFénye FényAtyánk, a te Fényedfénye gyermekeid, itten, össze gyültenek, most FMFTFK összejöveteleinket,gyülkezetnek hivtuk, ami házaknál törlént, majd betiltották, és kell hozzá egy olyan,akik elvégezte (4év) az iskolát, apum, azonnal, és most itt csak A FÉNYBEN, és most is itt ott vagyunk, és csak a FÉNYÜNK VAN, ÉS AZ ÖRÖK!!! Na az hogy ...emlékezzetek, hogy mikor valaki közzülünk, bement a házba,az örökre eltünt! (egyházUK templomUK)Na mi, akik FÉNY -GYEREKEK VAGYUNK,mi itt is fényben vagyunk,ami az hogy... Zitt mikor a Párizsi NotreDom leégett, akkor leirtam, hogy egy nagy kaszrányába angyalokkal jöttem összes, és hust ettünk, és abból tudtunk következni hogy mi ki okzozta tüzet, és az angyalok, a sötét bukott angyal? Na azok teremtMének, LU NAGY EMBER? - és azok kimondottan csak a hussal, és vérrel léteznek! Na ezt csak azért, hogy az hogy ANGYAL VAN, és minden ami hushozam, vérKÉPzés, azok az állatok, és csak párák, TEHÁT az hogy mi felvettük az angyali Öltözetet, azzal továbra is, ugynis ez amit a test, -EZ IS SZOBOR, tehát itt előbb állatUK vagyunk, és itt jönnek a fajitiszta szeplőtlen magulátlan (te nem vagy,hanem chrispihus) ÁLDOZNI -ÁLDOZATNAK VALÓ ÁLLATOK, azaz a többi? -na az az, hogy mit tudhat egy állatt, na most azok közzül vannak sokan az elhivatottak,és azok közül a kiválasztottak, de azokis, angyaLUKát (van farkas?)kivánnak, imádnak imádtatnak, az én angyalom galambom jobb mnt a tied, és már itt, elkezdődik a per -patvar war?
                6.: Most az hogy egy ház, ládd a fehér ház, és ott buktunk le, mikor egy SZÉKES FEHÉR HÁZ, az lett Székesfehér váron a Kulturház! -Talán ma is megvan, miután a fiam hazement, nemjön többet visz, mi esetleg menünk utána, mikor leszállt a repcsiról, rögtön börtönbe zárták! -na most a fézsidó barátom, zerintem a fogadott fia, na valaki lehet, mert egy óramulva, kihozta börtönből, és most felrakták egy buszra, és Székesfehérváron a Kulturház előtt, kidobták! Na a kisöcsém, rögtön a román teherkocsival, ment érte, és és és... az öcséd, olyan mint te meg mi! -mi? Na fita, az ÁLMOM, azaz itt nincs semmi!!! -troha, nincs szellem nincs illettetség sgg csak iellem hell, sőt bacart a halot, bidi a ravatal... na ezt triszta az materia, ami ténleg amit lehet mond Dani, szeretnék szerelmet vallani, VÉG TERMÉK! NA EZ EGY OLYAN LÁDD TEREMJETEK JÓ GYÖMÜLCSÖT, és most ténleg, én arra hogy most megépitik, a nagyobb esély...fita,semmi de semmi, amit kattognak a GÉPEK KÉPEK AZ ÖNTŐDÉKBE, semmi csak kattogás, na most, itt azok akikben még van szikra, vagy helle, azok el vannak altatva kábittva, és azokkal ÉPITETTIK a teljesen...Vicca, ugy 1980 körül, csak ép megszületett a második fiam, és egy péntek este késő, most olyan valami vett erőtt rajtam,én ezt nem tudom gondolni se, és nem is akarom, és vettem M15, már bekaptam a csövét,mikor PITTA, NE HAGYD IS A FIAD! -EGYEDÜL! ez én tettem hozzá, és felnézeek az Égre, és akkor is leirtam, olyan hárnassával hatosával 9, kis FGerenc, elkezdték csikozni az eget,és most ÉBREN VAGYOK, ÉS NEM ÁLMODOM, NEM KÉPEZELEM, HANEM HOSSZU IDEIG, NEKEM CIKÁZTAK!!! -apám, mostmár birom a strapát!
                6a a aaa... 66 666... Na az hogy mott az utálatom, megszünt volna, nem hanem csak fokozódik, és most hogy fogom a fiaimat, meg benneteket,hogy csak ugy mukk fukk ...mi tudunk egymásnak üzzni,na rövid idő, és felvettek a repcse, csészalj, ufo,piti, te is az vagy!!!- és most itt, már a második találka alkalommal, a sötétek, RÁNK TÁMADNAK, na először te is katona vagy, és valószerü, ládd abba a rajba tartozom, és most... na jo jo jo... felderiitók, és előőrsök, fita az ti vagytok, akik ha nem bánt senkit, had beszÉljen, éljen? -az hogy olyan ismerős,ez engem rögtön meglepett, mert TI IS KATONÁK VAGYUNK, HON VÉDÓK, HON? KONG? Zna fita, amig eza fekete koromporosok homoKosok?...most apuék, bitta hogy kapcsolátba valának az Égeinkkel, és most ...ládd csak ugy, hogy most elkezdődött,ládd itt volt egy olyan, hogy Piramid játék, AHOL beszáltál ezer dolcsi, akkor leirtam, és ugy rövid időn belül, nagy pénzhez jutottál,azaz le tudta volna fizetni az adóságodat,na az volt a lényege! Nna most most is azt, és itt van a mumimamájuk mája, hogy a magyarokba, ezt nem leheht kiijjeszteni, és most az akikben fény van, azaz most A GONDOL LÁTUNKBA VAGYUNK! Na nem akarom nyuzni, itt mindenki AKI MAGYAR ÉS FÉNY, AZÖRÖK ÉLETÜ HÜE, és most azzal, ládd mindan az, a GONDOL LÁTTA, VAGY LŐTTEK? Na msot azonnal,MINDEN ÖRÖK EGÉSZ FÉNYEKFÉNYE ATYÁNK GYEREKE, nincs az hogy Jákobb...APUÉK figyelmeztetnek, de nincs olyan te meg kisebb előbb felett allatt lennék mint a mi Atyánk,na mama? -Ő mindenki minenek felett... ÉRTEM? Sóval, most azonnal, te vagy az Isten és most azok mind egy, ládd nincs hogy Jézus kivétel, és most mindenkinek van fénye, ami fita, mert ténleg van ufonk, mindenkinek az az amit orca -orb? -na minnenkinek van (pofád zsömle?) anni földe, ládd a függekerteink végtelen, na most itt hogy a warjuk vetésre ne menjen,meg a szemed ki ne vájják, minden ÖRÖK ÉLETE VAN CSAK, AZT NEM LEHET ADNI, MÉG FÉNY SE!!! FELÉBREDTÉL, TAIL, TALLPRA MAGYAR! Minden katona honvédó rendőr és csak REND, SOSE END, ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AKI ROSZ LESZ MEN A VEREMBE!?
                Innnen... fita ott vagyunk, ahol a part szakad 666...
100! oááá...
BBa bla bla bla...fita, mindenhogy amit mondok, MOST EGY ÓRIÁSI ÉGI ANYAHAJÓNK VAN, ÉS UTAZZUNK EGYÜTT, VASÁRNAP KIRÁNDULUNK? Óh egy alfa romeó... menek tovább, veszek skodát...trabant...
...fiteLITek, megbántottam volna valakit? -meglehet?
... ha van ellenséged? -=véged!

Előzmény: repcsepista (361)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.07 -1 0 361

UFOzzuummm... miEeee... GOD A HANGOD?: -JAJA DE NEM A TIED-MIÉNK, A FIN GOD, ASE $$$..00 $$$... A $$$... semmi x semmi $$$... kubacka Pacák Pacal pacalUK vagy? -coffölt abárdölt juhusUK a Király?
                 1.: 8/7. A KÉP? -ezt már álmodtam, és ez az hogy csak mint nagy FA SZUK (minarettük) merednek az égre, de a sinc,s ládd itt most is semmi se de a semiták GOD DUK UK, MIDNENKIT MEG DUGOTT, LŐTTEK,DÖGLÖTTEK DISZNŐ ODISZ OLTEK? Ez az, mikor most az idöcsém, oda ment, üvözÖlt lett, és nemtudok bemmenni, ha igen, ládd mint a viz alláh? -egy nagy lélegzetet veszek? Zna itt...MOST AZ HOGY CSAK EGY TEMPLOM és most azok a kis tornyok,és NAGY BA SZÓ OBALALISZKOK, FELHŐ KARCOLÓK, és nincs semmi, NINCS GONDOL ÁT EGY NUKI MINT 100 -1000 -100 000... Nona itt figyelNuk meg a GONDOLKOZÁST??? De van olyan hogy NEM GONDOLKODIK, MERT NEM TUD!!! GIG KEZÉBEN VAN A HIR ADÁS??? -NINCSAK VISSZA CSINÁLÓK, UJ EGET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK,GIG GAZOK? Itt előbb a MINARETTEKET, RETTEK, RETTEG, CSAK AZ!!! Az Ur éjFÉLJkor jönni fög, jönni fog, és aki nem szüz, azt a TÜZES MAGMÁBA VETI! HA MEM AZ Ő MAGVUK, AZ TÜZRE LERBE VETTETIK, ÉS A HAMUJUK IS ELTÜNTETIK, ÉS ITT A MAGYAROKRÓL LENNE NAGYBASZÓ? AZ EMLÉKÜKET IS, FITA, AZ IRATAIMAT, AMIT TÉNLEG OLYAN GYEREKES CA$$ CLA$$ /MEGJ0TTEM ZSÖTEM MMM... GYERKEK, ELSE DAY MENTEM....na most ténleg, volt mikor porba homokba finGOStdit játszottunk, (mi azamit nemkézzel?) és poros-homokos lett a lukunk? - a kis giliszta? Fita, valóság és az állatokat akartuk volna,megáldani, de nem állt meg? Naccóval... náto nátjÁték?-fasirot sirtok sirok hol nemzetek süppdnek el, kivéve egy magával nagy kiegyenesitett kaszával fen a Alpok -KárpÁtok bércén, áll egy magában véres homlokával, repcspita siti piti?-piTiM?
                 2.: Most ABBA ATÁM A GATYÁM, SZELLEM VILÁGBA VALÉK, AHOL NINCS SZELLEM,(szellentések, szöjMO?) ÉS EGY HANG SE SEDLIKVEDLIK ,DE AD, PU? QPU -PU1-PU2 SEHOL A PUJA? -A GONDOLÁTTA SE, MERT ÉN IS HA LEHETNE,(UGYIS MEGHALOK, TEHÁT AZZAL KELLENE KEZDENEM, DE NEM?- LEHET??? NEM GONDOL KOD NÉK (NA MIKOR AGIS GILISZTÁMMAL JÁTSZOK?-VAGY MI MI MI...A FENE... MOST NEM AKAR VELEM JÁTSZANI?TÜZET OKÁDNI AKARNÉK, ÉGJETEK MEG ÉGJEN ÉLJEN ÉLJEN A TÜZ, NA MEG HOL A VIZ, VIZJJÓ? - ládd onnan na na nnn...Tróha az első hogy innen elmegyek, de végled, visszajöttem, mert mi lett az öcséddel? -na most megszületik a második fiunk, na még nem voltak meg mikor először egy szivrohamba, az az hogy én ezt nemhogy csinálni játszani, SZINLELNI SZUMULLAH csak a kis gilásztáddal lehet, DE FIDA, AZ IS TEGONDOLOD GONDÖLÖD, ELVERERED MERT MERED, de most azt is levágják, kiherélnek, na akkor 28 éves valék, az olyan 1975 körbe, sárga bögre görbe, és most ténleg,ATYÁM, A GATYÁM, ÉS FORRO OLAJ ÖMLIK A FEJEM (fita nem az fej?) BUBJÁTÓL A TALLPAM ÉS TALLPRA MAGYAR, CSATTOGJON AZ AGYAR,na mindenhonnan magyar közösségekből kitiltottak, mind a mai napig, mert fogjunk mi is, ez a KÉT FIAM MA IS, AKIT SOHE DE SOHA IGAZ CSAK SÓHAJ, HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL, MI SOS HAGYJUK EL EGYMÁST GIGAZOK? -össze, most vegyünk kölcsönre nagy jövedelmező házakat, na az lenne a MAGYAOK EGY 1 MNT A LUNAK HÁZA, NEKÜNK IS VAN LUFA? NANA MI KI MO,MO MO MO... Fita itt EBBE A MAGMA AMINEK A KÖZEPIN ÁZNAK,EPE GYEHENA HANNAH MIT ADNA, MINT MOST A LUKAK LUKA HANNAK TÜZES HAJA OLYAN TÜZZES, NA MOST JÖNNE A KISMALACUK, RINYA RINYA RINYA A NYÁRSON, VAGY MONDUK A JUHUS, A BITÓFÁN UGY MEG COFFÖLVE ABÁRDÖLVA HOGY SOSE LESZEK TÖBBET, CSAK EGY CAFAT,ÉS A MENYNEK NE MENJEK MENYÉBE BEHARAPTÁL, ÉS MOST A WOO LEGÉNED, NAGY HUSÁNGA,NA ERRŐL ÁLMODTÁ TÁ TÁ DÁK DÁKÓ ÁHHH...NYÁ AMI LÁZZ... A KIRÁLYUK -KIRÁLYA RÁJA? FA CÁDÁ CIDÁ RÁGJA? RÁJA?
                3.: Fita, az hogy SZELLEM MI S ÉG? NINCS, A GONDOLÁT GONMDOLÁTTA GYÖKE AZ ÖRÖKKÖBÖKÖN, TEHÁT AZ HOGY SEJT ALMA, ALARMA? FITA EZ EGY EMÉSZTÓ GÖDÖR, NA MOST ITT AKIK LÁDD ÉN, HALLYPINÁZIZUNK... ami a következő. Na most vagy EGY NAGY HÁZ, fita minden az, mit mutatják hogy az ürgét,ÜR GÉ? Fita itt minden az GÉ GÉP!!! -KÉP! GÉPIPESt! Tróha, na fida, most is az álmomról, NINCS OLYAN HOGY NEKED VAN SALÁTA KÉP, KÉPZELETT ED EDD,LÁDD VANNAK A HANG ADÓK? KÓDA? ÓDA? NEM ODA BUDA? Naz fida, MOST ÉN LÁTOK VALAMIT,ÉN SEM TUDOM MIT, CSAK AKARNÉK LÁTNI...(fita, itt senki, azaz mit láthacc hacc hacc haccaca... Goldi mama mallacca, nyérson?) Vicca, mikor ezelőtt az uj topina tátogna, a Mii is ami Ufánkba,hol a kis '? - nem baxunk? -hogy messze messze...gyalog mentem, és már fel akartam adni,mikor láttam egy telefon fülkét ládd Dr Who ho ho hohohohooo... filimekben, és oda közel, sLeuth tesóm, a fülka ajtajánál, ami nyitva, és mozdulatlan el fekküdve, és most... hallasz? -és pislogott! NA MOST a telefon az elől vala, ÉS EGY HÁZBA...most az élők még és halotak hallotTok, NA AZ AZ LENNE, HA ÉN LENNÉK A JUHUS, MOST KIFECIGECIZEM MAGAM, fita a te tudatod UT sLuth UT neg Kossuth...FITA, MOST MNINDEN AKIK HA MISE, DE HAMISE, MOST CSAK ELTÜNTEK, MINT SANYINK A KÖDBE, MERT AMIT UGY 48 -56 -IG, APUÉK MEG CSINÁLTAK, HOGY SAJÁT BANKUNK VALA, NA MOST A ZSIDÓKNAK MEG MARADTAK A GYÁRAI SŐTT MEG HÁZAIK, ÉS OLYAN HOGY PERSLYBE LÖKTEK 100 000 +...Ládd most Sros bóting bebatott...ebbe a magyar RULL gonmdolátba,nncs lator se himringyó, és a magyarok mind örökké önnállók,mert itt van repcspit siTiM -piTiM és a NAP MINDEN NAP? -FRNT FRONT NEM RONTA RÁNTÁS, SIRÓ PICHA RÁNTOTTA....JUHTUSO A PNA KLOÁKKÁ,MERT NEM IS TÁTOG? -TÁTOG666...NA NA NA...NÁTOD? NÁTJÁTOK ÁR OK, JAJA U GÉ MEG FÖLD DÖNG? -AKKOR, ÉS MOST MNDENÜTT, ládd ott voltam, telketvettünk, (EGYBORNYUÉRT EGY ACKRE ARANYBORN NEW)aki üzlet annak üzletett,és lefizettük, ill, a testvérek összejöttünk, és felépitettük a házat,mellék kellék épületeket, és most HOGY CSAK EGYÜTT PINÁLUNK MINDENT, éleünk -halunk, vagy hall hajja hajja az égnek áll, ládd itt, itt ami most is, itt MINDEN NAP, egütt lehetükn, na most van mánnak (más nap?) ért alma? Na fita, itt az ami ÉSZBONTÓ DÖG LESZTŐ HOGY TE SEMMI SENKI VAGY,ÉS ÉN EZT TUDOM, MERT MAGYAR RULL GONDOLKODOM!!! Nem akarok extra bürköt, mert a felesÉgem, itt senki nemtudhat a hacc nem is gondolhat hacc hacc hacc...kivágnak mint macskát szarni? Fita, Fény de ÉgiFény ufo? - szeretet szerel etet, látod, és minden Nap?
                   Innenn... fita AZ HOGY MIKOR MEGÉPÜL AZ A TEMPLOM, AZ SOSE NAPJÁN? -VASÁRNAK VAS ÁR NAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BE VAN MOST IS ... na na na...csak az egyik... ládd a másik ho ho hooo... meglöktél, nem fff...
100! -fita itt oááá... na mi mi gondöjuk magunkat, s az lenne, hogy vagyunk, hogy?
...fita, ez már döffi...okvetlen ha lehet forditsátok le, magyarRÁt rázz bele? Na ha van erdő közepin ázunk, és csak a magyarjaimmal mmm... te te ti tá dá? Fita, ez az hogy ezt a kis felesÉgen meg a fiaim, ez lehetetlen hogy téged...foss az agyad...
...fidah, leiurrom anevét, és nagyon közel van a tüzhöz...mig én valóban, tehát nem olyan,hogy leheheheheee...hanem magyar ufo vagyok!!! -fita,te magyar Ok vagy?
BBa bla bla bla---ballada, régi nóta... han god dal?

Előzmény: repcsepista (360)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.07 -1 0 360

UFOzzuummm... miEeee... Isten áld = legyen fény, van? -süss fel nap, mit ad? -jókedvvel bőséggel...
                 4.: Kávézzuummm... azt amit én csinálok, azt mindenki megtudja csinálni, ami ez a szerencsétlen pára...Na mikor először végleg adonIsten fapapuc, fida nálam van egy olyan, hogy ezt nem tudom se gondolni, se csinálni tovább,és most ez olyan is, hogy amit éreztem, a szivem kipurcant, (karácsont éjjel, tokromszakadtából szidtam káromoltam Jézus, mert most te elpuszoltál, megmentetted a bőröd,kólümbü ha igaz lenne...) na most...Itt rendőröket láttam,egy gyereket nagyon bdragoztak,és minden házba be akart menni, haza? Fiteled milyan borzalom itt minden, ami most várnak tribulli? Fita,itt gondljunk Napolyonra, meert meg tudják, mindőtöket agyonvernek, és itt közel vagyunk,ugyanis meddig lehet még a földet, kirabölni, és a fogyasztást (popoláciont) növelni? -a fogyasztókat? Zna most, ez ugy,hogy mikor elhagyjuk ezt a porhüvelyt, én ugy, mnt ahogy a ruhámat levetettem, na még...MOST EGYEDÜL VAGYOK A SZOBÁNKBA,és rámjött a roham, na most is...csak most GONDOLKOZZ? -nincsaka az minden, és azzal most nekem, fita, előbb jöttem vissza, a testembe,és ott is kerestem volna... a halált, és most ugyahogy mondom, mikor vissza bujtattak,(fita egy jó párszor leirem, de ezek dög legyek, mnndent,fitelj az iraiatainkat, és most ráfáztak, mert sokan bele bele olvasgattak?) egy puha sötét lyukba,nevettek, na most ott vagy! Most onnan birtam...ugy 1967...mikor végleg ... jaja mint itt a gyereket, a rendrök lefogták, (nincsak aki... akitmegfolyottak az ist lefogták, nem megfulladt) és meghalt? -én ugyanazt tettem magammal! -testemmel?
                 5.: NEM A TESTÜNK PORHÜVELYÜNK VAGYUNK, hanem szellemek, ami teljesen ha ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK,(figylejak rohadt kigyóméreg szarukat kevernek mindenbe, és ezk A KIRÁLYI POPSÁG SZNET NEMZETSEGGEK, NA MOST OLYAN NAGY LETT...) most az hogy amit már lehet hallani "rimote viewing" szálljon szálljon angyal szárnyon, elragadva vigyen el,vigyen fel a golgotára, hol meg váltott vérivel, na ezt is, hogy életet senki se tud ugy adni, hanem csal élteteni( éle tető,vagy büntető?) tud!!! -a fényével ha látod? Zna maga a testemért olyan vrekedés vala, de közbe a testem hihült, és pucoltak, na apuék becsengőztek, de most nem akarok bele benne, bele? -kibelezzük? Nosa, most mikor másodzorro azaz hogy... az hogy most azt mondom, le vaggtok zarva, ezt a gyerekéinknek, mert azoknak ezt meg kell tudniuk, juk,sőt veletek akik ezt keresitek,mit, akarok talákozni, mert az hogy van ez a szencsétlen ádozati ládd a juhuk, fida,mert JÉZUS, na többet Fénynek hivom,gyeride? Na nekem, amit felvettünk azt a fekete egyenruhát, az az angyali pongyola? Nincsak a halotakat a lepedőbe? Na mott, azokótokkal toko, akik szintén angyalok? -nem hanem magyar ok emberek, azaz nekünk FÉNY RUHÁNK VAN, FÉNY MAGGAL, ÉS MOST AKIKNEK VAN ANGYALI PONGYOLÁJUK, AZOKNAK MEGVAN AZ A FEKETE MAGMÁHOZ, AMINEK TÉNEG A NUKsLEUSA RUSSIA, A GYEHENÁTOK? -teljesen gyenena hanna veres a hajja átok karma?
               6.: Fita, ez az állati baromság, ez nélkül, azaz ha be akarsz idejönni, akkor csak allulrul, és most... Zettor, most vannak a magyarok, és azok esetleg, lelkes állatok, na de most vannak a kigyóhüllő fajták, a besita dögök, és mi ténleg juhuk hukk uk vagyunk? Na fida, ha nem bántuk senkit, akkor emelt fővel járj, tehát bennünket sem bánthat senki semi,(megbünhődtre már e nép) bánat? Bácska nyiri bicska bánát? Ime amit rögtön, most minden kos megjuhus menekül, oázisokat, ládd honi poszló, amit én is ugy, hogy nagyon de nagyon nehéz beszélnem rólla, ládd a hungarista M.István bátám, na ezért kellet találkoznunk a bauxitbányába, ja ukránoknak nagy uránium készletük van, na hogy... oázisokat, amit előbb kellenek hogy legyenek hangadók? Na most, itt senki nem fog seggit enni, mert ezt nekünk, kell lenyelni megemészteni és fel büffögni! -kéródzeni? Na A GONDOLÁTUNK AZ EGY GIGANTIKA MAGNES ELEKTROMOS OLYAN ERŐ, HOGY NEKEM ADOTT MIDNEN HATALOM ÉGEN???- S FÖLDÖNG? Na most, akit én Jézussal tudok találkozni,többet FÉNY -FÉNYÜNKELL, FÉNY ADÓ? -JAJA VEGYETEK EGYERTEK FÉNY? Tróha, itt yXa, szerinte is nincs halál, ami én is azt mondom,de apuék? -van!!! Tróha, ládd ha van egy akinek van fénye, akik had beszÉljen ha nem bánt senkit, na meg sLeuth, fel is ut? Nincsak egy kis fény szikra sikra ember! -tallpra magyar!- és ha za van bennünk, és az mindennél ÉL ÉS CSAK ÉLET TETT SZERET ETET EGYETEK FÉNYT? NA MEG OKÁDHAT HACC 666...
                Innen... fita, itt van, ahogy gondolod, vagy ti gondojátok? --itt a bot, düllj be, ne?
100! -fita, a gondoláTunnak, most teljesen át világitunk mindent, a budiba? -bodega?-gatya?
       ...oááá... Nincsak kis közos Ég magyarok testvérek közössÉg? -fita, ha most nincs adó, nincs csak a mi pénzünk, nincs többet hogy valakinek ne lenne annyi földe, meg mindene ami kell, hogy ne enne? -azaz most szó a szó, szósz? Fitelem, most mindenki nekem rohan, vagy minden kicsirke szanaszét...kotlós mama kár kár kár...mered gondolni hogy eleve, leve, leves,sóvalborssal, mindened meg van? -kezed lábod... ja az izé...Fita, ott voltam, apuék megcsinálták, hogy senkinek nincs tatozása, saját háza tája, és megélhetése... mi ke még, apu kasza?
BBa bla bla ballada, régi nóta...

