Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Pontosabban?Mert 20 és 30 méteren nem nagy a különbség a szórásba!De 50-en már bizony szanaszét mentek a lövedékek!Magyarázd el akkor a fizika törvényét kérlek!Köszi!szép napot
Igazad van. Talán még a QB78-79 tartozik a számomra is elfogadható kategóriába. Rugósok közül is csak alig pár. Kubura van másik topic, Crosman pedig nem igen szerepel itt... Jellemzően a számomra "Isten őrizz" kategória fegyverei vannak megemlítve. Azt hiszem nem leszek gyakori vendég, bocs. Kedves tőled a válaszod, azt külön köszönöm.
Basszus, megfogadtam hogy ide nem írok, mivel ez a topic pont ezért született, hogy a magamfajta topicfegyvereket nem kedvelők békén hagyják az ezt kedvelő topictársakat... Békénhagylak benneteket, Sorry!
A távcsővel az a bajom, hogy a fogyasztói társadalom szellemében készült. Megveszed, használod 2 évig, aztán kuka... vehetsz újat. Én jobban szeretem a veszek egyet, és a fiam is használja ha akarja...
Ilyen pl. a Delta Optical Classic 3-9x40 (japán gyártmány, tuti minőség, mildotos, klikkelős, 17J-ig megfelelő, 30-35eFt, 8m a közelpontja)
Értem!kössz az infót!És még elmernek ezért a szarért kérni 40 -ezreket!Sépnek szép a hammerli 900 az biztos!Igazi vadászfegyver feelingje van,de ennyi itt sajnos vége is a történetnek!Bár amit adnak hozzá 6x42-es frontparallaxos kukker az elég használható darab hobby szinten !
Umarex egy holding cég. Sok pénzzel. Felvásárolja a nagymúltú tönkrement fegyvergyárakat, meg olcsón gyártó üzemeket. Így került hozzájuk pl. a Hämmerli fegyvergyár amiből ők a nevet használják, ez esetben egy török gyár egyes termékeire. De pl. a Browning is az ő márkanevük...
Ma ebben a szép szélcsendes időben kicsit célbalőttem a kinai csodámmal!És én is meglepődve tapasztaltam hogy nem is olyan pontatlan ez a lider 44 tg!Sőt!
Egyik ismerősöm dicsekedett múltkor hogy vette egy überkirály léget 45ezerért.Német gyártmány verseny légfegyver. Paralaxos távcsővel együtt. Jah mondom mi neve? Hammerli:). Az a Gamo sütés másolat na azaztán verseny sütés vaze:).
Mondasz valamit!A hammerli 900-at is ők árulják papirjain is az van hogy umarex!De a minősége egy kalap szar!Még a lider 44 tg is finomabb szerkezet!Pedig töredéke az ára a hammerlihez képest!Nevetséges!
lentbb van egy link aki normális nem sorjás Lidereket árul. Nem okitani szeretnélek, először is gratulálok a kitartáshoz türelemhez hogy szépen rendberaktad ezt a pusekot. Más nagyobb márkáju fegyóval se foglalkozik ennyit.
A Lider egy Kinai sportfegyvereket gyártó cég Ócó fegyvere ( HW koppintás :-) Ezért fém irányzékokkal, fém alkatrészekel és fa tusával rendelkezik. PL Lider TG 44 ( lásd youtube videók) Lengyeleknél ivatalos GARANCIÁLIS forgalmazója van.
Na most az Elitex , German Design stb feliratu eszközök ennek az óccó puskának még a koppintásai.....Elképzelheted :-) Talán ezért a sok müanyag.
Szerintem belenyultál egy kicsit , de szorgalmas munkával Magyarmódra megoldottad.
A fent leirt Liderrel a szomszédgyerek Kb heti-kétheti 200 lövedéket elpusztit már többmint másfél éve ( tudom mert énvelem veteti a lövedéket:-)). Pontos igaz a buzierős rugót kicserélte egy Slaviáéra igy szinte nem rezonál és reméljük 7.5 J körül van
Sziasztok! Hónapokkal ezelőtt olvastam valamelyik topicban, jó a kinai légpusek, csak szét kell szedni, megcsinálni és újra összerakni! Ennek hazására beszereztem egy Elitex 5.5 típust, ár megfelelő, különben is szeretek xarságokkal foglalkozni, hajrá!!! Első szemrevételezés, katasztrófa!!! Ezen a pusekon úgy istenigazából semmi sincs a helyén! Eleje, közepe, hátulja műanyag. A tus és tartozékai a hozzáértés látszatát sem kívánják kelteni! Pancser meló! Viszont javítható! Darabokra szedtem. Az alkatrészeken látható a kopott, nem felújított szerszámok nyoma. A kivágó sorjássága. a hajlító rágottsága stb. Mindent átmosva (kíváncsi lennék ott kinn mit használnak kenésre), sorjátlanitva, bizonyos elemek felcsiszolva, a csavarokat és a csavarfuratokat átfúrva, metszve, mivel menethiányos volt muszájból tettem! A két oldalrögzítő anyát hegesztéssel megnöveltem, mivel szerintem ezt a pusekot a 4 mm-es csavar 2 mm-ben nem képes megfogni! Folytathatnám még, de ..... ennyi! A tusát mondom én, rendesen megcsinálom! Leküzdöttem róla a külső "borítást" és mit ad isten, mindenütt a szép szürkeszínű fagittet találom! Ezt aztán pácolni....! Megoldás híján fekete a szürkére, mattlakk erre! Hát nem lett egy Remington, de ez van! Nem mondom, hogy elkészült a csodafegyver, de immáron remekeket lehet vele lődözni! Mindezekután hozzátenném: aki ezt ott valahol gyártja, vagy gyártatja, hát én kezét-lábát úgy ahogy van .............! Ennyi röviden mint vélemény, az ELITEX DIGITAL GMBH termékéről!!!
Ma kipróbáltam a srác noricáját, nem is annyira rossz. Meglepően egyszerű, de tartósnak látszó szerkezet. A sütéshez kb. fele akkora erő kell mint az én kínaimhoz.
Szia, nekem is az volt először egész jól elszórakoztam vele a 12 ezer kb jó ár érte, két baja van a sütése ,(de meglehet szokni) meg a dugattyú fúrása mert ha jól emlékszem gyárilag 8,7 vagy 8,9 J-os ha a dugattyút kicserélteti eredetire és a rugót kicseréli 7,5-re akkor szerintem hobbira jó.
Az így mindjárt más ! Ezek szerint csak én gondoltam, hogy használtról van szó ! Légyszíves akkor add meg az elérhetőséget ! Lehet, hogy pesti mint én? Köszönöm !
Köszi szépen a tanácsokat Neked és mindenkinek és akkor maradok a 4.5-nél. Az elérhetőséget nem kérem, mert újat szeretnék. A Vaterán 12-ért néztem egy 45-öst és 4-ért egy 3-7x28-as távcsövet ! Most a hét elején elhozom úgy néz ki.