Szerintem is Kosorotovnak ez az utolsó esélye,ha nem él vele, túl kell adni rajta,Pascual talán kihozza azt ami rejlik benne (márha…) Marin Costa lehetne opció igen,más esetleg akinek lejár a szerződése?
Sandell lehet nem illik a rendszerbe viszont nagyon remélem,h nem egy Mem-Ilic párossal vágunk neki a kövi szetonnak… nyilván nem Dika-ra kivetítve..
Én ezt csak a fizetésekre írtam, hogy egy bizonyos szint fölött, mindegyik játékos többet kérhet. Ergo nem mondunk újat, ha kijelentjük: Gottfridsson sokat fog keresni.
Papíron jóval erősebb. A csütörtöki meccsek alapján mégis idén félek legjobban a Szegedtől. (Tudom, szezon eleje). Szélsők, Remili a csúcs, de átlövő átlagban, Roliban erősebbek voltak. Szerintem az idei szezon a legszorosabb mind férfi, mind női vonalon az eddigiek alapján. BL...nem veszíthetünk pontot sem a PSG, sem a Sporting ellen. Ha megnyerjük a csoportot, a négybe kerülésért kaphatjuk kb: Aalborg, Kielce, Szeged, Magde. Nagyon feszült szezon lesz.
Szeged Rödnek és Garciandiának is 2026-ig van szerződése. Sandellt pedig az RT már jövőre Szegedre írja. A sok svéd mellé valószínűleg illene Szegedre, de ezzel jövőre 3 balkezes lövője lenne a Szegednek is. Persze Röd elég sérülékeny, szóval nem lenne szerintem értelmetlen ötlet a részükről. Ha tényleg érkezne Mem és maradna Remili is, akkor még Sandell is szerintem erős túlzás lenne, egy jóval gyengébb balkezes is elég lenne biztosítéknak a bajnoki meccsekre.
A játékosállomány alapján szerintem (jóval) erősebb ez a Veszprém mint a Szeged, de a Szeged is jól nézett ki a nyitányon. A lebonyolítás miatt a Szegeddel való összehasonlításnak igazából csak tavaszra lesz szerintem értelme. A Bajnokok Ligájában pedig szerintem azért lenne előnyös a csoport első két helye, hogy többet lehessen a negyeddöntőre készülni és a visszavágó legyen itthon. Egyébként a másik csoport annyira erős, hogy bárki is jönne a negyeddöntőben a másik ágról, az biztosan nagyon erős lesz.
Nagyon érdekes. A PSG jelenleg ötödik a Starligue-ben. Főleg akkor lesz fontos az eredmény, ha a Szeged lever minket mint vak a poharat beálló és szélsőjáték nélkül.
Nagyon sajnàlnàm, de ha jönne Mem ès Remili hosszabbít sajnos ez lenne a logikos lèpès:( Mem Remili a mezôny legerôsebbje lenne a poszton,de jelenleg ez fetètles mód.. Egy biztos Sandellben többvan mint amit eddig mutatott ès idèn Pascual ki is fogja hozni belôle
"Nem semmi, hogy még szinte el se kezdődött az idény, máris a jövő évi csapatról szólnak a pletykák.".. Teljesen igazad van, a jövő évről senki nem tud konkrétat, csak pletykákat olvasunk. Izgalmas lenne az idei szezonról ötletelni és nem csak a BL-re gondolok, szerintem a csütörtöki meccsek alapján a bajnokság sem lefutott. Idén ezzel a kerettel kell helyt állni a kupában, bajnokságban, BL-ben. Egy BL meccs alapján (tudom egy meccs nulla) nem látom gyengébbnek a Szegedet sem. BL csoport, nagyon kellene az első hely tekintettel a másik halálcsoportra. Nem lesz könnyű ez sem, 4 csapat fog harcolni érte, a Dinamot azért kivettem.