Keresés

Részletes keresés

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50806

YESSSS!!!! A főnök nincs bent, több boltja van és csak időnként megy be, ketten lesznek a kolléganőjével aki gondolom korban és rangban is előrébb van, vele kell kijönnie!! Hétfőtől betanulás kezdődik, kis kémia, kis matek, kis mechanika. :-)))

Előzmény: Évi5 (50803)
sirrra Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50805

Vettem mufit:) 4 félfutót, bordó, pink, rózs/fehér cirkás meg halvány rózsa....

Este hazajön ember szépen vigyorgok, mert találtam olcsóbb balkonládát meg tartóvasat...

Lehet utána má' fog nékül mosolygok=:-)))))))))))))))))

Most elég lesz a három, aztán jövő hónapban kivigyorgok még hármat...vagy nem is tudom:)))))

Nálam már nem is látszika a tó a tavirózsáktól...jövőre ritkítás lesz vagy passz, sok kedvem nincs belemászkálni.

Évi5 Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50804

"ütök ám de hirtelen" ... :))))) Mi meg gyorsan tudunk futni... :))))

Ma reggel már láttam a rózsi közepét is, kezdett jobban kinyílni. :)))) Délután tűzök haza, hogy lássam teljes virágzásában is. :))))

Előzmény: sirrra (50801)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50803

Szép napot! :)))

Süt a napcsi. :)

Jól sikerült a szurkolás, Szemy. :))))) Jó lesz az, ha jól kijön a főnökkel, akkor nem lesz semmi baj, ügyfelekkel majd jól eldiskurál, rábeszéli őket a szebbre. :))))

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50802

Én meg futok de gyorsan!!! (mozsmá inkább gurulok, az jobban megy:-)))))) )

Felkészültél testileg-lelkileg a mufkátli vásárlásra??? A zurad, majd megérti, hogy ez korral jár, meg különben is nem olyan csúnya az.:-))))))

Köszi a gratulációt a csaj nevében!!! Egyenlőre jó a benyomása, ettszik neki, aztán majd látja, hogy hosszútávon gondolja-e, vagy csak ugró deszka, minden esetre jobb mint akármelyik élelmiszer, vagy multi, itt azért még sem kell a tejesládákat emelgetni. :-)))

Előzmény: sirrra (50801)
sirrra Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50801

Szép napsütéses reggelt minden kocsmásnak:))

Gyorsan visszaolvastam, el vagyok havazva:)

Évike nemsoká tele leszel tavirózsával:)

Szemy a nagylánynak gratula a munkához, tartson sokáig!

BöPö, talán má nálatok sem esik! legalábbis én nem küldtem felétek:)

Muffkátlimmal meg ne bacogassatok, mer ütök ám de hirtelen:)))))))))))))))

Írtam hogy holnap ,azaz ma menek pijjacra,,,,de engem az ember agyonüt,,,szerezni köll 4 bakonládát,,,azokba szerezni mufit meg düdit,,,meg föld,,,,és a kampó a ládához drágább mint eg yláda beültetve:O

Valamit ki kell találnom:))))))))

Már dugványoztam párat, innen onnét:)

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50800

Hétfőn kezd! :-)))))))))))))))))))))

Előzmény: Évi5 (50798)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.14 0 0 50799

Pálinkás jó reggelt!!!

Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50798

Hogy alakult a próbanap? :)))

Előzmény: Szemy tó (50791)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50797

Citromillatú?! Hova gondolsz? A nénikék a hagyományos piros mufkátli szintjén rekednek meg... :)))))))

.... ezek után mutasd meg sirra, hogy milyen muskátlikat vettél! :))))))))))))))))))))))))

Előzmény: BöPö (50794)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50796

Ha jól be van ázva a föld, akkor könnyedén (viszonylag) ki lehet húzkodni a betonrések közül a gazokat. Én legalábbis ezt szoktam csinálni. Mire odaérnék, hogy le kéne fújni, addigra már hatalmasok, azokat is el kell távolítani ugyebár, kiszáradás után. :)))))

Ma is kimentünk a lányokkal az utcára, hogy guruljanak egy kicsit a görkorikkal. :)))) Az összejövetelen meg Imi volt a főszakács, legalábbis az, aki sütögette a husikat. :)))) Előtte való nap már megcsináltam mindent, sütöttem, salátát készítettem, husit bepácoltam, stb. Aznap már csak pavilonfelállítás, székek, asztalok kipakolása és a terítés maradt. 

Legenda szerint a paradicsom is szúnyogűző ... máskor egy raj szúnyog riadt fel a paradicsomok közül, hogy jól megcsipkedjen... ennyit a szúnyogűző hatásról. :)))))

Előzmény: BöPö (50794)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50795

Kicsi tóban van az Attraction, nagyban meg a fehér és a rózsaszín. Meg a levéltelen rizómák. Utóbbiak még nem jelentkeztek. 

BöPö Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50794

Szép estét!! Végre süt a nap...a kocsibejárót kellene gyomírtani, de állandóan esik az eső..állítólag aszályos évünk lesz.. :-))

Évi, néztem a képeket, nagyon aranyosak a lányok,,örültek a görkorinak..sütnöd is kellett bőségessen, nagy volt a csapat.. :-))

Délelőtt felraktuk a szomszéd oszlopaira a kerítéshálót, végre szabadon mozoghat a kutya, most az esetleges szökési helyeket tesztelem, hétvégéig meg kell oldanom, mert jövő héten irány naffalu, pár napot eltöltünk a sógornőméknél... :-))

Sirrra mufkátli?? Citromillatú nem kell? Állítólag elűzi a szúnyogokat..bár ezt még nem sikerült bebizonyítanunk...

