Keresés

Részletes keresés

alric Creative Commons License 2002.08.21 0 0 22
Popocici, Zsebpiszok, Maxigáz - jóra gondolok, vagy keverem valamivel?
Kryo Creative Commons License 2002.08.21 0 0 21
Köszi, majd próbálkozok :)
dercon Creative Commons License 2002.08.21 0 0 20
[Kyro]
Az itteni lényegében azért nem látszik, amiért mondtad, továbbá nem vagyok biztos benne, hogy bmp-re is működik a dolog. A jpg és a gif formátumú képek viszont biztos megjelennek, ráadásul a méretük is sokkal kisebb, így nem kell olyan sokat várni a letöltésre.

A másik topicban pedig egy html címet adtál meg, csak ennyi a hiba. ;) Próbáld meg újra sztem!

[somi83]
Már szavaztam is! 8)

Kryo Creative Commons License 2002.08.21 0 0 19
Lehet, hogy nektek mégsem látható. Most jövök a másik topicból, és ott nem látszik.

Dercon, miért nem látszik? Mert itt mondjuk értem-sajátgépen mentett cucc-, de a másikon a netes cimet irtam be. Ezek most totál offok, de ha szeretnék képet berakni...!

Kryo Creative Commons License 2002.08.21 0 0 18
Ti is látjátok? Mert én igen. SIKERÜLT!!! Mondhatnám: talált, SŰLLYEDT! :))
Kryo Creative Commons License 2002.08.21 0 0 17

Na lássuk igy kell-e... :))

Kryo Creative Commons License 2002.08.21 0 0 16
Hali!
Köszi dercon, majd a topictársak örömére itt fogom először kipróbálni :)))
A szinkronról: ha jól emlékszem, nem nagyon emlékszem rájuk. Tudja vki, hogy kik szinkronizálták a szereplőket? Ez valahogy nem maradt a fejemben :)

somi83 Creative Commons License 2002.08.21 0 0 15
Nézzétek meg:

galaktikaklub.scifi.hu

Csak írjátok be a keresőjébe: mondes engloutis (sőt, elég csak a mondes -t), és nézzétek meg, mit dob ki!

dercon Creative Commons License 2002.08.21 0 0 14
Kyro
Az M1-nek még nem írtam, de egyszer sort kerítek rá! :) Minimaxék válaszoltak valamit?

A képbeszúrás így néz ki : [img src="http://kep eleresi utvonala"]
azzal a módosítással, hogy a szögletes zárókjeleket át kell cserélni kacsacsőrökre. :)
Vagyis '[' helyett '<'-t és ']' helyett '>'-t írj.

A szinkronon tényleg nem kell változtatni, úgy jó, ahogy van.

B_h_ACE
Az a rész, amiről te beszélsz, csak az első 26 rész befejező darabja!! Nézd meg a listát.

worstcase
Az Idő urai szintén francia rajzfilm és tényleg nagyon jó! :)

Kryo Creative Commons License 2002.08.17 0 0 13
Ja, még valami: remélem NEM szinkronizálják újra, mint pl a Maja a méhecskét, mert az iszonyú lett.
Kryo Creative Commons License 2002.08.17 0 0 12
Hi, ez az, ami nekem is derengett, azóta meg elolvastam egy angol oldalon is a részek rövid ismertetését. Mikor adják újraaaa? :)
Blue_highway_ACE Creative Commons License 2002.08.17 0 0 11
Hali.
Szerintem a magyarok és levetítették az egész sorozatot. Az utolsó epizódra kifejezetten emléxem, pedig igen kicsi voltam még.
Spartacus a kézi nyilpuskájával valami telekinetikusnak tűnő módszerrel beletolt egy monolitlapot a Sagmába (így nevezték a bolygó közepét, igaz?) Bob meg valami olyasmit okoskodott, hogy az idő számukra gyorsabban tellt az utazás alatt és így Rebekával otthon lehetnek vacsorára. A végén Arkana a "kamerának" háttal ücsörörg és meditálva nézi a megmentett bolygómagot. Nah, kb ennyire emléxem az utolsó részből. : )

B_h_ACE

worstcase Creative Commons License 2002.08.14 0 0 10
annak idején, 4-5 éve én is azt néztem reggelenként a cartoonon, bár már akkor is nosztalgia volt... a történetre már én sem igazán emlékszem, de megnézném újra, ha lehetne. nem tudom, engem stílusban Az idő urai-ra emlékeztet (nem véletlenül), de hát azt is nagyon szerettem, na :)
Snakeins Creative Commons License 2002.08.04 0 0 9
T nicktársak!

Anno én is néztem a sorozatot, nagyon tetszett, sajnos nem tudtam végig követni a sztorit, tényleg jó lenne, ha megismételnék.
Dercon! A linkér köszönet, én is letöltöttem a zenét!
Üdv; S.

