Keresés

Részletes keresés

Zsoldos Creative Commons License 2002.08.01 0 0 41
A hozzászólásokba mindenki azt ír amit akar, és azt az hiszi el, aki akarja. Ennek függvényében, vagy mindenki valós személy itt a fórumokon, vagy senki, de az biztos: senkinek nincs erkölcsi alapja azt mondani, hogy én az vagyok, te pedig cyberhulladék (hogy a kedvenc szóhasználatoddal éljek)
Tehát nem a monitorom van kikapcsolva, hanem gondolkodom :)

A többi következtetésed is hasonló mellétrafálás, de azokkal inkább nem foglalkoznék részletesen. Számodra elmondtam mindent, amit akartam. Örülök, hogy összeakadtunk, sokat tanultam belőle és emellett nem kevés korábbi gondolatomat erősítetted meg.
Üdv.

Előzmény: BZoltan (40)
BZoltan Creative Commons License 2002.08.01 0 0 40
Zsoldos,

neked meg alacsony lesz ez a lo... az adataimnal a hozzaszolasaim is megtalalhatoak.. ha azokbol nem derul ki, hogy ki vagyok, akkor te vagy nem tudsz olvasni, vagy ki van kapcsolva a monitorod...

"Ha olyan fóbiáid vannak, hogy valaki rajtad keres pénz azzal, hogy egy 9 kérdéses tesztet töltesz ki, ne töltsd ki!"

Szoval nem erted... szoval fiatal vagy a neten... Nincsenek fobiaim, hogy rajtam penzt keres valaki a neten.. ez nem fobia, hanem __TENY__. Minden klikkelesed a neten az valakinek penzt hoz. Ahogy eppen ezt a hozzaszolast olvasod, eppen az index.hu-nak hajtasz hasznot... ez nem baj, de az index.hu nem is mondja, hogy a bangladesi arvizkarosultak megsegitese a fo celjuk.

Ezta legutobbi 2 mondatot most olvasd el megegyszer.. es gondolkodj el rajta. Alaposan!

Na szoval rajottel? Nem fobia ez, hanem a realitas ismerete.

Te nem utalod azt amikor egy csavargo odamegy hozzad es penzt ker, hogy az ehezo gyerekenek enni tudjon adni... kozben tok vilagos, hogy a kovetkezo sarkon froccsre valtja a penzt? Engem igen... kerjen penzt froccsre, tan meg arra is adnek... de ne akarjon a szocialis erzekenysegemre hatva hulyenek nezni es atverni...
De nyugi... ez nem bosszant, nem idegesit, csak inkorrektnek es hulyesegnek tartom.

A mzoi peldat latom nem erted... nezz utanna a public domain elvnek es a free product ideologianak es meg fogod erteni, hogy azaltal, hogy megtekintesz egy reklamot, tulajdonkeppen mar fizetsz...legalabbis az aki neked megmutatja a reklamot az anyagi hasznot konyvel el azaltal, hogy sokan nezik... minnel tobben nezik, annal nagyobb az anyagi haszon.

Vegyuk azt az esetet amikor egy reklamfilm levetiteseert 1 millio forintot fizet egy ceg... Ha azt a reklamot 0 nezo nezi meg akkor a propagalo ceg a mozinak nem fizet egy vasat sem tobbet, ugyanis ninsc reklamerteke a filmnek. Ha a reklamot 10000 ember neiz meg akkor a ceg orommel utalja at millat, tehat minden nezo 100 forinthoz juttata hozza a mozit. Ha 20000 nezo nezi meg a reklamot, akkor a mozi jogosan ker 2 milliot a cegtol es ezt meg is fogja kapni, mondvan dupla reklamerteke van a vetitesnek... Persze ez bonyolultabb egy kicsit ennel, de az elv az ez...