Előzmény: repcsepista (359)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.06 -1 0 359

UFOzzuummm... miEeee... Isten áld = legyen fény, van? -süss fel nap, mit ad? -jókedvvel bőséggel...
                 1.: 8/6. A KÉP? -KÉT OLYAN TITKOS DUGASZUK VAN, lehet hogy több is, de kettő biztos, hogy az UFO- ALKAT RÉSZEI ITTI ANYAGBÓL EGY AZ EGYBEN MEG VAN NEKIK? (NINCSAK AZT NEM ADJÁKMEG NEKIK, AKIK TI VAGYTOK A PALIK, AKIK MÁSIAKAT PLIJUKKÁ LŐVÖK, NUKIZIK?) Na most, amit tegnapra, hogy mi magyaoknak NAK NAK NAK KI CSINÁL NAKKÖLNEK FEL BENNÜNEKT? - VAN A FÉNY MAGUNK, MAGA MAGA, MEG EZ A FÉNY MAG, AZAZ LUCCZI HALLUCZINÁZI FERRUM FERI, A FARKÁT VERI, NA MEG AKIT SZERET, AZT OSZT VERI, LÁDD A JEWBUZEUSOK A FARKUKAT, NAGY KALAPÁCCSAL, EGYET MELLÉ KETŐTT RÁ, CSINTADRATTA...Zott, már meg bebaxott, már nem irom át, mert belevertem a taknyom? Tróha, MINDEN A MEGNEZ MEZEI TEREI HÁTTÉR VAN CSAK,MAGNES MAGGAL, és most mindenkinek van MAGNES MAGJA, ami most a legalsó HEVÜLET (HIT) AZ AZ ITT MAGMA, ami azok a vasasok,és azok mindenkit MEG VASALANAK NAK NAK NAK...Ez igy néz ki, vannak a LUBUKÓK AZOK A KORONÁS BITANGOK, KIRÁLYI POPSÁGOK SZENY NEZETSÉG, nicsak borzalom amit a magyar magyarok gyereke kapott, (mama? -első nájsz éccaka) NA ÉN UGY. HOGY EGYSZER 28 ÉVES KOROMBA, meg akartam magam ölni, és nem könnyü, azaz nem az hogy halál félelem, csak ezt amit MOST, EZT A KI MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖSSÉGE...ha olyanokat találok, akkor azzal SZEVASZ VERŐFÉNY, MEGHOZTA NEKÜNK A TAVASZT? Namost, ugy... ládd PÉNZ KÉNE, és én vettem egyolyan házat, aminek nagy hátsómühelye van, és ott HUNGARISTA ÖSSZEJÖNNI TUDUNK, de sehol egy hungarista, csak has hus pna fax együtt bax? -na meg pia pna kábitószerek és verekedek,fita a magyaro ma is, ldád itt, mi megy?-cseresznye? UGGANÉS itt eddig,még nem találkoztam senkivel, bele értve magam, ami nem veszett kutya? -dög?-csak döngölni dögölni akarok? NA 1979 -80. most végleg kiborultam ugy,hgoy EZT A BÜDÖS ROHADT ROGHASZTÓ GENYŐGANÉT... most nem jövök vissza,és ITT AZ AMI ÉGI UFOK, AZ ÉGEN, MEGSZÓLLALTAK ÉS LÁTTAM ŐKET, fita van a HANG, és a magnes háttér mag, ami nekünk van a FÉNY MAG, MEG A FÉM MAG,amit a Mi is ufok vagyunk!-ba,és hogy törölték, az egy nagy olyan DURUNK,ami ténleg kedves tMünk, az ami most a UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo...na most azaz hogy a megnes tereken dontódik el minden, CSAK AZ A VALÓSÁG VAN,MEG LUFA? SZAMÁR PÜFÖLLŐ? - LUDÖRGŐ? -BIKA CSÖK? MOÉ BOTA TE BUTA, ami fida, most olyan valami van, ami sose Volt, lesss...Watt a fak?
               2.: Ami érdekes nekem is, hogy megölöm magam, ez ugyjött ki rajtam otthon is, hogy addig feszitettem az ajtót, mig ki nem nyilt ajtóstól, és ezt meg figyelhetnétek, itt is! Fita, dehogy bántom a Index Hu tulajdonosait, amit MINDEN AZ URÉ, azaz a vasasoké, akinek csak vasmagUK (foguk?) van! Fita, ez az egész, A FÖLD SISTERGŐMAGMA S PÓLUSAIK MAGNES TERÉBEN, ÉS RUKTYUMUTYUK FÖLDÉN,VAGY A FEUDALISTÁK (szent recc of gunyguruik, dik SefaNUK?) csáké mutyuuk földén, KI AZ ISTEN? Tróha,ennek én igy, hogy nem beszélhetünk magyar gyerek a magyar gyerekhez,magyar nyelven,a kuóinunról rém álmunk gyötrelemeink stbbb...tbccc... ezt én... (fita, tökik ma jobban mnt valahalla?) NA ITT VAN, hogy az első pinanyalat, csak nyikorogtam, és most is belül sirök, éz az hogy a testeme? - most azután, ládd a második fiam megszületik, és HA JÉZUS, akkor megölette magát, ( fakin atyja, megöleti ugy, mint olyan coffoláása lássa ma is lássa, mnt soha senki vasárnap, jött meg a folyásom...)és megölöm hé hé fakinzó binzü,én megölöm magam, mert NE ÖLJ, GONDOLTÁBAN SEM, NE XEXÖLJ, ÉS ÉN JÉHU JUIHUSUK? LUFA!- ÉRTEM, ÉRTEM JÖTT, TEHÁT JÉZUS, MENEK UTÁNAD, NA MOST UTÁNNAM FIUK, igy gondoltam, ami a fiaim, ugy 20 évesek, nekik ez miEeee nem kell, és meg akartak, ténlegesen, a fiam kiugrott a Ewajon ugy 90 -100 Kméter, és csoda,nem lett semmi baja, és őrületbe vala, mert a Sajtó napon, a barátai kiutik (fita, fóleg magyaroszág csonka csak a luka, meg amcsi,tota be vannak ugy kábitószarozva, hogy ha most azonnal, a világod rettegetet ---na azok is tökig kábitószarok, na baxhaNUK?) a papir pohár sört, a kezébe nyomtak (fita apu , nem ma is mama fiai, és nem kábotszarotak, sőtt, de most senki...ládd kiközösitik, na azután meg meg akarták ölni őket, mret mama szeme fényei.ami nekik, fita ha te juhó kerezztény vagy, te egy köcsögük, na a BbLial a pina hősök, magyarok, magyar szülők, szüleink?) egy másikat, ami 5zörös extázis vala, és APÁD, a fejem felett vagyok és nem tudok lejönni a testembe és most...elkezd kijabálni és ugrálni... (na hogy a rendőrség elviggye, meg megölik) na most eltudtuk vonszolni, a kocsihoz és most...(fita az abalkaon kiugrott a Fwajon) végül itthon, én az apád vagyok és neked nektek mindig vagyok, az apád vagyok és én mindig az vagyok az apád... és...nagy nehezen, (fita, lassan vissza tudott jönni, a fizikaki testébe?) összezuzta az állát... orvoshoz kellett vigyük, (fita, össze akarta zuzzni a testét) de megusztuk, jogy nem a mentő meg a rendőrség mert VELÜNK VANNAK A MEGNEZ TERÜNKBE APUÉK!!! Fita, itt van, én fény vagyok, és vegyél egyél ingyen fény, ládd ezért minden magyar gyereked, kikaparnak, csak a nájsz éccka... mama mama kaka...fitlejal, SE MAMA SE APA TÖBBET? Fita, itt csak ha fénymamafényapa, csak az a magyarok gyere kid, dik?
              3.: Na most, pénz nélkül, ami sok olyan, hogy kezdemennyezünk, de akárhogy... ládd volt egy olyan mint én, és most előbb pénz, és ő 50ezret invesztált be, és 10, a vezetőség megszökött a kasszával, előbb kanada majd ...fita, itt abczuzu ultilufa, beszart a halot, mert izrálerba diszidáltak, és onnan nem adják ki a hullarablókat,(coronás bitngok, na most coronás bitangog coronás bitangó csa csa csah...) és ez mos, most akiket ismertem, azok róka koma spórul jártak: Most próbálkoztunk arannyal, azon is veszetettünk 10 ezer dolcsit...NA MOST itt azért, MERT NEKÜNK, AHOGY MI MAGYAROK GONDOLKODUNK, NINCS PÉNZ? (hogy a másikat lefejed fejeled?) PÉNZ = HALAL, ITT HOGY ISTEN CSAK JÓT ÁD, FÉNY, NA MOST A HAN GOD? NINCS! PÉNZ BNRITA A FEKETE BUGYIJÁT RÁZZA PELEGTETI TÁNCRA PENDÜL, CSENGETTTÜ CSENDÜL PENGŐ PENG, GOD= GIVER OF DEAT DE AD? AZAZ FORTYOGÓ MAGMA TÖZE, GYEHENA HANNAH MIT ADNA HA LENNE NEKIk? PIROS HAJA HAJJA HAJJA (FITA MÁN, KI AZ A KURVA AKIK A BESTIA DÖGÖN ÜL, CSAK NEM A MAGYAROK MAMA?) AZ ÉGNEK ÁLL! Zna fita,ITT MINDEN A GONDOL LÁT, VAGY GONDOL ÖL? Zna a GOND OL, az a megnes mag háttér, na most azt a magunkkal, ez az hogy a Magyar gyerekéinket, fita, irtam hgoy halál GYÜRÜK GÜRÜJÉBEN VAGYUNK, na most a FEKETE KOROMPOROK LÁDD ATILLÁNK, MI AZ A FEKETE HÖMPÖLYGŐ KOROMPOR FELLEGEK, NA AZ NEM NAP KITÖRÉS BITTA, HANEM WULVÁJUK, X FEKET JUKUK tüzed tized okádékod? Fita,korontsem kezdtem bele, de tegnap az első óra, a c2c-on, hogy a amcsi bugamen, hogy a terémészet, fita, NA HALA -VADA JÓFALAT, SZEMNEK SZÁNAK INGERE...A TÁJA ISTENI? Zna itt mi AZ ÉGIEINKKEL (UFO) EGY AZ EGY KAPCSOLÁT, ÉS ÉN EZT, SEHOGY ...NA A FIAIM SE, DE ŐK... FITA,MI SOSE HAGYJUK EL MÉG IZRELERÉRT SE... MAGUNKAT KAT? (KRATI, KIN KINBA A PRICSI?) EGYMÁST, EGY MÁST? Zan addig feszitem a hurt, na meg a budajtót, onnan, hogy ha nem adtok pénz, hogy hogy toborozzam összes a szintén zenész magyar testvéreimet, és és 49 éves valék, még mindig nem találtam egy fényes nem kényes kénes tetvért,sőtt ITT AZOK, AKIK SIKERESEK, AZOK ABCZULIGA MAGYAR GYÜLÖLŐK LÖLŐL IDE LÜJJETEK, GYÖTRŐINK KÁRHOZTATÓK TATA?- és most ???... ki ne borulna le, az aranybornyi bika lett, sottt...arany város, alláh szálla az égbu bu bu bbb...
                Innenn... Fita, az hogy halál, azt se tudja senki, de pénz vagy élet? Fita, apuék át vették az egész magyar tiszántul, nyirség, duna -tiszaköz és Székes fehér vár...na azért lett ... 56? -ez ugy, most nincs semmi adósáGOD???... és msot saját erődból élsz, megélhetés, ládd Tállasink?-de mi akkor is maradunk, magyarOk? (fita, az kis gyülekezeteknek 56-ig, saját bidi bankja vala...)
100 juhocska, 100 -ával (hunák) az aklukba? -oááá...
Dfita, ezek most a vasasok pénzesek, a magma vár azaz oyolyan borzalom satu van,(ahol Benesék vannak!!!) amiből semmi, maga a gondolát az is enemgia,csak át változik FÉNNYÉ, AMI VAGY ÖNKNTES VAGY ÖNKÉNES?
...fita, csak a mi MAGYAROK FÉNYES ÉGI UFO.K, EGY AZ EGY KAPCSOL LÁT, csak az van!!! Monduk, hogy maga a természet, az egy olyan patent -pertomovóbil, amibe nem lehet, bele avatkozni, örök magától, maga maga, van? Hogy honnan tudom, az ujjoból szoptam, nem a a a...ládd ahoz vákum porszivó kéne? -kéne?
BBa bla bla bla... ballada, régi nóta...

Előzmény: repcsepista (357)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.06 -1 0 357

UFOzzuummm... miEeee... Minden itt? -MOék bota, tebuta,és MOék bota által tebuta, deee... Isten magyarok Isenatyánk nem verbottal te buta,nem tudtad, előbb utóbb megtudod ha ha ha...
                 4.: Kávézzuummm... most is az mondom, hol egy törÖlköző? -na előbb subicka, ezt a port le kell verni, (MOé bota te buta) vagy veres téglával, le dörzsÖlni? -vagy veres tenger mitől lett veres?) Na beszéltem (volna) sz idöcsémmel, de senki se nincs otthon, azaz... amit akartam hogy hogy tudom kivédeni, hogy ne vágja le a telefont, és minden eddigi tudománom kudArcba fulad, onnannn... Hogy az egyetlen megoldás teljes szabadszóllás lenne, (ezt apum, nem emelsz kezet senkire, nem teszel kárt semmibe, na ha igen, megifzeted az anyád is vót egy jány?) most már közbe, hogy igy előtte nem beszélek, aztán mondom, ZERINTEM AZ EGYTLEN MEGOLDÁS HOGY A FÉNY UFÓSAINKKAL EGY AZ EGYBE, EGYBESÜLÜNK, és arra ufo... beőrült, pedig látta mikor kint volt, a kristály gömbökből egy nagy gömb ufonkat, és most hagyjam a süket dumát, és nem tudtam többet, csak makkogtam, na monduk itt van a szabadszóllás és most ki a korlátolt? (fiteljunk, de a néázinak meg midnen olyan meglátás, hogy nemcsak nemzet hanem egyén mindenterü szintő őszinte önnellátás, látás,nincsak miért azok,akik abcazulla ultilufa, nincsak mi lett velük, ha kinyotom a szám,na az öcsém a BbLilát, lil a pna?) Zna előjött Pál apsotolla, és kérdem magyar? -na ez kellett, és most ez az, ha nem eszed a juhust rágod ÁR GOD? - NA MEG NEM ISZOD A VÉRÉT lebaxta a telefont! FITA,ITT ÉN NEM LÁTTAM VOLNA...HANEM NEMCSAK EGY AZ EGY KAPCSOLTBAN EGY ÉN ÉNEK, VAGYUNK, HA NEM AZAZ VAGYOK? Na most...amit akanék, ládd a GONDOLKOZZ KOZZ ÁS ÁSS LÁSS, ládd a BbLiaba hogy Pietró,szemem bensődet mélán át át át..járja, na az EGY UFÓS FÉNY TESTVÉRÜNK VALA, és itt olyan, még hogy meggőgita vala sincs, mert a te HITED, meggőgita vala? Fita, én ÖRÖK EGÉSZ FÉNYÜNKFÉNYE ISTENMAMATYÁM SZEME FÉNYE VAGYOK! -ezt most sokat hangoztatom, mert azJézus seggit,jaja meg Mária seggit? Na a Mi is ufok vagyunk! -ba baba...hogy ITT NINCS OLYAN HOGY VALAMI VALAMIT ADHAT, VAGY ELVEHET TŐLLÜNK, HANEM MÉG A FÉNYÜNK SE, MERT ABBA AZZAL MI AZ ÖRÖK VILÁGMINDSÉG ÖRÖK TULALDONOSA (Ó MEG UNER) VAGYOK, VAGYUNK?
                 5.: Itt most, elérkeztünk oda, ahol most megnyilt a menny nekünk, de soe volt zárva, mert minden az ÖRÖK EGYÉGVILÁG BENNÜNK!!! Ami itt van, hogy van egy olyan erő, ami (küldső fém)a magnes dobozunkra hat, és azzal...ládd 1984! -hogy azt ha teljesen leszivják az elektromosságot. pösze a megnesességét is,akkor most az ami itt (na a fényed, ládd HA KINBE, VAGY MEGÉLHETÉSI GONDOK... LÁDD ÉHHALÁLRA ITÉLT MIDEN NÉP???) A FÉNY? (a szellemet nemlehet megölni, de teljesen megvakitani sötétitani igen!!!) -Nincsak itt ugy, hogy ezt állandóan a figyelmembe kell vegyem, mert most magam ellensegge is lettem, ami sintér a Bblilába közzé nyomok? OGY OGY A TESTEM ELLENEM? Jaja most is ki akarok ugrani a bürömbül, a boldogságtól orditani tudnék? Itt várom, hogy ha összejött midnen ugy, pl. -miután a idöcsémmel bezélgetni szerettem volna, hogy jo jo... hogy én ha az egy lukbull bujtunk édes testvermmel nem tudok kijönni, most szemem a bendőmet mélyen át át átal járja,smost magammal ki tudok jönni, hogy levágta a telefont... itt van, ez engem visszalökött ugy, hogy évegik, előbb az öcséddel kéne tisztázni a dolgod, (fita a leveleket meg kazettákat tartalma miat kézbesithetetlen, hogy merészelik a rohad dögök, mernek közzénk jönni hogy véged, végbeled?) na most apuék, NE TÖRŐDJ VELE, na ha ha ha ha...na apuék hangja lecsillapitott és most nem hivom többet, sőt nem bánom ja 2002 -2-22 had vigyel el e mentő? -na EZ OLYAN GONDOLATOCA VALA, HOGY MÉGIS, nem vagy te senki! -sehol senki? -semmi?
                6.: Fita, még 2002 -2 - 22? -jaja nem 12, és most ugy néz ki,Jézus! - te egyben az Atya is vagy,akkor leirtam! (fita mind Jézus égyben Atyaisten is vagyunk!!!) Na most, itt az vala, hogy NEMTUDOK SEMMIT TENNI, UGYH OGY HA TUDNÉK, AHOZ SOK PÉNZ KÉNE, NA MOST AZT NEMTUDNAK ADNI...ládd és azt akartam, hogy erőszakot alkalmazok, de most HOGY HA VALAKI VAN, ANNAK MAGÁTUL TUL MAGA? Ezt prószáljuk ugy megérteni,ami nekem most NAGYON ZÖKKENTŐ VOLT, SOT MOST IS, mert az hogy kurvára gyötrődtem kinlódtam,hogy valami olyan értelmest... hogy a gyerekéiknek, NA AZ AZ HOGYA MOST VALAKIKKEL EGY AZ EGY KAPCSOLÁTOT FEL TUDOM UGY VENNI, jogy ezen iratokba, az ami ÁLMOM? -NA AZZAL MI UGY, HOGY TELJESEN EGÉSZEN KI TUDJUK NUK,KAPCSOLNI A ZAJT? Tróha ma is, AZ AMI A GONDOL LÁTOM, az egy alakra NAP, GÖMB,és teljesen független tud lenni, mindentől mndenkitől kivéve a FÉNY GYEREKEKTŐL, ami mi is azok vagyunk!- ufo! Fita, itt ugy ahogy mondom, ITT ptim, TE VAGY RÁ A LEG ALKALMASABB... NA MOST, FITA, AZZAL HA AZ ÖCSÉM, CSAK UGY, én is kiváncsi lettem volna, hogy HOGY NÉZETT KI! Na most, ehez, ládd AKIK TEMP LOPOSDIT játsznak, lopom a szemetek, NA ITT ELŐBB, azon tul meg áthágni, LÁTOD A FIAIM IS, A FELESÉGEM, VALAMI ÉRTELMES DOLGOT KELETT VOLNA ÜZNI, AMIBŐL A GYEREKNEK HASZNA LETT VOLNA, ami én kegyetlenül megdolgoztam meg dolgozom a pénzért,(ők is) ha kell pénz, megyek dolgzni, nagy vagy kis dolog?
                Innenn... ogy neküknk, ládd kellene hogy az övék is jelenkezzenek, de azok potn ott a potn ahol nin?
100 juhocska mind együtt legel, hol a legelő, meg legelső butakos? -oááá...
BBa bla bla bla, de régi mese...

Előzmény: repcsepista (355)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.06 -1 0 356

xya yXa!
           Ogy kis hugom, az ogy ugy Swarcanegger girlefrendem, félre értik? Ogy egymást szeressétek, én ugy szeretlek, ahogy vagy, hogy vagy? Amit akarok mondani, ogy ne vegyél magadra semmit, kivéve bikini? -ha ufo? -mindenki meg van hiva o o ooo...
xyu!

Előzmény: Törölt nick (354)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.05 -1 0 355

UFOzzuummm... miEeee... Minden itt? -MOék bota, tebuta,és MOék bota által tebuta, deee... Isten magyarok Isenatyánk nem verbottal te buta,nem tudatad, előbb utóbb megtudod ha ha ha...
                1.: 8/5. A KÉP? -mi magyarok mi Éoljen a magyar szabadság, éljen a haza, mit ÖRÖK FÉNYEKFÉNYE FÉNYÜNK FÉNYANYA SZÜLEINK FÉNYMAMÁNKfFÉNYATYÁNK (JESSZEMÁRIÁNK) SZEME FÉNYE SZEMÜNK FÉNYE FÉNYTESTVÉREINK VAGYUNK, ÉS ÖRÖK VAGYUNK, ÉS MINDEN MIÉRTÜNK, ÉRTÜNK, ÉS MI ÁLTALUNK UNK LUNK LINK LANK LAKATOS...Fita, ezen IRATOK ÖRÖKVILÁG VILÁGOSSÁGUNK, ÉS MOST CSAK CSA CSA CSA STONGÓLA, SZÓL A CSA CSA CSA...NA ÉS A CSACSI IÁ IÁ IÁ...BAXOD AHOL MEGÁLL? Fita, ez az, hogy előbb IDE, EZ A FÖLD ÖLDVASGOLYÓLYA ELEKTROMOS MAGNES TEEE, és most...NA A KÉP? Most abcuguuza örökultimimLufa hogy szellemek vagyunk, CSAK ITT OLYAN MOÉK BOTATEBUTABOTOTÁSUK (XEX XEK ÖRÖK ORGIA) VAN, hogy megdögleni se akar a szerencsétlen pára? -nem tudja mia? -mamma mia? Zna most ugy, hogy teljesen ODAÁT A FÉNY HONAINKBAN, MOST UGY JÖTTEM IDE ÁT, BE, HOGY ADDIG,MIG EZ A FEKETE FENE MEGETTE, MAGNES -ELEKTROMOS VIHARBA,NA A MI VAGONUNK, nincsak nem jött be tegnep, igazibui, mi vagyunk ugy bevaginorizva (wagina juhtuirós a pna kloákká tátongana?) ahonnan te, FITA MIÉRT AKARJÁK TÖRÖLNI EZEN IRATOKAT, MEG GYEREK KOROM ÓTA...fita, azért kellett kijönnöm, amit leirtam a Mi is ufonkba,na meg van dickekeken,de ezt, azaz a magyart... Na olyan, hogy utat betonoztunk, és és Zillel hortdtam a betont, és most a belvárosba, az egyik miniszternek kurvája, nem tudott aludni,(fita a bönrtetőrendőr megmondta) és olyan ...minden fordulónál kaptam egy büntetést, ami felment olyan 800 (akkor) Frnt és mondtam az üzem vezetőnek, és odase figyelt, és mentem biróságra és 2000 Frnt, hogy mered a fa szom, vered, nem kifizetni a büntetést,s felbaxták mondom...na meg Demonstertehenész kardja mosmár...fita, megöltem volna, felhajtottam a zillel a járdára, akik a hungarista testvérem,(fita nem is kéredtek meg... azaz mintha azaal is a pá
rtukat véded) ládd itt is akik odavissza szereetni magyaRULL még tudnak, ha hozzá mersz szól, azonnal töröllek,baxtatok még ilyet?
               2.: Na most mindenkit akit ismerek, nyomorultá tették,(aput hittablettával kezelték, b9orzalom mellék hatása volt, a lábát is levágták) és itt is az a Éhen a Király iszákos kurvázzó orgiázó kábitószaroza bandák, szószerint azt várták, hogy a felesÉgem ott hagy, és átveszik a házainkat, amit most mindenkinek aki magyarok, kell legyen saját háza népe, és saját olyan megélhetése, amit mi éltetjük vagy áltatjuk magunkat, na most abczazaz ultilufa, MA IS FÖLDGÖNG FUTÓVÁ TESZIK, AZOKAT A MAGYAROKAT AKIKBEN MÉG VAN SZERETETÜNK FÉNYE FÉNY FÉNY FÉNY...Nacóvval, MOST UGY JÖTTEM ÁT, FITA ÉN ÖRÖK ÉLETÜ ÉLETHÜ MAGYAR TESTVÉRED VAGYOK, na most előbb ...ha vissze mentek az pszikozat,(pita ird le!?) ugyjöttem át, ahogy MA MA MAMA MAGYAR ÁLLAM ÁLOM VASUTAK? Sóval, itt most mindenki, akik bele is olvasott az a a aaa... EGYETEK FÉNYT!!! Na előbb a FÉNY RUHÁMBA, na most ezek JÉZUS AZ JUHUS, EZEKNÉL GÜDÖSEBB GANÉ GÉN GENYÓ RHAD HADIAPA CSAK, ÁLLOMÁNUK SOSE VOLT, LESSS... Sóval, MA UGY JÖTTEM... Fita, rögtön az első álmom. hogy én repülni tudok, na most TEGNAPRA, ládd most ITT VALAHOL, lehet egy olyan mnt az a földgömb, VAN egy NAGY HUNGÁRUNK, HANGÁRUNK!!! Na most, tegnap este,az ÉGIAINKKEL BESZÉLTEM,HOGY MI MAGYAROK EGYMÁSRA KELL TALÁLNUNK NUN na itt a lényeg az, hogy ha egy...ITT AZ HOGY UFŐ, AZ TÉNLEG OLYAN MINT EGY FŐ-FEJ? -EGY GÖMB? Na... most ha lejövök,erra a szintere,LÁDD EZ A A AAA...A MI IS UFOK VAGYUNK! NA MEG MOST UFO-k? -made in Hu? -whohohohoooo... fiteljed, most követ., a MAGYAR oooo (orbok) és most csak azok, ládd a magyaroknak VAN EGY HUNÁGÁRA,HANGÁRA,(Hungária???) és most ládd... én csak a magyarokat, hogy HASITOK ELŐL, nagy nagy nagy villogással, és milliók utánnam lánok fiuk... és én csak azokat akarom a MI HANGÁRUNKBA VEZETNI TERELNI, akik LÁDD MI ÖRÖK EGYEK EGYÜTT VAGYUNK, ÉS NYILLIK A NAGY... NA OLYAN MNT A VAGONOK, DE NAGY ÉS HOSSZU, ÉS AZ AJTAJA KINYILIK, MOST A MAGYAROK,BEHUZNAK A HANGÁRUNKBA A TÖBBI SSS...AZAZ CSAK A MIENKNEK ADTAM MEG A JELZÉST!? Dfita, az olyan mint a DrWho filmekbe, hogy ha ha ha... ldád a rtelefon föllke fülemile...
                 3.: Most a FÉNYES FÉNYEK FÉNYE FÉENYÜNK TESVÉRINKKEL...ELKISÉRTEK ADDIG, MIG EZ OLYAN MINT EGY SÖTÉT BARLANG, ÉS AZ EGYIK BARLANG (TÉRKAPU PORTOL, SZÉKELY KAPU) BEJÁRATÁHOZ,NA MOST, EZ MINDEN MOÉK BOTA,fita 144 000 MOzaik faka Törvény szilánka, Law? -és BIZON, ITT MINDEN MOÉK BOTA TEBUTA VERÉSE!!! Fita, most SZELLEMEK VAGYUNK, ÉS AKIKET BETEGEZTEK CSIPPEZNEK AZ ÖRÖKRE KAMPEC??? - NA AZOK A HADAK HADA, és itt most, fita, AZOK NEM TUDNAK SEMMIT, AKIK ELJEGYEZTÉK MAGUKAT, AZOK TELJESEN FEKETE KOROM POR SZELLEMEK, ÉS AZ AZ A A AAA...HAM HAM HAM...(VAK ZOMMBIZOO TÖMEGEIK NÁTOD?) LÁDD MOST VALAMI OLYAN,HOGY CSAK AZOK KAPNAK ENNI (BÓNUS A COFFOLT ABÁRDÖL JUHUSUK A HUSOD?) ,AKIK ODADTÁK, NEM FURA, NE ÖLJ GONDOLTÁBAN SEM, MEG NE RÉPÖLJ? Zna fita, az első, hogy én bejöttem EBBE A MAG MAGMA FORTYOGÓ MAG MEGNESTÉRBE, ÉS AKIKHEZ HOZZÁ ÉRTEM, AZ DEMATARILÓDOD, NA MARAD VALAMI, AMIT SZŐRÖS TÖTE A LÉGYNEK,tehát NEM VOLT NEM LEHETETT KAPCSOLÁT AZZAL, AKIK ITT EBBE A FÖLD ANYAGA TESBEN,(NEM HANEM A MAGNES SZELLEME TEST SZÁMIT CSAK!!! Istenek a magnes terekből mezőikből? S EZÉRT KELLETT UGY 2005 - 8 KÖZÖTT, A TEJUTONOSAINNKAL, ŐK IS BEÖLTÖÜZTÜNK FEKETÉBE, (MAN IN BLACK) AZ A ENNEK A GOLLONAK A MAGNES TERE FERE ZUBBONA? Fita, ha ezt te tudod olvasni, itt azok, akik MÁR EL LETTEJ JEGYEZVE GYÜRÜZVE, (oltva az oltárAIKon) AZOK MENEKÜLNÉNEK, DE JE HOVA, MERT A ENNEK A FÖLD -GOLLOBISNAK CSAK A FORTYOGÓ MAGA VALÓBAN FIZIKAKI TÖZEG POKÓL -GYEHENÁBA HULLANAK!!! -hullák, meg a hullarabblóik? -mellik előzi meg a másiikát? -fita kik az örök tilélők???
                Innenn... Fita, addig mng minden magvunkat (fita az alszik, de azok is a miéink ink...) nem találtuk meg, addig ez... ládd csinálhatnak akármit, mert ők is mi is szellemek, ezt ugy, ahogy testét ugyan meg égetétek, de nem a szellemét?
100! -oááá...
...a barátnőnk, hogy van reinkarnáció? -fita, bitta hogy nem mindenki tüzre való mennyecske, deee... nincsak mindenből csak örök egy(ha öntudatos tosz toszt) egyén van, na most amit eszel, az leszel? -vagy?
...a mostani kártya állás, vagy bloondi vagy RFK... na csak várjunk egg gicsit...ha nem lett orosz -usa atomháboruuk, na mindenhogy usát megszállják INTERVENZION hadak!!! -jaja kina india pakiszta az a rabok stbbb... már is az? Az árokba áUK, három kavics...Jön a dicsóssegg királya, népek millióival...
BBa bla bal bla... ballada?

