Keresés

Részletes keresés

szahmet Creative Commons License 2003.09.06 0 0 372
Szia piciszivem!

Nem azt jelenti, hogy nem te válogatsz!
Ez már a legtöbb utazásiirodánál a büfé és a svédasztal rendszer uyganazt jelenti, csak próbálnak válsztékosan fogalmazni!
Nyugi, aszt se fogod tudni hova kapjál akkora lesz a topzódás!

Küldök neked akkor még infót, sajnos képpel nem szolgálhatok :(

A part sokkal nagyobb mint a képen van, és minden méteren van napernyő nyugággyal!

Szia, szahmet

Előzmény: piciszivem (367)
dittt Creative Commons License 2003.09.05 0 0 371
Szia!

Korábbi írásomban írtam, hogy minket az idegenvezető úgy tájékoztatott, hogy italt nem lehet bevinni a szállodába. Ezt úgy értette, hogy láthatóan pl. reklámszatyorban nem. A sporttáskádba, hátizsákodba viszont nem néznek bele. Ráadásul van olyan szálloda pl. a Hotel Tropicana Palacio, ahol úgy be tudsz menni a hotelba, hogy nem kell a főbejáratot használnod. Bár pont ez az a szálloda, ahol all. inc. ellátás van, tehát itt nincs szükséged külön beszerzésre. Egyébként ha a Palma de Miretten gondolkodsz, akkor a fent említett hotelt is választhatod. Egyébként Egyiptomban megéri az all. inc. már csak az italok miatt is. A meleg miatt sok ital fogy. S az a kényelem, hogy akár a parton, akár a szállodában vagy csak el kell kérned az italt és elfogyasztanod (ugyan ez vacsoránál is)elég kényelmes dolog. Magadnak a parton nem tudod hidegen tartani az italt, hiába hűtötted be a szobádban a hotelen kívül vett vizet.
A büfé és a svédasztal megjelölés szerintem ugyanazt jelenti. Amikor nem azt veheted el amit akarsz, hanem ők szolgálják fel, az a menüválasztás. Ebben az esetben 2 max. 3 féle másodikból választhatsz. Bár ha tévednék, biztos lesz aki kijavít...
Visszatérve a Palma de Mirett hotelhez (nem tudom olvastad-e e-mail-emet), a partja tényleg nem túl nagy, de nem is mondható kicsinek, különösebb zsúfoltságot nem tapasztaltam. Egyébként fürdésre és napozásra át lehet sétálni a pár lépésre lévő szomszédos hotelba is. Egyébként a partjánál remekül lehet sznorkolni, mert a fürdésre alkalmas szakasz mellett közvetlenül korral-telep van, kristálytiszta vízzel. A mélység még kb. 300 m után sem haladja meg a térdigérést. A szállodákban lévő boltokban kapható műanyag talpú vízbe való cipő (egész barátségos áron), ezzel elég jól el lehet bóklászni a korallok között. Egyébként a szállodának két medencéje van, azt hiszem a honlap csak az egyiket mutatja. Az előnye lehet még a hotelnak, hogy nem magas a főépület sem, így elég barátságos és nem kell sokat lépcsőzni.
Ja. A napágyak. Szerintem csak a kép mutatja rosszul, de vannak napágyak és napernyők a parton és a medencénél is. Ezekért nem kell fizetni. Azt nem tudom, hogy adnak-e partra való törülközőt. A Tropicanaban adnak és annyiszor cseréled ki ahányszor igényed van rá.

Előzmény: piciszivem (368)
_Atesz_ Creative Commons License 2003.09.05 0 0 370
Sziasztok!
Mi szeptember 21.-én készülünk utazni, a Best Reisen-nel, 11 napot fogunk eltölteni a Tropicana Palacio-ban AI ellátással. Malev charter-rel repülünk, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, azt hiszem erről még nem volt itt szó. Szóval tudja-e valaki, hogy mennyi alkoholt, illetve cigarettát lehet kivinni itthonról.
Annyit sikerült kideríteni, hogy az itthoniak a magyar zárjegyes cigit korlátlanul kiengedik, illetve a magyar zárjegyes piából is fejenként egy üveggel lehet vinni, viszont arról semmit nem sikerült megtudnunk, hogy az egyiptomi határon mennyire szőröznek, van-e korlát.
Kint lehet-e normális cigit venni, milyen áron?
Éredemes egyáltalán vinni?
Ha van valakinek van infója szivesen venném.
Előre is köszi.
piciszivem Creative Commons License 2003.09.04 0 0 369
(bocsi Szandosz, előbb (364)-re gondoltam)
Előzmény: piciszivem (368)
piciszivem Creative Commons License 2003.09.04 0 0 368
Szia Szandosz!