Amugy feltetelezem,hogy mindezeket a fentebb irtakkat te is tudod, es valojaban nem vagy olyan fiatal netes mint ahogy azt a hozzaszolasod sugallja es feltehetoleg erted, hogy mire celzok...

z

Zsoldos Creative Commons License 2002.08.01 0 0 39
"Mind a nevem, mind a szakmam, iskolaim, barataim, vilagnezetem nyilvanosak..."
Hol? Az adataid között csak az emiled utal IRL személyre: zoltan_balogh.
Hmm. Ezzel akár peter_fekete is lehetne ott. Úgy látom ezen kívül az itteni adataidban semmit nem lehet tudni rólad. Minden, amit itt írtál, ezekkel az adatokkal fut.
Előzmény: BZoltan (37)
Zsoldos Creative Commons License 2002.08.01 0 0 38
A példa azért rossz, mert a mozi - többek közt - azokból a reklámbevételekből tartja fenn magát, amit te a pénzedért megnézel. Ha nem mutatná be, lehet, hogy nem lenne hova moziba menned és akkor mit csinálnál a pénzeddel?

Ha olyan fóbiáid vannak, hogy valaki rajtad keres pénz azzal, hogy egy 9 kérdéses tesztet töltesz ki, ne töltsd ki!

"ha ezt nem erted, az nem baj, az csak azt jelenti, hogy fiatal vagy a virtualis vilagban. "
Picit magas lesz ez a ló...

Előzmény: BZoltan (25)
BZoltan Creative Commons License 2002.08.01 0 0 37
slilla,

vazze, mielott szemelysekedsz, vegyed man a fardasagot, hogy megnezed, hogy kit fikazol... A nickem immaron vagy 4 eves, soha semmilyen mas neven nem leptem be a torzsasztalra es az interneten eltoltott immaron majd 8 ev alatt soselm bujtam nevtelenseg moge. Mind a nevem, mind a szakmam, iskolaim, barataim, vilagnezetem nyilvanosak... Igy szerzek jogalapot arra, hogy a sok arctalan, nevtelen sumak cyberhulladeknak beolvassak, ha eppen ugy hozza a kedvem.

Szoval kishusom ez erosen melletrafalt...

Amugy nem zarom ki a lehetoseget annak, hogy az adott kerdoiv valoban diplomamnunkahopz keszul.. csak szkepszisemnek adtam hangot.. es olyan nevetsegesen egyszeru kerdest tettem fel amire valaszolni is lehet ugy, hogy az ember kozben a privat szferajat biztonsagban erezheti...

Valasz nem erkezett :) szoval egyelore a szkepszis el...

Amugy kedves slilla, nagyon naiv es fiatal lehetsz, ha nem tudod, hogy minden klikkeleseddel az interneten valakinek anyagi hasznot hozol... ezert cserebe ugye nem varunk semmi mast, csak azt, hogy a nyertes fel egyenesen bevallja,hogy igen... en ebbol anyagi hasznot huzok... es nem bujik nevetseges allarc moge mint diplomamunka, rakos kislany megsegitese, gronlandi fokak megmentese, afrikai ehezok tamogatasa.... szoval ne nezzenek hulyenek...

z

Előzmény: slilla (36)
slilla Creative Commons License 2002.07.31 0 0 36
Kedves BZoltan!

Te talán arra használod a net névtelenségét és arctalanságát, h. másokat átverj?...
Mert ebben az esetben maximálisan megértem a bizalmatlanságot. Én sem bíznék másokban, ha én is állandóan hazudoznék...
Mert ugye mindenki magából... Tudod.
Nem volt kötelező kitölteni, szerencsére senki nem kéri számon Rajtad.
Ha meg pénzért klikkeltetett volna, hát istenem... Nekem akkor sem fájt.

És akkor most próbálj arra a képtelen lehetőségre gondolni (biztos képtelenség, agyrém, de tegyük fel...), h. VALÓBAN egy diplomához kér segítséget.

