Nagyon sajnálom, már nem tudom megmutatni, csak az oldal linkjét idebiggyesztem, hogy lásd, már el is adták...
Egyébként többért vették be, mint amennyiért a SUZUKI boltok egyáltalán, s persze az AAA kereskedés is többért adta el, mint amennyit én kaptam érte, DE amit kaptam tőlük autót, über jó, meg vagyok elégedve az autóval, nem velük, BÁR vannak kellemes emberek közöttük is, akikkel kellemes volt beszélgetni.
Bocs, most gondoljatok már bele, Ti ELÉGEDETLENEK 99%-ban, pont veletek fognak majd itt a saját butaságaitokkal vitázni azok, akik "jól" hártak, mert szerintem aki itt vásárolt, vagy eladott, az közös megegyezéssel történt, tehát úgy, hogy mind a két fél számára megfelelt az üzlet!
ÉBRESZTŐ!!!
A 1052-es hozzászólásodra pedig ez a válaszom:
"Én azért vagyok itt, hogy őszintén nevessek a huszadszor is léprecsalt embereken. Hátha más okul belőle.
Ez ugyanis egy kétrésztvevős játék. Kevés hozzá egy átverős cég. Az is kell a játékhoz, akit be lehet ültetni a hintába."
Én is erről beszélek, hogy CSAK AZT LEHET ÁTVÁGNI, AKI HAGYJA!!! AZ MEG TÉNYLEG ÜBER JÓ DOLOG, amit Te csinálsz ITT ---> "Én azért vagyok itt, hogy őszintén nevessek a huszadszor is léprecsalt embereken. "
GRATULÁLOK neked! Jobban tennéd, ha az OBI-ba járnál fúrógépért! :-)
Megnéztem a 975-ös és az 1000-es hozzászólásaidat. Erre csak azt tudom mondani, hogy mint kereskedő nekem is az az alapelvem, hogy eladjak. Bár egy kissé fura, amit tettek, vagy akartak tenni veled. Nekem is lehettek volna ilyen problémáim velük, DE nem hagytam. Lefoglalóztam a kiszemelt kocsit, s a honlapon nem jelezték, hogy eladásra került az autó, ill. nem vették le a honlapról, bárki odamehetett volna, vagy onlineban megvásárolhatta volna.
Ki kell fogni mindent, az is kérdés, hogy ők, és az is kérdés, hogy Te milyen lelki állapotban voltál, milyen volt a fellépésed. Egy ilyen kereskedő (AAA kereskedésben dolgozó) el is van szállva magától, no meg megteszi azokat a vevőnek nem tetsző lépéseket, amelyek már jogi büntetéseket/szankciókat vonhatna maga után.
Egyedül a te autódat számolták be az értéke felett!
Nagyon kíváncsi lennék az általad eladott autó paramétereire,mert ha tényleg ennyire kellett nekik hogy még a piaci ár felett is megvették akkor veszek egy párat hogy aztán jó pénzért eladhassam nekik!!
Amúgy meg ha véletlenül igaz is amiket írtál,akkor se felejtsük el hogy a nagy számok tőrvénye alapján ha 100 emberből 99 negatív tapasztalatot élt meg a kereskedéssel kapcsolatban akkor az az 1 ami eléggé kétséges pozitiv tapasztalat az már nem javít semmit sem a cég megítélésén!!!
Ezen kellene inkább elgondolkozni a cég üzemeltetőinek nem pedig fizetett vagy ott dolgozók posztjait iratni!!
Hát van benne némi igazság, de bőven rászolgáltak azt hiszem. Jól felépített taktika áll a háttérben, szemetek az eladókkal, a vevőkkel, nem az Ő országuk ide pénzt keresni jöttek!
Ezer nepper inkább mint egy ÁÁÁ = Álnok Álantas Áutókerskedés :)
SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!
El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek. Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak. Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!
Olvasd el a 975 és 1000 hozzászólást. Az saját tapasztalatom.
Szemét szarházi, átbaszós, csaló banda!
Egyébként ami az 1000 hsz-ban szerepel autó, azt pár napja adtam el, messze sokkal többért mint amit ezek a retkek adni akartak. És látok náluk olyan autót, ami nekem kellene, de be nem teszem a lábam mégegyszer ezekhez a szemétládákhoz, mert már ezt sem hiszem amit kérdeznek, nemhogy amit mondanak.
Inkább lemegyek ma Soltvadkertre és ott fizetem ki egy magyar állampolgárnak az a 3,5 millát, pedig az AAA-nál ugyanaz az autó olcsóbb. Viszont kissebb az esélye, hogy átvernek, és nem egy szemét külföldi csaló, féreg kapja a pénzem.
Megmutathatod a hsz-eim a főnöknek OFICE kisasszony.