Kb. a kérdéseim hasonlóak lennének a (363)-ban leírtakkal a Sea Gull-ra vonatkozóan. Itt is felmerült, hogy büfé vagy svédasztal-e a félpanzió, vagy, hogy van-e napernyős-napágyas strandja. De ezen kívül is bármi infónak (esetleg képeknek) nagyon örülnék.
Előre is köszi.

***

Sziasztok mindenki!

Bármilyen infónak nagyon örülnék a Holidays Resort 4* (vagy még Hotel Sunrise Holidays Resort) nevű szállodáról. Erről ugyanis eddig alig sikerült valamit találnom.
Így ugyanis van hérom szálloda amik közül választani fogok. Kettőről sok jót hallottam (Palma de M. és Sea Gull) de csak félpanziót adnak, Holidays Resort-ba lehetne menni all incl., de érdemes ezért kockáztatni???
Volt valaki all. incl. ellátással Hurghadán? Megéri? Azt hallottam, hogy szállodán kívül vett italt pl. nem lehet levinni a partra (sőt, a szállodába se lehetne bevinni). Ez igaz?

Üdv: Ági

Előzmény: Szandosz (360)
piciszivem Creative Commons License 2003.09.04 0 0 366
Szia BARNACUKOR!

Kartago Tours-nál is van olyan lehetőség, hogy 10 vagy 11 éjszakát vehetsz, és abban nincs semmilyen fakultatív program, azokat Te válogathatod hozzá kedved szerint.
Sea Gull 79.900 Ft 11 éjszakára kétágyasban félpanzióval. Október 3, 10, 17 az indulások.

Szia Mindenki!

Kiválasztottuk nagynehezen az irodát: Kartago.
Most már csak a szállodában kellene eldönteni:
Palma de Mirette 4* félpanzió
Sea Gull 4* félpanzió
Holidays Resort 4* all incl. (tud erről a szállodáról valaki valamit mondani???)

Ki mire szavazna?

Előzmény: BARNACUKOR (362)
mAlter Creative Commons License 2003.09.04 0 0 365
Mi a Queen Tourssal voltunk két hete Kairó(1)-Hurghada(5)-Kairó(1) úton. Hurghadában a Desert Rose nevü 5* hotelben voltunk. A szervezés teljesen rendben volt, leszámítva, hogy a repülö-indulások a leglehetetlenebb idöpontokban voltak, és órákat töltöttünk tranzitokban. (Pl. Kairóban 3 órával az indulás elött kell becsekkolni. A repülök persze mindig késve indultak el.) Kairóban magyar és helyi idegenvezetönk is volt, aki amúgy történelemprofesszor, és igazi beleéléssel vezetett minket. Piramisok, Szfinx, Ebéd, Papirusz-múzeum, Kairó múzeum volt a program az elsö nap. Este repülés Hurghadába.

A Desert Rose teljesen korrekt hotel, nálunk 3-4 csillagot érdemelne. Olyan 20 km-re van a belvárostól. Láttuk a Makabi Beach-et is, és az sokkal attraktívabb volt, ugyanakkor jóval messzebb is volt a belvárostól. Szerintem az nem nagy baj, ha távol van. Hurghada belvárosa amúgy sem kihagyhatatlan, a bazár is drágább mint a Kairói vagy a Luxori. És feltételezem a tenger is érintetlenebb a várostól távolabb. 80-120 Ft körüli pénzért pedig bárhonnan bevisznek. A tenger gyönyörü - mindenkinek ajánlom, hogy vigyen könnyübúvár szerkót (ld. www.divex.hu), vagy legalább fizessen be a Giftun túrúra (24$). Leégésre bizton számíthattok. A korallokhoz és egyéb állatokhoz nyúlni szigorúan tilos! Komolyan. Nálunk többen is próbáltak elhozni egy darabot, de egyrészt a hajóról visszadobáltatták velük, másrészt ronda, múlni nem akaró börgyulladásokkal fizettek érte. Egyébként ha letörtök egy részt egy korallból az egész korall elpusztulhat.