Üdv
slilla

Előzmény: BZoltan (23)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.31 0 0 35
elolvasva a grafoman eszosztasodat.. csak egyetlen gondolatot ebresztettel bennem.. megpedig azt, hogy annyi ralatasod van a vilagra vagy mint egy zsak cserebogarnak... az indoklast megtartom magamnak, vitatkozni sem akarok veled, mert ertelmetlen szocseples lenne... erezd jol magad es osztogasd tovabb a bolcsesseg fajanak a gyumolcseit... es varjad a Nobel dijjra valo jelolesedet :)

z

Előzmény: hókeférke (33)
Vanek Creative Commons License 2002.07.31 0 0 34
Bocsika, de a hazai környezetvédelem mióta a Greenpeace?
Sőt egyáltalán, a Greenpeace mitől környezetvédő?
Előzmény: tsara (28)
hókeférke Creative Commons License 2002.07.31 0 0 33
helló papírzaccser

Ha már ilyen kis szorgos voltál, és válaszoltál más helyett, akkor hadd reflektáljak. Csak a "kussolj" szöveg(ed) miatt, egyébként nem akartam ezt a topicot félrevinni. Bár lehet, hogy ez nem is akkora félrevitel, mint elsőre látszik.

A kérdésedre: vannak gyerekeim, és semmi bajuk. Legalábbis nem úgy, ahogyan azt a grimbuszcsinálók képzelik.

Sokkal nagyobb bajaink vannak: a szegénység, a mérhetetlen kiszolgáltatottság, a hatóságok és a gazdagok packázásai, és még rengeteg sok minden. Sikerült, beteljesült vágyunk kevés. Beteljesületlen és elérhetetlen annál több!

Minden, ami jó az életben és az a kevés, amit elértünk, és minden (rengeteg egyéb), amit nem értünk el és nem is fogunk soha, nos mindez ellen ordítozva harcol a Grimbusz.

Vajon kik pénzelik ezeket a "harcosokat"? Azok a gazdagok, akiknek sokkal több dolog bejött az életükben, mint nekem/nekünk. Miért teszik ezt? Irigységből? Aligha. Puszta irigységből ennyi pénzt épelméjű ember nem áldoz fel. Mert a Grimbusz - mindenki számára rejtélyes forrásokból - iszonyatos anyagi erővel kell hogy rendelkezzen! És nem csupán a Grimbuszról van szó, hanem rengeteg hasonló, csak egyenként sokkal kisebb és kevésbé feltűnő(-sködő) "környezetvédő" (önmagát annak deklaráló) szervezet hihetetlen pénzbe kerülhet. Az állandó sajtóhadjárat, a szervezetek (bennük szakértők és laborok) fenntartása, a politikára történő folyamatos nyomásgyakorlás nomeg az "akciók" hát az bizony nem két fillér.

Nem, itt sokkal szörnyűbb dolog kell hogy legyen a háttérben. Azt látni kell, hogy az elmúlt évszázadban az emberiség jelentős (nem túlszaporodott) része olyan életminőség-javuláson ment keresztül a technikai civilizáció általánossá válásával, amely példa nélkül áll a korábbi történelemben, de a Föld történetében is egyedülálló, minőségileg új dolgot jelent. Az emberek átlag életkora a korábbi 30 évről (amit a ti szép tiszta környezetetekben éltek le) 70-80 évre nőtt, és ennek az életnek a minősége (meleg lakás, elegendő élelmiszer, tisztaság, egészség, mozgásszabadság, stb. stb.) is példa nélkül áll a korábbi történelemben.