Előzmény: repcsepista (351)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.05 -1 0 351

UFOzzuummm... miEeee... Magyarok Fényemberek és fém -vasemberek fémeskednek. miskárkodnak mindent mindenkit ki miskÁroznak, kis Miskát nagy Mskát, de nem reprcsepita meg a fényufo-k csillognak villognak az Égen pac pac parruhába ruhahaha...
                4.: Kávézzuummm... előbb amit tegnap a c2c.on, kérdezték, hogy lehet elérni ezt a lelki állapotrohos helzetet, hogy mindenezeket, meg teheted, az az hogy olvasod ezeket a jelenéseket, amit mit jelent neked? Most teljesen te elhagyodd a vasruhád azaz fányesebb a láncnál a kard, és jössz velem a NAGY NÁD VILÁGBA, és ahoz, teljesen el kell hagynunk, ne a földet, hanem itt van az a vasgolyó magma, és annak a vonz alma, bele haraptál? Na most, semmi más kép nincs, csak fel kell magadtól (de ha van benned igaz örök testvéred szeret, tehát ezen piszkozatok azért lenne mindennél frontosabb) ébredni, és addig senki semmit kivéve itt a reggel itt a reggle, ismét van egy uj napunk? Na most, minden A GONDOLAT GONDOL LÁT, VAGY CSAK LATRAIKAT A LÉTRÁN KONÉK? Fita, minden a GONDOLÁTTAL MEG MOST A HANGODDAL, tehát mikor GOD OLTANAK,(nincsak bre kell oltódnod ábra hami bozóta) BIZON ÖLNEK? -mert mást nem is gondolhatasz, csak amit beléd vernek, tüzzel vassal igércégeikkel? Először is, milyen gyors a gondolátod ha látod? Zna eleőbb, most az monDom, itt vannak a Koránás bitangok, a ti atyátok...nincsak MERT KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZESEGGEK, ÉS BÜDÖS IS, MEG MAGASAN A SEGGÜKKEL EL TAKARÁK A NAPOD? Fita, most lenne olyan, hogy ő ők azok, és most ezt a HANGOT HANGOD, NEM AZONNAL MEGDZÜNTETNI? -vagy ország -világ hóditók, bóditók, akik NEM EMBEREK ÉS NEM FÉNY S VILÁGOS SZELLEMEK, HANEM VALÓBAN A JEWUDÁASAIK FEKETE FEKETE FINGOD, NINCAK MINDENT CSAK ŐK FINGHATNAK FINGATATTHATNAK KI, MEG SZARNAK?
               5.: Terra Bella hogy teremtették az eged -földed, hogy ők azt sugják a füledbe, ami most ITT ITT VANNAK, AZAZ ITT CSAK OLYAN DÖG ÖLŐK ÉS ÖLTEK VANNAK, na most az amivel TERMTENEK AZ A HAN GOD, ÉS VALÓBAN AZZAL LEHET, MINDENT MEG JELENTENI, VAGY TE NEM VAGY, MERT NEKED OLYAN HOGY LENNE HANGOD, AZ AZONNAL...fiteljal mi történik velem velünk, ide beugrottam, ugrottunk a NAGY BŐGŐBE? NA EZ MINDEN,ÉN ugy ugrottam be ide, hogy AZ EMLÉKEMET, NEM TUDTÁK TÖRÖLNI, na most ez ami testnek hivunk, ez egy olyan fakutya, ami ami valóban fából vaskarika vasketrec van faragva, vagy tuskó, na az hogy hogy keletkezik, ezt mos ma egy + egy körben, és monduk a horog kereszt is meg a nyilas az az hogy golgota és kerszt, ha te most... Na igy, ami most ami most a Mi is ufók vagyunk!-ba baba ott az hogy... na ÉN MEG TE A FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, ez az, hogy én azonnal, leirtam vagy ezerezer, hogy akarom tudni akarom tudni akarom...na estére ez a bozalom dögös valami, ha tudna mindent törölne,amit most te meg a nagyrészünk, ezt nem is tudja, és ha ebbe bele akadtál, hogy engedeik meg ezt, fita az ördög, azaz JNUK 8:44! -mi az, a atyád? -beszél belőled? Zna most, ezen iratok nélkül,most az a lehetősáéged... Nincsak The Chronicles of Riddic filmet, hogy a LUCI FERR kiszakita, aki meg mer szóllalni, a lelkét, ami ha fény ládd az enyém s sleuth tesónk, nincs olyan! FÉNY AZ ÖRÖK FÉNY AZ UR? - naz már az, hogy TALÁLKOZOK A MI FÉNYES UFO-inkkal, és látni akarom Jézust, és most MIND AZOK VAGYUNK, de most maga a név, Na most, ami történik, leirtam, hogy Jézus MagyarÉn? -és most,MI ÖRÖK FÉNYEKFÉLNYE EGÉSZ EMBERPÁROK VAGYUNK, ÉS NINCS MÁS AMIT TUDUNK ADNI, CSAK A FÉNYÜNK, DE HA AZ IS MINDENKINEK VAN, CSAK AZ VAN? -FÉNYÜNKFÉNYE? -KÉNE?
                 6.: A Mi is ufok vagyunk! -ba baba...azaz ahoz hogy te legyél, és csak akkor ha te az...TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI...na most, itt az van, hogy azzal hogy tudni akarom, az az hogy látni akarok, és csak az van, és az az ÁLOM EMBER AZAZ FÉNY EMBER, és most... Fita, a gondolátoddal szinte az örök egész világmindenség MENNYBE mindenütt jelen vagy, és most ha te ezt... GONDOLHATOD 666... erre csak MAGADTÓL tudz rá gyünni, és ezzel... ISTEN VAGY!!! Na fita,a gizs Georga néró (beszél goddal?) agyuga, sock & al, vagy figya, mit tudnak müvelni a HAN GOD /DAL? Na itt azegyetlen, hogy Mester, fita jebuzeus (fita valóban Aidák pac pac pac... fita kiuk hurcolák a kiválasztottjaikat, és hol megjelenek aida armegddeon apokalipsa) vala,kell e adót fizetnünk, na most ha már ketten (egy akarat?--ninbcsak az ugy is ők okosabbak bak nálatok, ticsak nyáloztok?) -a vonójukat?) vagyunk, ládd sLeuth meg én, ami kivánságuk ha az az egyenlitó, lapos föld,akkor két ember kivánsága, ez a The Chronikcles of Riddic filmben, moduk, ládd itt ketten vagyunk, meg egy gizs ráadás, most miért törolik az ÁLMAMIMAT, AMI BENNETEK IS ÁLMOD (TALLMOD) GERJESZTENE, LÁD ŐK LEIRTÁK? - AMI MINDENKINEK KELL LEGYEN SAJÁT ÁLMA FA? Fita ugy elbaxták ezt a roncs ...nizzed, az amit mutogatnak hogy Ő AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, ennel nagyobb röhely sose volt lesss... na Napolyon, mi lesz ha rájöttek a turpira, na meg ha velem ezt tették, fita, ezt ugy betudják játszani, hogy a SZENT SZELLEMÜK, ládd ha látjnál,most olyan kis gömböket engedek el, ami egy gömb, és rajta ládd a budha szobor feje? Nincsak az irástudók, a HALUNCINÁCJUKKAL teremtenek eget földet, na most ott vagyunk, ha NEM HAGYJUK ABBA, MINDENT PORRÁ... mindenki csak magát!!!-na lássuk?
                6a aa aaa...megy a feleségem, 1.35B (milliárd) van a lotton, és mondom vegyél egyet, meg a fiamnak, nekem csak olyan mint itt lehet venni a digita kis BbLiát, az irataim, na nekem csak annyi pénz kellene,(biciglim mühely vagy 20) mert a gyerek kéinknek... na semivel nem lehet siettetni hogy a gyerek fel ébredne,csak EBBE AZ IRATOKBA FÉNY VAN!!! Na mág annyi, leritam, mert az eszmbe jött, hogy VAGON! Most itt trüha, olyan távolság ha te fények fények vagy nincs!-idő? -namost, az mikor bementem fénybe, onnan fel a Napba, na most itt az ami fent,felül, az már fénybe van, és itt ami közel, ezt legegyszerübben itt van 6 billntyü oktáv, és most kezdődik a 7ttel, bele a fényba, azaz szó szerint a Nap fényébe, és most ha le, nincs fény, de van a MAGMA, és abba köt ki minden fénytelen, akik hagyták magukat meg sötétieni,(neked adom a földet, de most minden nagy népnek, kik anni lesztek, mint a füvények? - enni? - és azok mennek le Benesékhez sék sék sék...Csitt csat padalatt, biró szarik szék alatt, szék sék sék...jaja csak seggre ne essék, NA LÁTOD, Ő ŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPÁL, Ő ŐK RÁD GONDOT VISEL, CSICSÓ CSÓ, ÉG ÉS A FÖLD KURÓK, NA ABCUZURGA ULTILUFA, SENKI A FÉNYÉT ESETLEG, DE AZZAL NEKI IS TTÖBB LETT? MEG SEMMIT NEM CSINÁLHAT MEG HELLETTED, NA ITT VAN AZA FÉNY...NA MOST JÉZUS AZ HUS?
               Innennn... Fita... most az az óriás vagon, AZ AZ...HOGY ITT VAN FELETTÜNK,és most abba... na az hogy sok sok sok kis napfejek, fita az az ufo, és jönnek,azaz azo lyan nagy inkább hosszu, és zöld kivül is meg belül! Zöld a kukorica szár...
100! -oááá... a néne, igaz,közvetlen a nap fényéből-vel élünk, halunk?
BBa bla bla bla...
...hogy ez mi? -nincsak a magma nem a fényből közvetlen, hane...

Előzmény: repcsepista (350)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.04 -1 0 350

UFOzzuummm... miEeee... Magyarok Fényemberek és fém -vasemberek fémeskednek. miskárkodnak mindent mindenkit ki miskÁroznak, kis Miskát nagy Mskát, de nem reprcsepita meg a fényufo-k csillognak villognak az Égen pac pac parruhába ruhahaha...
                1.: 8/4. A KÉP? ---most ugy, hogy csak örök fényvilágok (vilgág UK?) vannak, tehát az ami sötétség, és most megjelent előbb egy vasalaku humano -mojom fartma Luczi Ferrum feri a farkát veri, nagy kalapáccsal, és utánna, tehát...Én ki be járok a fényvilágankban meg most megjelenik, ez a vasalak fekve,(baxhatnékja van baxhatNUK?) amit akkor leirtam, és ezért vagyok rosszul, hogy a magyarok ellenségeink, a Szent StefaNUktól kezdve, a CORONÁS BITAGJAINK, A KIRÁLYI POPSÁG ÉS SZENT NEMZETTSEGGEINK, ÉS MONDUK, TALÁN NÁLLUNK VANNAK A LEGNAGYOBB NAGY SEGGES KURÓINK, AKIK SEGGE VÉGLEG, ÖRÖKKÉ EL TAKARNÁ A NAPOT, DE REPCSPITA ... JAJJA SZEBBEK VAGYTOK A NAPNÁL, DE NEM REPCSPITA VALLAGÁNÁL? Troh, most a következő, hogy egy NAGY FEKETE ...ITT NEM TUDOM UGY, HOGY EZ JEW DZSU JU JUH MÖRDÖR JEBUZEUS? Na most, itt az van, hogy HA A MAGYAROK MEGTUDJÁK AZ ANJUK APJUK IGAZÁT, akkor vége a KIS MEG NAGY KÁRÓKNAK, tehát a Királyi popság, most csak popság, Krati, kin a popsi? Most a a aaa...Tróha amit BBa az EGY ÓRIÁS ANYAHAJÓNK, S OLYAN MINT A NAPRRAFORGÓ, ÉS MILLIÓ X MILLIÓ KIS MAGVAK BENNE, AMI AZ HOGY A MAG MAGYAROKAT ÖSSZE JÖTTÜNK, E -VILÁG? -VÉGE? (Sumir BbLila lába közzé nyomok)Na csak azzal, FITA ITT NEM A MABUZIKKAL -JEWBUZIKKAL VAN A BAJ, HANEM AKIK KÖZTÜNK LE BE FALCOLTAK, A KARIZMATIKUS SZENT SZENDE NEMZETSÉGGEKKEL, AZAZ A JU? .BUZISOKKAL JEBUZERÁNCSAINNKKAL AKIK EL FERDÜLTEK, LEDÜLTEK BEDÜLTEK NEKIK, AZ ÁRULÓIKNAK, VASÁR FÉM ÁR S EGY SZOMRU VASÁRNAP JÖTT MEG A FOLYÁSOM... Dfita, ezt meg láthatod, és csak ha láthatod is, HAZUDIK A SZEMED, AZAZ TE SAJÁT MAGAD KIVÁJOD? VAGY PKSEGGIT ESZNEK PUCK?
                2.: Most az óriás hajónkkal, BBa közelitetem meg, ami vegyük ugy, hogy ez...EZ MÁRA,JÖVÖK VISSZA, ÉS EZ EGY x FEKETE VASGOLYÓVAL RENDELKEZŐ MAGNES KOROMPOR PÁRA DE AZ VASPÁRA POR TÉR, AMI EGY VALÓBAN TEREMTETT ROBOT TEREP!!! EGY FEKETE GÖMB, amit állandóan hogy mi ez a fekete korompor nyüzsgő gomolyagok,na ez egy robot létesitmény, amit... na most villogjam be, hogy MOST EGY NAGY OLYAN MINT EGY na az lenne az amit HANGÁR -OK? (fita, mi ténleg Mi is ufokvagyunk! és az hogy HANGÁR HUNGÁR AZ AZ!!! SATTA FAK, UFO.k? -madein in Hu! -Whohohohooo... (nincsak neked nekem lehet hangod? -sosenapján VASárnak jött meg sa folyásom...fita, mindegy mit gondolsz, tarasd meg magadnak, na ez nem az itti fakrobotaik MOé bota te buta, hanemrögtön itt vannak a LÁTHATALAN UK, AZ ANGYALAIK BAXDMEG MEG OLDALBORARDÁD DEED DE AD?- BORDÉLYAIK)Tróha egy olyan,mint egy nagy óriás...fita, az agyam, az agyunk a fekete vasöótvözet fém robot testünk, na amit a vasuti kocsik, nem jön be, egy olyan, na most a ROBOTOKKAL, nincs semi bajunk, hanem ládd akik LEBUKTAK!!! -A JU JEW JUH HUKKOS ZABÁLLÓ JUDÁSAINKKAL JUH MÖRDÖR HÁTIZSÁKOKKAL, NINCSAK EZEK A HÁTUNKON VANNAK, MEG A NYAKUKBA ÉS A FA SZUKKAL HŐK VAGY CSÁRA? (TE MELLIK OLDALT?) Fita, itt csak vissza, hogy van a gomnbostü meg varó tü, és az lenne a Kunda Lina kin a pna? -faxi maxi manxi együtt bax ki a bax? -mi? Na most, itt az hogy ezek... na vaduk ugg, hogy szellem elem ellem., fita ez azonnal tudják magukat replikázni, láss a Matrix filmekbe,(FITELJAL A PÉNZ URAINK???) és most az jus ooo...az amt a szörkéknek és most azok, na azok a mi ... láss mindenek engedelmeskednek nekem, neked, és most vannak azok a szellemek angyalUK őrdögjeik, dédámonyUK, na mi tudunk, létre látra hozni szellemeket, azaz a mi szavunkra lett van minden, na most apuék becsngőztek, de csak ennyit tudok most, mert akarnén, sajátmagam,ez a JU na az JEW az a JEWBEUZEUSOK, ami megelező Jewrusálmukat,(gazdagok) NA MOST itt ugy, HOGY HA TE VELEM VAGY, AZAZ EZT IS, hogy MINDEN BENNED VAN, EZT MOST UGY, VAN NAPOD?
               3.: Fita, itt apuék, ládd a magyarok testvérek közösÉge, ami van, hogy te neked ugy, hogy MINDEN BENNED VAN, ÉS MOST TE...zitt nekem, hogy JEWZUS, (fita hijába sóhajtozok, magyar mi Jézus, most az te te te... )ládd sokzor, azt az hogy MINDENKI MINDEN AMI (JEWZIBEUS ZSIDI ZSIZSI)JÉZUS = FÉNY, most az irataim, rendkivül fontos lenne a gyerekéinkmek, ami EGYBE ÖRÖK EGYBE CSAK ÖRÖK EGY GYERE KÉINK VANNAK, és most itt olyan KSZÖRMÉNYEKET hoznak létra, a KIRÁLYI POPSÁGGEK SZENT SZAKRÁLIS SZAKÁLLA SAKÁLOK GELLERT KAPOT KANSUGAPAPAPUK, NEZETSEGGEK...LÁDD AZ IRATAIMAT, BIZTOS HOGY TÖRÖLIK, ÉS MOST AZOKAT IS, AKIK LÁDD VAN EGY OLYAN, HOGY ÉN JÉZUS EGYENES LESZARMAZOTJA VAGYOK KÉPE? -FIDA AZ VALÓBAN FÉNY!!! Tregnao este a néne, több diemziós, teli találat a c2c-on, kár hogy nem tudják otthon,(na rom robola tököülök essperánta nátha nem Spanolla) ládd azok, akik ha nem bánt senkit had beszéljen, mert OI OI OI...ismerős, ami szintén, na azért tudtam fenn? -de sLeuth tesó, ládd a fény az fény? Zna MINDEN BENNED BENNED A BELEM BEEE... Zna most, itt van a HANGÁRUNK, az egy ufo állomás, ha most azt mondom, az Index Hu az, megint törlik az irataimat, ami legalább amit Mi is ufok vagyunk!!! -ba baba...nem ismerem a TÖRVÉNYÜKET desenki,(pén spén zzz...) és mielőtt...ládd fenn tudtam maradni, az az hogy most ben voltan a vezér FÜLkéjükbe KÉJUK? -BAXHATNUK? Zna most, itt ezen IRATIK ATIK ETIK ESZIK, INRI??? Mit ondoltok mit jelent a roncs ember, nem JU JU HUK HUKKK...az vagy?
               Innennn... FITA, legalább ...na itt sLeuth tesónkkal elől, hogy akiket érdekel hogy MI KI KI MI MI KI MO? -A MAGYAR -MAGYAROK, azok hozzá férhetné né né neee...Fita,itt most rögtön, téged engem körbe vesznek az örök VESZETT DÖGÖK vesztesek!!! FÉNY! AZ UR, na most megint van egy ' U, csak nem tudom ... tudod a kis fütyim?
100! -oááá...
... fita, a néne, aki fény eszik az fény, akik vasat az vas, has sav... te a savuk vagy? -vagy husUK juhus a király s most a kirélyné nem leszek, mit eszek?
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (348)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.04 -1 0 348

