majd inkább csütörtökön írom le h kinek szorítok! gondolom sejted, de a Rákóczi mindig is szimpi volt nekem! csak azért is hajrá: ZÖLD-FEHÉR!! így is-úgy is :)
Ezt a mai Fradit ki lehetne ejteni szerdán a kupából. Fontos meccs lesz. Odaadnék két helyezést azért hogy megnyerjük a kupát. Persze ha azzal a két helyezéssel még bennmaradnánk:-)
S még egy mondat a tegnapi meccshez. Annak örültem, hogy Maróti talált be, megérdemelte. Eddig ő a legjobb téli igazolásunk.
A kosár-foci időpont probléma inkább a KKK szervezésének a sara, mert ha jól tudom a focimeccsek időpontja kötött, ha nincs TV közvetítés és van világítás, de a kosármeccseket nyugodtan odébb lehetne tenni pár órával.
A többi pont viszont igaz és a Rákóczi-vezetés (klub és létesítmény szinten és nem szakmain!) amatőrségét jelzi. A biztonsági cég pedig egy kabaré. Két dolog kellene szerintem ehhez a munkához: intelligencia (ahhoz hogy felismerjék mikor és ki ellen kell fellépni) és határozottság (ha már fellépnek). Na, náluk mind a kettő hiányzik. Két éve amikor pécsi kemények emberkedtek a parkolóban akkor holt voltak pl.?
"Nem az a bajom, hogy be kellett fizetni a jegyet, de ilyen ostobasággal azért ne próbáljanak etetni. Biztos a vereség miatt vagyok ingerült, de egyre több dolog nem tetszik amit a klubvezetőség művel mostanában."
Teljesen igazad van, és nem vagy egyedül a véleményeddel.
1. Az új beléptető rendszer még mindig nem működik.
2. Ha helyreszólnak a bérletek, miért nincsenek lematricázva a székek, mint ősszel? Elég sok vita támadt ebből, felettem 2 sorral pár ember majdnem pofozkodni kezdett.
3. A rendezőink bunkók. (Pédául a füstnél, de még lehetne példákat mondani.)
4. Nincs bevonuló zene, és a gólnál sem szólt semmi. Eddig ezzel mindig jó hangulatot kelltettek, miért kellett beszüntetni?
5. Megint sikerült összehozni, hogy a kosár és a focimeccs üsse egymást. A C-szektor mindig tele szokott lenni, erre most üres sorok(!) voltak.
Csak az x-es második félidőt láttam, ráadásul a kapu mögül, így azt nem tudom les volt-e a második gól. Volt a Lombardank még két kapufája is, mégis bosszantó, hogy kikaptunk tőlük. A rendezésről még annyit, hogy amikor a WW-ből valaki meggyújtott egy pirót az Avant-Guardosok, a barom vezetőjükkel az élen bejöttek, hogy kivigyék a srácot. A vége az lett, hogy a srác persze maradt, a világítómellényesek pedig meghátráltak:-)
Ja és megkaptam a múltkori kérdésemre is a választ a pénztároskisasszonytól, azaz ingyen a második félidő 20. percétől lehet bemenni MLSZ rendeletre!
Nyilván nem ő találta ki, hanem úgy mondták neki, ez is egy jel, hogy a vezetőségből valaki(k) nagyon hülyének nézik a szurkolókat. Nem az a bajom, hogy be kellett fizetni a jegyet, de ilyen ostobasággal azért ne próbáljanak etetni.
Biztos a vereség miatt vagyok ingerült, de egyre több dolog nem tetszik amit a klubvezetőség művel mostanában. TI VAGYTOK A SZURKOLÓKÉRT ÉS NEM FORDÍTVA!!
A második gól előtt talán tényleg lesen volt a pápai játékos, de ez a meccs szvsz a középpályán ment el.
Miért kellett ennyire hátrahúzódni? Hátul 5-en vigyáztak 1-re, miközben elől nem volt senki. Sokszor az volt az érzésem, hogy mindenki Lóritól várja a megoldást. Előreívelték neki, aztán hadd fusson.
Ezt a hátulpasszolgatást pedig el kellene már végre felejteniük a fiúknak, mert nem megy. Maguknak keverik a szart. Azt pedig nem értem, ha Andruskó 4 beívelésből (ebből 2 szöglet) 4-et úgy elrúg, hogy még véletlenül sem megy emberhez, akkor miért nem végzi el az ötödiket más. Szintén talány, hogy az utolsó percekben miért nem íveltük fel a labdákat. Meg lehet nézni pl. a Milant, ha vesztesre állnak, van vissza 5 perc és csak ezt játszák.
A rendezés pedig ismét a béka segge alatt volt. Meg is látszott a nézőszámon és a lelátón elhangzott véleményeken.