Voltunk Luxorban is - helyi utazási irodánál fizetett be minket a helyi idvez., mert a magyaroktól csak mi jelentkeztünk. (65$) Luxorban rettenetesen meleg volt - 45 fok árnyékban. Csak úgy lehet kibírni, hogy az emberek árnyékról árnyékra szaladgáltak :)). Kötelezö tartozék egy palack víz. Az idegenvezetönk annyira érthetetlenül és össze-vissza beszélt angolul, hogy az orosz és a német idegenvezetöt jobban értettük, pedig alig beszélünk ezeken a nyelveken. Luxorban a Karnaki templom, Királyok völgye, köfaragó bolt, Banánsziget volt a program. Szerintem megéri a dolog. Ebben a döglesztö melegben úgyis elég 1-2 napot a parton tölteni, hogy az ember szénné égjen.

Voltunk még a "dzsip-szafarin" a beduinoknál. Volt egy olyan érzésem, hogy ez amolyan szuvenyír tábor megélhetési beduinokkal, de érdekes volt. Tevegeltünk, megnéztük a beduinok kútját, megnéztük a naplementét, vacsoráztunk, majd jött a "beduin diszkó" :)).

Visszafelé úton Kairóban még a Kopt negyed, egypár mecset, és a kihagyhatatlan Bazár került sorra.

Szép volt, kár hogy csak egy hétre mentünk.

marti_baba Creative Commons License 2003.09.04 0 0 364
Sziasztok!

holnap reggel indul a gépünk és meg sem állunk Hurghadaáig remélhetőleg.:))
Amint megjöttem írok, addig is mindenkinek jó készülődést annak aki még csak ezután fog menni.Mégegyszer köszönöm az összes jó tanácsot, biztos sokat fognak segíteni.

Marti_baba

BARNACUKOR Creative Commons License 2003.09.04 0 0 363
Visszavonom, a Budavárnak is van, az jobb is lesz, ott lakhatok a SeaGullba...velük ment már valaki esetleg?
Előzmény: BARNACUKOR (362)
BARNACUKOR Creative Commons License 2003.09.04 0 0 362
Hahó, jön valaki Hurghadára októberben??
Best Reisent nézegetem...és minden tapasztalatért hálás vagyok...Már voltam ott King Tourssal, minden tuti is volt, csak nem akarok Kairóban lenni csak Hurghadán, és tudtommal csak nekik (BestR.nek) van közvetlen járatuk oda...
Előzmény: szahmet (361)
szahmet Creative Commons License 2003.09.03 0 0 361
Szia piciszivem!

Nem, ne azt várd ami a honlapon van!
Attól sokkal de sokkal szebb!!!!!

A Kartagoval voltunk tavaly a Egyiptomban és idén Tunéziában.
Nagyon meg voltunk elégedve, nekünk semmi gixer nem volt!
Egyiptomban csak az idegenvezető volt gáz, de azt hiszem már nem ők vannak.

Nem dugul be a fülünk és az orrunk sem, a gégénk feszített eléggé, meg az egyik lány feje fájt, ez azért volt mert nagyon hegyesen ereszette a gépet.
De hamar elmúlik! Nem tudok rá hatásos dolgot.
Felszállásnál, ha valaki szarul van akkor a legjobb minél előbb enni, és inni kávét!
Én asztmás is és allergiás is vagyok, semmi gondom nem volt kinnt.

Mi egy napos Cairó kiránduláson úgy voltunk, hogy a program:
Cairói Nemzeti Múzeum
piramisok
sfinx
ebéd a piramisok "lábánál"
papíruszmúzeum

többször megáll a busz szünetre, lehet kávézni, folyóügyek stb.

Ha kiváncsi vagy tudok még bővebben írni a Palma De Miretteről neked is!

Szia, szahmet

Előzmény: piciszivem (357)
Szandosz Creative Commons License 2003.09.03 0 0 360
Szia Gigi09!