Most komolyan az volt a pozitív, hogy "csak" 4-5 órát vártál, kellemesen tudtál beszélgetni ill. ki volt takarítva a retyo....stb??? Amúgy meg messziről kitűnik, hogy megy a pozitív marketing.... hülye parasztok nehogy máááá csak rosszat olavassanak
Vajon hányféle képen megy a lehúzás? Gumi promóció, takarítási csomag, átadási csomag, végtakarítás, revízió...stb
Leírnád, téged hogy vezettek meg? Csak kíváncsi vagyok, mert eddig, amióta itt vagyok, néhány hete, nem találkoztam az időn kívül egyéb "megvezetés"-el? Nem fogom végigolvasni az elmúlt években írottakat, most írd le, hogy téged hogyan akartak megvezetni.
Abszolut nem jól gondolod. Én amíg nem kaptam meg az autót, addig beszélgettem velük, s megfigyeltem egy-két dolgot. Nem dolgozom, s nem is dolgoztam ott soha, de jobban megfigyeltem a tevékenységüket ezek szerint, mint te. Az a baj, hogy olyanokat írsz, mintha ott se lettél volna, így könnyű ócsárolni, vádaskodni. Nyugodtan csináld még egy darabig, amíg teheted, hisz ezt a kort éljük. Azonban nem kellene alaptalanul tenni mindezt.
Nem is értem minek egy fúrógépkezelőnek autó? Egyáltalán tudod ki vagy, még a neved sem adod, amiket írkálsz?! Ez egy forum, ha nekem ilyen véleményem van, akkor fogadd el, ne várd el, hogy csak egyoldalú lehet minden vélemény.
Ez azért van gsis, mert ez a forum azoknak szól, akik elégedetlenek, s nem érték el a céljukat az AAA kereskedésben. Azok akik elérték a céljukat, de belefért 4-5 óra várakozás, - bocs, de ha ügyet intéztél valaha valamit is, az sem telt kevesebb időbe -, azok úgy gondolják, hogy nem éri meg veletek tölteni az időt. Én is azért tértem be, mert azt hittem, hogy mindenki őszintén vállalja a véleményét. Mert az nem igaz, hogy a WC koszos volt, no meg az előtér, ahol várakozni kellett amíg az autót elvihetted. Amikor én ott voltam az is egy felettébb kellemes környezetben volt. No de mindegy, itt csupa negatív ember van, s egyre csak mélyebbre süllyedtek, holott arra törekednétek, hogy azért csináljátok ezt a forumot, hogy az igazat írjátok le, ne csak a negatívumot, mert vannak pozitív oldalai is.
Bocs, ha kellemetlen, De én "félig teli" felfogású ember vagyok, szeretem ha optimistán, mosolyogva élem a hétköznapjaimat, s nem mérgelődöm azon, amin úgysem tudok segíteni!
Hát van benne némi igazság, de bőven rászolgáltak azt hiszem. Jól felépített taktika áll a háttérben, szemetek az eladókkal, a vevőkkel, nem az Ő országuk ide pénzt keresni jöttek!
Ezer nepper inkább mint egy ÁÁÁ = Álnok Álantas Áutókerskedés :)
A statisztikát láttam, hogy mennyire ócsároljátok az AAA autókereskedést, DE nagyon sokan járnak oda, heti szinten adnak el átlagosan 10-15 db autót, az nem egyszerű. DE tényleg sokat kell várni rá, s nekem is volt problémám velük, azonban minden oké lett a végén. Összességében meg voltam vele elégedve, mert azt kaptam amit láttam.
Negatívumok:
- sok időt kell várni;
- elveszett, vagy nem adták vissza a kereskedésben a beszámításra kerülő autóm törzskönyve (ez már sosem derül ki);
Azonban a cél a lényeg, hogy megkaptam az autót, s még ők hívtak többször is vissza, s kezdtek el emberségesebben közeledni az ajánlatukkal az elképzelésemhez.
Annyit még hozzátennék, hogy a WC ki volt takarítva, kellemes környezetben lehetett várni a hőn szeretett autóra, igaz sok időbe telt, míg megkapta valaki a kívánt autóját. De velem mikor már úgy nézett ki, hogy üzlet lesz belőle, úriemberként foglalkoztak velem, behívtak a "zárt részre", s ott tételesen kiszámoltuk közösen hogy lenne jó mindkét félnek.
Szerintem mindenki saját maga dönti el, hogy vesz, vagy elad, DE ez időigényes mindenhol. Főleg, ha autóbeszámítás is készül, azt fel kell mérni, meg kell vizsgálni, no meg az "új" kiszemelt autót sem árt tüzetesen, részleteiben megvizsgálni, kipróbálni. Én nagyon örültem, feledve a sok időt, amit ott voltam (4 órát) mikor az "új" autómmal kifutottam az AAA kereskedésből...