Kétségtelen tény, hogy ehhez bizonyos erőforrások felhasználása ill. elhasználása társul. Az is tény, hogy bizonyos (általuk erősen eltúlzott) változások történnek a környezetben. Az is nyilvánvaló, hogy a jelenlegi (olaj és földgáz alapú) technológia hosszú távon nem fog működni. Ezért kétféleképpen lehet továbbgondolkodni:

1.) A tudomány, technika, technológia fejlesztése (fúziós erőművek, elektromos autók, szupergyors vonatok (esetleg légritkított alagútban a földrészek között), internetes távmunka és távolsági ügyintézés, az ipari robotok térhódítása, az értelmes (tervező, szervező) jellegű emberi munka elterjedése, az egész falat betöltő képernyők feleslegessé teszik majd azt a tömeges túristamozgást, ami ma jellemző, hogy többszáz millió ember indul útnak szemetelni és napozni nyaranta több-tíz millió autóval, és még sorolhatnám sokáig. A lényeg: a megfelelő technológiai fejlődéssel a környezet károsítása nélkül is a jelenlegi életszínvonal többszöröse lenne biztosítható 8 milliárd embernek.

2.) Másik lehetőség technológiai visszafejlődés, amit a környezetvédők szeretnének. Ha semmit sem teszünk, ami az 1. ponthoz tartozik, akkor ebbe a 2. pontba jutunk. Az atomenergiát puszta pszihés gyűlöletből betiltják, a gáz és olaj elfogy, a szén nagytömegben nem használható (CO2, légkör, betiltják). A gátakat is gyűlölik, így vízerőmű sem lesz. Ha a szélenergia nagytömegben kezd elterjedni, azt is ellenezni fogják (aprítja a madarakat, meg infrahangot kelt). Nem lesz energiánk, és ebből következik, hogy nyersanyagunk sem lesz. A vas kiolvasztásához is sok energia kell, pláne ha egyre kisebb koncetrációjú és egyre mélyebben fekvő ércekből kell előállítani. Nem lesz más nyersanyag se elegendő (króm, réz, ólom, wolfram, molibdén, stb.stb.)

Nem lesz vegyipar sem, gyógyszeripar sem. Majd lesz helyette ráolvasás, vajákolás, gyógyító papok, sámánok, majd körbetáncikálják a beteg embereket. Újra gyermekek halnak majd meg diftériában (tudod milyen érzés szép lassan megfulladni? én sejtem, mert volt már gégegyulladásom), kolerában, leprában, tüdőgyulladásban, tetanuszban (az se kellemes), és felsorolhatnám a nagy pathológiai lexikont. Lesznek jó kis gilisztáink, aki megéhezik, az kihúz egyet, ez lesz a recycling:-)) (Bocs a gusztustalan viccér)

A tudomány és tecnhika szerepének (fontosságának) megszűnésével néhány generáció alatt nyomtalanul eltűnik maga a természettudomány is, újra átadva a helyet a spekulatív, vallási jellegű, zavaros f**ságoknak. Újra lesz boszorkányégetés és emberáldozat is helyenként. (Nem, ne vigyorogjatok, ti anyóssal rendelkező férfiak! A "boszorkány" kategória - a közhiedelemmel ellentétben - nem volt szorosan korhoz és nemhez kötve:-)))

Azazhogy valamennyi - egy kevéske - energia és nyersanyag azért lesz. Legy egy nagyon kevéske elektromos energia, egy kevéske földgáz és olaj, egy kevéske acéláru. De nem lesz elég több milliárd embernek.

Lesznek gazdagok, de kevesen. Azok, akik ma egyre inkább az irányításuk alá vonják a világot, feltehetően azt gondolják, hogy az ő utódaik lesznek a gazdagok, az urak. Így - minimumra csökkentett fogyasztás mellett - még nagyon sokáig elvegetálhat az emberiség.