A Sea Gullt tudom nagyon ajánlani. Nekünk nagyon bejött. Ez a központban van és a La Pacha is. A Regina állítólag nem olyan elit mint a Sea Gull. A Long Beach pedig kint van a sivatagban, kb. 20 perc autókázással (buszozással) a várostól. Az viszont 5 csillagos és a nagy távolsg ellenére nagyon király. Mindegyik szálloda tengerparti. A Hostmarkról nem tudok nyilatkozni.
Igen, a piramisokat kiívülről nézheted meg. A Kheopsz és Mükirénész piramisokban be lehet menni (előbbi 40 utóbbi 10 LE). Mi a kicsibe mentünk be, de nagyon durván meleg volt, meredek volt a "lépcső" és csak lehajolva lehetett közlekedni. Én kihagytam volna, mert semmi élményt nem nyújtott...
A KIng Tours fix napon (hétfőn) szervezte meg a luxori utat. Az idegenvezetés elfogadható volt. Kairoban Nadja, Hurghadában Sofie kísért bennünket. Kedves csajok, törik a magyart, néha nem értettük mit akarnak mondani, de minden kérdésedre válaszoltak, ha gond volt segítettek.
Egyptair-rel mentünk. BP-Kairo, Kairo-Hurghada. A visszafele út már nem volt olyan egyszerű. Hurgahda-Kairo, Kairo-Bécs, Bécs-Bp. Reggel 5-kor volt ébresztő és este 5-re értünk Bp-re. MIt ne mondjak... Az előző napi 10 órás luxori út után...
Ha van még kérdés, írj bátran :)))

Szandra

Előzmény: Gigi09 (359)
Gigi09 Creative Commons License 2003.09.03 0 0 359
Szia Szandosz!

Köszi az infót. Ma kaptam a Kingtől októberre előzetes ajánlatot 2 egymás utáni éjszakás Cairo + Hurghadára. Egész jónak tűnik. Első nap amit Te is irtál, másodikon fakultativ lehetőségek és este repcsi Hurghadára.
Hurghadai hotel lehetőségek: Seagull, Le Pacha, Regina Style, Long Beach, Hostmark. Ismered őket? Melyiket javasolnád? Mindenképpen saját tengerpartos hotelt keresnék. (az se lenne baj, ha 1-2 pálmafa is lenne, de leginkább napernyő a tengerparton)
A gizai piramisokba a belépőt külön kellet fizetni vagy benne van az árban?? Prog. füzetben az áll ... gizai piramisok kivülről!!
Luxorba fix napon van a kirándulása a King Toursnak, ahogy azt a tájékoztatójuk irja, talán vasárnap, vagy szerveznek más napra is??
Milyen volt az idegenvezető??
Egyiptair-el mentetek?? Közvetlen Bp-Cairó vagy megkerüljük a világot??

Szia,Gigi09

Előzmény: Szandosz (356)
Szandosz Creative Commons License 2003.09.02 0 0 358
Szia Ági!

1. Mi a Sea Gullban voltunk, így arról a szállodáról nem tudok nyilatkozni.

2. A Fókuszban anno a Karthago Tours volt az az iroda, akiknél előfordult, hogy nem volt adott szállodában hely, így a buszban aludtak.

3. Nekem nincs allergiám, maximum szűk a hallójáratom (orvos mondta. évente 2* mossák ki a fülem) és én is majdnem meghaltam, mikor hazafele a harmadik felszállást és leszállást hajtottuk végre. Az picit segített, hogy rágoztam, nagyokat nyeltem és befogtam az orrom teljesen és fujtam ezerrel, ahogy kifért, hogy kiegyenlítsem a nyomást. Túl lehet élni, igaz nem kellemes.

4. Hurghadából akartok menni busszal Kairoba? Húzós lesz biztos. Akkor úgy alakítsátok a programjaitokat lehetőség szerint, hogy a kairoi és a luxori út között legyen időtök pihizni.

Ha van még kérdésed, szívesen segítek.

Üdv,

Szandra

Előzmény: piciszivem (357)
piciszivem Creative Commons License 2003.09.02 0 0 357
Sziasztok!