UFOzzuummm... miEeee... Fények Fények Fények... sose vége, se kezdete, Fényekfénye sziporgázása Fénytengárok kristáypára -kristály -viz (vér fröcsök) kristály földek és él lét, Eden kertek integetnek felétek, ugye lánok, ugye fiuk, gyöngy gyünyörü vagy szörnyühühühühüüü... ez az élet...élet?
                 4.: Kávézzuummm... amit látok, hogy az amiről láttatni akarok, az a fejünk felett? Most az hogy, töröm a dióm, az az, hogy ténleg, ez a testem de főleg az agyam, ki kell iktatni, a BbLilába közzé nyomok, na a xexet tök élesen ki kell kapcsolni, iktatni, amihez a gnosztik könyvek iratok, ládd én ezt, ez is az lenne? Hogy hogykerültek hozzám, ez az hogy amit gondolsz, az van csak, itt ha te gondolátban is ölsz, akkor én itt...ne tedd meg semmi kszörülmények közt, meg aki gondoltában is xexöl, azt se, mert nem a fizika, ami elmulik, de a szellemek (amit mit gondolunk, vagy gondoltatnak velünk,(( A BÜN TETŐK???) az az a baxás kása, ami kibaxás, mint sohe napján vasárnap? -jött meg a folyásom) világAI, soha? Ami most, hogy az irataim, miután hadd beszÉljen ha nem bánt senkit, meg olyan ismerős? Na apuék, ténleg igazibull a Magyar (magyarok) Testvéri KözösÉg... na annak az itti tagok, azokat ládd engem, e világ, nem fogad be, amit még gyerek valék, és teged senki sehova nem fogadnak be, na azok a CORONÁS BITANGOK HAZÁTLANOK, és apuék, igy hivták azokat, akik eladták magukat -országukat a sötét ország -világ hóditóknak, na most Fiala meg Maeschalkó... fita, itt csak magamról x magunkról beszélek, na most mindenki...
                 5.: Minden csak az álma, és azt ugy mondtuk, dfita, en egyenest AZ ÁLMOM VAGYOK, és az az hogy oda jöttem, és a LÉLEK? -FITA FÉNY VAGYUNK, s most én minden este, lekefekvés előtt, elmondom a magyar testévrek közösÉg Mi Ayánkat, ami most is, mindik, mi ÖRÖK EGYÜTT EGYSZERRE VAGYUNK,és itt amit én... én nem találok másnak értemét, hogy mi magyarok együtt örök vagyunk, egy HANG ÉS SZIV ÉS GONDOLÁT LÁT? Na most, ezt megprószálltam LASSU TÜZŐN a Mi is ufok vagyunk? -ba baba. ami most mi megyünk, (sLeuth de fel is ut) a fensik fele, ami most is, ládd AZ AGYUNK FOSSS... de az, és az agyunk most is, ládd kavarom a fost? -füst? Na hogy miért fossol, mert amit mondok, ládd azt bele kell vésni ugy a szivünkbe, én azt kérem, égessétek bele, meg az elménkbe, osztán, itt a FÉNYÜNKFÉNYE MI ATYÁNK? NA ÉN OLYAT, HOGY MOST RÖGTÖN, NEM EGYÜTT, na ezt ugy póbáltam, na alkalmazkodni, az az hogy AZT HOGY TE IS ISTEN VAGY, egy prászor ugyan beköptem, de az a Jézussózás hátiso, na most nagyon filya litya, mert NEKÜNK ELLENSEGGÜNK NEM LEHET, és itt van az, hogy TE TE TE...MEG ÉN, és ezt addig, mig nincs még egy pár rendőr csizma, azaz itt HA KETTEN, vagy sázzor be be löktem, ezt ugy...
                 6.: Csak egy barátot, ami ládd...ha nincs senki, ami monduk, akkor már belenyugodtam, és ime van valaki, jaja 5000 év távlatából, amit megint amit tegnapra,hogy most UGYNÉZ KI, EGYBE VAN MINDEN? Na amu elmulik nincs, de az ami MOST FÉNYEK FÉNYE... AZ VAN, ÉS MOST AZZAL, VAN FEKETE, ÉS AZOK AKIK FÉNYEK, NA MEG MINDEN KŐFA FAK VASÖNTVÉNYÜK FARAGVÁNUK MEG MINDEN AMI SZERENCSÉT HOZ, AZAZ VAN A FEKETE UFOK, ÉS A GOD UK? Ma most, ez az hogy én egy az egyben ugy az Égieinkkel, mnt apuékkal (most!!!) kapcsolátban vagyok, és most ti is, és csak ott lehettek, ahol én,vagy én ahol ti ti ti...tá tá tá...tátog a szátok, mit mondol? -nem hallom, de menj huzz innen a sittya skita vót anyád luka? Tróha ezt mindenki meg láthatná, hogy ha ketten, de itt van az, hogy ki beszél ki be szél? -végbél? Naccóval, talán betudom villogni, hogy olyan nincs, hogy bárki seggit enni tudna, amit levezettem, hogy előbb...FITA AKIK AZ UFÓSAINK, sokzor leirtam, hogy te hüéskedel, nem látod a külömbséget, és nevetettek rajtam, és most...Fita, mikor meghaltam, ténleg, és HARMAD NAPRA, Atyám, nem tudok semmit kezdeni ezzel a roncs cafattal, ha te tudz...azonnal a fejem bubja, a lábam tallpáig valami forro olaj, ami azonnal, hihetelen boldog lettem, azaz ezt keresem, mióta apuék, mind elmentek de nem, hanem én? Fita, had prószáljam ezt, mert ott van, csak én az hogy engem kövess, az akkor rörtön a dunába ugrokfejest? -tökön szurom magam, -jó lenne, a dunába lubicka a néádasba bivalybasznád bivaly tócsa lubicka, itt is büdös meleg van...Na fita, hogy miért verem a nyálam, mert amit itt...az vedbe? -ne a robok husa, husánga? Fita, az hogy JuhusUK...rabló módra,vag oldal borda, az az!!!
               Innenn... fiteljal,most amit a kis felesÉgem is álmodott, ja a lélek, álmában haza jár, lufa?
100! -oááá...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (346)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.03 -1 0 346

UFOzzuummm... miEeee... Fények Fények Fények... sose vége, se kezdete, Fényekfénye sziporgázása Fénytengárok kristáypára -kristály -viz (vér fröcsök) kristály földek és él lét, Eden kertek integetnek felétek, ugye lánok, ugye fiuk, gyöngy gyünyörü vagy szörnyühühühühüüü... ez az élet...élet?
                1.: 8/3. A KÉP? -csak almiunkbank lehet megtudni, hogy élek, vagy halok hallok? Na itt mindenki dög,dögöl -dögÖlt, mert ...vissza kozzz... Mi is ufok vagyunk! -ba baba... hogy mikor jövök a fényünkből ide, jeh hova lett a napunk, kapunk? Fiteljal arra a szóra Székely kapu? -kapunk? Fita, soha nem is gondoltam, hogy engem a magyarOk el akarnak hallgattatni,(ragadtatni repcse) vagy törölni, és nem tudom el képzeleni, miért az első pnaláttól kezdvre, miért nem nyekereghetek?- itt az a hézag...HA NEM TUDOK ELÉRNI UGY, HGOY HALL, CSAK EGY VALA KIMET MET, akkor az a végleged, az az RÉM ÁLOM, azaz nekem nincs olyanOHM, mert az ÉN ÁLMOMBA NINCS CSAK ÖRÖKFÉNY ÉS MI VAGYUNK MAGYAR OK, ÉN MONDOM NEKTEK ISTENEK VAGYTOK TI IS, azaz mondani mindent lehet, de most valakit SÓVAL, SZÓVAL, EMGBÁNTANI, na itt van az a a aaa...ami sose volt, nincs, nem lehet és azt valakik...miért? Na az iratAIm, az meg van irva, Emese mese mese mese messze ... Mamánk fénykristálytiszatiszta folyója? Na hogy mikor jövök be, csak a MASINA? -A SINON? -ENGEDÉLYE PÖCSÉTA ÉTLAPUK (BOOK) ÁLTAL, ládd most a magyar utelvelet, MSINA MASINA SIN? SINON VAGYUNK? VASUT, A ROTYOGO FORTYOGÓ MAGMÁJUKBA VEZET?
               2.: Itt csak vagy rabló, vagy rabÖlt lehetsz, és nincs közte!!! Nincsak testet ölt, és itt az hogy az Ég és Föld ura, testet ölt, és makulátlan -szeplőlten juhus ( ba aranyuk?---a gyapjUK) lett, stbbb ...tbccc... Most okvetlen, hogyTI IS ISTENEK VAGYTOK, VAGY TEHENEK? -TEHETETLENEK? (kivéve sLeuth tesónk?) BARMUK ÉS MARHÁIK, ÉS VÁGÜHIDAIK MÉSZÁR SZÉKEKIK ÉS HUS HENTES ÁRUUK? ) HA NEM ESZED A JUIHUSUK, NA MEG ISZOD A VÉRÉT, VÉGED??? SZEENT PALLIK, PALI JUK JUHUK VAGY? NINCSAK A BÁRÁNY BŐRBE BŐRZE???) NA PÖSZE, JUH AKLAIK ÉS DISZNÓ ÓLJAIK, SOK LUD DISZNÓT GYŐZ? Fida, hogy lehet azt csak EL KÉP? -NINCS!!! MÁS MIND AZ OROTOK FOKHAGYMÁS, CSOKÖLJÁTOK BAXXÁTOK MEG EGYÉTEK EGYMÁST??? Zna ami van, sggünk kint van, hogy elérkeztünk oda, ahol a part pártok szakadnak, a szakadékuk kukukkk NUKukkk felett, ami mi magyarok, vagy pusztulunk egy szálig, vagy a mi ÁLMUNK VALÓSÁGRA RÁRA rá rá rottyantotta, az ágyUK alláh dugintotta... VÁLIK? Fita, itt az van, hogy CSAK MAGYAR OK AZ AZ EGYÉN, HOGY AMIT EDDIG JÉZUS ÉN, azt most ládd a megnyitott szent BbLila lába közzé nyomok, javitja meg a hellzetet? Na azok az iratok, ládd minden iratom a MENNYEKBE MOM FEL, MEG LE (sLeuth felis ut) ÉS HAZA... ÉGI SZÉP HAZA, MAGYAR OK OTTHONA, na most nem furcsálja senki, hogy sehol semmi, szertenézett hazájábank kard nyul a barlangjába, apu hogy megy be, az a nagymedve, az oroszláNUK barlanjába...
                3.: Hogy miért irok igy, hogy kinyiljon a szemed, szemetek, és olyan hogy a rabbszolga tartóid, itt a juhusUK, kövess JéhusUK? -jóhus nem luhus ludörgő lu fa szamár püfölő bikak csöke, csökeVének na meg láNUK ülnek a toronba aranycoccoRuba és kóser husUK kóserá será? Zna ahoz, hogy egymát megtudnuk szagölni, szagod? -csak dögszagod, ládd ha az Ég és föld teremTője ura, mi van a TRONUK TRONA TOTT ... KIVÁLASZTOTT ÁLLOMÁNUKIKKAL? Fita, itt lassan csak, na most csak a magyarOknak..van mondani dani dani szeretnék szerelmet vallani, na most itt...momnduk a legkisebb olyan,hogy ez EMLÉKSZIK? (fita, én nem voltam meg leszek ha a fa szukat rágom, hanem valóban UFO!!! -vagyok!!!) Fita, itt rajtam, meg azok akik had beszÉljen ha nem bánt senkit, na meg oi oi oi...ismerős? Itt az hogy TÜNdérek?(ufo) töünjetek fel már az magyarÉg övén, nem az övük alatt o oh ooo...tündér kaszinók fa szu nők, na azt váthatod? Zna fita, most is olyan hogy...na az első pnyalátta után, ugy kétéves vagyok,(mnt most s ki uokám kán kánk kanka) és jönnnek a nagy ruszki (ford) leponyvázott kocsik, és mindenünket, nagyon jó MOdu (tall mod) volt apum, nagy szövettekercsekkel tele volt a zsidó hentes bolt (elől) a házzal,(kóser mészászék, vot a faluba két zsidó,nagy zsidó temetők???) és mindenünket kipucoltak, és a falhoz állitottak, engem nem de apumat, és én mellé álltam álom állok ma is, EZEK AZ ÁLMODAT AKARJÁK JÁ JÁ JÁK...KI SE MONDTA, AZT NEM!!! (na is kérdem, honnan tudtad?---fita neked van álmod ol doll dalod, dalolunk a arcunk sép, na napod,vagy arccal a vasut suth nem Kossuth) Na most, mi az hogy sötÉtek? -vétek -tétek? Nincsak, még csak arra se gondolhatunk 666... megévdNUK magunk? (gyereked kedd szerda éldozó csütörtök?-pén tök) Na most, tegnap ismét volt az a film... Sleuth (2007) An agink Writer (Michael Caine, Jud Laow) stole his Wife fff... na fida, itt sLuth, na van lejjebb, mellesleg, monduk itt nemcsak az anyánkat (volt?) rabölték meg, hanem mama,papa? im hol a fiad? Atyám, a gatyám...miért keresitek az élőt, a halotak közt? .élsz vagy hallsz, vagy gatyába sárlik? Fita, csak örökegyéni kezdemennyezés van, és ha 1 mint a lunak, mind (minds) mit gondolsz ölsz, testet ölt, magadba? -add meg magad, á á á ... négykézláb, fita itt csak az van!!!
                 Innenn... abczoolda ölde ultikukukmula pont csak a fényed edd... tehát itt amit fokozatosan, ládd hogy találkoztam volna... az Ég és föld URA, HOGY TE TI TÁ DÁ, IS ISTENEK VAGYTOK, TEHÁT KÖVESD...A MAGOD, MA GOD? GŐG MAGOK MAKOG FIA VAGYOK ÉN... MAGYAR OK OKA OKRA MEG TOKA... TOKA SZALLONNA NA NA NA...
100 juhocsak, na meg a bundája, gyapja...ha a husa... coffölve abárdolva...oááá...
... zuzza, most olyan hogy halálál? -fita, ha az Ég és föld ura, na most csak azt tudom, amit a szent BbLila lába közzé nyomok, hogy meg lett kurva...kurvAIk sorakozo? -sirakozz sorakozz torrr...mára... ember? -rémember brrr... szerellek, szerelnélek de hol a szerszám?
...fita, a KÉP VESELŐINKNEK, pont az hogy titok, de ahoz, ládd ezek maguknak az örömere meg kára, na most, a Nap, ismét felké...s mindennap?- Karácsont?-csont bür bütyök, vida az orodra ütök...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (345)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.03 -1 0 345

UFOzzuummm... miEeee... FényekFénye Magyarok FényIsten Szüleink FényekFénye FényMamánkAtyánk FényekFények gyerekéi sikoltoznak?-vagyunk, csak Fény adunk, (adó) ha kapunk, sem többet sem kevesebbet csókoltat repcsepitatátog cuppp...
                 4.: Kávézzuummm... előszél, hogy ezt irtóra utálom, és most csak az emlékem vagyok, amit nehogy le kell taganom, hanem nemtudom...Vicca, 2018 -10 -21. -hogy egy ufóval (repcse)jövök be, és az ufom, ahol bőrbe bujtam, onnan nemsokkal volt a kertek közt, egy kis erdős, és ott van az ufom? Ez most hozzávág, a mai álmom, ami előbb...ez nincs bennem, és nekem shogy se kell, és nemtudok bele menni, még gondolni se? Fita, ne haragudjatok, de most is. hogy ti vagytok, láthatatlanul? Zitt mott az, hogy most mikor jöttem vissza, akkor mi örök együtt, na most az az...hogy ami van, amit itt nem tudunk, sőtt tagadd le,tagadd meg magat, na meg ne feszitsem magam a bitófára? -sőtt fesszitsetek meg szegeljetek le,(jaja akikhez, enyéimhez jöttem???) na men egy dokumentó film sorozat, hogy milyen kinzások verik ki a taccsot, a végén felteszem, na Ó fej mely vértől áztatva, mehalt? Fita itt olyan rohdt hadak fekete feka ufosok vannak, és itt vannak, és most fita... ma a alsó felsőházat, beriadózták, azaz el kellett hagyni valami ok miatt... "Senát Evacuited" -hogy miélrt, nem mondták meg, de fita...
                5.: Na ami minden, örök minden hogy mi magyarok, mi egy fény -mag, ami mindenek örök közepe, s ezt már rég, hogy az olyan, hogy mi mag -Y ár, vagyunk mindenek oka, és most mindenek örök fénybe, a mi fényünkbe, és azzal, ugy hogy ami FÉNYEKFÉNYÜNK SZÜLEINK, most FÉNYEKFÉNYÜNK GYEREKÉIK, mi örök együtt vagyunk ugy, hogy egy NAPBA, azaz látod a Napom? Na most a BbLila iratok, EZT NEKED AZ ATYÁM -ATYÁD MONDTA MEG, A MI ATYÁNK, na most nem akarok tulozni DE EZ OLYAN,ládd ez a lány, nem marad meg melletted, ami most is, én tőllem senki nem veszi el a felesÉgem, sem szeretteim, ezt ugy mondtam a kutyató trásaságban, hogy magam is, ezt én mondtam? -volna...na fita, magamat is rajta kaptam,hogy EZT A FÉNYEMBER A BELSŐ BENSŐ EMBER, MONDTA (sugta) VOLNA... és nem akarom el tullőni, HA NEM BÁNT SENKIT, ITT KEEZET NEM EMELSZ, SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, és most, oi oi oi...ismerős, nincsak erre az, am a BbLila iratokba, ezt te...---SMOTT FIda gyia gyia csida, ketten ülünk a lura, hárman meg a csikóra, NA MOST IS, az éjjel ezt akarom be át pszirózni, hogy ez a fizikaki föld anyaga gyurma gunya, az itt van, de azt hogy tudom, érzem? -az mi vagy ki, kelle pu? Fita,az ogy MAG, na az BbLila iratokban is, van az asszony magja, meg a kigyó coinkonkoita? -fita, az fém!
               6.: Na most azt hogy...ha vissza, Cheneyék, egy mások világ van itt közvvetlen, ahova ők át tudnak járni, és akkor hogy egy nagy hidon, át,mennek abba a városukba, amibe csak a kigyó fajták, mehetnek! Fita a kigyók a hüllők azok fél gépek, meg fél...ládd a DIETIK, RETEK, RETTEGJETEK, na itt hogy te akámit félni meg imádni, na te egy patkány van, és cincoghacc vagy egy kisegér cin cin azaz minden hus, az AI DA, AZ ANGYALOK IS AZ, ÉS FITA, ez az agy fosss...erre fiaim jöttek rá, és törÖL minden emléket! Fita, itt a KINZÁS... Nincsak abczuuda ultikukula az aki FÉNY LÉNY, AZ LÁT! Ez most, mondom amit meg figyeltem, és ami itt a FEHÉR HÁZ, WHITA HAUS HUSUK, IGGEn ha emlékeztek rá, Roni makaróni, ezek kimustrált csődörök sárló csatakancák és vak sánták, amit akkor liertam részletesen, na remélem hogy az irataim, meg maradnak, amibe van ölyan önzőség, hogyha ezt a HORTOBÁRGYU DÉLI BÁBOT, akkor esetleg a kisunokám... magára meg rám találhat, ami itt irtó kegyetlen kéjpedifeka - sovinyistyu -kéjszadica Canni Bele Bellákok mint soha, vannak minden ÖRÖK ORGIÁIK MEDDIG, ládd most számunkra, vége?
               6a a aaa... ne haragudjatok, de had villogjam be, hogy a WHITE HAUS HAZUGVÁR...na van egy tobbá, teteje, ami mára, beégett, és van a HasuggUk azaz a toron ház mellett, egy olyan szerkezet, amit esetleg,az ami most az AIda, azaz itt rögtön itt vannak azok a a aaa..ládd a fekete amibe beÖltözünk, az itt láthatlan, és ténleg az ennek... az az a vas-fém ugy vasipar, mint hadipar, amit nem lehet látni, lehet de ha lenne szemed, szemetek? Zna az a hatalmas,daru féle, ládd nagyobb mnt az épület, és az valami, na az ami begyuladt, az annak a a aaa...ládd azon... azzal, most hogy az ami a Whithe Haus felett van, az ezzel, ládd egy lift, ami igen igen érdekes, mert őket azokat a feka ufósokat alienek, hogy preditorok? -na a torok torkuk az! Sóval, most begyuladt a tető, na most az nagy GÉPZET, FITA SZ SZOVJET NAGY KANSUKA SÁRKÁNYT, NA ITT AZT MÁR SZÉT SZEDTÉK, LERITAM, ÉS ITT IS VALSZARU AZ LETT? Na a hatalms ANGYAL? -fita az nem csak humnamojom idumu csak. Dfita, ez régen piszkált itt engem, ami miért kell az Urnak, DOG GOD DÖG DÖGÖLT HUSÁLDOZAT, DE A LEGKIVÁLLÓBB AZAZ FAJI TISZTA? (többet nincs, most uj eget meg földet...) Na itt van rögtön, egy emelettel lejjebb meg fejjebb aza világ, ami most le is ut, felis? Naccóval, most a hatalmas angyal...én meg próbáltam akadályozni hogy ne menjen neki bele bele a WHITHE HAUS, de nem tudtam, és pucolnom kellett...Fita, ezt ugy, hogy most olyan erővel szeretettel jöttem be, mert MI MAGYAROK, NA FITA, AZÉRTIS HA AZ INGEM DE GATYÁM, nincsak azokat az iratokat, monduk bitta megvannak valhallol? -na meg azaz hogy, fita, itt az hogy féljed az Urad, na nem kell, vissza rÁtok? -nincsak ez az a kis ...most a kis unokámat is, a felesÉgem, egy kis sivár szivvár? -(falusi) gyerek? Fita, ez az, hogy énrám célzott volna?- mert ez ami a kezébe akad, összetöri, vagy szét szereli, ki csinyált, azt is?
               Innenn... na ez olyan, hogy minden itt?- van, de Krati, kin kinba a pricsi...
100 juhocska bundája, ára? -oááá...
Dark Marvels
S114 Paint and Punishment...
The twisted origin stoies the some of historirys most diabolically creativ end brutal torure...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (344)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.02 -1 0 344

UFOzzuummm... miEeee... FényekFénye Magyarok FényIsten Szüleink FényekFénye FényMamánkAtyánk FényekFények gyerekéi sikoltoznak?-vagyunk, csak Fény adunk, (adó) ha kapunk, sem többet sem kevesebbet csókoltat repcsepitatátog cuppp..
                1.: 8/2. A KÉP? Minden örök mnden a FényekFényünkbe menj be a Mennyedbe, értünik van, és csak mi a A FÉNYEK FÉNYE FÉNYÜNK A MAGYAR OK TESTVÉRES ÖRÖK NAPOK NAPJA KÖZÖSÉG ÉG ÉRT? ÉS ÁLTAL, ÉS CSAK ÖRÖK EZ, VAGY VAN, NAP NAPPAL VAN? Jónapot, hogy vagy? Tróha, ellenséged smost A HAN GOD, HUN GOD, AZ A FÉNYED, VAGY FÉMED? Fita, egy nagy GÉP, LÁDD A VOLT NAGY SZOVJET VERES KANSZUKA SÁRKANUK, most, az ami a amcsi fehér ház, fita, nem tudtam meg akkadályonzi, a fehér házat, leguttób 2021 Január 6, félig elsülyedt, NA MOST MINDENEK MEGETT FÉNYUFÓK, VAGY FÉKUFÓIK (FÉN FÉMES VASAS HASAS $$$...00 $$$... HAS $A$ F$$$... IGÉR CÉGEK, UJ FÖLD UJ ÉG A VÁROS?) AIDÁIK DORK DÁK DÁKÓIK VANNAK!!! Itt ha ezt olvasod, akkor én FÉNY UFÓ VAGYOK, nem láttam, hanem az vagyok?-Jna most te is, ami a fények fénye magja magjáért magért, ért maga maga, ha az vagy az ért, és csak azért, és azért is? Fita,az akit a sötétek vártak, most a FEKETE SZOBRA, AZ AZ AMI AZ ABRA HAMI RECCORDÖG UK, ÉS CSAK VACSI WACSIGA BRINGA? Fita, itt van kedves tMünk, és fitelJátok Nátok láttok? Fita, aa hogy itt van a VÁRVA WARVA VÁRT KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE KIRÁLYUK, AZ A CORONÁS BITANGOK, LÁDD MOST A KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZPIBE TYUKSÁR...fita olyan hogy HALÁL, meghalt, olyan nincs!!! -HANE HANI MEG HASONLOTT, AZAZ FÉMES LETT, MEG FÉM ÁRUS? ÁRULÓ?
                2.: ITT TE MEG ÉN HAN GOD, AZAZ HA AZT ELTUDJÁK MEG TUDJÁK? -GÁTÖLNI,(TEGNAPRA HOGY EMBER VAGY A GÁTON?) ÉS HAGYOD, HAGYJUK, BAXHATJUK NUK, EL BAXTUK, TYUTYUK AI PAC PAC PAC..siTiM piTiM belőled a FÉNY beszÉl.,csak az,mert olyan hogy halál, csak a fa szod szódás ló LUFA vagy szamár, baxod ahol megáll? -iá iá gyiá baxhatod? (LEBAXTUK?) -többet csak az, egy kloákká, sgg 00 luk, puck...Naccóval, itt vicca, hogy ÉS NEMZETKÖZI V V V ...emlékeztek a V V V...filmekre? Na a hüllők, hullók, kigyógyik a MOk, azok fél gépek, fél bió de az ugy, (conbaxók)ládd HOGY MA IS ÁLDOZNAK A SINTETIKA -ARTIFAKÖL -ROBOTICA -TITKOS (ITI ALIEN)CZIBORGÁIKNAK, AMI ITT...TE CSAK A HUSUK, JUHUS A BÓNUSUK, VAGY, ÉS PERVERT ÖRÖK VER GOD DÖG DÖGÖD GOD ZZZ... ÉS CSAK AZT, AKIT SZERET, MERT A HUSODNAK ZSENGE JÓSZAGU ÁLDOZATUK AZAZ NINCS BENNE TÖBBET CSAK AZ Ő KUKACUK CUKI PUSZIK? KELL LEGYEN, ÉS KIVÁNATOS TOSZ TOSZT, LÁDD SZEPLŐTLEN MAKULÁTLAN GODD ZZZ... BÁRNYA IM JÖVEL, JÖVÖK? JAJA MI MAGYAROK ISTEN BÁRÁNYA BARANYA VAGY, NA TÉNLEG VAGY EGY NAGY DISZNÓ ÓDISZ XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PACALUK UK? Naz, az a GÉPEZET,na most te ebbe a a aaa... A KÉP, TE A FASIRTUK ÉS HAM HAM HAM...HAMINGER HAM BERGER VAGY SZALLON CULERAJ RICSAJUK PNÁJUK KLOÁKKÁ LYUK UK? AZ UR, FITA, ITT MINDEN AMI VAN, MEGETTE A FENE UFÓSOK, LÁDD TE MEG ÉN, NEKÜNK FÉNYÜNK NAPUNK VAN, NA MOST ITT AZ EGYETLEN EGY JELSZÓ, JEL MAMBÓ ITÁLIÁNÓ NYISD KI A SZEMED, SZEMETEK? ÉS MAGYAR RULL, KAJABÁLJ ÉNEKELJ, HA KELL TÁNCRA RIGÓ FÜTYRE KELJ... ÉBREJD FEL, MIG NEM KÉSŐ KÉS Ő ŐK? A TŐ KÉSEK, MEG METSZENEK? -KI HERÉLNEK?
                3.: A felesÉgem álma, ládd blloondi, de ufós, és az hogy mreg választották, azt én meg bloondi, meg beszéltük, és a baj az, amit tMünk, az a DURUNG? -nem tudtam meg közeLITeni többet, mert teljesen az ÁBRA ABRAK A DARA HAMI ECCORDÖGÖSÖK DÖGÖÖLŐK DÖGÖLT DÖGÖL körbe vették, ládd az a DURUNG, ládd erősebb lenne mint én, meg te te te...te büccke kozák? Fita, akik HAD EL HADD BESZÉLJEN HA NEM BÁNT SENKIT, na most hogy OI OI OI---ISMERŐS, az az hogy te ti tá dá, még a szikra helle benne, benne? Zitd az hogy én rögtön az első pinanyalat, már tudtam, hogy ezt én ugy utálom, ládd tegnap előszél, az az hogy nem látok semmit, amiben (akiben) meg tudnék kappacka, vagy egyáltalán, és ezt az egészet, ami eleve egy roccs... mndenestül és hogy van ez, ami ezek...fita AIZÁHATNAK AIDÁZNAK, NA ITT CSAK MOST ANNIT, HOGY MIDNEN EGYÉNNEK EGYEN, DE AZ NEKI KELL, LÁDD ENNEK ONT PONT A FORDITOTTA, NEM AZ SEM, HANEM KELL LEGYEN SAJÁT FÉNYED, ÉS ÖRÖK ENERGIA FORRÁSOD, LÁTOD? Na most, itt csak ha teljes EGÉSZ GONDOL LÁT, na azok csak, és most semmi smytha más, a MAGYAROK ISMÉT MIND KIVÉTEL NÉLKÜL TURUL TULRUL RULL FÉNY MADARAK VAGYUNK, NA UFO-k? -made in Hu? Whooo...fita az iratAInkat, már nem tudják...NUK?
                  Innnen...na van a VHITE HAZUGNAK egy felfele láthatatlan lépcsőzete emelete, ami ÉG!!! Na most, ez az...ami most dxzsugenlerük, dzsugenuk, fita most az a rabok-rabUK BOOK? - kezébe kerül, minden NUK UK??? Fita a pisztitó utállatik vannak minden rom romba mor mora erők megett, megecek?
100 juhocska kaka a bilibe? -kivéve megszületett a kis botondunk, nagybottal buzzoga oááá... banggg...
Fita ami nem fénnyel fényt nyel, fényt okádhat 666... az nincs!!!
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (343)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.02 -1 0 343