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50793

Jó napot!

- Sirrra, mufkátlik?????

- Évi, rózsi????

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50792

Egészségedre!!! :)))))

Előzmény: Évi5 (50790)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50791

Te is öregszel! :-))) Van aki muskátlit vesz, van aki kicsit nehezebben értemez, aztán van aki értelmetlenül írkál, (na ez vegyok én) de én örülök neki, hogy öregszem!!! :-)))))

Nem lett volna semmi gond a CT-vel, de mivel nem sürgősségi így egész türhető ez a három hét várakozás, sürgősségire megcsinálják azonnal.

Előzmény: Évi5 (50789)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50790

Megvolt, köszi. :)))) 

Előzmény: Szemy tó (50788)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50789

Az bizony! :)))) Úgy örülök neki, majd nyár végére már nagyra fog nőni, de még a levelei is kicsik, meg a virága is. De legalább megmutatta magát! :))))

Nem kell kapkodni a CT-vel, úgy vannak vele. 

Szorítok majd neki! :) (Hiába, lassú az agyam: nekem csak az jött át először, hogy ékszerbolt, próba, ergo lakodalomra a gyűrűt próbálja fel... ezért nem tudtam mire vélni, hogy miért kell ehhez szorítani.... ) :)))))))))

Előzmény: Szemy tó (50787)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50788

Jó étvágyat!!!

Előzmény: Évi5 (50786)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50787

Az a mit küldtem, az nyílik?! :-)) Jaj de örülök neki!!! :-))) Amikor kezd nyílni még fehérnek látszik, aztán majd lesz belőle rózsaszínes, sárga közepű gyönyörűség. Annak örülök, hogy kinyílt, nem, hogy mekkora, majd lesznek nagyobb virágok is rajta, tanítsd meg a halakat, hogy a tövéhez járjanak a dolgiukat végezni! :-)))

Na sikerült CT beutalót szereznem szinte azonnalra, július 4-re, most az érsebész nem veszi fel, mondani akarom neki, hogy holnap nem megyek, hanem majd csak akkor, ha megvan a CT.

Ja szorítsatok ma a lányomnak!!!!! Ma van próbanapon egy ékszerboltban.

Előzmény: Évi5 (50784)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50786

Nyami. :))) Éhes vagyok... megyek is, ebédszünetet tartok. :)))

Előzmény: Szemy tó (50785)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50785

Nem tudom, szerintem valami zsemle, abban virsli , vagy valami kalbász féle a végtagok és a fej-farok. :-)))

Előzmény: Évi5 (50783)
Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50784

Kinyílt reggel a tündérrózsi, Szemy! :)))) Igaz, csak félig volt, még csak kezdett nyílni, meg nem is olyan nagy, mint nálad, de az enyém! :))))) Viki viszont megjegyezte, hogy nem is piros. :))))) Mert még csak a külső szirmok látszódtak jobban. :))) Délután tűzök haza, hátha még nyitva lesz, képezem. :)))

Évi5 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50783

Szép napot! :)))

Süt a napcsi, fúj a szél.

Sirra, ez már az öregség jele.... muskátli... :))))))

Jók a tekik, Szemy! :))) Azt látom, hogy bacon szanci a páncélja, de mi a belseje?

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50782

Sirrra néd csak! :-))) Tekenyős békák sütve:-))))))

Előzmény: sirrra (50780)
Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50781

Itt reggelóta süt a napocskin! :-))))

Igen én is úgy hallottam, hogy akkor kell csinálni, amikor jól esik! :-))))) (ha már otthon van a zurad és esik is!!! :-))))))) )

Mufkátli!  Sirrra mama! :-DDDDDDDDD  Én sem rajongok érte, de kidobni nem akartam, ahhoz túl szépek és drágák voltak!. :-)

Előzmény: sirrra (50780)
sirrra Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50780

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó napoooooooooooot:)

Esik ez a retek má megint,,mostmá mehet ám a jó fenébe....

Egy haszna van talán hazajön a Zuram:)

Hónap pedig megyek piacra,,,, beszerzek pár muskátlit,,,ááááááááááá,,,ne mondjátok el senkinek :)))) öregszem,,,tuti,,,a mamám vót ilyen :)

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 50779

Páéinkás jó reggelt!

Szemy tó Creative Commons License 2012.06.12 0 0 50778

Addig-addig erőlködtél, csak sikerült erre is elirányítani a felhőket. :-)))) Hol esik, hol nem, és hol szakad.

Eztet meg a fejedre hoztam és nem kölni van benne. :-)))))))))))))))))))

Előzmény: sirrra (50777)
sirrra Creative Commons License 2012.06.12 0 0 50777

Jóóóóóóóóóóó napot:)

Évike köszi a képeket, szuperek:)))))))))))))))

Azé' látom a bubifújót hamar elcsórták a nagyok a kicsiktől:D

A naffalusi kéek is helyesek, jó látni benneteket:)

Fülledt párás trutyi idő, az orchik csak úgy dagadnak odakint....nekem meg a fejem dagad a görcstől, úgy nyomaszt....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!