Nagyjából átböngésztem a hozzászólásokat és éppen ezért reménykedem benne, hogy lesz közöttetek olyan, aki tud válaszolni a kérdéseimre. Októberben szeretnék Hurgadába utazni (12 nap, onnan mennék el közben Kairóba és Luxorba is).

1. Volt már valaki a Palma De Mirette 4*-ban? Kb. azt várjam amiket a képeken látok? (www.palmademirette.com)

2. Tud valaki a Kartago Tours mellett vagy ellen mondani valamit? Egyaránt hallottam jót és rosszat is róla, kérlek Titeket, hogy az írjon akinek személyes tapasztalata volt velük.

3. A párom elég erősen allergiás (parlagfű). Repült már így (itt főleg a bedugult orr tünetre gondolok) és azt mondja, hogy a repülőn leszálláskor úgy érezte, hogy szétrobban a füle és még napokig fájt. Tapasztalt ilyet valaki? Vagy ez csak pech volt? Van ennek megelőzésére valami hatásos módszer?

4. A kairói útra a következőt kínálja az iroda:
"...Egyiptomi Múzeum ... piramisépítő fáraók vagy a későbbi korok királyainak hagyatékai sem... gizai piramisoknál, valamint a lábaiknál őrködő Szfinxnél tett látogatás ... ebéd után a papíruszfeldolgozó intézetben ismerkedhetnek a papíruszkészítés rejtelmeivel ... vacsora és szállás négycsillagos szállodában. 2. nap. A világ legelső piramisa, a szakkarai lépcsős piramis ... kairói kopt negyed szent helyeinek felkeresése következik. Ebéd után, a Citadellában lehet megcsodálni Mohamed Ali alabástrom-mecsetét ... középkori Khan El Khalili bazár kavalkádjában. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a szállást és étkezéseket, az idegenvezetést valamint a transzfereket a légkondicionált autóbuszokon."
Az út busszal 7 óra. Nem nagyon húzós??? Alapjában véve nagyon jól bírjuk a buszozást, de volt már aki el akart rettenteni.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Ági

Szandosz Creative Commons License 2003.09.02 0 0 356
Szia Gigi09!

Mi a KIng Tours irodával voltunk kint Egyiptomban augusztus 5-12-ig. Először 2 napot töltöttünk Kairoban. Az árban (85.000 HUF) benne volt a gizai piramisok, bazár, parfüm esszencia múzeum, papirusz múzeum belépőjegyekkel, busszal és magyar nyelvű idegenvezetéssel együtt. Ezek a programok délután voltak. Délelőtt be lehetett külön fizetni az Egyiptomi Múzeumra magyar nyelvű idegenvezetéssel a képviselőnknél.
A luxori útra is az utazási irodánkkal mentünk. Ez 90$ volt, ami tartalmazta a buszutat, ebédet, magyar nyelvű idegenvezetést, belépőket mindenhova. Azt hiszem ezen programokra szükséges a magyar nyelvű idegenvezetés, a Jeep Safari túrára, Giftun szigetre, tengeralattjáróra viszont nem. Az utazási irodák dupla annyi áron ajánlják, mint a strandon, vagy a városi programszervezők. Igaz, utóbbin mi nem vettünk részt, mégis sokan állítják, hogy érdemes elmenni.
A Hurgahadából Kairoba - busszal - történő utat nem javasolnám. Főleg ha még Luxorba is elmentek. Nagyon fárasztó. Szerintem a King Toursos árajánlat korrekt volt, mert tartalmazta a repülőjegyek árát is (sok mindenen felül).

Jó utat!

Szandra

Előzmény: Gigi09 (352)
Frodika Creative Commons License 2003.09.02 0 0 355
Szia nas3333!

Nagyon kiváncsi vagyok erre az útra. Jövőre mi is szeretnénk erre vagy a nefertiti specialra (a special Alexandriát jelenti) befizetni. Ha megjöttök irjatok mindenről legyetek szívesek. Jó utat kívánok.