Lehet, hogy nem kéne a hülye bíróval foglalkozni, de most a partjelzővel mégis muszáj: a második pápai gólt legalább 2 méteres les előzte meg. Mondhatjuk, hogy elcsalta a meccset, mert a leseket csak akkor intette be, amikor a Pápának nem volt esélye megszerezni a labdát. Ha megszerezték, mehettek. Az első pápai kapufa előtt is lesen szédelegtek. A kiállított játékost pedig kéznél fogva történő lerántásért már az első félidőben ki lehetett volna állítani. OK, hogy mumus a Pápa, meg szarul játszott a csapat, de itt a játékvezető ténykedése minimum egy ponttól megfosztotta a Rákóczit. Baromi dühös vagyok! Egyértelműen csalt a partjelző. Ha nem, akkor viszont alkalmatlan a pályára. Bár szögletzászlótartó rúdnak talán megfelelne.
Tök nyilvánvaló, hogy a szaros toszkán meg friuliai borvidékek helyett a világhírű balatonlellei szőlőültetvényekre vetik szemüket az olasz sztárok! Csak tudnám, Pruki hozzájárult-e ehhez a marhasághoz!
Kaposvár, április 1., 12.35 Két világsztárt hozott a milánói tanulmányút.
Egy hír az nb1.hu-ról. Nagyon jó:-) Maldini és Costacurta Somogyban vesz telket és jönnek majd a Rákócziba levezetni.
"Mint annak idején beszámoltunk róla, tavaly novemberben Nagy Tamás a Pécs, és Prukner László Kaposvár trénere az AC Milannál járt tanulmányúton. A kirándulásnak azóta is számtalan esetben látták szakmai hasznát, ám a legtöbbet vélhetően Prukner húzta a milánói útból. A kaposvári edző az út óta több játékossal is jó, már-már baráti kapcsolatot ápol, ám arra, ami történt talán ő maga sem számított:
- Tavaly november óta többször beszéltem telefonon Paolo Maldinivel és Alessandro Costacurtával - kezdte Prukner László. - Mindketten nagy borrajongók, így amikor megtudták, hogy a balatonboglári borvidék nincs messze tőlünk, megkértek, hogy segítsek nekik telket venni.
Nos, a dolgok Húsvét előtt felgyorsultak...
- Három napja felhívtam Maldinit, mert találtam két egészen jó telket számukra - folytatta Prukner -, és Paolo elmondta: a következő bajnoki szünetükben átugranak hozzánk. Mi több, megegyeztünk abban, hogy ha 2-3 éven belül tető alá jön az üzlet, akkor amolyan levezetésképpen - persze, csak amatőrként - beszállnának hozzánk játszani is. Szerintem ez nekik csak afféle "jó buli" lenne, de ha jönnének, egyszerűen nem lehetne nemet mondani nekik.
A somogyiaknak nem kerülne semmibe a két játékos leszerződtetése, mivel profi pályafutásuk végeztével, szabadon igazolhatóként jönnének. Elképzelhető tehát, hogy a Rákóczi védelme hamarosan így állhat fel: Farkas N., Costacurta, Zahorecz, Maldini...
Nem (lenne) rossz.
(harm)"
megtudná nekem vki mondani hogy a fiatalok(ligabajnokság) mikor mennek Pécsre? azon a héten amikor a nagyok is? helyileg ez van legközelebb hozzám, így hát ez lehetne az első, hogy élőben láthatnám őket. igazából mindkét meccsre kíváncsi vagyok!! légyszi-légyszi! köszike
Lehet, hogy félreérthető voltam én is megveszem a jegyet. Nem a Renault felöli kerítésen kapaszkodva esetleg bemászva nézem meg a második félidőt. Azt meghagyom a helyi brazil lakosságnak:-))
Azt hiszem én átváltok a jegyekre tavasszal. Nem tudjátok be lehet még menni ingyen a szünetben? A szombati kosármeccs nagyon fontos lesz, ezért csak a második félidőre érek oda a Pápa meccsre. (Persze ha nem ingyenes, akkor is bemegyek:-)
Na, hála égnek! Még így is nagy égés, amit tegnap műveltek a szurkolókkal! Ha a játékosokat lehet büntetni lélektelen játékért, akkor azokat a klubalkalmazottakat, akik a tegnapiért felelősek, azokat sem kéne kímélni!
"Akkor ha veszek magamnak bérletet és az ismerőseim jeggyel jönnek be nem ülhetünk egymás mellé?"
Ezt én sem értem, egyszerűen butaság az egész.
"Skorpi, ha vettél azért informálnál az árakról?"
Persze, holnap délelőtt újra megpróbálom és akkor itt közkincsé teszem, hogy is működik ez az egész. :-))
Ma már nincs időm újra lemenni.
+ 1 jótanács: ha valaki bérletet akar vásárolni, állítólag be kell mutatni a Sopron elleni mérkőzés belépőjegyét és akkor más ára lesz. Ezt sem értem teljesen, de majd holnap kiderül.
Na, még jó, hogy nem mentem le. Különben is erősen gondolkozom, hogy vegyek-e tavaszra bérletet. Állítólag minden bérlet és a jegyek is helyre szólóak lesznek. Akkor ha veszek magamnak bérletet és az ismerőseim jeggyel jönnek be nem ülhetünk egymás mellé?
Skorpi, ha vettél azért informálnál az árakról?