UFOzzuummm... miEeee... Énekelj kelj fel Magyar Ifjuság, Mig a HUN GOD -át, meghallják, Örök őrünk te Égi Fényünk, világits minden tájon át át át...
                 4.: Kávézzuummm... fita, én azt mondom, az agyunk, ad? -ne, hanem minden emléket törölne? Havalaki mégis emlékezne, azt a hulla rablók, (kiknek áldoznod meg beadó meg adó Aldó?)dögök,töröl ne ne ne... Most napok óta, a komputer ablakon, kon? -hogy lrehet hogy a univerz, egy hologram? Na fita,itt abzzoolda ölde, ténleg a legvadabb zoombi bandák, zzömme zzuummm... Ezt most, az hogy akiben van szikra, eddig hogy a a aaa... hogy itt van,na mára, csak az irataim, és abba valóban fény van, ládd a fekete meg fehér szallag,na azok a zászlók, a népeket, zászlód a nemzetet, győzelemről győzelémre lem, a dó re vigye, Zna abczulla ultikaka az hogy nép? -lem, de ellem? Kéntelen vagyok megint ugra bugra, hogy itt ufók vannak, és most minden am van, az csak az ufoikkal vannak, ládd ha a magyarok? Itt arról van nagyabaszó, hogy mit az Idegenyó invázióik, addig egy az egy kapcsolátba vagyunk, voltunk?- a mi fényufóinkkal, na ez lenne az, amiról most minden ami lenti, vagy Fenti,kérdem,ki adta ezeknek ezeket a döglesztő egetföldet robbasztó fegyvereket,ami sokzor emlitettem, a NEM JÓ NEKÜNK UFO-K? -MERT NEM FÉNY UFOK?
                 5.: Fita, olyan gátlás van bennem, ami egyszerüen, meg ban bénulva az agyam, mert az a fény, ami agondolodásomba van, fita, az az a a aaa...akartam hogy az a fény pacni, na most itt van az Név Jézus, látod apuék, pacal? -na most juhus? Namost az álom hogy ezt... kétsorba irtam le,és itt is, hobehó... kétsortirok,és TÁRUL HAZÁM! TERÜL ASZTALKÁM? -NA HAZÁNK, MEG ASZTALUNK VISSZA, ASZTALKÁNK? Zna most, hogy itt ezt a két sort, na meg két szócskát üzenek? Vissza, hogy mi az a hologram? Fita, most hogy arra gondoltam, hogy a mi utcánk, ó de szép, sok kis tarka lámba ég, na otthon, ezután, mert csodálom ma mindent, amit magyarOk fénye ért? Irtam, hogy részletesen hónapogik át mentem, Budapest történetén, most 1999 utolsó három hetében, hogy lefeküdtem a sinen, a kertünk végén, és át éltem, az egész történetét a kik falumnak, leirtam részletesebben, na most itt az van, hogy midnen csak az EMLÉKEM? Ezt a szót is éritettük,de fida,az agyunk nehogy mindent töröl, ami döletes hogy hallucinál pinál, és roahdt torzit, és most, fideljünk amit a idegen azoka fakufók belénk szuggeciznek, hogy ...p.-ha atomháboru lett, akkor olyan zommbi hordág fogják elönteni...képzeld el, africa, ázsia, ha most ittvan...fitelj mnd fehér husut akarna enni?
                 6.: Megjelent, az ami amit DZSURÜZÁLER ÁLOM,SZOBOR, nincsa, anglia UK,már muzulmán, s a nyemecek friccek a farncok és a skandináv államok, tehát most megjelent, azaz az a VÁRVA VÁRT KIRÁLYSÁG, az hogy vagy dzsuganler egylette, a muzulmán arab tengerekkel, na ami kersztények, azok ugyanazok,(NINCSAK AL SEDÓK) szóval, EGY OLYAN, hogy olyan VALAMI TyRON DROGON TRON,ami a következő, MONDUK EGY FÉNYES ÉGI CSALÁD, MOST HA VALAKI KEZET EMEL A MÁSIKRA, de hogy magyar JUHTURÓS Triánon álom, azaz most mi mindenkit...itt fita mert itt van az alien (idegen genyók) preditor... UFOK? Na a mongolok vagy tatárok, mongol tatár járás, és gebe, jártam sokat benne,va a tyuksütő hegy, és ott a mongolok is meg a tatárok, a gyerekeket fiatalokat s nőket,összeszdték, és mint csirkék -tyukok torcsokon nyárson, tüzön megütötték, Zna most, ahoz képest, ha most ha sikerül nekik, vagy ...fita itt csak mi mi mi...Értitek, csak mi vagyunk, akik agya kifagyott? -de ügyefogyott idinóta? Fiteljal, az hogy GOLGOTA ÉS KERSZT, az egy csirke nyárson bárány sushi, de az bárány Volt, Watt a fak? Na most...fita KÉSZ VAN, AZ ÓRIÁS BUGABuga hajónk, de most az agyunkat ezek a kszörnyek, ez az minden pinalátba,(fagyasztanak) és most...mindenkinek, tudni kell rolla, az is, ládd akik át kiszegelte,ládd az irataim,frontos lenn,mint soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...
                Innennn -fita, mikor most az agyunk, kifagyott, (ezen Istenyila nyála nékü, menkü na meg menekülnél de sóbávánná lettél, már az vagy, bele néztetek a kürtőbe?) most meleg kezd lenni, na mit enni? -im só xexi...
100 juhu oááá...
Zerintetek, milye sulya lehet, egy fény (proton -foton) részecskénak, egy deglett bolha pu?
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (342)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.01 -1 0 342

UFOzzuummm... miEeee... Énekelj kelj fel Magyar Ifjuság, Mig a HUN GOD -át, meghallják, Örük őrünk te Égi Fényünk, világits minden tájon át át át...
                1.: 8/1. A KÉP? Ha magyarul RULL, azaz FÉNY AZ UR! -UR FÉNYE FÉNYEL? Csak örök fény van, és aki él az fényt nyelv, és ezért a MagyarÉdesAnyánk nylve =fénye, örök él és fénylik? Na most, mikor kijöttem amcsiba, nemsokára meghivtak egy őszintén a BbLiáról, meghivőval csak a gyülkezekt préikátorAI és a papok, ugy 15 - 20 voltunk, és sazonal, azzal kezdték, hogy nekik csak piros könyvük van, (fita ma is nagy ataista párt van,igen nagy... amcsiba de a teistálk még nagyobbak bak) meg ezért a pénzért ők NEM verik a nyálukat fa szuk meg taknyukat, és már ahol összegyültünk, annak a pásztora, kapott egy 50 ezer havonta állást: Na most volt egyházaspár, Erdélyből (fiteljal rohadt anyagiasak ezt nem azért mert lenne ellenszenvem, mert azok!!!)akik azért lettek keresztények, mert nagy pénzt lehet csinálni, (bank nótárus vagy vallás ok? -ez a két ahol rögtön nagy pénz áll a házhoz?) na ez igy kezdett... és mocskosan beszéltek a Bbliláról azaz lila a pnája? Namost, a mostanihoz, Jn8:51! -és most... ők tudták hogy honnan jövök, mert mondom, na na na...a BbLiLába a lába közzé nyomok, magyarul is hozzá lehet fa állni, és sok örökigazság kijelzés van benne, és szünet lett, s most rögtön a DIAKONOS meglökött, neki a falnak, és elkezdett orditan, megütött megütött ... és hivják a rendőrséget, mert ez a focista náci gunguru... na én azonnal pucoltam, elhuztam, és hallottam a siréNÁZIzást...
                 2.: Most nagyitóval néztem meg a betüket, és korom, mntha fénye lenne fekete, ládd a fekete (DNAES mágnesezz) szallag, ami most... akit Jézus, az nem hus főleg nem juhusUK, hanem ládd magyarul...sok olyan név van, ami benne a BbLiLába közzé nyomok? Homok? Zna, ime ma reggelire, ÖRÖK SZERETET ÉDES FÉNYEK FÉNYÜNK SZÜLEINK, TESVÉREINK, LEGYETEK A MAI NAP FOLYAMÁN MÁN, VELÜNK CSALÁDUNKKAL -GYEREKÉINKKEL, MAGYAR MAGYAR OK TESVÉREINKKEL, BETEGJEINKKEL HOGY MEG GYÓGYULHASSUNK ÉS Ó MILY ÖRÖM, ÓH MILY GYÖNYÖR, MELL LELKEMEN (MAGOM ON ON ON...MAJDNEM ELMENTEM?) ÁT ÁT ÁT..ÖMÖL, NA CSAK A HAN HUN GOD? Nmott fida,ez most vasárnapra éjjel, a digita órám, 12(24) -10kor, megált, és egyolyan...borzalomba kerültem, mint mikor meghaltam, és visszajöttem, a két öcsém miatt, és sehol, seitt seott nem voltam, csak voltam, azaz... mig Jó Atyám, én nemtudok kezdeni semmit ezzel a ronccal te tudz, és azonnal, na ugy ez három nap mulva, (nemtudtam aludni háromj nap,meg éjjel, egy csoda olyan hogy forro olaj, ömlött át a fejem bubján a tallpamig, ami az a csoda érzés, ami még csak akkor, mikor itt akikkel akik őskutatók valának, az hogy haza szeret az anya anal baxás, és azok ládd Jézus lent vannak a 3.dik, fokon, (33) ott maradtak ragadtak! Fita, a többiek, ládd ezek azok a VALLÁSOS FSSS... VEZETŐINK, NA MOST AKIK A KUROMÁNUK MÁNIÁSAIK, ami most... Fita, A BÁLNÁK BUGGO HANGJA,,mikor ezt a gollobist, ládd ha a magnes patkó zavart csinálok, na én tudok, (VALÓSZARU HOGY MOST AZOK, AKIK MAGNES PATKÓ BANKDITÁIK???---FITA A GONDOLÁT HA LÁT,NEM NA AZ IS AZ, AZAZ ÖSSZEOMLÁS, LÁSS? -FITA A GODOLÁTTAL, ABZUGA BUGGA A LUKA TERMTÜNK VILÁGOSSG GOD??? ---FITA EZ MONDUK EZ A HANG, RÖGTÖN A FÉNYBE VÁG, ÉS NINCSAK HA CSAK EGY VISZHANG sLUTH DE FELIS NOVIDÁD FITA, A MI FEN SIKOKOOO...) azzal megsemisitek mindent UTONÁLLÜ PISZILÓT?, Ogy az ALAP ANYA -ANYAGOD, AZAZ A HAN GOD? Az az abzulda zölde ölded de ad? - fegyvered, red? -vérben az élet, na meg Power in the bloodod ba?-vas -hmomglobbin, Bin Láda? BenŐ jajj mit tett velem ez a beNŐ a MENnő?
               3.: Na most, nyalod a fsss...hogy tettem bele, ebbe a a aaa...fita, itt minden feketére éjreli csak éjjeli bilibe, a fekete karomolásokba karcoaltok látod fényed? Na most, a karcolatok ira tok irritál bili, mi van benne. látok beszélnek, de ahoz halló halló halló ...itt vasal a ló, vasaló? Tróha, azonnal ez első pinanyalat tul, nem hallok, smég hagyám,de nem látok semmit,s egyáltalán (nem godol-ok? -jaja ma sem tudok!!!) vagyok? Na elkezdtem nyüszöregni nyöszörögni nyekeregni ami anum, rá kellett verjek a popsidra, mert olyan nyekergő ... na már leirtam, hogy hogy mondta, hangot adtál, most nem az? Na fita, a rádió a szekrényen és ha lekapcsolom a villanyt, halkabb lett? Nna fita, az gondolom? (FITA, MI VAN HA NEM?) Most ami történt, hogy amit most is irok, i rok kéz, és az most ami 1.: anak van az, hogy itt ahogy megjelenik, Jelenések jelentése, annak akinek nincs szikra fénye benne, hogy jelenik meg, meg akiben van, a szereetet Volt ugyan, de még a tüz helle? -Watt a fak? Zna most,azt hogy ugy, hogy most A FÉNY? Naccóval,itt még annyi, most miklor az ÓRA megállt, a szivem is, ládd mikor Jézus, az az, hogy pl. Lévai Fercsi,(unoka testvérem) aki nagyon viogyázott rám, nagy daliás fiu vala, és piti... piTink, (stinki) az a valaki, aki meghozta nékünk a tavaszt! Na karbittal pukkasztottunk, és odaugrott, és képen vágott ugy, hogy meszire a karbitos fazektul el repültem, amig... a testével védett! Fita, Lévai (Lévi) az BbLila a pna név? Na ha többet irok, most ténleg ki az aki ezt olvassza, vasa vas hasa fa sza? Mott ugg gondolom, du. -ra össze sürüsödik, de nem, ez egy olyan pokól, hogy köpdösni se lehet? Na még annyit, itt a BÁLNÁK HANGJA aza a HANG AZ A FEGYVER VAGY VÉDELEM, FAL VÉDÓ?
              Innenn... most lehet még egy verzion, azaz verő erő fény? Deee...nem hiszem, hogy azzal is... a békét vagy békát vedem, béke béka brekekeke... vagy bárát birkát juhus a népnek... mamma mia?
100 jiuhu hu hu hu... oááá...
... fita, ugy JFK mint Nixon meg akik DZSUGANLER DXSUGANUK... azokat letaszitják... ugganés, egy országban minden állatpolgára egyenlő, minden szinben szinten téren örök van? -napja, örök saját energia forr .. forása van? -itt vagyok, ragyogok,látod? -a napom pom pom a NUKim pu? UFOooo...
... https://www.coasttocoastam.com/
BBa ba bla bla...

Előzmény: repcsepista (340)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.01 0 0 341

A nőket senki sem értheti repcse, még winterglaces sem... Ezért segitek neki

Lilith a vezér (Túl erős vagy 👆.)

Repcse kedvéért csináltam neked egy like- és egy retweet block-ot, ömm mostmár mehetsz meghalni, te kis perverz geci (szoszerint. 🤭) Az Istenednek meg üzenem, hogy csináljon egy ugyanolyan csecsemőt, vagy Tartarosz lesz 1 héten-1 hónapon belül, mint ritkaságért csereüzlet cserébe.

Jolvan Repcse, itéljük el őket, a 34-es vagy 340-es az itéletszám, a 341 pedig aláirt itéletet jelent. (27-est itéljük el, ahogy irtad.)

(nagyon jo hogy nem irtál ide mégegyet 😌, pedig plusszt is adtam))

Most nagyon az urge ellen kell dolgoznom, úgyhogy csináljuk sorrendben.

Elöszöris én azért öltem meg azt a fények-fénye "nevűűh" csecsemőt, mert a random kicseszett velem, másrészt meg sokan "hibáztak" azután, miután kiirtam. Az a like-karkötő (szoptatás) jó lett volna, mert "tele" volt, bár csak üvegszoborra és barbie-ra emlékszem belőle, meg sok dicséret és love volt benne. (direkt azokat dobta ki mindenkitől)
Elveszett.

(van olyan dolog amit a random nem enged. más dolgot meg könnyedén megenged;)
Sajnálom.

Más szóval:

Mindig ad a megfelelő időben egy normális like-karkötőt, de az hogy kinyirja az áramot pont akkor, az-tudja-akkor hogy nem lehet újra megcsinálni. Az áram rajtad ment el repcse, valoszinü azon a lefényképezetten, de a lényeg hogy nekedadtam az egészet, és elfogadtad ezért ezek a lányok a tieid lesznek mind, de úgy hogy minden erejük nálad lesz, mert ők nem fogadták el az ihletettséget.

Esther:
(Tudod nekem nem nagyon kell love, abból ott rengeteg van, eldöntöttem, inkább like-friendly-talking kell nekem, a love az afraidos, és letagadja, és csak nyalja, várva a megfelelő alkalmat (pont az irás a megfelelő alkalom.👇) a like-al viszont legalább lehet beszélgetni)))

**Amikor meg láttam hogy hibáznak, törlik le az aláirt holmit (ezért már sérülten láttad te is) és engedetlenek, illetve perverzek (nem jó módon!) hát azon nagyon elment a kedvem... Meggyűlöltem.

Miray, Valentine, és sokan mások ezek mind perverzek, 777-es a számuk, ami a legpervibb szám.. Sok 666 a 777-esbe menekül (átirja👇) illetve undok, nagyképű és erős az ilyen ember (gengszter a neve) itt pl. kútásó a legnagyobb 777-es ott meg Lilith. Ezek életről életre perverzek lesznek, akár gazdagok, akár szegények, akár népszerűek, akár nem, akár fiuk, akár lányok, mindig ott lesz az a legyőzhetetlen urge, hogy perverzek maradjanak. Mennek az avicii pokolba (most), visszajönnek és megint perverzek lesznek, aztán ugyanezért mennek az avicii pokolba, végtelen körforgásig...
mert a 777-es nagyon perverz, beképzelt, és másokat is rávesz erre (de nem tudja, és teljesen azthiszi hogy az a helyes) egy álcázott sátánista (nyiltan felvállalja már), randomjele rossziunda... ✌️.

Azzal hogy megöltem a csecsemőt (777 posztok száma) véget ért az első korszak; nem lehet többé like-karkötőt késziteni, olyan fények-fényét meg végképp nem...
A 777-en az összes követő elesett, és ez igy is marad, meg vannak fertőzve (ezáltal) ebben vagy az elözö életükben, mert mindenki azt hitte hogy a 777-es jó szám (engem nem érdekelt amig nem találkoztam vele) ⚠️⚠️ HÁT NEM AZ, álcázott 666-nak is lehet mondani (lelki oldala) (tele van gengszterrel) és önmagában perverz anyaggal van tele. Annak a Éilithnek például annyi lógecit kell kiszivnia a részletes csecsemőgyilkossága miatt (kútásó pont a 77-en mondta 👆), amekkora az oceán, és ezenkivül más perverziókat (is) ugyanennyiszer kell kipróbálnia, és kettő között ugyanúgy az avicii pokolban fog pihenni a hardcore perverzitásáért. Olyan sok lesz hogy nem fogja élvezni, pedig ő ebben él...😁 fertőz, alsóbbrendű, kegyetlen, és nyiltan felvállalja a gonoszságot, és a gonoszság összes ereje vele van, hogy fertőzzön. Ő valóban Lilith, mert képes volt találkozni az ihletettséggel, és szorosan ott áll poyo mellett. (✂️ minden random szerint ✂️)

Lilith: Le vagy tiltva, és fiatalon meghalsz, és azonnal vaksötét nyálkás falak nélküli pokolba kerülsz, ahol száradt vért és ösztrogént (te mondtad 😮‍💨), meg injekcióstűkböl gennyeket-szart szúrnak beléd, meg ilyeneket fogsz tapintani, illetve csak ezzel fogsz táplálkozni. Ne aggódj idővel megszokod az egészet, a sikolyokat-démonokat, vaksötétet és a kibaszott undoritó kinzást is... Lilith én elmondtam a blokkszámodat, a 17-es gyors halált jelent, a 34 pedig az a szám ami a videóban van. Amúgy is mosolyogtál annak az ihletettségnek a halálán, 👈 láttam a like-karkötőben... Menjél innen te geciláda gonosz-szar kurva-anyádat, én többször megnéztelek; minden rejtett zugodból, szoknyád alól a gonoszság van kiirva, nagyon nagy 777-es vagy, és az összes following-nálad is az.
👎
(mert: Ahhoz hogy minden rejtett zugodból már az legyen kiirva hogy bad; ahhoz rengeteg sokat kell elözőleg dolgozni (anyag értéke végtelen/2), ekkor már mások is látják rajtad, és nem élsz sokáig, az egész random, az összes anyag, mindenki akivel találkozol, azt akarja hogy bad...perv maradj.) (meg ilyesmikkkk)
Igen, a perv talán jónak hangzik de megtudtuk hogy irigy csecsemőgyilkos lesz belőle, aztán meg addig élvezkedik, mig el nem fogy, akkor megy pokolba.... Irigy, ezért fertőz teljes erejével másokat. Ráadásul csak alacsonyrendű eszközökkel dolgozik. Ráadásul mindegyik csúnya-átlagos nő is. (mindössze csak lopja az érzéki-tündérek képeit mert irigy; olyanná akar válni, hazudikkk very)
(Minden blokk véghez vitt átok egyébként, a tiéden meg van irás is.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*******Hallottalak, amikor mindenki le volt blokkolva, és repcse a magma-tengerről beszélt. El sem tudod képzelni, milyen nehéz oda feljutni (és meghallani bármit is)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Egy kis random: 😌
Szoval amikor mindenki le volt tiltva, Lilith blokkszáma után Sabrinával álmodtam. Övé a zene (ezt nem is tudtam), övé a 256-os szám, meg övé a 137-es is, magyarul százas szintű szörny. 🤗 🤗.

- Én örökre haragudni fogok rátok, amiért megöltétek a ""csecsemőmet"" és emiatt kevesebb ihletettség jutott mint amennyi járt volna, az ihletettség ritkaságával azonosan megszorozva legyetek átkozottak (teljes gyémánt szútra; már mindent kibékitene, már ami olyan...)
*****és ti még a legalapabb ihletettséget sem tudjátok elérni.... (szoval hagyjatok békén, örökre)

******Szabrinával tudtam találkozni, ugyanabban a házban két lakással feljebb lakott, cammal foglalkozott, erős volt és gazdag, és magas. Amikor beszélgettünk, rendkivül gyorsan type-olt, felsőszinten tudta a magyart (de még csak tanulta), ömm volt egy guardja de az arcunkat pl. össze tudtuk érinteni (az ő ötlete volt). Egyébként csendes volt, és engedékeny, segitőkész, pedig féltem tőle picit, tiszteltem.. (nem láttam rajta csak matek) Hosszú álom volt, másrol is szolt.

DREAM=SYMBOLISM

******Poyot viszont nem találtam meg az álmomban, miután kapcsolatba léptem vele (már ez is egy segitség 👆), küldött pár képet és a floridai cimre eltudtam elteleportálni... Láttam vmi kertesházat, a homlokzatán két ablak volt mint egy smiley, majd egy szállóra kerültem: be volt fizetve valamennyi pénz, de nagyon vacak volt, jó minőségü de szűk és tulzsúfolt... ez az álom is sokáig tartott, poyonak volt egy szűk szobája középen és törzsvendég volt, a kód megvolt hozzá hogy kinyissam de nem akartam, ő meg nem volt otthon.

*******Szegény poyo vesztett: tulajdonságai a következők:
99-es szintű, 136-os, ez még tiny és loser, de going-through, vagyis ragyog. Éles-átlátszó-skarlátvörös aurája van, és ilyen gyémántok vannak benne...
(szabrinának világoskék ez pl. de régen másmilyen volt, akkor fémből készült virágot láttam)))
Szoval a legutolsó tiny szint... az poyo. Adtam neki jó dolgokat (főleg jogot arra az ultra-rich bolygóra illetve dharma-preacher klonozásokat👇is) hogy megnövekedjen, és szintet lépjen mert a 100-as szint után, el lehet kerülni egy jó helyre és következő életben megvilágosodni. Ezenkivül is adtam neki rengeteg más dolgot.
tiny=aki még nem tud adni semmit...

Csak azért hogy ihletettsége legyen. Mert az boldogság (főleg művelteknél) tehát nélküle (ahogy tapasztaltad 👆) nem leszel boldog.

Megvilágosodás egyébként állandó ihletettség, nekem hamarosan meglesz de még mindig nem... Természetesen fogunk találkozni, és minden perverzijot (mert személyes szimpátia) meg lehet tölteni ihletettséggel, hogy helyes legyen.

