Most jöttem vissza a szokásos pénteki dupla szigetkörömről és végig azon morfondíroztam: vajon hogy a francba viselik el a holnap Sárváron futók ezt a hőséget egész álló nap... :)
Mivel számomra ez elképzelhetetlen, ezért holnap délelött lenyomom a Gerecse-50-et lightos tempóban... :)
Bocs, nekünk a listázás a vérünben van, ez most becsúszott. :))
Naszóval, köszi a figyelmeztetést, sikerült ma még neveznem. S ha már ott jártam, a Kékesre is... hogy én milyen bolond bolond vagyok... nem is tudom! :)))
Orbital nevében nem nyilatkoznék. Én edzésnek szánom a jövő heti Hegyire, de a két órán belüli beérés reálisnak tűnik. Valszeg pulzusra fogok futni és ha nagyon megy fel (pl. a meleg miatt), akkor nem erőltetem. Aztán lehet, hogy a hülye kos fejem megint elgaloppírozza magát :-)
Ti milyen tempót terveztek? Nekem az a cél, hogy 2 órán belül beérjek. Nem tudom sikerülni fog-e. Hétfőn lenyomtam egy 64 km-es túrát a Piros 85 vonalán (ahol tudtam belekocogtam), de nagyon nem esett jól. A végére nagyon beálltak a vádlijaim, még most sem tökéletesek. De biztosan segít majd az a kis tekerés, amíg szombaton leérek bringával Albertirsára. Remélem nem csinálok nagy hülyeséget, hogy a futás előtti napon bevállalok 70 kilit két keréken.
Pan-Tel listára fel engem is!!! :-) Sárváriaknak sok sikert ééééés NAGYHAJRÁ!!! Sajna nem lehetek ott, de ugyi minden 7végén azért mégsem lehet futni...:-( Család, meló is létezik. Majd jövőre! gyuro-nak gyors gyógyulást. Akinek meg nem kívántam semmit annak meg azt kívánom, hogy amit ő kíván az teljesüljön be!
Hidd el, ilyesmivel mindannyian szembesültünk már egy-egy jól sikerült versenyt követően. Verseny után, némiképp megtépett izmokkal nem is nagyon tanácsos erőlködni. Kuttor Csaba mondta nekem tavaly, hogy a versenyidőszakban a versenyeket használta gyorsító edzésnek, két hétvége közöttiek pedig szinte csak a regenerációt szolgálták. Elég jól ment ebből. De Jannisz Kurosz is hasonló módszerrel nyomja, és elég meggyőző, amit csinál. Aggodalomra, és főként bánkódásra semmi okod. Az akkor lenne, ha a Vivicittát futottad volna 65 perc alatt, és rá néhány napra meg 57 percre ugyanazt a távot:-)
Én tavaly igen hasonló tünetekkel kínlódtam. Beszedtem egy rakás gyulladáscsökkentőt (antibiát nem ajánlanék), homeopátiás bogyót, kentem mindennel ami kenhető, tettem sportbetétet a futócipőbe, meg szilikonos sarokemelőt, használtam rendes betétet az utcai cipőbe, és végig grimaszoltam a célversenyeket. Minden segített egy kicsit, de nem gyógyult. Én is ütésre fogtam a kezdetet egyébként. Végül két és fél hónapra leálltam Atád után. Szedtem megint mindent, meg kentem, meg egyebek, és pihentettem. Egy szurit is kaptam. RTG elérésem nem volt, csak UH-on egy kicsi gyulladásos ödéma. Nagyon óvatosan kezdtem újra terhelni, kb. 2 hónap volt mire visszaálltam a "szokásos" futómennyiségre. Most kop kop o.k. Ha belefér az idődbe inkább állj le most, ha nem, akkor sziszegj. :-)
Az hogy lehet, hogy a Vivicittát 4.46-os km átlaggal (57.16) végigfutottam, és másnap nem éreztem semmi különöset a combomban, tegnap viszont 65 perc alatt futottam 12 km-t, és most érzem? Nyújtottam mindkettő után.
Hát nem tom mi a fene ez, de ebben az évben nem nagyon futottam.. :(
Azt hiszem, tánc közben verhettem oda, mert van egy ilyen sarkas rész, mutatom:...
nna, és lehet,hogy ettől van az egész. A rögöny semmit nem mutatott ki, normális a bal sarkam. Ja és egy másik "örömteli" hír, a jobb lábam se maradjon ki a jóból, tegnap elkezdett az is szarul lenni. Olyan, mintha a valami kis csont, ín, pöcök lenne félrekattanva, és ha szarul jön ki a lépés, akkor éles fájdalom nyilallik belém, a jobb boka és lábfej találkozásának bal oldalán. Komolyan kezdek aggódni az éves tervek miatt... :(((
Lehet, hogy kipróbálom zilaci jódos, phenylbuthazonos tippjét, de a jövő héten lejár a galvános kezelés, akkor visszamegyek kontrollra, talán mond valamit a doki. Addig meg marad a kerózás.