Jó vétel volt, Én is ilyesmire gondolok. Mi is a pontos címe annak, ahonnan vetted?
Egyébként tegnap, a Házi mozi Show-n találkoztam egy fiatalemberrel, akinél K200D volt és megemeltem, hogy tényleg van-e súlya. ( röhögést kéretik abbahagyni!) Tetszett az a gép is, de a K20D jobban tetszik. Elmentem még a Mammutban lévő Extreme-Digitalba, de ott nem láttam ilyen gépet, így a C-450D-t tekintettem meg, de hát az, ezekhez képest könnyűsúlyú versenyző. Értem már, miért kell azokhoz ( is ) a stabilizátor, túl könnyűek, ezért könnyen bemozdulhat a gép exponáláskor.
A gyári szám csak alul lenne rajta? A firmware sem ír minden adatot felül... vannak szervíz információk, amit mi halandók szerintem nem is látunk. A lekapart gyári szám így megnézhető valószinüleg...
Kb. 1 hónapja vettem egy fél éves 1000 expós K20D gépet, objektívvel együtt gyári csomagolásban 145eFt-ért. Nem azért, de mindenkinek esélye lett volna, hogy elvigye, mert a prohardveren volt hirdetve. A vevőjelöltek azonban ahelyett, hogy azonnal megnézték, kipróbálták volna elkezdtek gyanakodni, feltenni 50 kérdést. Én 1 óra alatt elvittem, mert ilyen lehetőség nem lesz többször. Azóta beletettem 2000 expót és tökéletesen működik. Tanulság: a lehetőséget azonnal meg kell ragadni, mert az nem vár rád napokig! Sok sikert másoknak is!
Teljesen érthetőek a szempontjaid, de addig is míg találsz egy szegény szerencsétlent, akinek ennyire kell a pénz, hogy féláron is eladja gépét, vagy bolhapiacon egy kikapart gyári számút,javallom, hogy vegyél féláron egy zsír új K200D-t, nagyon jó kis masinka.
Ha egy jó objektívvel 200 ezer alatt kijönne, az már nálam is nyerő lenne. Nem akarok hitelre vásárolni, pláne ebben a rossz gazdasági helyzetben, amiben nem csak a bankok, hanem Mi is vagyunk. Uniós bérekből persze, nem lenne probléma semmit sem megvenni, kifizetni.
pentax-hoz még semmmmire............... de, viszont,-----------van egy Lóvs haverom -barátom!-, akinek már sikerült venni ezt+azt, egész korrekt áron titánzáras zsííííííííííííííííííííír oly 4ti-t...............ami csomiban csücsült origine 10-12 évet minden gond nélkül átcsusszant a vámon . +-még ez+az
Féláron nem tud valaki egy eladó ilyen gépet, jó állapotban?
Objektívben mit javasolnátok a KIT-obi helyett? A Sigma-Pentax 24-70/2,8 induló Zoom jó választás lenne? Általános és beltéri fényképezéshez, kezdetben erre az objektívre gondolok.
Nem tudod miről maradtál le! Már megint!!!!! Veled még nem is találkoztam. Pedig most volt, Sony, Canon, Nikon, Pentax. Lehetett válogatni. Sajnos Oly nem volt.:(