Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
5.5 öst ne vegyél.Még a Gyárilag 16 J energiáju komolygyártók fegyverei is gyengén muzsikálnak 5.5 tel.
nekem van egy Sniperem, 30 j 5.5 , és kb 30 méterig pontos. na most ezt oszd el 3 mal Kb annyit tud a Lider 5,5. Tudom a Szomszéd gyerek vett egyet, 8 méterig élvezte utána káromkodott 15 méteren láttuk a lövedéket a levegőben :-)) Nem vicc !
Lider 44 TG ben van egy sötét tusás minőségi vasból készült biztositós változat azt érdemes venni, a szomszéd gyerek olyat vett miután elpasszolta az ötésfelest és a nyilt irányzékkal is meglepően pontos és csendes, nem rezonál ( slavia rugót tetetett bele ő is )
A lider 44 TG a 45 östől szerkezetileg SEMMIBEN nem különbözik csak a felhuzó kar hosszában.
Ha gondolod megadom az elérhetőségét a megbizható lidert áruló gyereknek.
Én eddigi életem során 2 lidert láttam:). Egy csőtörőset na az katasztrófa,megvolt 15Joule az tuti de egy 20centis körbe ne m lehetett vele betalálni. másik egy 44tg a világosbarna tusás,no ez pontos volt viszonylag csak egy hét alatt egyszerűen szétment. Elsütő szerkezet és a dugattyúnál valami szét esett. Lényeg hogy hegeszteni kellett és a végén haver túladott rajta.
Egyébként az alul lévő hozzászólásokban raktam fel képet róla!Igaz én csináltam neki egy szebb tust és tettem rá csősúlyt meg egy komolyabb távcsővet!és ha a szláviákhoz hasonlitom (volt nekem is 1-2)akkor olyan pontos van az enyém!De ezekből is ki kell fogni az ilyent!Hála isten ugy néz ki nekem sikerült egy használható darabot kifognom!
Én is vettem 2 éve egyet és kb 4000 db lövedéket lőttem vele és ugyan olyan jól müködik mint újkorában!Természetesen gyári rugó kivettettem vele fegyvermesterrel és slávia rugót tett bele majd cronoval bemérte és 172 m/s-ot tud most!És ott voltam mikor csinálta és igy nyugott szivvel használom azóta is!Sokan jósolgatták hogy pár lövés után szétesik darabjaira!Lehet van ilyen darab is köztük de nekem ilyen gondom nincs hála isten!2 hete szedtem szét hogy átzsirozzam és kopásnak jele sem látható!De ha ilyent veszel akkor azt a fajtát vedd amit irtam,és gyengitesd le 7.5 joul alá mert ez igy legális!
Igen lényegében csak annyi a különbség.Igen két fajta 44 tg van!Azt vedd meg amelyiknek az elsütő billentyűje(ravasz)tömör acél!Van a másik fajta az valami hajlitott lemezből van!És az a fajta 44 tg szokta megadni magát elég hamar!
4.5- öst szabadvenni. Valószínűleg minden távcső jobb mint a nyílt irányzék, de talán inkább egy 32 vagy 40- eses mint a 20- as. A többit nem tudom. A tg- ét nem ismerem.
Szevasztok ! Kérdezni szeretném, hogy a Liger 44 és 45 között csak a felhúzókar hossz közötti különbség van a 45-ös javára? Melyik kalibert érdemesebb megvenni hobby célra a 4,5 vagy az 5,5-öst? Egyszerű 4x20-as olcsó távcsövet érdemes-e rá venni, vagy a TRU-GLO használata jobb? Még mielőtt valaki fikázni kezdene (sajnos volt itt is ilyen, pedig pont ennek az elkerülésére indult a topic) új légpuskát szeretnék és a fizetésemből ilyen hobbyra jobbra nem tellik ! Még annyit kérdeznék, mert a másik topicban olvastam: a vételnél a hajlított elsütőbillentyűset kell hanyagolni?
Ime egy lider 44 tg slávia rugóval sötét mahagóni páccal és 3 lakkréteggel kezelt kemény bükkfából készült monte carlo tussal,6x42-es paralax állitású hammerli céltávcsővel szerelve!Tegnap készült el!
A puska boltban vásárolt íbp ímagnumnál garanciában cseréltettem mert szarul hordott,nagyon nagy volt a szorása a következö csö meg görbevolt és a harmadik lett a tuti,gariba belefért.