Kryo Creative Commons License 2002.08.04 0 0 8
Mai utolsó kérdésünk: hogyan lehet képet betenni az index.forum hozzászólásokhoz. Ha tudják a választ, kérjük irják meg nekünk a forum.index.hu/elsűllyedt világok topic cimre. Köszönjük. A helyes válasz beküldői között utazási ajándákokat sorsolunk ki. Műsorunkat támogatta a Neverback-Travel. :D
Kryo Creative Commons License 2002.08.04 0 0 7
Már le is töltöttem a zenéket!!!!!!!!!!
Teljesen elérzékenyültem tőlük... :DDDD
Kryo Creative Commons License 2002.08.04 0 0 6
Húúúúúúúúúúúú! Szuper a weboldal, amit találtál! Na meg aranyosak a mágneses-hangyászok :)
Ahhoz képest, hogy milyen régen készült, egyszerűen nagyszerűek a karakter-rajzok. El vagyok bűvölve :)
Remélem van az m1-nek korlátlan-vetitési+kszabad kópiája. Végülis a remény hal meg utoljára. :)
dercon Creative Commons License 2002.08.03 0 0 5

:)))
dercon Creative Commons License 2002.08.03 0 0 4
Jó, én meg írok az M1-nek. :)
Egyébként hogy működik az ilyesmi; ha egy csatorna megvesz egy sorozatot, csak bizonyos időn belül vetítheti le, vagy nincs elévülési idő? Mert ha nincs, és ott porosodik még valahol a szalag, akkor lehet egy kicsi esély... A Minimaxnak azért nem örülnék annyira, mert mi nem tudjuk fogni, bár ha csak ezen múlna biztos megfűznék valakit, hogy vegye fel nekem a részeket. ;)

Amit említettél az az első széria utolsó epizódja, én idáig láttam, a magyaron nem adták le a másodikat. :( Az említett oldalon fel van sorolva mind a 2*26 rész rövid tartalommal.

Előzmény: Kryo (3)
Kryo Creative Commons License 2002.08.03 0 0 3
Irtam a minimaxnak, hogy van-e remény erre a rajzfilmre, de nem hiszem, hogy van. A cartoon kb. 4 éve adta. Azóta semmi (mivel kb akkor adták a Johnny Quest ifjúkori részeit is, és azokat se adják azóta, ehhez sem fűzök sok reményt :( .)

Amúgy én már arra sem nagyon emlékszem, hogy lett-e happy endje a történetnek. Volt egy rész, amikor visszamentek a gyerekekkel Arkadiába (azt hiszem ez a város neve), de akkor továbbküldték őket, és folytatódott a sorozat. Meg az sem volt sosem teljesen tiszta, hogy kik ezek a népek.

Röviden ennyi :) A neveket köszi!

dercon Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2
Arcana,Spartacus,Bob,Rebeca,Bic,Bac,Sag-Sag és a Shaggik. :)

EV videókazettát nem láttam még sehol, Franciországban ugyan megjelent videón is, DVD-n is, de ezekkel sajnos nem sokra megyünk... Az utóbbi még jó volna, mert van hozzá angol felirat, de nem hiszem, hogy egykönnyen hozzá tudnék jutni, és ha sikerülne is, se volna olcsó mulatság.

A Cartoon Network-ön mikor vetítették az Elsüllyedt Világokat? Szerinted elképzelhető, hogy még előveszik valamikor? A magyar tévét inkább nem is kérdem. :) :/

Egy jó (angolnyelvű) honlap: http://www2.netdoor.com/~blaster/archives/index.htm

Kryo Creative Commons License 2002.08.02 0 0 1
Üdv!
Dereng nekem is valami Arkana, meg nem is tudom...két kiskölyök, vmi repülő ketyere, meg két sárga-fura-állat mágnessel ??? Ez volt az?
Már nagyon régen volt. Aztán adták a cartoon networkon kora hajnalban is (az frissitett az emlékeken, de csak ritkán láttam).
Lehet ezt kapni valahol kazettán vajon? Ja, amúgy ti tudjátok a szereplők neveit?
unnamed Creative Commons License 2002.07.31 0 0 0
Igen, emlékszem, nem 0 éve volt. Nekem nagyon tetszett, még a zenéjét is felvettem kazettára - persze azóta eltűnt valahol. Hja, a régi szép idők... még voltak normális sci-fi rajzfilmsorozatok. Bár a Minimaxon leadhatnák megint, ha már a "Volt egyszer ..." sorozatokat olyan lelkesen ismétlik.
Előzmény: dercon (-)
dercon Creative Commons License 2002.07.31 0 1 topiknyitó
Emlékszik még valaki erre a sci-fi rajzfilmsorozatra?
Nagyjából tíz éve vetíthették nálunk. Bennem kellemes emlékeket hagyott, nem olyan régen testvéremmel újra is néztem azokat a részeket, amiket sikerült rögzíteni, és annak ellenére, hogy találtam benne hibákat, az összkép most is meggyőző a számomra.
Magyarul egyébként csak az első szériát adták le, azokat is elég furcsa sorrendben... :/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!