YESSSS!!!! A főnök nincs bent, több boltja van és csak időnként megy be, ketten lesznek a kolléganőjével aki gondolom korban és rangban is előrébb van, vele kell kijönnie!! Hétfőtől betanulás kezdődik, kis kémia, kis matek, kis mechanika. :-)))
Jól sikerült a szurkolás, Szemy. :))))) Jó lesz az, ha jól kijön a főnökkel, akkor nem lesz semmi baj, ügyfelekkel majd jól eldiskurál, rábeszéli őket a szebbre. :))))
Én meg futok de gyorsan!!! (mozsmá inkább gurulok, az jobban megy:-)))))) )
Felkészültél testileg-lelkileg a mufkátli vásárlásra??? A zurad, majd megérti, hogy ez korral jár, meg különben is nem olyan csúnya az.:-))))))
Köszi a gratulációt a csaj nevében!!! Egyenlőre jó a benyomása, ettszik neki, aztán majd látja, hogy hosszútávon gondolja-e, vagy csak ugró deszka, minden esetre jobb mint akármelyik élelmiszer, vagy multi, itt azért még sem kell a tejesládákat emelgetni. :-)))
Szemy a nagylánynak gratula a munkához, tartson sokáig!
BöPö, talán má nálatok sem esik! legalábbis én nem küldtem felétek:)
Muffkátlimmal meg ne bacogassatok, mer ütök ám de hirtelen:)))))))))))))))
Írtam hogy holnap ,azaz ma menek pijjacra,,,,de engem az ember agyonüt,,,szerezni köll 4 bakonládát,,,azokba szerezni mufit meg düdit,,,meg föld,,,,és a kampó a ládához drágább mint eg yláda beültetve:O
Ha jól be van ázva a föld, akkor könnyedén (viszonylag) ki lehet húzkodni a betonrések közül a gazokat. Én legalábbis ezt szoktam csinálni. Mire odaérnék, hogy le kéne fújni, addigra már hatalmasok, azokat is el kell távolítani ugyebár, kiszáradás után. :)))))
Ma is kimentünk a lányokkal az utcára, hogy guruljanak egy kicsit a görkorikkal. :)))) Az összejövetelen meg Imi volt a főszakács, legalábbis az, aki sütögette a husikat. :)))) Előtte való nap már megcsináltam mindent, sütöttem, salátát készítettem, husit bepácoltam, stb. Aznap már csak pavilonfelállítás, székek, asztalok kipakolása és a terítés maradt.
Legenda szerint a paradicsom is szúnyogűző ... máskor egy raj szúnyog riadt fel a paradicsomok közül, hogy jól megcsipkedjen... ennyit a szúnyogűző hatásról. :)))))
Szép estét!! Végre süt a nap...a kocsibejárót kellene gyomírtani, de állandóan esik az eső..állítólag aszályos évünk lesz.. :-))
Évi, néztem a képeket, nagyon aranyosak a lányok,,örültek a görkorinak..sütnöd is kellett bőségessen, nagy volt a csapat.. :-))
Délelőtt felraktuk a szomszéd oszlopaira a kerítéshálót, végre szabadon mozoghat a kutya, most az esetleges szökési helyeket tesztelem, hétvégéig meg kell oldanom, mert jövő héten irány naffalu, pár napot eltöltünk a sógornőméknél... :-))
Sirrra mufkátli?? Citromillatú nem kell? Állítólag elűzi a szúnyogokat..bár ezt még nem sikerült bebizonyítanunk...
Te is öregszel! :-))) Van aki muskátlit vesz, van aki kicsit nehezebben értemez, aztán van aki értelmetlenül írkál, (na ez vegyok én) de én örülök neki, hogy öregszem!!! :-)))))
Nem lett volna semmi gond a CT-vel, de mivel nem sürgősségi így egész türhető ez a három hét várakozás, sürgősségire megcsinálják azonnal.
Az bizony! :)))) Úgy örülök neki, majd nyár végére már nagyra fog nőni, de még a levelei is kicsik, meg a virága is. De legalább megmutatta magát! :))))
Nem kell kapkodni a CT-vel, úgy vannak vele.
Szorítok majd neki! :) (Hiába, lassú az agyam: nekem csak az jött át először, hogy ékszerbolt, próba, ergo lakodalomra a gyűrűt próbálja fel... ezért nem tudtam mire vélni, hogy miért kell ehhez szorítani.... ) :)))))))))
Az a mit küldtem, az nyílik?! :-)) Jaj de örülök neki!!! :-))) Amikor kezd nyílni még fehérnek látszik, aztán majd lesz belőle rózsaszínes, sárga közepű gyönyörűség. Annak örülök, hogy kinyílt, nem, hogy mekkora, majd lesznek nagyobb virágok is rajta, tanítsd meg a halakat, hogy a tövéhez járjanak a dolgiukat végezni! :-)))
Na sikerült CT beutalót szereznem szinte azonnalra, július 4-re, most az érsebész nem veszi fel, mondani akarom neki, hogy holnap nem megyek, hanem majd csak akkor, ha megvan a CT.
Ja szorítsatok ma a lányomnak!!!!! Ma van próbanapon egy ékszerboltban.
Kinyílt reggel a tündérrózsi, Szemy! :)))) Igaz, csak félig volt, még csak kezdett nyílni, meg nem is olyan nagy, mint nálad, de az enyém! :))))) Viki viszont megjegyezte, hogy nem is piros. :))))) Mert még csak a külső szirmok látszódtak jobban. :))) Délután tűzök haza, hátha még nyitva lesz, képezem. :)))