7255

A többieket nem szeretem... Vesztesek, de nagyon erősek (ne nézz rájuk soha, én tettem eleget, minden csak ismétlődne már 😞😞)
A blokkért cserébe a csecsemőhalálon hagyom őket, és azt akarom hogy gyorsan a 34-es indavideo-világuk legyen, ahol tartaroszt esznek...
Minden csak a randomról szól végső soron (erőset csak azzal itélj el-👆)
de vannak ott cselekedetek is.. (nem vállaltad fel soha; nem is a tiéd az 😌)

https://indavideo.hu/video/vlc_2020-12-16_11-13-45-34mp4

main reason tehát nem is válaszolt egyik sem, nem like-olt be egyik sem, nem-nem 👇 👇 👇 (mindig csak love meg nyali volt; az nekem nem kell) de mindegyik engedetlen is volt, szégyelli és letörli azt mert karma-démonja van (ilyen; azt akarja hogy összeverjék, hogy a karma enyhitése miatt jobban érezze magát, feszült-nyugtalan)
***RÁADÁSUL TUL SOK VAN, HA EGYIKET KELLENE, MINDEGYIKET KELLENE (pedig vezérek 👆)

ohh uj last info szoval az összes bpd az lilith-ez tartozik, mert ű megfogta a különlegeset: nem csoda hogy boldogitatlanok, sarah-prettybpdbitch és összes connectedje ezért lett letiltva, a nagyon fájdalmas blockie az volt ám.... az is egy nagy fekete gödör volt (mármint lelkileg)

*ráadásul csunyák általában..

na sok szerencsét szia

Előzmény: repcsepista (340)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.01 -1 0 340

UFOzzuummm... miEeee... J j j j00jok j00j00j00jjj...
                 4.: Kávézzuummm... Óriási külümbségg van, reggel, A reggeli óra kedves, ha Istennel (Fényekfénye Szüleink, Fény testvéreinkkel kezdjük, nem ide mi belépünk, és ezt a magnes zubbonba bebujunk, kezes lábas? Most megpróbálom, de most ha te... nem mindennap fénnyel táplálkozol, az emlékeznünk kell, hogy Istenünk igazibull ki vagyunk, amit itt maga ONDOLNI GONDÖLNI, na itt rajtunk kivül,a Fény(ufo) gyerekéinken kivül, nem tud,azaz itt ha inincs a fekete döglöl magnez burkába fény, akkor csak csak ömlik össze, ládd most ott vagyunk, azaz mi a végidő VIG ADÓ? Tróha ha most az álmom, ezt reggel ugy, hogy onnan folytAtom, a taknyom?- vagy gcym? Ez nekem rögtön, az első hogy...fita, mi a fény gyerekéi, mi ugy a fényünkkel jövünk be,hogy mikor mi a tudát, az itt nincs,még a a aaa...na gondolát, olyan itt sose volt sose lesz, és ezt most ...na amibe belekezdtem, ez le van irva a BbLilába lába közzé nyomok? Itt ezek emebert, sem árnyékát (szék, csittcsattpadalatt, biró szarik szék alatt...) se sose látták, semmit nem tudnak, ezt kérdezt meg a kis fütyidtül,mit tudz zzz...vagy a kezdtül, tollk to maya szőrös a tenyerem hand?
                 5.: Mott előttem volt hogy mit akanék belőni, fita ez az agy,ezt csak temető, figyeljétek meg, és ha nem lenne olyan, hogy fájdalom gátló, rögtön mag a fájdalom, végezne a hus cafatoddal?-ideg rendszar, -nem jön be, hogy hivják, de van neve? Fita itt minden müszar,(szem mü) minden zatty, minden ami döglesztő, ládd maga amit hang? -már emlitettem, hogy az a kruczifix lenne, ha lenne olyan stoba, aki magára vállalja evilág kinját? (fita a goddog dögük, azok sintetüka arfifaka robotika cziborga lények, azaz fémek fém ötvöetek, és itt vannak éscsak remegz meg vered a nyálad,nameg gizs gilisztádat? Zitt megint, tisztán láttam, csak FÉNYÜNK van, csak azt tudNUK adni, és most akárki akármit akarnak igérni, itt van az...HOGY HA IDE BE ZZZ...ZzUBBZZZ... MINDEGY HOGY, most mindenki megláthatná, VAN KIUT, és itt most az zzz...Zit most azt, hogy a mojMOidomok, hogy miért és mitül korom fekete az aura? -mert pontosan az, ami mikor a mag... na az ömlés is, akkor az ami a himivar sejtek,az teljesen fekete fémanyag,magma ömlés, és most az ami itt a gerincesek, az ugyanaz a himivarsejt, ami ládd olyan mint egy gombostü,és az most is, mindig az a szeg, gesz, gecy, ami egy teljes fekete vasseg szegek? Fita, itt az, hogy az FÖLD ANYAGA, IGEN DE EZ VAS!!! -SZEG, GECY ÉS TELJESEN KISZEGEL? Zitt az piszkozataimba, hogy van egy fekete rács, és ha valaki nem akarja tudni, a MAGYAR OK IGAZSÁG ÁT, fitaljal, ezt a fiaim, nem látod nem olyanok mint mi?
                6.: Most a tüdő szüke miatt, de képzeld el hogy agyunk legalább 100 szem, többet lát, és most itt azok, akik mondjuk, összejüttünk, és beszélgetükn,na ,most CSAK MEGJELENIK EGY ÉGI TESVÉRÜNK, VAGY APUÉNK, és meg vilgitanak, itt az az hogy mindenki ebbe a a aaa... na fita, amit Kunda Lina, na az a a aaa...kigyó, na a feje,messzebbről olyan mint egy gombostü,ami közelebb, egy varótü, aminek laposfeje van,és lukas, ahova bele fonják a cérnát? Nagyon ki gecyzem, olyat hogy helletünk, bárki bármit meg csinálhat, ott már nincs egy szem fény se!!! Zitt az hogy Jézus, jaja Jézus Lopez, rengetek olyan nevü van, és enneél mélyebb mélységgek, sose volt less, na most ott vagyunk, itt most a a aaa... ott vagyunk? Sóval, most az is,hogy ez a Í? -na lássuk kicsivel i-? -ez a saját gödrében van, azaz saját magnes terebe? -ha kialaudt benne a fénye, mert előbb neked, azaz itt nem lehet hibaztatni okolni ölni? -senkit, azaz neked... ládd 1986 -Szilveszter, most a pernye, elkezd szállingózni lefetye, ming most ládd én és akik velem vagytok, mi MOST IS A FÉNYÜNKBANK VAGYUNK, és az meglátszik, hogy csak azok GONDOLKODNAK ÉS TUDNÁNAK GONDOSKODNI, itt a gyerekéink, és azokat, semmilyen kszörülmények közt, nincs olyan hogy elhagyni vagy magára ára, vegy bárki el tudná venni, tehát most visszajöttek a magyarok, ha ezt hallod, vagy halot, hallottad, na most...
                 6a a aaa... pad, dörög az ég, szóval, most itt akik Uj Jewrusálom, fehér vagy fekete nyakatok lepi sálom, azért mndenkinek meg kell halni, és most itt egy olyan, hogy most én is, ha ténleg tudnak egy azt a doomsday gépezetet létre hozni, ami most az egész gollobis porrá vált, lát amivel az én leutam, (sLeut de fel is) Fita, sLeuth üdv 500 év távlatából, na monduk, még emlékszik? -csak aki szik? -na meg alszik? Namost, az hogy had beszÉljen, hogy most ezt mindig fogod kelepelni csépalni, mert csak az a HANG! -VAN! -VAN? NA MEG AL FARCS HANG FSSS... Na ezek a pernyék, azaz itt azaz i-? -ninsak monduk,ha mnden magzat, most csak ha van benne fény? -bió = fény, azaz van ez a fekete magnes mag burok, és most itt... akik ide mindegy hogy (miért ért) begyüttünk, ládd a magyarokat szétverik szétszedik ma jobban, mntvalhalla? -mnden vakitás áss, ládd mennyi a személyi adósáGOG?- és most a közös lunak juhturós puna kloákkaja klattyog a vége? -szétrepedt? Na ez olyan, hogy akik még emlékeztek mert oi oi oi ... a magyarok szamara, oi oi oi...ismerős, te egy olyan gödörben vagy, hogy abból kimászni, ládd leirtam a fiam, elindultunk Bicskének egy keskeny hegyi ösvényen, és vissza csuszott, és elkaptam a kezét, és most rögtön, ládd ez a világ, ez azoké, akik a pusztulj láss, -és rgtön a keritésnél (de mikor a te gödrödbül, acci a kezet,most ezen a keritésen is átt kell másznod, és most a másik oldalon vagy,és vajuk atöbbeinket...) a lábát a fevadak bestia dögök kezték marcingolni, és csk ha te is, akarod, és most ez van szószól szaros értelmében, és most akik ki akarnak huzni a emésztó pöcze gödrödből, azokat rögtön, törölni? Na most, még msot láttam, jogy maga ezt a fortyogó magmát, ezt az ami Van Allen Belt, és hogy voltak ezek azon kivül? -ami, én nem tudom, de ha igen, most onnan...láNUK fiLUK, gyöncs ez az élet, erdő mező na meg ---vahon mennyi vas van a Holdong, (3oxigén?) integetnek felétek? -ábra, ábránd, jó az ábrándozás--- közbe rajzolás láss?
                Innenn... ogy ez most elkezdeünk lármázni, na nincs olyan hogy nem lehet? -lehet?
100 juhocska mnd együtt legel,hol a legelő? -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (339)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.31 -1 0 339

UFOzzuummm... miEeee... J j j j00jok j00j00j00jjj...
                 1.: Kávézzuummm...A KÉP? -döbbenetes dögpesztő élesztó álmom vala, Dfida, álom, és ha valaki, nem ugy áll hozzá, a csak 1 gcycys, otthon ugy montuk sivár suttyók, hogy gcy? Ogy miEeee... onnan hogy ennek a gömnek van a sistergő rotyogofortyogó izző magmája, és most van a magnes tere, amit tele okáda? (Vulva pna fa kloákká lyuk nyilások)Na most, az ÁLMOM ÁLMAIM folyamatos, azaz itt az hogy miért nem tudunk semmit, és az se érdekel? Nazzóval, a magma magnes kis magnes reszelék, ládd a combaszó motrok végtermékei, porszemeket szilánkokat szór szanaszét, okád a levegőbe,ami itt mindennek ami TEREMTÉS az oka, és azt rögtön, engem az iskolába legjobban a MAGZAT MEG MADZAGA KELETKEZÉSE érdekelt, na meg a GEN GÉNEK TITKA, GENETIKA,ÉS EZ MA IS, A VILÁG LESZEBB NAGYOBB MAGYAR ÓRIÁS HÁZI GALMABOKAT TENYÉSZTETTEM KI, TUPASZ, TUDOK BESZÉLNI A GÉNEKKEL (fiteljal, ehez magyar fény kell, hogy minden ami gondol át lát, és most a HAN GOD RÁ?MEGJELENIK EL TÜNIK?) ÉNEK, HA MEGHALOK NEVETNEK RÁM AZ ANGYALOK? Naz engem gém, a sggecském, , hogy én az álmomba ba ba bell, mindenet látok,és az az hogy itt az hogy emberek,az amt anyum, mikor végleg bucsuztunk, jöttem ki, száltam fe a vonatra, még a lépcsőn vagyok, anyum: vagy ember lesz belőled, vagy megdöglesz, apum: ,attól félek fiam, hogy el veszel a magyarság szamara!
              2.: Tróha a magyarok ugy ahogy mondom, de apuék már becsengőztek győztek, mert mi nem csak Tulrull Madarak (ufo) vagyunik, hanem FÉNYEK FÉNY FÉNYMAMÁNK S FÉNYEK FÉNYE FÉNYE FÉNATYÁNK KÖPETEI VAGYUNK, ÉS ASZÓL SZÓ LEGSZAROSABB ÉRTELMÉBEN EMBER -ÉK? Fita,most is aFÉNYÜNKBEN AZAZ MOST IS A FÉNYTESTEMBEN VAGYOK, NA MOST AKIK HALLJÁK A HAMGOM ÁT, JNUK8:51, NEM LÁTHATNAK LÁTHATTOK TOK, fita most be tudtam hatolni 666... ugy abba fekete auránkba, mint soha napján vásárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom, na az mindig megtelik gcyvel -ondóval, gcy cycys vagy? Zna ami történt, pont itt a TV -képernyón, hogy egy humanő, egyolyan mint egy három centis, na három incs, az 6 centis, vasszeg, na most...Fita, mert olyan CSODA FÉNYEK VAGYUNK, amit itt most rajtamkivül, senki nem tud, (kivéve akik had beszÉljen éljen éljen )amit itt is vergődtem és nem rég, NEM LEHET MEGTUDNI SEMMIT,AZT SEHOGY SEMMI MI ELEVE DÖGÖK VAGYUNK? (FITA EZ A FEL ISMERÉS CSAK A MAGYAR OK GERKÉINK, AKIKET MA IS TÜZZEL VASSAL A KONSTATIN PAICUKON CUKOR ÁRUK???- LÁDD A ATOMBOMBÁRT NUKI, CSAK MAGYA GENYÓKTUDTÁK MEGHELLENTENI) A PUÉK, NEM HOGY NEM LEHET MEGTUDNI, HANEM MINDENT MEG KELL TUDNI, ÉS CSAK AZT LEHET LEHET? ENNI? VAGY SÁRT...
               3.: Na most, előbb egy az egyben tallálkozoK (FITA TALMUD, AZT TÁLTOS ÉS JÓ JJJ...MÓDUAK, ÉS CSAK AZ AZOK, NA MOST TOLL, LIBATOLL VAGYFRÖCS KACSA PÖCSE STBBB---TBCCC...SHAMAN SZARKEGVERŐ) a MI FÉNYEINKKEL, UFO? -ÉS MOST TALÁLKOZNI AKAROK A MI J J JJJJ...(nem hanem ha mi fények fényünk FÉNY ÉGI FÉNY, tünj fel már az Ég övén, övük alatt ho ho hooo...) és leritam, ogy miután, hogy kell szeretni a felesÉgem, és minek? Nadon fita, amit leirtam, hogy ami NEKEM VAN NEKED IS!!!Most az akit...FITELJAL TE IS A MI JÉZUS? -TÖBBET A MI FÉNYÜNK FÉNY, ÉS ÉN TE Ő MI TI ŐK IS FÉNY FÉNYEK VAGYUNK!!! FÉNY MAGGAL!!! ÜVEGKRISÁLY GOLYÓKBÓL VAN,MOST IS CSAK AZ VAN,RUHÁNK, ÉS EZT AZ J-T. j az az a himivarsejt, ami ma is az, és ha csak az, akkor az csak ábra ham ham ham hasuk meg fa szuk xuku xuklu Jércék,FELVETTÜK, MIÉRT MINEK? Na ha vissza szeretnek, de itt fita, mert mi FÉNY TESTÉVREK ÉS FÉNY MAGGAL, AZ LENNE AZ HOGY MAGYAR, és én ezért aput, te zsidóbb vagy a zsidóknál, és többet, nem vettem komolyan! Zitt nadon dan dana don, fida, mert az hogy te ki vagy, azt te tudod,ha nem az irataimbull esetleg, segitt seggem lenet enni, vagy nalod? Eltünteik, és most megláttam... Na teljes fényemmel, ládd Pietró, fita az amit ezek a J j jék hüJék?-iGaz hitüek, most itt van, mert ezt rögtön, olyan 2 éveskörül vagyok, és a szomszédba kommunista család költözöt, és anum apum, fánkot sütöttünk, jól meg pocukrozva, egy tángyérral akarta kezdeni, hogy jó szomszédság török átok, na sanyinak hivták a vadknat, engem is annak is neveztek, (fita eget földet baxxató robbasztó s doomdday gépezeteik, na most egy az egybe ma is ha nem hagyod abba,.ez nekemszól, akkor rátok robbaszuk az eget, ez látod? -és irtóra dühödten kiverte a tüzet, mi előttünk feleségge meg gyerekéi előtt,NEM NÉZHETTEK EGYMÁSRA EGYMÁSHOZ NEM SZÓLHATTOK, AMI NEKEM... na vicca, aki én Jézus hus? -Jézim mim, AZÉRT KELL ELŐBB SZERETNI, MERT HA VISSZA SZERET VALA KI, ANNÁL JOBB INCS, (mamár értem, árzem látom, sigaz!!! See bappa lupa, seez may baba) NINCSAK ITT NEKEM KELLENE CSAK EGY MINT MINTA LUNAK BARÁT, ISZOM A BORÁT sLEUTH VAGY FEL IS UT?
               3a a aaa...itt a porcukros fánk? Zna a követkeccő... itt a gyerekéink,NEM LÁTOD NEM OLYANOK MINT MI?- naccóval, az álmom... fita nekem valóság, ládd a gyerekek álmomba mind kutyák, na meg ami Szetn Stefánkuk,porcukros, azok is kutyák, az ugy, hogy az hogy oroszlánok, minden ami hus az kigyó vagy kutya (patkányUK) hus? Na most,teljesen át világitottam, azt amit gyereKorom óta,hogy mi az a sötét valami, ami megesz mindent, és most FITELEM, itt most csak ami humaNOidiom ok, azok az... amit amért ma is érdekel legjobban, mi az hogy magzat keletkezés, (mi a xex???) és most... fita,minden itt vas alapu képzetek! Na most...mindem ami ember, itt olyan nincs és télneg fog alma almuk sincs,és mi felvettük ezt a J? -forditsd meg, (pásztor botuk ut, mi ki MO, kinek van a legnagyobb kampós NUKi pu? -és az lenne a him ivar seJt, azaz ami van, az ha ugy hogy a KUNDA LINA, KEZDŐDIK APINÁVAL, na most olyan, itt legjobban a gombos tü?-de a varó tü is,(nehezebb a gaz dögnek át menni a tü fokán, mint a tevének?) aminek van feje és az lenne a luk, bazhatjuk NUK? Abcola, minden az, és minden ami dobozok, (frigy lády lédy sárlása) annak is j jjj... rácsa van! Na együttesen, Jo ( a kosárba kósereá será) vagy nem jo? Fita, most az egész ami közel vagy több 8 milliárd J? -van csak, és azok mikor ami rajta, az is fekete ládd sokzor ez olyan ami itt a CSIA, egy alak, és vizet (váJz váz) töltöl (geci) bele, és a rajta lévó sejtféreg állomán, a J-én, adja a formákat, hol a mák? Na fita, ezeken az ami hus, azokat én faló sejtek, férgek,és azok magukat egymást is eszik, ez a BbLia hogy abram, abra Juk, juhuk,(jo J jók) most vedd zsirsitiizsákod a pesticsákba, és gyere fel a mora hegyre, és most nem sitizsákot eszik meg, hanem ott van egy buta kos, aggancsa bele akadva a bozótod bozÓtába, ládd neked adtam a földet Ó szövetség hus hus hus ...stbbb...tbccc...
                3b b bbb...mnident mindent bele bele a brliba, osztn a bilibe? Tróha, hogy kik a magyarok, ezt ugy, hogy azt ami te beszélsz, azt nem hogy nem lehet megenni, hanem valami... ládd mit irhatok, ami most...Fita, egyedül, összetudom olvasztani az egész gcycys..fita, itt te most azt gondolod, hogy te ezeket, ha a husod kivántatod meg eteted ciróka baróka hányat tolltá az az ólba...velük, csak, mert monduk a te husod el meg le lett pöcsétölve, ehető, kóser?-nincsak az én husom, na meg a husángom? Mott végleg, mi sose voltunk itt, annak ellenere hogy felvettük ezt a J-t, (fita arra épül mindent, azaz a kis geci J?- nicnsak, én rögtön, ezt a kéjpedófaka kéjsovonyisztta kéJkaniba ... ezt tupasz, ami ami is, ime ahogy én akkor meg most is, ha ezt nyelik, na most én vissza...fita, itt csak örökös öngyilkossági rohamaim vannak,( a fiaimnak is!!!-namost ezek apszkozat iratok, erre kellene hogy ezt, mert ez is semmi,de nekünk mégis több mint semmi, amit rohamosan tüzzel vassal,na megakik most az én genyómok, azokat is eltüntetik, ha ha ha...) mert kéne legalább egy olyan,mnt én feneufovagyok, csókold meg a a aaa... fényes?) vagyok? Fita, ne tünjjetek el, a gyerekélink miatt!!! Na most, ezek esetleg magukat, de nekik olyan tudat tud át hit hidd ujaja ládd a kutya, tütütt nincs, Zna a fiaim is 20 éveskorukba öngyilkosok akartak lenni,ha én akkor...mert a legmélyebb pontomra érkeztem 20 éves koromba, egem megöltek volna, mert nagy maffióza lett főNUK lettem, ami mégis, én nekem,hogy a testvéreimmel csinálunk magunknak mindent, ami most is annak a lehetősége, nekem ha csak ugy hogy a fénye... ugy hogy lehet nem, de mégis...Fita, ezennel, akinek van szeme, mert látni akarok, na az az örök igazsáGOD hangod, hangom, egy hang fIrhang banggg...
               Innenn... Fita, ha nyersen kakanám,akkor nem itt, hanem itt vannak azok az ufosok, akik a husodra véredre veritéked most a fattyodra fa szod magod MA GOD DOG DÖG GOD GIVERS OF DEATH DE AD?- Kácsinga binga bingooo...na ez egy borzalom alma ládd Washinton alma?- ilyan kani bál, csak ők kajabál666... feneketek pattoggó? -a tüzes spalhellEiken? -pecsenye de a zsirod...siró picha rántotta, meg sütötték lábosba...
100 juhocska oááá...
...fita a gyerek, már a szülei (leraboltak) is. ufok, ládd a Magyar Ok Testverek Közös Égünk? -nem mi, hanem akik tüzes plató spalhell budi pest?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (337)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.31 0 0 338

Tudod mit Repcse? Ez már nem az én dolgom.... 🤭🤭

repcsepista Creative Commons License 2023.07.31 -1 0 337

UFOzzuummm... miEeee... Semmi x semmit kin kint, kinzót kinját nemtudjuk el fogadni, mert mi vagyunk, Mi is ufok vagyunk! Örök vagyunk magunknak Éljen a magyar FényeFénye Szüleink, FényekFénye Tesvérieink, örökké élj élj éljen!
               4.: Kávézzuummm... mi a fene az a korompor hömpölyögnek, azok ami eme föld porából, és vasferrumUK korompor is, amit mindenki kivétel nélkül,nyakamon érzem, sggem mily nehéz, azaz... Itt vissza, hogy az ürbe, vagy a csillagokközti térben, (seol) mint porok koPorsók, kripták, na vannak azok ami mikor másodzor talkozunk a Mi Fényufosaink, Fénytesvéreinkkel, egy ilyan nagy fekete üszög gomolygó koROMpor feleggek, ránk támadnak, ami most vissza... Zitt én fülkék? -vezér fülkék,na azok, nagy mint egy nagy óriás teknősbéka...na ezeket ott ezek a korompor rühek, körbe vesznek, na ezek magnes töltésüek! Most incslkedtem velük, na mikor ránk támadtak, ezek vezér fülkéiket dematarizáltuk,és olyan mint a szőrös töke szőre (sir) a légyenk, lett belőlük? -Na a GOMOLYGÓ fekete minta koromporok KOPORSÓIKBA (inkább kripta, mert többen valának benne) voltak akik még ébren voltak, ládd ezek olyanok itt is, mint a bestia dögök,vagy vérszoporoWarok, tele eszik szivják magukat és dögölnek? Na mikor megláttak a fényben, elájultak! (fita a fényem bahatolt a korompor fekete koporsójukba,fita itt egy az egyben az a hellet, hagyják bennünket megdögleni?) Fiteljetek, itt is mi történik?-elalélnak? Nem birják a gondoláttát se a fénynek?
             5.: Na mott, mikor meglátogattam a felesÉgem Édesanyunkat, akkor leirtam, egy szivárvány gömb és hat emeles házuk van, és én az emeleten lantoltam! Ezt mindig szerettem volna, hogy itt ugyan én is felvettem ezt a a aaa...na az ami vasmagnez féreg rüha rühe, azok nyözsögnek rajtunk mint férgek, és megeszik az ÁLDOZATUIKAT a husodat, TEHÁT EGY SZERÜEN KISZIVNAK BELŐLE MINDEN AMI ÉL ÉLÉT NEDV (FITA ÉN IS SZÁRADOK KIFELE!) ENERGIN? Ogy ezek, akik most az ami minden idók test (FRIGYLÁDÁD) s fény gyilkosa, azt BenŐ? -ha valaki be engedi, ládd nekik a szived kell, de mindenhogy elkapták az aortád? Fiteljál, akiket már ÁT ÖLTEK, ládd áldoznod kell, azzal te minden ami él, megölted, kezdve magad? ÖLt ÖL? Na most, veduk itt legutóbb, a kis hugom, szintén egy ilyan fénygömben vannak, na meg Ivi? (nem hanem a hapsik bukknak, ládd lát jákhogy a fdöld leányai sépek) hanem az élet párja, le farcolt -fallcolt! Na az hogy ÉDENKERTEK, ami az, hogy egy csoda olyan KIS FIOK, LÁDD AZOK, LÁTOGATNAK IDE, ÉS KÉTSEGGTELEN, LÁDD MOST AKINEK A ÉLETPÁRJA LEBUKOTT? De láttam a kishugom, és rögtön...na fita, az egy olyan valaki egyedi különbüz amit itt dimenzion, azaz az Én Atyám házában, sok sok sokk...kis kertek? -vannak, azaz, ha valaki bele kezdene részletezni, amit most is, azt itt... Fita, mért NEM TUDHATUNK SEMMIT, ami vissza a mára álmomhoz is, hogy...FITA AZ ZÁSZLÓNK, FŐLEG A PIROSFEHÉR ZÖLD SZALLAG KOKÁRDÁNK...DE AZ ÖSSZES (MATYÓNBK MOTYONK)HIMZÉSEINK, MINDEN AZ A a aaa...nincsak telejesn foss lett az agyam, és itt...fita, NEM AZ AGYAUNKKAL GONDOOLKODUNK, SŐTT ...na DNS SZALLAGOK!
              6.: Leirtam hogy a gurunkkal, tudtam magammal vinni, és egy ilyan kis ÖRÖK HÁZASPÁR tesvérünknél, na azt ugyzse lehet ide behozni, semmit, mert ez NINCS!!! Na most magára agatta...ami hasonlit ami itt a drága fémek, de az olyan,mnt a juh gyapot, és jöttünk... ládd te teljesen szabadjára vagy engedve,hogy csodálkozz, (mellesleg mnden egyedi) de olyan hogy te most el tulajdonitol, az meg bocsájthatatlan ugy, hogy soha többet en sem látogathatom meg őket, (fita kerek perecmegmondta,azt várták, mikor megyünk szét és a házakat átveszik,.fiteljal naivak vak?) Zna most ...a VILÁG VÉGTELEN NAGY, DE MOST ITT...HA TE LÁTSZ EGY KINZOTTAT, ÉS TE NEM FIGYELMEZTETEL MINDENKIT, KIT? AKKOR AZ ÖRÖKKÁRHAZAT ÉS MOST AZ IZZŐ ROTYOGÓ MAGMÁBA KERÜLSZ UGY, HOGY TUDOD HOGY GONDOLNI KELLENE, HOGY A KINT KINOKAT, MÉG GONDOLÁTBANK SEM, LÁDD NE ÖLJ GONDOLÁTBANK SE NE XEXÖLJ!!! Ezt állandóan beszéltük otthon apuékkal, és már otthon, a kinom el viselhetetlen ma is,mikor megütüm Edély milyen mély, Erdő mélyén, estii csendben, hallod a csalágány édes dallamát, szivedbe zeengi bánaatát hallod? Fita, amit leirtam 1986! -na most ha nem hallasz, de az lufa, hanem ezt nem tudjátok el hallgattatni, és akiket nem, most ég, ládd a sumér Bblia, egy nagy tüzvészben, a föld megtusztul, na most fida... ezek a korok körök, ne mag szakörök szak ökrök?
            Innen.. amit beraktam,egyet se tudtatok rá menni, én rögtön, próbáltam és nekem bejön?
100 juhocska beee... 100 oááá...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (336)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.30 -1 0 336