Volt nem is oly rég egy hosszútávú folyamat az életemben, ami szorosan kapcsolódott a fóti AAA autókereskedéssel.
Volt pozitív és negatív tapasztalatom.
Negatív:
- 2 gyermekkel érkeztem meg, mintegy négy órás össz ügymenet alatt végeztünk, igaz felmérettem a kocsimat, mennyit adnának érte, illetve teszteltem azt a kocsit, amiért beszámolnák az új árába. Tehát sok idő ment el, De ez mit sem ért volna, ha nem tünt volna el a törzskönyve annak a kocsinak, amit beszámítottak volna az új árába. Persze senki sem látta, mikor megkérdeztük, nem került elő, öt hetembe került míg az újat megkaptam;
- Nagyon sok idő, nagyon felületes ügyfélkezelés (bár vannak kivételek);
- Már ki volt fizetve az autó, voltak 5-en még rajtam kívül, DE nem vettek volna előre, mint potenciális ügyfelet;
- A kereskedésnél álló autót vitték ide oda, sztráda (D1) jegyet vásároltak (amit nem tudom miért benne hagytak az autóban), mialatt eladásra várt;
- A lefoglalt autót a leendő tulaj megkérdezése nélkül vitték át egy másik helyre a kereskedés parkolójában, a lemosott autót, összesarazták, így adták oda, persze benzin nélkül...
- A gumiakciót illetően nem adtak, mert azt mondták a 16" méretből nincs :-(
Pozitív:
- Volt egy-kettő ügyintéző hölgy akivel kellemes beszélgetésbe tudtam kezdeni;
- Megkaptam a kezdőcsomagot, mert ugye megígérték...De ez valahogy nem jött volna létre, voltak rendes ügyintézők is...
- Kellemes helyen tudtam várni az autómra;
- Az autómat jóval ára felett számolták be az új autóm árába...
Én is voltam náluk gyerekkel, asszonnyal. 6 órát vártam, mert 150km-re lakom. 750e-et ígértek a telefonba, próbakör, 300e. Mondtam, hogy nem, akkor még kétszer ráígért. Már a feleségem is mondta nekik, hogy ne raboljuk egymás idejét, adják vissza a forgalmit és a szerviz könyvet. Utána még kétszer kijött a papírok nélkül és ráígért 30-50-el többet. Másnap még háromszor hívtak 550e-600e-620e. Egy darabig hallgattam őket meg felvettem, mert kíváncsi voltam, mi következik, de aztán mondtam a hölgynek, hogy most már 800e az autó, mert magas az órabérem. Azóta nem hívott.
Én tegnap voltam ezeknél a faxoknál másodszor. Árulok egy vw jettát kevés kilóméterrel a sztori ugyanaz mint a többieknél, felrakom a használautóra észreveszem hogy valamit elbaxtam és inaktiválom a hirdetésem kb 2 perc . ezalatt látták 4-en, másnap jön az sms, hogy megveszik mert pont ez kell. Felhívom szlovák tört magyarságú picsa közli hogy persze ez kell megadják amit kérek 2,5 M. Mondom hogy beviszem be is vittem kb 2 hete várattak kb 6 órát aztán el kellett mennem de megjelent egy kiscsávó aki fotózott irogatott próbakört nem ment , mondtam hogy ebből ugye tudsz mondani fix árat persze 2,2 és 2,5 M között. jó . Tegnap vissza, mert megint hívnak kopogtatnak mondom ok de nincs sok időm. Elmegyek 1-re kb 5 kor jön egy faszi addigra már geci ideges vagyok kb 20 ember jegyzi meg hogy faxopo gerinctelen banda és így tovább. Megyünk egy kört ember mondja nagyon jó látszik hogy élvez 160LE odateszi nem kíméli kiszáll közli hogy nagyon jó pont ez kell neki aztán közli kuplung hibás ? szerelőm átnézte mondta hogy patika állapotú (évek óta hozzá hordom haver , bármi xar volt a kocsival azonnal szólt csináltuk ) mondja hogy törött mondtam hogy akkor fura mert én vagyok a tulaj és nem volt, de sebaj, hozzál festékmérőt és mutasd (nem hoz ). Egyébként ez egy nagy navis ülésfűtéses tolatóradar 111ezer Km 2008 -as jetta tehát keveset futott motor cserélve lett 20ezernél gariban, 160 LE tehát fullos ...a piaci ár kb 2,5-2,6 (ennyiért vannak kicsit többet futottak ) beinvitál irodába ember üljek le mese mese hogy kuplunghiba milyen drága lesz a csere és ők csak 10ezret keresnének rajta ha 2,250 adnának érte ugyhogy ő ad 1,7 Millát. Röhögvö közlöm menjen a picsába nem kenyérre kell, úgyhogy forgalmit vissza és érzékeny búcsút veszünk egymástól. De nem adja vissza! mert még telefonál Prágába és ott majd mondanak neki valamit. 20 perc múlva hiv egy kis tót atyafi hogy sajnálja meg blabla adnak 1,8 nem 1,9 nem 1,983 nem 2 nem 2,1 millát Mondom hogy menjenek a picsába az alja 2,25 de ez nem mert ők akkor blabla ( mindez úgy, hogy elhajtottam én hülye egy vásárlót aki 2,350 kp hozott volna ) Még egy próbálkozás látták hogy nem, úgyhogy padlógázzal el. Tegnap módosítom egy kicsit a hirdetést az árat levittem egy kicsit , jön az sms aaa auto . Anyád, azért felhívtam őket elmondták most is hogy persze azonnal kp és ha most beviszem milyen jó lesz . Mondtam hogy igen jó lesz de nekem , mert most beszélek nemsokára a fogyasztóvédelemmel és remélem megbasznak titeket minimum egy 10-esre....