Ez a ti szerepetek, Grimbuszosok. Ti vagytok ennek a párszáz éves folyamatnak az előkészítő katonái. A "harcosai". Miért teszem ezt idézőjelbe? Azért mert a harcos szó számomra egy bátor embert jelent, aki akár az életét vagy egzisztenciáját feláldozva küzd. (Manapság az utóbbi, az egzisztencia a tét, ami kb. azonos a korábbi "élet"-tel! Lásd még: "az utca=megsemmisítő tábor" topic)

De ti, grimbuszosok nem áldoztok fel semmit. A vasúti sínekhez láncoljátok magatokat abban a biztos tudatban, hogy a vonat úgyis megáll majd. Még egy tisztességes rendőrkokit se kaptok! Kamerák százai filmezik az akcióitokat, nehogy véletlenül valamelyikteket jól oldalba rúgja egy feldühödött kisember (pl. vasutas) vagy egy rendőr. Ez a ti bátorságotok. Hát nem éppen ilyen embereket keres az al-Quaida meg az IRA. Ti csak a Grimbusznak kelletek.

A közlekedés akadályozásáért és veszélyeztetéséért kiszabott büntetéseket titokzatos kezek kifizetik helyettetek. Nem kockáztattok ti semmit, egy jó kis buli az egész. Ti vagytok azok, akik serdülőkorukban egy jó kis buli kedvéért végigültetek a padon, és elgáncsoltátok az előttetek elmenőket. Már akiről látszott, hogy nem mer majd szétcsapni közöttetek. És jót röhögtetek. Ezekért a Grimbusz által szervezett akciókért még pénzt is kaptok, hát akkor miért ne? Megbízható forrásból hallottam, hogy itt Magyarországon 30 német márkát kínált a Grimbusz 1 napra, egy akcióhoz, néhány éve.

Kedves T. Sára! Ne haragudj, amiért ilyen hosszasan értekeztem de ezt le kellett írnom. Te mint leendő környezetvédő (?) talán nem árt ha ilyen véleményeket is olvasol. Megígérem, hogy nem fogok többé itt szónokolni. Neked sikeres diplomázást!

Előzmény: papírzaccser (16)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.31 0 0 32
:)

tsara... felmerult egy kerdes az egyik hozzaszolasomban.. nem ugy mintha csodalkoznek, de cinikus mosoly szaladt az arcomra amikor lattam, hogy kapasbol 4 hozzaszolast eresztettel meg kb 10 perc alatt (szoval nem geppuskakezzel beverted, hanem feltehetoleg atgondoltan es megfontolatan irtad be) de a 23 hozzaszolasomban erdeklodtem volt, hogy milyenintezmeny milyen tanszken keszited a diplomamunkadat...

:) ez nem egy olyan nehez kerdes... nem is tapos a privat szferadba.. megis ha elarulnad, akkor elejet vehetned az az iranyu gyakavasnak, hogy diplomamunkahoz semmi koze nincs a dolognak ...

Amugy fenntartom a lehetsoeget, hogy valoban diplomamunka... mivelhogy en is kitoltottem a kerdessort.

z

slilla Creative Commons License 2002.07.30 0 0 31
Szia tsara!

Király a kérdőív! :)
Máshova is fölraktad?
Ha segít, én szivesen kitöltöm ott is!
L.

tsara Creative Commons License 2002.07.30 0 0 30
a 8-as kérdéssel kapcsolatban egyszerű dolgokra is lehet gondolni..pl. a nagyobb joghurtot veszed meg, mert takarékosabb csomagoló anyag felhasználás szempontjából. ráadásul olcsóbb is.