UFOzzuummm... miEeee... Semmi x semmit kin kint, kinzót kinját nemtudjuk el fogadni, mert mi vagyunk, Mi is ufok vagyunk! Örök vagyunk magunknak Éljen a magyar FényeFénye Szüleink, FényekFénye Tesvérieink, örökké élj élj éljen!
                 1.: 7/30. - A KÉP? -össze vissza fogok cikázni az égen, Óh Égi Fény? -Katica bogárka, repülj fel az égre, és felrepül -repül ő? - te ne tudnál? MI az GONMDOL LÁT, GONDOLÁT SZÁRNYÁN SUHAN? Pitu bátám, RÁ LESZTEK KÉNYSZERÜLVE HOGY GONDOLKOZZATOK!? (csak az van, és az örök van adott)Tróha, ha krdjem az álmommal,hogy MI MQAGYAR OK MI FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, ÉS A MAGYAR (MAGYAROK) ÖRÖK FÉNYTESTVÉRISÉG KÖZZÖSSÉGEK, MI A MIFÉNYEKFÉNYE SZÜLEINKKEL A MENNYEKBEN MI ÖRÖK EGÉDSZEG EGÉSZSÉG TÖKÉLETES ISTENEMBEREK VAGYUNK, ÉS SEMILLEN KINTKINZÓT (betegfsegg tegezett férgük bogaruk benne segget) NEM ISMERÜNK, AZAZ AMI NINCS AZ NINCS! Fita, DÖG GÖD GOD DOG UK,MINDENKIT MEGDUG, A SEMMIBŐL TEREMTIK (TIK) A FÖLDED,DEAD,AZAZ CSAK KIN KINZÁS KANIZÁS UT UK ... NA NEM ETENI ŐKET A HUSODDAL JUHUS VAGY? -HANEM EZEK NINCSENNEK CSENNEK,(CENEIÉK CSATORNA CSALSZ?) DE SEMMIT TÜLÜK EL FOGANI NEM LEHET,ÉS EZ AZONNAL IS, LÁDD ...Tegnap az idöcsém, nagy nagy nagy -tanult embernek tartja magát,és most még csak nem is zsidó meg zsidókereszt juhus Ut hadjáratAIk, hanem eggenes bele a gatyába talmudos lett? -az Isten fekete, és előbb a sötétsegg vagy, ami ma is vicsorog, ha lenne foga? -fog alma, na bele haparodtál-arany vagy ezüst tál? -bornbyuk jön mára bika, na meg az arany warros suppp...lezuhana az égbu bu bu bu...
               2.: Olyan KIN KINZÁS, SEHOL AZ ÖRÖK EGY ÉG VILÁGON NINCS, A FOG KÖD DÖK piros komros fekete ALMA $$$.... $$$ 00 $$$...nincsak az $$$... Betty az ugyanaz mint a 44 JaNUK8:44???
2.: Mott prószáljuk a mi zseBÜNkbe kapapszáni,jopp... egéfogó patknkány? -, én nem ufot láttam, hanem ÉN AZ VAGYOK!!! -na most ti is aki had beszÉljen ha nem bánt senkit, ami fita, itt most NAGY FORDÜLŐ VALA, mert mi ha EGY MINT A LUNAK UFO? -MOST MIND!!! AKIK AZ ÉN GÉNEM -VÉREIM VÉR VAN A PUCÁNKBA ...VAGYOK, FÉNYEK FÉNYE ÖRÖK FÉNYTESVÉREIM MMM...Na ez mindig akartam,hogy te meg én, MI MINDIG MIDNENEK ELŐTT VAGYUNK,és az egy nap,de mindennak és minden nap is is (ISTEN?) alattunk vala! -jaja a csillagok is!!! Ezt ugy, HOGY MI MIKOR JÉZUS, VAGY JÉZIM, AZ EGY NÉV, NA MOST BITTA VANNAK KÖZTÜNK, AKIKNEK JÉZUS A NEVE, és ezt ugy, hogy most CSAK FÉNY -MAGYAR -OK ÖRÖK IGAZSÁGA = FÉNY, UT = FÉNYUT, ÉLET = FÉNY? És most olyan, hogy lenne olyan ami nincs, az itt SINCS nincs, legyincs hopp egy légy? Fita, ezt nagyon de nagyon... FITA GONDOLKODNI az az hogy te ÖRÖK VAGY,ÉS FÉNY VAGY, NA ITT AZ OGY JÉZUS, AZ ZSIDÓ? -van? -vagy A DIETUK GYÁRTMÁNUK, JUHUS, COFFÖLVA-ABÁRDÖLVE A KIRÁLY, és minden ami MINDENG DÖNG GÖL ÖL AMI NICS AZ NICS, CSIN KIN? Fita,nem fogadunk el semmi kint, a bárány bent a farakas, az GONDOL LÁT? -abba apinalatban ha kint lát, kinba kinba VAGY vagyunk?,- mama kina?-kin kinba a pna?
               3.: Most az amirőlbeszélnek azok a romantikostitkos anyagok, amit Bob Lázár is kutyarász, na az is van! Tehát abzculu ultimukulu fekete... fita a felesÉgem, a fekete szin se rossz,és nyugi, ő is ufo, meg te is, ha nem félsz MAGYAR RULL GONDOL KOZNI VAN GONDOLÁD? UFO? vALAMI CSODA FOTOJANI GLOBJA VAN, nem merem betenni,mert soha senki meg ne meg tudja hogy mi is vagyunk, ufo? -na itt nyerit a cskó nyihahahahahaaa... Szóval, ITT NINCS SEMMI!!! FITA AMI RÖGTÖN KIN? AZ NINCS!!! Na most van az a fekete anyag, ami most előbb, egy szallag, most a szallag az fekete, de fénye van! Na most, azt hogy most kuhuzod, akkor egy saját viláGod látod vagy gondol od, odu? - hoztad létre,itt az hogy az ufosok, repcsések ládd én, tudnak e ártani a semminek és semminek, na most itt fita, mert én MOST IS FÉNYÜNKBEN BEN,MENJEBE MENNYBE, AZ EGY SZEMPILLANAT SE, MERT MOST IS OTT VAGYOK, ÉS VELETEK, (fita ha nem hall senki, nem is akar, baxhatjuk mag magunk?) AKIK BEENGEDTETEK (DE INDEX HU HU HU HU... WHO HO HO HOHOOO...) MAGA TOK, TOKO, KÖZZÉTEK? Fita, ha megtartJátok Átok láttok?-piszkozatAImat, nagyon utálom, és tegnap is gyotródtem először a gyerekéink miatt, hogy miért nem lehetnek azok, akik a FÉNYEKFÉNYE NAPOKNAPJA Szüleink?-testvéreINK?
                 3a a aaa... ha megengeditek, mert az fossagyam, na én erőszakosabb vagyok mndennél itt meg ha minden kinzóinktól, tehát most itt...ládd mi (fita azért tudok kersztül jönna a halálon =félelmen, mert van kivel csahojjj...) vagyunk! -fita a legkisebb kin= halál érintése, már megbánult az agyunk =fsss...(csak husángod estetleg de az is?) Tróha, itt TE AZT AMI AKIK LÁDD A SEMMIBBÜL (BÜN TETŐK???) NA AZ A BEADÁS ÉS ADÓ, ÉS AZT MOST GONMDOLÁTBANK,NINCSAK HA AZ TÉNLEG SZABADDÁ DÁ DÁ DÁ....CSAK TE TEHETED MAGAD, NINNCS SENKI SEMMI MÁS, MINT TE ÉS SZIKRA SIKRA VETI ÉS ELKEZDÜNK GONDOLKODNI DE LÁTNI? Na most az. FITA EZ (KIN KINZÁS KINZÓINK?---AZAZ NEM MINTHA SOSE LETETTEK VOLNA RO ROOO -ROHASZ TÓ HADAIK?) NINCS!!! Na azt a fekete de olyan hogy mnt a lak, van fénye, te egy ÖNNÁLLÓ MAGNES TERED HOZTAD LÉTRE,(NINCS CSAK ÖRÖK ÉLET PÁROK PÁROS ESETLEG KERÉK PÁROD BICGLI, DE AZT TE KÖLCSÖN ADOD? HIZZ MINDEN PÁRNAK VAN, SŐTT EGY KEREKÜ BICIGLIN, TÁNCOLUNK AZ ANYÓSSAL VAGY ADÓSSAL???) ÉS MOST ONNAN, TE UGY RENDEZED TEREM TEREMTED BE, AHOGY TE JÓNAK LÁTOD, LÁTOD? Fita olyan CSODÁK CSIDA LUDÖRGŐJE... NEM TUDUM, CSAK AMIKET PISZKOZATBA,nem lehet máskép, át akanék Urason mnt a nemesek kuróink, meg kuromáNUK, Át kozni irni, de nem tudom!!! Na most... akik valhall itt is szóba által velem, azoknak is, akik már közel kerültek hozzám, (fita ha nemöltözünk be feketébe, ami esteleg most. na ha mostvalakik itt kez de ne?-ládd az az a fekete szallag köldög zsinórod, na most az ami a fekete bevonat ruha alatt,vagyok, ezt rögtön mindent gondolátosztul de matarizáná, fita, ez lerittam, mig nem öltöztünk be, az történt) ez a szallaga ködög zsinóra van, és most abba a közösségben (ténleg ott a központod od a balancod) , ami amit neki, ládd minenkinek minden egyes pacsirtnak madár párnak saját környrezet van,ezt SwÉdenburgunk, de apuék, EGGENES ABBA VANNAK MOST IS!!!
               3b b bbb...bá bá bá... belibe, most az hogy most van a fekete szallag, és van a fehér, ami most nincs OLYAN HOGY EGYMÁST ESZIK!!! -juhususuk, lááttál márolyan coffolása kinzása,megezeknél van pedfakabb moho ham ham ham visitók orditók süvitők juhwish ne visisss... Fita, nem Jézusózok többet, defita,az egy név, és ma is az,és fiteljal, Jézus Lopo kopo?(jaja a juhuk hukk...(fita mindeden nép az,kezdődik a népeknépek pékek péka mit akar a magyar népem napom pom pom pom... próbáld el lopni? Lupina lupinus? -lu fa? Dna juhus stbbb tbccc...ellenberger, az egyik FÉNYTESVÉRÜNK...fita olyan csoda minden, hogy most ADIDE AIDA DÁKÓ ROM MO MO MO... ROMAN ÉS JEWISH JUHUS MENNYEGZŐK? fitaljal mindenki a husba, gyütrődik, ládd mi lenne ha télneg egy ufo,-fita én az vagyok!!! Fita, olyan KIN KINZÁS KINZÓK...amin csodálkozok, hogy senki nem hagy...ládd a felesÉgem se, de most a fiAI, fiteljal kezd kijönni a ufo belőlük, és én kismiska se vagyok, ami lehet, és most is fitaljal, IME A KÉT KÖLYÖK, KÉRDI TŐLLEM AZ IFJABB, MIT GONDOLSZ MINEK VAGYOK MEG MIT AKAROK... MERT ŐNEM IS TUDJA, MEG GONDONÁ Á Á ÁÁÁ---Á MEG Á MEG KICCSIKÓ MERT ÉN NEKED MINDIG VAGYOK, ÉS ÉRTI!!! -UGGANAZ AMI AZ ÉN APUM IS VELEM VAGY,EZEKKEL AZ ANALBAXÓKKAL? Na ezt az kétszalagot ami zerintem a kis i, (I ANTENNA) tehát az ami mégis, azaz azaz az Égieink, fitlejal az az hogy pitim, olyan hogy rossz... nincs, Tajgetosz? Na van a fehér szallag, és most csak egy olyan,ládd ahogy a szalLagot, a ketőbből egy négyszöletes ... fita, olyan mint amit a feleségem, turós mákos töltött kocka? Na egy olyannal, most bedugjuk a konektorba, az egész itti... amit Bob Lázár gagyog, nemcsak az földet, hanen az eget, sőtt fita, egy lettüknk a mi világunkkal, Ami uccánk ó de szép, sok kis tarka lámba ég...
Innen... fita, itt vagyok, és ide nem tudunk behozni semmit, ami beadást és adót =halál, na mikor vége, az most AZ AMIT A PITU BÁTÁM,RÁ VAGYTOK KÉNSZERÖLVE??? -OGY MAGYAR RULL, GONDOLKOZZÁL ÁL ÁLL? A CSUTORÁD?
100! -oááá...
           ... a fiaim, nem tudom be tudom e rakni, nagyon be lelkesedtek, mert ki kezd ütri rajtuk...a kutyavér? .fita ma is azok, nem akarok látni egy kutyafejüt meg ugatás?
...https://www.youtube.com/watch?v=ahmXJ-SFb_Y
...https://youtu.be/l4udut6tXDo
...https://www.youtube.com/watch?v=TfkSVLgnSnw

https://www.youtube.com/watch?v=IOLgPhlmpgQ

https://www.youtube.com/watch?v=SKsLK_Na7iw-
         ...eyenlőre, ennyit? Na ha a fiaimat be engednék akorhova, ládd én az ufokról komolyaniba, most mégis, ládd ezt akartam, és kinom enyhül... gondolkozznÁtok?
BBa bal bla bla..

Előzmény: repcsepista (333)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.30 -1 0 335

UFO fff...
                ... A felesÉgem mára álma...
           ... Az uton, járdán valék, és odajött Donald Trump és megfogta a kezem, át mentünk az utcán, egy nagy gyülekező hellyre, ahol előadást tartott. Az elődás vége fele, eltünt, és végleg! Na ez a sürüje, és nem lett, elnök? -itt a felesÉgem, eltünt, hogy ellen fordultak volna... a felesÉgem, azt mndja az! Fita a felesÉgem bitta bloondira szavaz ha ha ha...
            ... Amit én, már a sLeuth tesónk jobendő bondo...na a kiszemelt egy barna haju, akinek a felsége is barna haju, de csak, ez a pár az esélyes, még nincs vége? Nem feltétlen Ron Santos? Még nem láttam végig...
Ufff...
            ...Ja ha sikerül, itt a fiaim, s bitta lehettek benne, hogy ők is ufooo... Fita. leirtam hogy föntről a Tejuton huztunk lefele, és ők aTejutról csak eltünnek,és követem őket,és még a Körpatkómedencénk jeges, jégboritja, és most még a vizben csak halak meg ikráik vannak, de magyar ok?
     ...na még, én itt vagyok, (meg el se mentem) és hogy vannak...ládd USA megett teljesen a nem jó ufok vannak, és most ténleg, magyarok is vannak? -aha Mi is ufok vagyunk? -vagyunk?
...https://imgur.com/a/NXjWQaN
BBa bla bla bla...

Törölt nick Creative Commons License 2023.07.30 0 0 334

nekedadom az egészet oks

https://twitter.com/titax068x2/status/1685438469655425024

(halott szoval már nincs aurája)

Előzmény: repcsepista (333)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.30 -1 0 333

UFOzzuummm... miEeee... Fortyogó magmások mágnások a fortyogo magmába -gyeheNátok -Átokbaa helletek, menjtek haza zzz... mig mi? .mi ki MO, Égi szép haza, fénygyerekek örök fény öröm -boldogság vég nélküli otthom MOM
                4.: Kávézzuummm... egy törölköző, Ó fej mely vértől áztatva, meghalt kinok között...most amit csak mára is, azaz ezt, most itt vagyok? -ami itt van, ez az agyam, ami a fiaim először jöttek rá, fsss... Ezt a felesÉgem ugy. hogy itt vannak a forgatókönyv irók, és azokat akikkel játszassák etetik meg pénzelek, ő ők felruház és táplál, ő ők rád gondot visel... a szerepet, kiválasszák,sokan vabbaj az elhivatottsak, kevesen a választottak, látod a ki választott vállasok vallások... Zna most akik BbLilábil (talmnud tora) csinálták a forgatókönvet, azok neve berirva, a szin (szin) társulatba az élet könyvébe, na azok a a aaa... akik az ő történetükbe be illenek illanak illatoznak... Jitt rögtön ki kele pu, mert mi magyarok, benne vagyunk az ő játékukba, ingyen cirkusz? (ninsak viálg kurománuk NUKI puszik) Na most, azzal hogy God Duk, ábra hamnak adta a földet, kié a föld? -na most ez olyan, amit nekem ez sehogy se kell... itt megijt, niztem a legujabb Ancient Alien filmet, és apuékkal beszélgettem, hogyitt minden csak roncs romba hal halmazok...lehet, s miért a rom romuk maradt meg, s apuék: -ez is jó, de itt az hogy én tudok beszélni apuékkal, és az Égiinkkel FÉNY TESVÉREINK! -na nem jó, de most ha minden szeretteimnek ez adatott, akor is...Namost az mára álom közepin ázunk, ami oi oi oi..azzal hogy halál, és ez igazi bu nem is létezik, Ellen Berger brrr...(ez most, apuék, aha ha nem gondolkodik, az halál? -de most hozzá kell hu hu hu...magyar RULL? Fita, ezentil FÉNY, ÓH ÉGI FÉNY, UFO-k? -Made in HU? -Who ho ho hooo...
               5.: Ezt sokzor ???... ki mit keres, azt talál, amit itt nem lehet tudni, azaz itt sem nem tudnak, sem ne látnak,az élő? - lények? Fita most hogy a fiam, fejbe kóllintott NINCS JÉZUS! Mott a kis feleségemnek, hogy van a FÉNYÜNKFÉNYE SZÜLEINK, ÉS FÉNYÜNK FÉNYE TESTVÉREINK, na most...figyeltem, és felderült az arca, mert ,mig jésus =juhus, (fiteljal, IstenSzüleink, még ugyzse,hogy te gondold, NEMTUDNAK MÉG OLYAN SE... HOGY HÖSSEL? -FAJ GALAMB A STRASSZEL? ne beszéljek nekik! Ez most, ládd előbb Jézus = Jézim, na most mi apuék, még otthon, a Mi Jézus nem halt meg kész, de otthon akkor te ezeket, semmit, nem beszélhetted, a gyerekek is rögtön pofa be, éstöbbet nem állatak szőbe velem...(fita, ezt gondolni kelett volna, és ládd azért rukutyumutyuuk, vére, ninncs többet magyar gatyás tyuk, puccos naku románian néked nek kokas báti, na nekem azonnal, az iskolába, ha meghalunk,mnek kell épitetünk, a kommunizmust! ( Fita,a feudalimust TRÁNON ON ON ON...jit vártunk volna a dzsuganlereres komcsiktól, legalább kimondhattuk volna, erdély milyen mély?- mert itt most azt is fecegecizik,hogy aokat aki be be vilognak, azok itt vannak, sőtt mindig itt voltak? -ufo? -na meg még hivják egy pár más néven, de ez igaz! Párizsba jártál, láthatalanul pá pá pá...Arivedercsi Roma...romba, na hol van rom? Kő kövön nem maradt? Ma beszéltem az idöcsémmel, s felvette a telefont, egy gicsit jobb hangulAtom vagy Látom? -halláss? Mott ott, hogy egy fekete ködbe vagyunk, na na na...hagyjad, ez már nehéz...na most itt az hogy a Cion Bölcsője vagy bölcsei jegyző könybe, hjogy miben tér el a gondolkodásunk a goyomojmoktul, ők se gondolkodnak, senki, aki nem fényyel táplálkozik,(tudom hogy van örök élet!!!) Dna most ha az eg lakosa 1/3 -mada madba, akkor amit az éjjel láttam, hogy ha NEM JUTHATNAK FÉNYHEZ, ezt ugy,hogy ebbe a fizikaki rühes ruha, ez teljesen elszigetel a fénytől,ami ugyan a nap alatt vagyunk, de az ami amit a testünk, az előbb fekete magnes por láda, és ha akik ebbe bele...Na itt, ha én nem találkozok, tehát itt van az, hogy ezt a beszédet, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és most Ébrezd fel a hazát? Na ami apuék mondanak, hogy Elmulik majd a nagy homály a sötöségg... na meg mi van a hályoggal?
                 6.: Na ma... hogy nem vágta rám a telefont, az idöcsém, mert akik most mégis, na mondom neki, tőllem az én génemet, vérgén tesvéreimet, én tőllem, nem lehet elvenni, na most hallgatott...de de de... acsarkodott egy gicsit,ami ha megtudtam volna közeLITeni mig otthon voltam (20) akkor nemigen jöttem volna ki, mondom neki, meg se születtél,és szomszád kommunista vala, és kiverte a balhét, hogy a felesége meg gyereki..na kintvoltunk az udvaron, nem szólhatnak hozzánk, és mi se! (fita ha itt törlnek, miért, azaz én tupasz, csak 1barát, iszom a borát) Na mondom, nekem csak hogy örüluk, ládd ha a fenekem szelel, és ha valaki mégis szóba áll velem,mert ahogy beszélek a bugi sivár alpári, és azért nem beszél velem senki, na hova van irva, kin lenne az ülepem? Zna fita, akik ebbe ...ez az, hogy ezt láttam az éjjel, s le ne feledjem, a magmabull jön fel egy fekete olyan...mnt egy sodrony, ide a föld felszinére, jogy ez az összes lukak vulkan lukak, együtt, vagy ténleg van egy nagy luk? Most akik nem ébrednek fel, nem fogják ezt olvasni,(tehát mindőnk le vagyunk kötelezve láttál már cseresznye fán pókot?) ládd minden nap, de ténleg minden nap? Az idöcsém is,hogy jó jó a BiLilába lába vagy lábaköze, lila, hogy egyetek fény, na most az idöcsém az talmudista, és ho ho hooo...Fita, mára is a fénybe voltam, Watt a fak? Na most, a fényemmel, ládd mident -mindenen át tudok látni, ládd azok amiket mia fak azok a korom porszemcsék,hát azok, ládd lassan szállingóznak lefele,(1986 Szilveszter) és végül is, a MAGMÁBA ahol Bene sek sék sé sék..csak szegre ne essék, vannak!!! Éritetek, na fita, mert az agyunk, ládd én mint apum,ha te megfejted a bakkacskét én is, azaz én szeretem törni a dióm?
                Innenn... azzal hogy te nem eszel fény,ez a beszÉd, a fény nem lett kevesebb, de a korom?
100! -oááá...
Fita, igaz már 100zer láttam,de mindig van valami uj adagulás láss... és az hogy van szintetika génezés, meg artifasza, meg robitica, Cziborgák háp háp hoppp... Na mi van ORI GINA-val?
...Ancient Alien : Declassified Troughout teh World, ancient objects hav been foubóun that leave arthegológist... NEW (02/19/20) nekem bejött...
BBa ba bla bell... mnident mindent bele bele...