1 hónapja árúltam egy 2008-as új lagunát. felhivtak a 3a autótól hogy ha felviszem akkor kiírt árban meg veszik.Mivel pont volt dolgom Pesten ezért úgy voltam vele miért ne?
Délben értem oda,aztán mikor beléptem a 3x2 méteres kis váróba láttam hogy vagy 10 emberke áll ott vagy éppen ül,és nagyon morcosak.
Gondoltam rossz napjuk van vagy hasonló.Mondom az ott ücsörgő irodai mamlasznak hogy időpontra jöttem és hoztam a megbeszélt autót,erre mondja hogy sajnos van egy kis csúszás mert sokan jöttek és várni kellene 1-3 óra hosszat!!!Mondom neki de én időpontra jjjjjööööööötttteeeemmmm!!!!!Sajnos akkor se tud mit tenni,várjak,ez van!
Na ezzel a kedves kis hozzá szólásával el is döntötte hogy indulok is haza.
Alig fordultam rá az autópályára csörög a telefonom,látom hogy a 3a hív.Felveszem és egy igen csak tört magyarságú szlovák picsa hív hogy hol vagyok mert hogy a kollégái várnak rám??? Mivan???? Mondom a csajnak te teljesen hülye vagy? most jöttem el és azt mondták hogy csak órák múlva tudnak foglalkozni velem!Mit gondoltok egész napomat rátok fogom szánni hogy megnézzétek a kocsit?Nem kenyérre kell a pénz így eljöttem.
Na akkor elkezdett mentegetőzni hogy sajnos ma mennyire sok kocsit vittek nekik eladni meg stb.....
mondom neki ne is folytassa,felesleges.Keressen másik hülyét aki bedől ennek a szövegnek!Ezzel le is tettem a telefont és haza jöttem.
Végül a neten eladtam a kocsit majdnem a kiírt áron,igaz csak pár nap után.
Azóta eltelt kb 1 hónap és a családi kupaktanács úgy döntött hogy eladjuk a megmaradt 7 személyes Galaxynkat is és veszünk egy újabb tipust ezért meg is hírdettük a h.a-hun.
alig telt el 5!!!! mondom Öt-perc és még csak képeket sem sikerült csatolnom csak a szöveget kezdtem el írni hozzá,csörög a telefon és na ki hívott???? Igen a 3a autó..
Kezdték a szokásos dumával hogy ők most pont ilyen autót keresnek és nem is alkudnának a kiírt árból hanem azonnal kp-ra megvennék ha felviszem nekik,és ott az átvizsgáláson minden rendben van a kocsival.
Mire végig mondta a sablon szöveget már bennem volt hogy elküldöm egy melegebb éghajlatra a kis szlovák picsát,de mivel ő csak egy robot ezért nem tettem.
Egyszerűen csak közöltem vele hogy ismerem a felvásárlási módszerüket,mivel tapasztaltam,és utána is olvastam a neten ezért ők kennének az utolsók akinek autót adnék el!
Tehát nekem sincs jó tapasztalatom velük,bár koránt sem annyira drasztikus mint másnak akik órákat vártak ott feleslegesen,de azért ezeket a csalókat jó messze el kell kerülnie mindenkinek!
Végezetül ha valaki mostanában szeretne egy fiatal és megbízható Ford Galaxyt magának az nyugodtan keressen meg! :)
Ilyen SMS-eket én is kaptam. Az első pár napban egy csomót, volt olyan, hogy fél óra se telt el két SMS között. Utána kicsit pihentek, majd 3 héttel azután, hogy eladtam az autót és levettem a hirdetést, a biztonság kedvéért kaptam még egyet. :))