tsara Creative Commons License 2002.07.30 0 0 29
Szia
valóban a diplomamunkamhoz van szükségem erre a kérdőívre és nem gp aktivista vagyok.
nem akartam a gp-t sem propagálni, sem minősíteni, egyszerűen meg akartam nézni mennyire tájékozottak az emberek környezetvédelem-ügyben.
köszi, hogy segítettél, sara
Előzmény: hókeférke (15)
tsara Creative Commons License 2002.07.30 0 0 28
Szia!
A gp-es kérdést azért tettem a kérdőívbe, mert fel szeretném mérni, hogy mennyire vagytok tájékozottak a hazai környezetvédelemmel kapcsolatos eseményekről. s.
Előzmény: Vanek (7)
tsara Creative Commons License 2002.07.30 0 0 27
Sziasztok!
sara vagyok. Köszönöm, hogy kitöltöttétek a kérdőívet!
nickiloz Creative Commons License 2002.07.30 0 0 26
Fogalmam sincs.
De azt megállapítottam magamról, hogy bizony azt tudtam, hogy hol volt az első akciójuk, viszont pl. az EUs kérdésről fogalmam sem volt. Pedig a második azért nyilván környezetvédelmi szempontból is fontosabb.
Szóval nem rossz ez így. Pl. azt is ki lehetne hozni a kérdésekből, hogy egy átlagos törzsasztalos lazán fújja, hol volt a greenpeace első bulija jó pár hónappal ezelőtt, de egyébként fogalma sincs arról, hogy mi történik Magyarországon a környezetvédelem terén.
Ez is egy verzió, ráadásul megvan az a mentálhigiéniás szempontból nem mellékes sajátossága, hogy nem keres azonnal egy újabb összeesküvést a háttérben.
Előzmény: Vanek (14)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.30 0 0 25
nem erted....

nenm azt mondom, hogy pornooldal latogatottsagat akarja novelni... de az teny, hogy a teszt kitoltesevel egyben noveled egy site latogatottsagat ami egyertelmuen penzt er...

nem is azt mondom, hogy ezt a penzt tolem veszi el, vagy hogy ossza szet, hanem egyszeruen teny, hogy a virtualis vilagban haszonszerzesre hasznalja fel a neten lako virtualis embereket, tehat techikailag cyberrabszolgakkal dolgoztat... ha ezt nem erted, az nem baj, az csak azt jelenti, hogy fiatal vagy a virtualis vilagban.

olyan ez, mint hogy az is bosszant, hogy a mozikban reklam van a filmek elott, ugyanakkor fizetek a jegyert... azzal ugyanis, hogy megnezek egy reklamot, gyakorlatilag anyagi haszonhoz juttatom a mozit... akkor meg miert kell fizetnem? Na de nem ez a lenyeg, hanem az, hogy a moziban nem mondjak azt, hogy diplomamunkahoz nyujtoksegitseget a reklam megtekintesevel, hanem egyertelmu, hogy anyagi hasznot hajtok a mozinak azzal, hogy megnezem a reklamjait...

z

Előzmény: Zsoldos (24)
Zsoldos Creative Commons License 2002.07.30 0 0 24
Ha nem tőlem veszi el, miért ne kereshetne, pláne, ha nem vagyok biztos benne, hogy hazudik. Bár itt egy páran szinte biztosra vették. Szerintem az általad említett szempontból inkább akkor lenne gyanús, ha mindent új oldalon kérdezne...
Előzmény: BZoltan (23)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.30 0 0 23
Minden netes klikkeles valakinek anyagi hasznot jelent... egy kisse bosszant, hogy nem meri valaki kiirni, hogy
1. penzt akarokkeresni, klikkelj erte 20-at
2. draga penzert csinaltathato felmerest akarok helyettesiteni azaal, hogy 2 percet ram szansz
3. a munkahleyi feladatomat akarom elvegeztetni veletek aproteteles 2 percekben

ezek heleytt a szuzlanyos diplomamunkanka alcaznak egy sima kerdoivet...

de ha megis, akkor erdekelni a felsookattasi intezmeny neve, kar es szak, esetleg egyebb konkret info :) de ilyen ugysem lesz...

z

Előzmény: Zsoldos (22)
Zsoldos Creative Commons License 2002.07.30 0 0 22
amúgy nem tökmindegy? ha névtelenül kell, mit árthat, ha kitöltöd amúgy?
amúgy mindegy
Előzmény: BZoltan (21)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.30 0 0 21
Ez egy nagyon gagyi kerdoiv.. komoly statisztika elvegzesere nevetsegesen keves a kerdes... amugy a 3. kerdesnel nincs feltuntetve a "kulfold" opcio.. pedig sokan olvassak a torzsasztalt kulfoldrol...