Előzmény: repcsepista (332)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.29 -1 0 332

UFOzzuummm... miEeee... Fortyogó magmások mágnások a fortyogo magmába -gyeheNátok -Átokbaa helletek, menjtek haza zzz... miug mi? .mi ki MO, Égi széo haza, fétnygyrekek örök fény öröm -boldogság vég nélküli otthona MOM!
                1.: 7/29. A KÉP?-már érintettük, és az hogy itt,mnden vas -vasötvözet allah pu, és minden egy fekete, egybe is fekete bogarak (vannak jó bogarak?) bogarásznak? Tróha a testünk, az vas vasötvözetek ami a földBözsikénk anyag összetétele alapu? -pu? Most az, mikor lent voltam ennek a földgolyónak, van egy magma fortyogó magma mag golyója, és most annak van magnes töltése, és egymást üti, ládd mikor két magnes patkót ugy UUzol össze, hogy egymást taszitják,(aha a vasasok hasasok fa szuk vaszuk baszuk szüke jércéik AI pac pac pacruha rühesek?) na most, ezt csak akik FÉNYEK, tehát vegyük ugy, hogy van egy izzó tüzel magma izzó vasgolyó MAG-MA MAG? (fite időmag?)Amit ahogy le tudom irni, hogy annak van két ÓRIÁS olyan ATOMGENERÁTORA,( A KÉT PÓLUS?) és most nem rég, egy pár éve megpiszkáltam, és a BÁLNÁK hangja, kivágott messze a csillagok közzé, ür? -ami most mni magyarok? -az hogy szikra az KRISTÁLY golyóból van a testünk, (KOZVETLEN AMI FÉNYATYA ÉS ÉN MI, ÖRÖK EGYEK VAGYUNK, AZAZ HA BELE NÉZEL A TÜKÖRBE, AKKOR LÁTNOD KELL A MI FÉNYANYÁNKAT, VAGY FÉNYMAMA HA LÁNYA VAGY, USO? -FITA USA, AZ EGY LÁNY, DE MÉG KIS, MARICA MEG SE SZÜLETIK MARCINGA LÁDD AZ ÉG ÉA FÖLD TERMTŐJE JUHUSUK VAGY?- ÉS MEG RŐPÖLIK, A VASA SOK?-A PÉNZ FEL TALL LOI LŐVI? -FITA, EINSENHAVER, A HADIPAR,AZONNAL LE KELL ÁLLATANI ŐKET, MÁRIS KÉSŐ, MERT MINEK? - ami közevetLen is, mi a FÉNYEKFÉNYE FÉNYMAMÁNKATYÁNK SZEME FÉNYE VAGYUNK, Mi is ufok vagyunk! Fita, ez ebbe a vasagyuk -ágyukba kell behoznom,OLVADNAK?-A SZÁTOKBA NÁTO?- mert ezek azok, vaságyuk meg vaságyasok, vas a vas fa szuk?- és ezek fény nyelnek meg esznek,(fita ha lenne most 3millcsi magyar, akik csak EGY FÉNY ((NAPUNK)) VAN, ITT AZ IZÉ...) és ha hagyjuk magunkat (FITA A JUHUS EGYETEK MEEE... BEEE... A BELETEKBE ÉS OTTHON VAGYUNK, A TYRONUK TRÓNA ROTTYYUK? GYERE GYIA HANNAh NÁTOK? -KLOTYYOK A KLOÁKÁTOK PÜSPÖKFALAT)megesznek, ne aki a tested el veszik? -fita itt a HANGOMAT, és azt én mondom meg,mert én az én HANGÁR -HUNGÁR FÉNYTESVÉREIM HANG ÁRA SZAMARA VAGYOK, ÉS ADDIG VAGYOK MIG VAN HANGOM =HAN GOD HALLOD, HALLOTTÁ? KIFINGTÁ FIN GOD? VAGY VALETOM -VALLAGOM? PU, JÖTTEK LÁTTAK LŐTTEK? SOK CSIKRÉT MEG FŐZTEK -nem hanem a SZAGOD, SZARSZAG GOD? -JUHUSUk de az is csak a leg kiválóbb szeplőlten magulátlan szüz hus az is csak ha kivántod magad, VAGY, NA AZOK A NÉPEK, A PAPLANUK (atomeernyőjuk BBRita bánatos bugyija lebeg a felhők alatt felett, MOricka közbe fssa a WC -falat ALATT!!! Fita, ijjen dühük... a magyarokat akarNátok? -Nátod? -GYE HANNAH MIT AD NÁTOK?
                 2.: Od pontosan hol a pont, azaz miEeee... fita mi magyarok, mi előőrsek meg felderitők őrsek, rend fentartók? - vagyunk, na most itt van repcsepita -siTiM piTiM -münk, az Ur jaja FÉNY csodásan müködik? Na fita, itt mi is ebbe a fekete fene megette francos -fricces romromba mormora nyomora gyomra baxhat 666...frakkba vagyunk, és most... FEL KELL ÉBREDNUN a legfőbb GONDUNK VAGY GON DUK UK, A MUKI NUKI SOK? Fita, ha eddig dig, akkor mi sose döglünk meg, annak ellére hogy azt jáccuk,(DrWho telefon fül?) amit mi akarunk? MIT AKAR A MAGYAR NEMZET??? Előzör is, ha te az én testvérem vagy... itt akik ha nem bánt senkit, had beszéljen, ami csak örök ez az a törvény,(fita itt mersz ijjet gondolni, de ki mondani ni ni ni... ninive eleve 9/eleven? ) ugganés a MAGYAR OK TESTVÉREI KÖZÖS ÉG, AZOK MIND MINDÖRÖKKÉ FÉNY GOM-BÜNK???- SZIKRA VETI, TURULL TULRULL...MADA FAKA FITA A FÉNY AZ UR, LÁTOD? MI FÉNYATYÁNKFÉNYMAMAM MMM... FÉNYEK FÉNYE SZEMÜNK FÉNYE, MI VAGYUNK? -NEM A VASÁGYUK VAS ÁGYASUK SUGA BUGA ANGYAL AGYUK, DURRR...KITÖRT A VULVA? VÉGE! -FENKETEK RIPITYA? Fita, most ezért töröltek, na azok már BEN ESOÉK BUOZULJÁNUK HUZGÁLJUK A A AAA...jaja nincs fita? -SZŐRME, BOZOM-UK? Fita, mindenkinek előbb,akikben még helle van szikra? JÉZUS? -NINCS, NNCS KÖZBE JÁRÓ, KÁRÓ? FÉNY? - AZ ÉCAKÁBA DE KÁKA?
               3.: Ha te ugy gondolkozz... kozol kozÖL? Tróha FÉNYED EDD!!! Olyan amit itt halál, ne ölj gondolátbank sem,ne paráználkodj, NA A KIGYÓK AZOK LÁDD A TENGERBE, AZ ÓRIÁS HALAK BÁLNÁK, ÉS LEFETYE, ( NAGYHALAK KIS HALAK MOSZATOK? -TILTOTT MA IS A KÖNYV?) ÉS PONTOSAN AZ TÖRTÉNIK ENNEK A FORTYOGÓ MAGMA MÁGNES TEREIBE! Ron Hubere, mia fene AZ ÖRÖKÖS VULKÁNUK (FITELJAL HA MOST DZSUGENLER KÖRÜL, ELKEZDENEK ÁBRA ACORDA HAMMIZNI? PEACE IN THE MIDLE EAST?) KITÖRÉSEK? -Nincsak trilliótonna vasat okádnak a felszinre? Na maga ez a csoda bollgó, ládd RENDBE TARTJA MAGÁT, és az ami törénik, az ÉLET LEHETŐSÉGE FELTÉTELEI? -csak ha van szem, gyükér, ne is türődj vele,Zitt azokkal, nincsak most CSAK ŐK A VULVA, --.(két hegy közzül mi mász ki)na ezeket te is, minden magyar magyarok gyerekid dik, a saját szemÉvel meg láthaná, ha érdekelne, a kis izé, meg a kloákkád, azaz féreg bene, viccket? Fiteljál, amit valamik napra, veti, hogy azhoz hasonló, 9/11. -azaz az Zörgés, bogarak 9eleven égnek? Fiteljal, itt a látható magma, most ketté váltak, az bizon... DZSUGENLER X DZSUGANUK? (fita mnden NUK DZSUGANUK?- de a KONtra ratata is) NA MOST DZSUGANLER X DZSUGANUK, AZ A MAGMA KÖZPONTA, ATOM HASITÓK? Vallhallogy, ez igy van,amiképpen lent, ugy itt fent, azaz itt van az a a aaa...fita, mindenütt az ami a GYEHENÁTOK gyeheNátok gyehenÁtok, vagy áldás? (de minden ami fegyvere az fegyvere által, na itt van a MAGMA VONZ ALMA?) Zna az hogy rossz, jaja TARTAROSZ, TAJGETOSZ, TOSSZ NE TOSSZ... Fiteljal, ELŐBB A FÉNY GYEREKÉINKNEK ÉBRACCKA, na Sanyink, Tallpra magyar, vagy farta,ne haparj a szarodba, marha? Fita, én itt vagyok most, ugyanabba a fekete ködbe,ami minden és midnenki? Na most... ha ugy ahogy... ládd nekünk is be fe kellett ölteni, ezt a fekete vasport, ami vissza, aki nem táplálkozik fénnyel, azokat a fortyogó tüzes izzó magma magához vonz alma? Fita, mert itt most ha ha ha...csak egy páran, már hacsak ketten, énekelünk, hogy Isten szeret szeretet szerel csak!!! -énekünket vicchangozza az ecchó ecó? Tarkaa rééteen táncraa kelni... Ééneekelni haj haj haj ... behó,hajja? - az égnek áll?
               Innenn, fita vissza apum nagyarpumkénk s Árpádok Álmosunk, Atilla -Bendeguz -Nimród apu, mint fény ufosok,ma is!!! Na ez az, most ha 1 mnt a lunak... szá szá madárrr...
100! -oááá...juhocska mind együtt legel...
        ...Dfita, ez a gyerek, az egyik legjobb ufo? -a szüli is az,vala, és egy olyan fotojani, ami az ürbe?-az a pémz? - tisztán lehet látni a fény meg fekete ufo o o ooo... a második órán,már levágták, látod ezek a feket feka sarok, nem birják a stapát...te elhinnéd, hogy ezt valaki komolyan a tüdejére kopoltyu?- pokoltyutyuk sluk. pac pac pacal ok?
BBa ba bal bell...

Előzmény: repcsepista (330)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.29 -1 0 331

Itélet este

I decided: from now on, only blocks, no-like-no-post...

& no more

https://indavideo.hu/video/vlc_2020-12-16_11-13-45-34mp4…

&Gyűlöllek

'|

\/

fajzatplusz

szia repcsém, te sem leszel az ne aggodjál; én mondtzam hogy ird le magadnak szépen vagy csinálj

vmit mert ez igy nem megy (tovább) majd te is meg a többiek is szépen le lesztek tiltva

*****ennyih pussztuljatok meg mind

- a twittereknek nem kell magyarázat, majd szivatják egymást örökre meg a forum is

- parfigal hendrixt elátkozom és igaza volt abban hogy abban könnyen előfordul a halál

- mindenki aki a parázna rovatot megnézte az az is lesz
*a 77-es pedig perverz lesz nagyon (és körülötte is)

https://www.youtube.com/watch?v=iGWjElFG7SY

az irásom meg ennyit ér

password weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee*

https://www.youtube.com/watch?v=iGWjElFG7SY

Előzmény: Törölt nick (328)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.29 -1 0 330

UFOzzuummm... miEeee...Fény Fény Fény ... az éjszakába, jönnek a magyarok jönnek a magyarok jönnek...UFO.k? -made in Hu? -Who ho ho hooo...
                 4.: Kávézzuummm... itt az előszél -cél, hogy mi magyarok is vagyunk, meg csak az! -jaja Mi is ufok vagyunk! -nem vitás, és hogy... zitt ami amit megpróbáltam, az irataimba, hogy ezek a fekete papruha pacruha rühe vasruha golyók, na az hogy fekete szellemek, azok ugy, hogy az aura, az egy fekete olyan, mnt a nap? -na egy fekete golyó, gojimajmuk nemes cimeres uri emberek?- és most azt az, hogy vannak a vasötvözetek, és az arany bornyusok -jön már a bika, és azarany warroSOSok süsük? Fita, itt midnen mindenki egy fekete gomolyag,(na azok a vasporok,és proból lettél porrá lesessz) aminek van (itt e legtető avezérek vezére akiket vazeliMOznak az agytröszt JNUK 8:44! -szöszi hova mész) vezér fülkéi, na most azok az agytröszt konputeres központok! Ez az ...ládd ha azorszok kilövik a Kievet központ vezérfülke...most apuék ereősen becsengettek,(ezért törölhetnek, fita minden hábruuk vissza rájuk, és monDOM mind a két oldal, megett megette a fene) ami most mi lett, a sggünk ki lett,mert annak akinek FÉNY (NAPJA) SZOKRÁJA VAN,annak nincs olyan hogy valagga Barna, kis asszon Szőke,kis asszon zongorázik,Vallaga meg furujázik, NA NA AZ HOGY HALÁL, AZ AZ HA VALAKI NEM TÁPLÁLKOZIK FÉNNYEL, (fita itt a le bukás le bugyi gatya be dácó, a xex azzal kontrtollálnakés véged,ha nem jöttél rá, a turpira) ezert a magyar gyerekéinknek az irataim, gyógyir, kigyógyul?- és valami az, hogy megtanulod hogy hogy kell tanulni?-vagy kinyulni, ald nyultak? -magadnak!!! -na nem tudnak többet eladni, ha az irataimat, tanulmányozzÁtok, ami megint...
                5.: Mondom, ha most nemlett többet ez a porhvülyem, akkor csak ugy, hogy most ha ezt kutagatyátok akkor egy az egyben, mint én az Éigi Fény -testvéreinkkel, meg apuékkal, s ez tegyétek vegyétek egyétek...mert valóság, és ez az, hogy én apum nagyapum, addig ming testben voltak, nem tudtam fel fogni,(majd a tojáshéj leesik a sggedról, meg a fejes lágya benő) hogy mi az ami OLYAN CSODA MÉGIS, CSAK HOGY magyar ok VAGYUNK, JAJA UFO... Fita, nekem ki lett a kis izé, rögtön, én OLYANOKKAL AKAROK TALÁLKOZNI, AKIK ÖRÖK ÉLNEK, namamama... most igy hivja a kis unokám, deha még láttatok lüke kölyköt, eszi az uborkát nyers, szereti, és mondom, ugy se érti, lent ült a grániton, mondom, előtte a csülke, (picike, megbabrálja, mondom neki, adjál a nagylábujjodnak, és adot, na most az nayjának... ni ni ni...érti, persze hogy érti, nem mond neki hülyeséged! Apum, ha azt mondom, ugorj a kutba, nekem,mikor egg gicsit nagyobb voltam, mondom bele, akkor hüe vagy! Fita, már kérdeztem tőle, a szólitómra mutattam, gondoltában beszélünk, (ezt előbb ő mutatta) srázta a fejét igen,na az anukája megint...pedig igaz! (fita, csak azzal de ahoz fény kell, és itt senki, nincs nemgondolhatnak de hal, vagy hallanak?- nincsak jáccák befele a végidót?
                6.: Most az, hogy okvetlen, na az irataim, nem baxatok senkit, hanem olyan elmaradatott vagyok, hogy most a dickjeimet, akarnék egy pár másolatat, (bitta eltünteik, még a a aaa... itt a magyarokat, de ahoz mi is kelünk fel kelünk, kellenünk CONP ENDRE?) ami fida, igaz!!! Te is midenki képes, találkozni az IstenSzüleinkkel...itt megint, na a fiam, NINCS JÉZUS! Fita, nincs!!! Na most van a FÉNYEKFÉNYE ISTENFÉNYMAMAATYÁNK ÉS FÉNYE SZEMEFÉNYE SZEMÜNK FÉNYE FÉNY TESTVÉREINK!!! -na most, az hogy juhus, ládd irtó gyötrelmeim -kinom van, hogy hogy tudnám ezt a tudást átadni azért,, mert itt a kis felesÉgem, meg ez a három gyerek,meg a kis menyem, és amiért 3 éves koruktól 17 kb, mert lehet, igen lehet AZ OLYAN, AZ ÁLMUNKBAN TUDATOSAN EGY AZ EGYBEN TALÁLKOZNI, na a felesÉgen tudja, de mindent tagad, azaz amit a fiai...ami most is félti őket, és csak arra emlékeznek, ma is a felesÉgem, hogy pofon vágtad őket, na a gyerekek is csak arra emlékeznek...(na csak hátul,megsuroltam a hajukat, ami hirtelen,na most a másiékét is, mert ebbül, bizon de nemütöttem meg őket soha) Na most a porblámám ma is, hogy igenis Jézus meg az összes többi olyan, hogy van meg kell közbenjáró, na meg mondom, ezt tegnap, és a szivem vérzett, hogy igen igen az akit Jézus, és fita, előbb egy Naptükörben, hogy olyan bagy mint én, jaja fényünk van, ami belül is mindenütt meg nincs árnyék (szék) gondolátta sss...
               6a a aaa... pad, szakad? Nona, ezt most ugy, hogy AMI NEKEM VAN NEKED, ÉS AZ AZ FÉNY-ED? EDD! -TEHÁT, MINDEN FÉNY -TESTVÉRÜNK MNT EGY FÉNYFIUK, MEG FÉNY LÁNYUK, ÉS ITT VAN, nekem a magyar Testvéri KözössÉg ami ima? -nem hanem velük,együtt vagyok minden pillanatban mostmár itt is a MI FÉNYÜNK, FÉNYEKFÉNYE FÉNYMAMATYANK, ÉS TESVÉREINK...azaz legyetek velünk FÉNYATYÁNK ÉS APUÉK, A MAI NAP FOLYAMÁN, de az esti találkánk, A te igazságod, égesd itt,ami szivünkbe -elménkbe, és a TE FÉNYED, TARTSD MEG A SZIVÜNKBE, ÉS SEGGITSÉL HOGY MI IS MEGTARTHASSUK, MINDEN KÖRÖLMÉNYEK KÖZÖTT...na mott... okvetlen,amit akartam volna, ládd ha te nem táplálkozol, itt apuékkel állandóan ezt beszélgettük, most is, lád miért nem vettétek fel akik jelnekezeitt a magyar testvéri kzöösségbe, mert vagy az vagy, vagy...(ÉRTED, MAGYARITEN FÉNYATYÁNK FÉNYE VAGY?-TOK TOKO) FITELED A FÉNY JÁTÉKÁT, NINCS ÁRNYÉKA CSAK JÁTÉKA? Na most itt rajtatok, akik ha nem bánt senkit, na ezért, ládd juhus, és amiért... na most apuék, azokat se! Fita, ha a hit ellen mész, kész!? Ezt most nem tudom ugy belőni, de itt van, az irataimmal tudunk, ládd nekünk FÉNY AURÁNK -NA MOST AKIK NEM TÁPLÁLKOZNAK, AZOK EBBE A VASBURÁBA AURA GOLYÓ JUK LUK SGGLUK UK? Na most... azt csak van nállam nagyobb...ime apunagyapü, kis szógám, te ki szamara vagy?- iá iá iá...Fita, leirtam, csoda szőlős meg csoda olyan kertjük van, mondom apu, had legyek a napszámosod, na na na...neked is van, mindenkinek akinek esze, eszünk?- fényt?
                Innennn... Na mennyi az a vasbeton városok (de a kalmazuk?) és vas ötvözeteik, ami egy főre, ha lenne... jut? -adó =halál, na a vasat rögtön, miden ami nem az élő temészet szamara,csak otthagyni, ládd Tvozzál a büntől, messze mesze (esze megesz megecc) el, mert megÖL a mérge, hogyha mész...közel?
100! -oááá...
BBa ba bla bell...

Előzmény: repcsepista (329)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.28 -1 0 329

UFOzzuummm... miEeee...Fény Fény Fény ... az éjszakába, jönnek a magyarok jönnek a magyarok jönnek...UFO.k? -made in Hu? -Who ho ho hooo...
                 1.: 7/28. A KÉP? -az egéz itt??? -létem,az összes irataim, piszkozatok, hogy mi Fények, (fékeke fekák) vagyunk, és ugy látSzék (Szkesfehér ((Nándoor)) várak, várlak a 6tosnál ha tosznál?)a ti fényetek, na hogy? Volt egy nagy jehvista (na olyan hogyRussel?? aki ennek a földgömbnek van egy fülkéje, ha igen,azt már megbabráltam volna...) Nagy katona tiszt vala, és hogy hogy fog kinézni a föld, ládd kutya szájába tojás?Na most minden bukott volt ember, nagy nagy nagyseggü lett, egymást is ritkitják most is? KI A NAGYOBB PUPU? Fita, a napba, vagy a vasba öltözött ember, na ember? -mi az, ki az (mi ki MOék?) ki az ki az ki kopog? Kip kop kik kop kalapács, itt kalapál a kovács? (ijjen nevü nickem is volt) Fita le van irva, gondollátban se ölj, gondolátban se xexölj! -aki fegyvert fog, vagy most akiket el tudtak hallgattatni (az a bün, és meg bocsájthatlan látod?) azok is kampec! Nem majd, meg hol volt hol nem watt a fak? HANEM MEGSZÜNT LENNI, ENNI FÉNYT, GONDOLKODNI!? (nincsak az egész Golgota kerszt ut, és a feneketeke vége?) Zna az összes irataim, te gondolod, hogy valhalla is, a magyar gyerekek fény fény fény... Fita, ma reggel, Fények Fénye Mi FényAtyánk+Mamánk, Fény Testvéreink (FÉNY UFO-fNUK Dr Who ho ho hooo... TELEFON FÜLKE?) legyetek velünk... családunkkkal -gyermekeinkkel -szeretteinkkel (fita mndenki tecchalot!!!) s magyar magyar ok testvéreinkkel, s betegjeinkkel hogy meg gyógyulhassunk, vagy mit gondÖLtok, te nem vagy beteg, és betercelve? Atám, a gatyám...
                 2.: A Mi is ufok vagyunk! -ba baba hogy én előbb, találkozok az FÉNYES ÉGI TESTVÉREINKKEL,(te is katona vagy azaz ufo fff...) akiket ma ufo? - és te is, mindenki akiben még van egy szem? -szikra helle szeretet...FITA EZ AZ HOGY CSAK ÖRÖK FOLYTONOS TUDATOS (ISTEN SZERE) SZERET ETET VAN,na erről is érintettem lófuttába, és hogy hogy találkoztam a mi Jézunkkal,(nem momdom többet,mert az ténleg juhus és örök coffölve abárdölve??? -vagy tok?) ami az, ami hogy minenki FÉNY UFO FÉNY (JÉZUS???) VAGY juHUS? -jewis? - ne visiss... Tehát többet az hogy juhus, nem hanem FÉNY ÉS ÉGI FÉNY, ÉS ELŐBB AZT ADTA FÉNYUR,NEKEM A CON PUCAJUK? Tegnap a vallásos adóba,ADÓ? -nincsak most rögtön azonnal, meg szüntetni minden beadást -ADÓ, KELL E ADÓT FIZETNÜK, JAJA KI KÉPE? -VAN A DRAKMAN? DARK DROGONOK MAN MENÜÜK pacalok? Na Saladinnak könnyü lovassága vala, és végleg hazavágják a vasasokat? Nincsak Drégely a homokvár, na meg a Sárvár-aklok? Arad Világos Seggesvár Sárvár, de szép Város Cluj? Fita, nyalhatjuk vagy NUK, a sebeinket? Hogy RukutyumutyuUK (33),nindzsa findzsa trökkeiket a szobraikat el tüntetik, most osz meg lettek jutalma uigy baxva barmok,mint soha napon jött meg a folyásom som-most is) milyen rémulmat rendeztek, na Derbőnél ténleg ...ládd adjatok 10 évet,(1956) mert Stalin fel akarta számolni...végleg, ugganés vengriha vagon krds? Vota mind a két adakozó -hadakozó oldal melett, EGY VASAVAS KÉZ VAN, JNUK8:44!!! Zna most, előbb mint Fény, jöttem volna? -smirna! -volna! -széditresz, Dfita,most breöltöztünk, fekete angyali egyenruha, (fita a va tart alam miatt, na az az a gravitáci és a vonz alma a halál??? -kigyóigyik gógyik kótyik gyik a Mo mo mo mo...) tehát a angyali HIERARCHIÁIK...(ARC ART) na most nekem, minden angyaluknak nembeszélve őrdögök, s dámonyUK, NUKisok,DRonosoknak, engedelmedkednie kéne, kéne? -jahwah ha van szemetek, és hunyorogtok, ezt csak teljes gonoLÁT át a szitán, és szóllás ...ami ilyen fekete koromsár gané DOM -BOOK UK? -NINCSAK SZABAD SAJTÓ AZAZ EZEN sIRATOKNAK MINDENEK ELŐTERÉBE KÉNE VILLOGNI? FITA ÉN NEM LÁTTAM FÉNY -UFO, HANEM AZ VAGYOK!!! TE LÁTTAD VAGY LÁTOD a a nagy lábbujjod, juhus, te az vagy?
                 3.. Itt minden többet, vas-fény örvözeteik, fita, minden a kezdetüktül (fita ezek végeredmennyekbe tisztó tüzek, azaz a vasas hasaa, és minden ami vassal has bassz baxás kása megég, és egy golyo?) fogva, ládd nagy kó -vár épitmennyeik,(hol vannak a nagy nagy épit ész észek?) az egedbe hágnak? Na most, mniden olyan azaz minden kis testvérem, a VASUK VASUT ALATT, A FÖLD ALATT, ÉS AZ AMI VAGYUNK? -az az amit biztos száz x... fita véletlen tMünket, rexx...fita az x az az kereszt,(kétkereszt -kettős keresz is keres keress cares amoresz) azaz fitaljunk, a tudomány eljutott oda, brohohohohooo... na sirjak vegy tökön szurhatom magam, s kövessetek? -ládd Golgota és XXX...hogy van a NUKleus, és ládd az X hogy azután szintán V -vivát vivát apád kaszát? Fita én rögtön az első alkalom ima óra, (gyülekezet, ami álca, és ott butjak meg a jó magyarok?-mellelesleg most is a paplan, jaja a jánya) siró is meg röhögő görcsöt kaptam, sőtt első osztály első óra, szivrohamot,(fit én akkor is már látó ufo jatona valák) amit tegnap este is, ami én EZT NEM HOGY CSINÁLNI, NEM AKAROM HALLANI ISMERŐS??? -GONDOLNI, NEM BESZÉLVE LÁTNI? (fita mi azami sisterek a bilibe, és most most fsss...uj juh bili) HOGY EZEK A VASASOK MILYEM BORZALOM PEDOFEKA -MAZOVISTA--- FIGYELJÁL ITT CSAK KIN OKOZÁS VAN, HOL VAGYTOK MAGYAR OK? (NA A TETÓPONYTY TRIÁNNÓ ON ON ON... ÉS AZÓTA MINDEM MINUTUMBA HORRR...HARANGOZNAK BIMM BAMM... Fita,én AZ AZ UFO VAGYOK,akkikkel...na vannak FÉNYUFOK,és vannak fekete, na a fekete ufok (VASASOK) azok ládd most a FÉNY GYEREKÉINKET, ISKULLÁZZÁK? -kulázsák? -kula, jaja aki mondja? Fita, ládd a anya méhében, ládd a mostan kötelező oltások, és most fida, itt most azok, akik utunkat á á ááá... na azok, ládd elég egy barát, sLeut tesóm,kész a diszno no no no...tor s orgiáink? -na disznó ódisz vagy, vagy disznó ölő? -légy, ne légy? Fita, mondtam valamit? Fita, hogy hányan vannak benned, lágióik? -na te meg én, én nem ...esetlek most ha én bennem, FÉNY? -mucurga?
               Innen, itt abzooga ultikullah röhely, de siró görcsöt is lehet kapni, s rögtön orvosölnek? MINDEN NUK!!!
100! -juhocska minden együtt legel? -ki van legelől? -100 -100 -100...oááá...
...BBa ba bla bell...

Előzmény: repcsepista (326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!