oké, csak annyira ellenszenves volt, h kijött belőlem.Talán csak fanni volt az akit jobban rühelltem, de ezzel az eredménnyel ő is bukott.Ez látszott is rajta rendesen.
Akárhányszor is leírom, mindenki játssza az amnéziást: az RTL azzal, hogy a faszpörgetést helikopterezés címen pajkos kis dologként emlegette, szinte biztatást adott a köv, szériának, hogy ez a menő. Sőt még akkor egy vv6 Ádám is kezdett egy szál faszban rohangálni.
"Elverte volna Fannikákra, drogra, kaszinóra." Nem fantáziálgatni kell, nem szeretem a jósnőket, jósokat. Egy gyenge rap-videóra ment el neki kétmillió. Azért én kinézem belőle, hogy tanult belőle.
Dani és a kulturált viselkedés RÖHEJ.
A színvonal alacsony volt, ebben egyetértek, 20 000-ből ilyen gyenge csapatot összeválogatni külön tehetség kell.
VV Viki valódi oldala Fú, az elején Dani volt a kedvencem:) de az Edina Laci Dabi 3-ast nem kedveltem mert hülyeségeket beszèltek :)) Edina nyerhetett volna .. Ő nagyon elcseszte a Lacit vonallal szerintem. Akkor jött ki egy kevésbé szerethető énje.. Amit én se bírtam :)) Robjnt az elejétől csíptem ! Rendes fiú!Laciba kicsit szerelmes voltam:D de aztán a végen mar nem kedveltem az állandó rinyalsa kicsinált :)))) fannit jókat szórakoztak Zsófira emlékeztetett:-) es Dennis is jó lelkű fiú!!!
Hogy lesz e vv8 nem tudom, de elképzelhető ha lesz akkor szerintem nem most!
VV Attila hivatalos oldala Kedves Robin! Azt hiszem mindent jól átbeszéltünk az éjszakai stáb bulin. De az illem úgy kívánja, hogy itt is elmondjam, őszintén gratulálok a győzelmedhez! Élvezd ki minden pillanatát, és élj a siker élményével úgy hogy az a legjobban hasznodra váljon. Kívánom, hogy az amit most érzel sokáig tartson. Találkozunk még. üdv.- VV Morfeusz.
Danni a saját hülyeségei miatt esett ki (anyázás, beképzeltség, kendőlevétel, Zsu ekézése). Annyiból kapcsolódik Zsu-hoz, ha kibékül vele időben, talán nem így alakul. De ezt Zsu legalább annyira mondhatja.
Látom, nehéz elszakadni a fórumtól, hát én is pletyizek egy kicsit:
- Dennis a 8:08-ban elmondta, nem tudja, mi lesz Fannival, mert a kiesése után MÁRIS volt egy összeveszés, de reméli kibékülnek.
- Megtudtuk, mi Laci négy szakmája közül az egyik: videóklip forgatásban otthon van, már 3 éve gyakorlatot szerzett benne (ez igaz, korábban jómagam linkeltem is ékes bizonyítékét).
- Robin kicsit késett az adásból, de ANET-től jött, tehát együtt töltötték az éjszakát, ha van eszük, nem a kanapén és nem aludt.
- Dóri elakadt a dugóban, nem érkezett meg? ...lehet, hogy csak megtalálta a szekrény mélyén a korábban eldugott vodkáját is a búcsúbulin? :D
A döntőn Reni új, 2D-s szempillájában "tündökölt", szerintem neki egyáltalán nem áll jól a hófehér bőréhez, világos hajához és szemöldökéhez a koromfekete pilla...és úgy láttam, még őt ius zavarja, nem tudja rendesen "viselni".
Dani még mindig Zsuzsát okolja a kieséséért, mikor ébred már fel ez a gyerek?
Fanni ezüstös ruhája nagyon nem tetszett, az utolsó beszólása a nyertesnek szintén nagyon "fannisra" sikerült.