Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
Drága Kedvesem mindég bezabált egy ikeás mélytányérral (bármiből), megcsillant a szája szélén a paprikás lé, büfögött hármat, hogy a kutya elbújt az ágy alá, és belekezdett az elemzésbe, hogy minek hogy kelletett vón' lennie az ételben ... de én a büfögésnek hittem ám!
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." (Antoine de Saint-Exupéry)
egyelőre muszáj maradnom, de bármi megtörténhet ...
ma megöltek. egyedüli vigaszom, h holnap befotózom a kocsit, és te bele fox vakulni ...
a nyannyer kétpofára zabálja ...
a gyerek is elvitte a nagyját, nekem meg már nem bassza ki a számat ...
és igen, olyan! szájban pattanó ...
és köszönöm ...
deee most nem tudom leírni milyen állapotban vagyok ...
Mesebeli kocsonya: hol jó - hol nemjó. :)
Ömbert is ilyet szeretek! legyen biztosan kiszámítható, de azért iszgalmas is ... kis dráma, kis hiszti, amin a másik szórakozik ... oszt megnyugvás ... oszt előről ...
Drága Kedvesem mindég bezabált egy ikeás mélytányérral (bármiből), megcsillant a szája szélén a paprikás lé, büfögött hármat, hogy a kutya elbújt az ágy alá, és belekezdett az elemzésbe, hogy minek hogy kelletett vón' lennie az ételben ... de én a büfögésnek hittem ám!
nehezített, mert idősebb korban, szülő ellen elkövetett cselekmény nehezebben figyelhető meg, hiszen az idős embernek alapjáraton vannak sokféle nyavalyái ...
deee .. sokatmondó:
Nem csoda tehát, hogy visszatérő vendégei az orvosi rendelőnek, amikor pedig az adott helyen gyanút fognak, más orvost keresnek maguknak.
...
A Münchhausen by proxy-nál azonban már más a helyzet: ilyenkor a szülő (szinte majdnem minden esetben az anya) a saját, általában 0-5 év között gyermekét betegíti meg a rivaldafény érdekében.
...
rossz gyógyszer vagy élelmiszer rossz időben, rossz módon való adagolása, azok beszennyezése,
...
Legtöbb esetben a kívülálló nem lát mást, mint egy gondoskodó, önfeláldozó, a gyermekéért mindenre kész szülőt, aki pénzt, időt, energiát nem kímélve igyekszik a kigyógyíttatni csemetéjét a legkülönfélébb betegségekből. Noha egy idő után gyanús lehet az újabb és újabb kór, ami a gyereket sújtja, egy megnyerő személyiségű szülő
képes úgy kommunikálni a helyzetről, hogy ne a tettest, hanem az áldozatot lehessen látni benne,
...
egyre durvább manipulációs technikákhoz folyamodik. A Münchhausen-szülő tehát így próbál erős (lényegében elszakíthatatlan) kötődést, függőségi viszonyt kialakítani gyermekével, valamint szimpátiát, vagy akár egy áldozati szerepből fakadó morális fölényt kelteni a közösségben.
...
A Münchhausen by proxy-ból fakadó sérülések maradandó egészségkárosuláshoz, felnőttkorban is állandósuló betegségtudathoz,
Alapvetően az a helyzet, hogy ha valamit netán elkúrtunk, azt ki is javítottuk.
Egy volt, amelyikre nem tudtunk gyógyírt: egy hat méteres nyílójú kapunál (9 m a teljes hossz!) már a szálanyagok sem voltak lézersugár-egyenesek. Erre "segített rá" még a hegesztés (az is húzott rajta) és végül a tűzihorganyzás. Csúnya kifli lett benne a végére, no.
Azzal nem volt mit tenni, ráadásul időhiányban is voltunk.
Úgy tettük be.
Szar is lett.
Bántuk is.
"hol van az autósülésből tá .. készített csuda-boss-széked???"
Itt van a szekrény előtt. Nem használom, mer' akkor kopik! :)
Á, francokat! A helyzet az, hogy a gép asztala itt van az ágy mellett, hogy fekve is jól lássam a monitort. Úgyhogy ide nem fér el.
Kowalskyt ellihegte a lánya SBO-ra, ha más nem valódi SBO-sok elől elvenni a helyet. megállapították, h kutyabaja, belebasztak a könyöke miatt egy tetanuszt (sztem szadizmusból, és innen is köszi a dokinak!), és leírták, h: "Éber, térben, és időben orientált, a történtekre emlékszik.". ... meert elmesélte, h létráról esett le fregolira való teregetés közben ... és megkérdeztem a lányától, h akkor ezt miért engedte leírni, amikor nem felel meg a valóságnak, és a lánya azt mondta: "dehát emlékezett!!"
nyahh, nekem innentől kezdve nincs itt több dolgom, legközelebb, ha Kovalsky előad, akkor ráhívom a mentőt, aztán csináljanak vele, amit csak akarnak ...