Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Lehet, hogy kepvisszamaradas, nem beeges. Elozo nap este pl nem hir tv vel aludtal el ?:) Az utoljara nezett keptartalom visszamaradhat, de mast nezve, par perc vagy max 1 ora mulva illik eltunnie
A plazma tv-n a beégés az egyre erősebben látható lesz és évek múlva már adás közben is látható lesz.
Tegnap vettem észre amikor csak a tv volt bekapcsolva és a beltéri még nem hogy a bal alsó sarokban mintha a HÍR TV logója lenne felismerhető, még csak 8hónapos a tv - LG 50PN6500 - és a Hír tv-t naponta nem is nézem vagy csak max fél órát még megnézek egy híradót.
Azon áll a bál, hogy a film a mozipremiere előtt 3 héttel HD-ben fent volt a neten és 10 millióan nézték meg úgy, hogy nem legális úton jutottak hozzá! Nem fizettek azért, hogy megnézzék. Hogy most letöltötték, torrenten jutottak hozzá agy a piacon ették az tök mindegy.
Bizonygatod, hogy a torrent illegális, ami úgy tűnik a válaszokból, hogy nem is biztos.
De ez semmiben sem érinti az én mondandómat.
Megismétlem.
Ha én "bóklászom" a neten és belefutok egy filmbe, amit nyomban meg is nézek ott ahol találtam, akkor szerinted az egy illegális letöltés, mert nem fizettem érte. Erre mondom én, hogy nagyon meglepődnék, ha ezért engem megbüntetnének.
Ilyen alapon most azonnal hagy el az internetet, mert bármikor büntethetnek, hiszen ki tudja, hogy amit éppen megnézel azt valaki pénzért is árulja-e. (Akár filmet, akár információt, akár egy oldalhoz hozzáférést, ... bármit.)
Csak tisztázásképpen: ha ezt most te olvasod, akkor letöltötted ezt az oldalt. Attól függetlenül, hogy nem mentetted el magadnak lemezre.
Egyáltalán nem szégyen, hogy nem vagy képben a torrentel, torrentezéssel, annak funkciójával és menetével kapcsolatban, csak azt nem értem, miért szeretnéd ennek ellenkezőjét sugallni? :)))
Ez amit leirtal, fuggetlen a szovegkornyezettol, nem lehet mashogy erteni. Neked a torrent egyenlo az illegalis filmletoltessel, ez pedig nagyon nem igaz. Ezert irtam, amit.
Mert most az volt a téma, hogy ingyenes szoftereket osztanak meg a cégek a torrenten? Vagy pedig arról volt szó, hogy azokat pereli a Lionsgate akik letöltötték a netről a "The Expendables 3" c. filmet?
"Produzent Avi Lerner will nun gegen die 10 Millionen Filmpiraten vorgehen."
Nem azokat akarja perelni akik ingyenszoftvert osztogatnak meg a torrentem hanem azokat akik illegálisan letöltötték a filmet! Illegálisan azt jelenti, hogy nem fizettek érte.
Komolyan mondom olyan ez a Topic mint ha az óvodában lennék...
A regisztracio csak akkor fog menni, ha van megadva email cimed az upc nel (arra kapnod kellett egy levelet), es persze hbo maxpak elofizeto vagy. Ja es meg a szolgaltatodnak is rajta kell lennie a listan.
A HBO GO jo, hogy az LG teves appja a tieden mennyire hasznalhato, azt nem tudhatom. Az androidos kliens is elegge lassu egyebkent, bar most hogy mar sok kepet bekesselt, nagyjabol ok. A lejatszas persze nem akad, csak a menuk, neha. (Pedig Nexus5on hasznalom). Szoval lehet, hogy csak turelemmel kell lenned az elejen. Na meg regisztralni (nehany dolog regisztracio nelkul is nezheto, tehat nem ez lehetett a baj)
A beépített médialejátszója eddig jól teljesít, teszteltem mindenfélével UTP-n keresztül. Feliratokat is jól kezelte eddig. Ma megyek veszek bele wifi adaptert, és egy wifi jelerősítőt, mert a folyosón kanyargó kábel nem túl esztétikus... :-)
A HBO GO appot nézegettem, gondoltam kipróbálom, de nem indult el semmi, Állandóan csak töltődött. ezzel van valakinek tapasztalata, érdemes vele foglalkozni?
A torrent nem, rengeteg ceg oszt meg torrenttel ingyenes szoftvereket, mert a legolcsobb es leggyorsabb modja a fajlmegosztasnak. Jelenleg. (Pl linux disztribek is.)
Ha letiltod, akkor letoltes kozben sem oszt vissza, de ezzel a lenyeget olod meg, mert ha mindenki igy tesz akkor nyilvanvaloan letolteni sem tudsz, hiszen a lenyege amit te is irtal. A visszaosztasokbol toltesz, akar mar akkor is, amikor meg az egesz nincs is fenn.