amugy szerintem sincs ennek a cuccnak koze semmilyen diplomamunkahoz...

z

ZSOLEV Creative Commons License 2002.07.30 0 0 20
Kitöltöttem, de kicsit gyanús ez a "diplomamunkához kell" szöveg. Meglehetősen kevés infót gyűjt be, és a Grínpaca is belerondít a képbe...
Tam7 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 19
Kitoltottem!
Vanek Creative Commons License 2002.07.30 0 0 18
Eh, kedves topicnyitó!
Hogy jön a Greenpeace a képbe?
Egyébként miről is fog szólni a diplomamunkád?
Ez a kérdőív mondjuk nem tűnik valami értelmesnek.
Zsoldos Creative Commons License 2002.07.30 0 0 17
A dolgozó népet szolgálom
Előzmény: crrr (9)
papírzaccser Creative Commons License 2002.07.30 0 0 16
Greenpeace, nekem kifejezetten tetszik a magyar szóvivőjük, mégha hülyeségeket is beszél néha ;)

amennyiben szerinted a Greenpeace azért van, mert jónéhány szabadidőtúltengésben szenvedő egyén azon munkálkodik, hogy ártson a fogyasztói társadalomnak, és bemocskolják ezen társadalmi réteg értékeit, akkor azt mondom:

kussolj! ha nemteccik, lehet "ellenszegülni"! :))

Egyébként: vannak gyerekeid? allergikus tünetek?!

Előzmény: hókeférke (15)
hókeférke Creative Commons License 2002.07.30 0 0 15
kedves topicnyitó,

Elkezdtem kitölteni, merthát jó érzés segíteni valakinek, aki rászorul. Sajnos azonban a Grimbuszos (írd: greenpeace) kérdésnél elakadtam. Nem azért, mintha nem tudnám, hogy mivel kezdték "áldásos" tevékenységüket, hanem mert tudom, hogy az összes többi is sorra fog kerülni.

Szóval én már láttam egypár ilyen kérdőívet, amiket diplomamunkákhoz kívántak felhasználni. Itt az Indexen is volt már pár eset, meg azon kívül is. Sajnos, a Te kérdőíved nem túlságosan hasonlít ezekre, és emiatt egy icipici gyanúm támadt. Talán nem is diplomamunka a cél, hanem a Grimbusz "munkájának" elősegítéséhez szükséges információk beszerzése egy további forrásból.

Ezek így is, úgy is mindent meg fognak támadni, ami az ember életét szebbé, értelmesebbé, értékesebbé teszi.

Bocsi ha igazságtalanul bántottalak volna, de ez volt a benyomásom, és ha a Grimbuszt valahol meglátom a médiában, akkor minden bajom támad.

A többi kérdéshez egyetlen megjegyzésem lenne: a "honnan szerzi az információit" kérdésre többet is meg kellene jelölnöm. A szelektív hulladékgyűjtésre vonatkozó kérdések szerintem jók. Ha a Grimbuszt kivennéd innen és még pár kérdést betennél, akkor tényleg hasonlítana a kérdőíved a hasonló célúakhoz (diplomamunka).

Vanek Creative Commons License 2002.07.30 0 0 14
Hogy kerül a Greenpeace a képbe, vagyis a kérdések közé?
Előzmény: nickiloz (12)
shelly Creative Commons License 2002.07.30 0 0 13
Lehetne altalanosabban is kerdezni, hogy pl. mit csinalsz maskepp, hogy kornyezetbaratabb legyel...
de gondolom a diplomamunka valami elelmiszeripari ceghez kapcsolodik, es akkor nincs ertelme.
nickiloz Creative Commons License 2002.07.30 0 0 12
Pl. üvegben veszed meg az ásványvizet, és nem muanyag palackban?
Előzmény: prosim (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!