A LE PRELUDE CD meg hegyekben áll az MCD Camponában. Így fejből nem vágom mennyibe kerül, de szerintem ott se lehet sokkal drágább (499Ft, s ebből lejön még 20%). Ha mégsem annyiba kerül, akkor bocsi, rosszúl emlékeztem.
Túl sok lehetőség szerintem nincs Cure könyveket beszerezni. A Múzeum Kőrúton van egy pár antikvárium...talán ott kifoghatsz valamit. Én legutoljára (jó régen volt persze) a SOLARIS Hanglemezboltban vettem Cure könyvet. Tudtommal megszünt a Duna Plázás lemezbolt, ott is voltak zenei könyvek. Úgyhogy: MARAD AZ INTERNET (?!).
Még tegnap akartam a témát folytatni, - merthogy volt szó az Üvegszendvicsről-, (amit mégegyszer hála neki aki felrakta, már nemtom ki volt, de pár igen jó estét szerzett vele nekem, nem volt meg, köszi :-)) ) hogy tudunk-e most olyan helyet ahova csak úgy bemegyek és vehetnék vmi Cure könyvet, olvasnivalót ? ( Ha már volt erről konkrétum korábban, csak vissza kell olvasnom szóljatok és húzok mazsolázni. Tudjátok, van aki felületes, figyelmetlen, stb..)
CD-n volt meg:)) Csak most nincs sehol.... Mindegy, akkor is a hatásomra vetted meg:PPPP
Hol vetteeed?? milyen strongon?? Egy hátsóajtót találj már nekem is :))) Mellesleg nemrég volt Dandelion CD-n teszveszen (vagy mittoménhol) csak nem nyertem meg.. eh:(
Najólvan, nem szóltál akkor, mit találtál, megjegyeztem ám.))
Nem akartam mondani,de a koncertekből,klippekből leszűrt összkép alapján,nekem egy suta balfasznak tűnik:DDDD Én például nehezen tudom elképzelni autót vezetni is,viszont a hangja,a dalai...hááát...nagyon nagyon ott vannak;)
Dehogy a Tied!Különben is,ha jól emlékszem,Neked kazettán volt meg a La Prelude:DD Kortársakat én találtam a Strongon,onnan van meg a Hátsóajtó a mennyországba is:D Ez így kicsit hülyén néz ki,de remélem mindenki érti,hogy a lemeznek a címe ez:DDDD
No mindegy Eruc, marad a könyv...nem vagy valami közlékeny a kérdéseimmel kapcsolatban.
Kortársak.Kurvajó.Ha jól tudom Kormos Z. most a kecskeméti Ciróka Bábszínháznál hangosító.Nekem végig cure utánérzetem volt a zenéjükkel kapcsolatban,de egyáltalán nem zavaró,sőt.