Előzmény: nas333 (354)
nas333 Creative Commons License 2003.09.02 0 0 354
sziasztok!

mi szept. 19-én megyünk egyiptomba a nefertiti útra!

az lenne a kérdésünk hogy hány kilót lehet felvini személyenkét a repülöre. nekünk azt mondtak hogy 20 kg és ha annél több akkor túlsúlyt kell fizetni. netán tudja valaki hogy mennyit kell fizetni túlsúlyért?
és érdemes e egyiptomba hosszúnadrágot meg meleg öltözéket vinni pl. éjszak´ra vagy ilyesmi?
egy´latalán 15 napra mennyi ruha szükséges? érdemes zárt cipöt vagy inkább valami szandál féle?
légyszives válaszoljatok és ha van netán pár jó tanács annak is nagyon örülnénk?
persze ha valaki még jön szept. 19-én a kartagó-val a nefertiti körútra az is jelentkezzen, legalább meg ismerkedhetnénk már elöre!
köszi

reni&laci

marti_baba Creative Commons License 2003.09.01 0 0 353
Szia Szahmet!

Megkaptam a levelet és nagyon szépen köszönöm neked, hogy részletesen leírtál minden információt.Biztos sokszor fogsz az eszembe jutni, mikor meglátom azt amiről írtál.Nem jut eszembe semmilyen kérdés de csütörtökön már nem is tudnám elolvasni, mert péntek reggel indulunk.3 azaz három nap múlva.Juhéjjjjjjj:)))
Mindenkinek nagyon köszönök mindent amint visszajöttem mindenről beszámolok.

Marti_baba

Gigi09 Creative Commons License 2003.08.31 0 0 352
Sziasztok!

Hurghadára készülök október közepe felé, de nehezen tudok az ajánlatok között választani. Nekem fontos lenne Kairó és Luxor magyar vezetéssel. Mit ajánlotok, hol - melyik irodánál fizessem be Hurghadán?
Próbálta már valaki Hurghadáról a Kairói 1 napos fakultativ utat? Nem merész vállalkozás ez? Nem szertnék csak utazni és Kairóból semmit se látni.
Mi a véleményetek a tengeralattjárós programról?

Előre is köszönöm

Gigi09

szahmet Creative Commons License 2003.08.29 0 0 351
Szia Alexa!

Most látom csak, hogy Szandosz név alatt te futsz!
Hát üdv újra itthon!!!

Szia, szahmet

Előzmény: Szandosz (347)
szahmet Creative Commons License 2003.08.29 0 0 350
Szia marti baba!

Oksa, küldöm mégegyszer, ha megint nem kapod meg jelezz!

Szia, szahmet

Előzmény: marti_baba (345)
cs_moncsi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 349
Szia Szandosz!

Köszönöm szépen az infokat,a szobás dolgot megfogadom és addig fogok állni a recepción amíg nem kapunk jobb szobát:)) A képekért nagyon hálás lennék, az az igazság, hogy már tűkön ülök annyira várom a nyaralást. Már sokat olvastam Egyiptomról és most végre élőben is láthatom.

Címem: kuksi1980@freemail.hu

Előre is köszi, sziasztok!

Moncsi

Előzmény: Szandosz (347)
marti_baba Creative Commons License 2003.08.28 0 0 348
Sziasztok!

Mi közvetlen járattal megyünk reggel 8-kor indul a gép.

marti_baba

Szandosz Creative Commons License 2003.08.28 0 0 347
Szia Moncsi!

Én is a barátnőmmel voltam augusztus elején ugyanezen az uton és szállodába ahova ti is mentek. Azt hiszem nem kell félnetek az araboktól, ha talpraesett, vagány csajok vagytok. Arra készüljetek fel, hogy nagy lesz a nyomulás: rohannak utánatok, néha még hozzátok is érnek, de ha határozottan mész el melletük, ne figyelsz rájuk, nem szólsz hozzájuk semmit (esetleg no thanks), akkor úgyis leszállnak rólatok. Az elején furcsa lesz, aztán... Na, jó. Nem mondom azt, hogy hozzá lehet szokni. A programokra majd az idegenvezetővel és a csoporttal mentek, akkor nincs mitől félni. És Egyiptomban a turista az isten. Szinte mindenhol rendőröket, őröket láttunk. Ez egy szegény ország, az idegenforgalomból van pénz és ezért a biztonságra nagyon ügyelnek. A szállodai szobában is állandan széthagytuk a cuccainkat (útlevél, pénz, kamera, telefon), de semmi nem tünt el. Egy jó tanács, ha megpróbálnak benneteket egy rossz panorámájú szobába betenni: először nézzétek meg, hogy milyen a szoba (csomagokat hagyjátok lent), ha mondjuk az építkezésre néz, akkor követeljetek másik lakot. Biztos azt fogják mondani, hogy nincs. Akkor se csüggedjetek. Határozottan mondjátok meg, hogy márpedig másik nem kell, addig innen el nem mozdultok, míg nem kaptok jobbat. Így biztos a siker.
Ha kíváncsi vagy a képeinkre a szállodáról, add meg a címed, küldök párat. Az élménybeszámolóm, pedig lentebb olvashatod.
A kaja nagyon finom, annyit ettünk, hogy csak na.
Jó utat!
Szandra
alexandra.salamon@khb.hu

Előzmény: cs_moncsi (344)
cs_moncsi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 346
Marti_baba!

Ti mikor indultok 5.-én? Közvetlen járattal mentek Hurghadába?

Előzmény: marti_baba (345)
marti_baba Creative Commons License 2003.08.27 0 0 345
Sziasztok!

Mi szept.5-én indulunk a Kartago toursal és 12 napos a turnus.Azthiszem 16-án jövünk haza de erre még nem gondolok.

Szahmet!

Az e-mail címem marti_baba@yahoo.com, sajna nem kaptam meg a levelet mert az nem az én e-mailcímem.ha megtennéd, hogy újból elküldöd annak örülnék.Előre is köszi.

Más:
Ma voltam az Egyiptomi nagykövetségen a vízumot intéztem.Roppant kedves pasas volt és egy kicsit megdobott az ottani légkör szele.Mondjuk a helység ahol csinálják a vízumot nem túl bizalomgerjesztő, amolyan arab lezserség jellemzi.
Mindenesetre ha valakit érdekelnek az infók :
Minden hétköznap 9-12 ig van az útlevelek leadása, kell hozzá 1 igazolványkép és 6 ezer forint.Ott kitöltesz egy ürlapot és három munkanap múlva visszakapod az útlevelet 15-16 óra között.Én ma adtam be és hétfőn kapom meg.Mondjuk meglepődtem, hogy 9 elött öt percel ott voltam és csak 10 percet kellet várakoznom a hapsira.Eddigi emlékeim szerint az arabok nem valami híresek a pontosságról.

ha valakinek kérdése van a vízummal kapcsolatban nagyon szivesen válaszolok.Nem mindegy, hogy 10 ezer vagy 6 ezer.Kettönknél egy giftun túra árát megspóroltuk.

marti_baba

cs_moncsi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 344
Sziasztok!

Mi szeptember 5.-én indulunk Hurghadába a King Tourssal. Kairo-Hurghada-Kairo programra. A Seagull szállodában fogunk megszállni, ha minden igaz és nem közlik a finishben hogy mégsem ott fogunk lakni :-)
Szerintetek nem veszélyes két nőnek egy ilyen arab orszába utazni? Júliusban már voltam Tunéziában a barátommal és annak ellenére, hogy ő ott volt mellettem és végig fogta a kezem elég sokan leszólítottak minket.
Ha valakinek vannak tapasztalatai a szállodáról, vagy a programról kérem ossza meg velem, mert már alig várom a nyaralást és annyira jó olvasgatni róla.
Köszönöm, sziasztok!

Előzmény: szahmet (343)
szahmet Creative Commons License 2003.08.27 0 0 343
Szia marti baba!

Na elküldtem neked a beszámolót, elvileg meg kellett, hogy kapjad, de úgy nem akarta elküldeni, hogy marti baba@yahoo.com, csak úgy, ha egybe írtam martibabát.
Remélem azért megkaptad, ha nem írj ide, és csütörtök este korrigálom, csak biggyezd ide mit szúrtam el a címeddel kapcsolatban! :)

Szia, szahmet

Előzmény: marti_baba (339)
szahmet Creative Commons License 2003.08.26 0 0 342
Szia marti baba!

Oksa, ezt vágom hol van!
Küldöm neked emilben az infót!

Szia, szahmet

Előzmény: marti_baba (339)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!