ez is lehet, az is (bár a dolgot az MH szellőztette meg elsőkét, aminek a párthovatartozása elég egyértelmű....).
Mindenestre a dolog ott lebegett, mint Damoklész kardja felette, és csak idő kérdése volt, mikor csap le. (és ilyen szempontből az elempének se jött rosszul, hogy most jött elő, és nem mondjuk a választási kampányk ellős közepén)
Szerintem akármennyire szeretnénk, Zugló nem a világ közepe, és a tengelyét nem Várnai olajozza.
Miből gondolod, hogy ezt az értékes zsákmányt (LMP2.4%) központilag őrizgették a Fideszben, várva a nagy alkalmat. Akit elnyel a mocsár, annak minek utána dobni még egy követ is?
Inkább Épviselővel értek egyet (megyek, mérek egy lázat, mert alighanem beteg leszek), ez egy undorító, belső harc az LMP-nél. Lehet Még Patkányabbul politizálni!
Erős a gyanúm, hogy nem a fidesz találta elő most az ügyemet. (Papcsáknak jó lett volna a hangszallag ügykor, a fidesz meg kinyírhatott volna vele a választáskor)) A golyó igen sokszor hátulról jön. Az LMP-ben most folyik a képviselőjelölt és a listaállítás.
Az LMP félig adminisztratív okokra, félig a jobboldali sajtó által felfújt garázdaság vádemelés elhalasztására hivatkozva, azt eltorzítva, bántalmazással vádolva kizárt a pártból. Azt is kérték, adjam vissza a mandátumom. A sajtótájékoztatót nem Schiffer András[...] Bővebben!Tovább »
az elejével egyetértek. de a pártjának nem volt más választása, sőt már így is jócskán elkéstek.
Az ügyől gondolom jó sokan tudtak, és Papcsák már rég kiborította volna ezt a bilit, ha rajta múlt volna. De nyilván a fidesznél központilag inkább elrakták talonba, hogy majd akkor vegyék elő, amikor jónak tartják.
én igazából azt sajnálom, hogy végülis ő (volt?) az egyetlen ellenzéki képviselő az egész elbaltázott önkormányzatban....
Engem aztán igazán nem sorol senki a Várnai fan klubhoz, aki ismer, de nem unjátok még?
A manusnak romokban a kocsija, családi élete, a karriere. Tehát padlón van. Kinek emeli az egóját, hogy még rúg bele egyet?
Nem egy polgári keresztény szokás, és még azt se mondom, hogy emberi. De Zugló jobbá tételéhez aztán végképpen semmi köze.
Ö úgyis azt állít, amit akar, mi meg nem voltunk ott.
Az tény, hogy a pártja csak azért, hogy a köz felé, a Fideszes Baloggal szemben villantson egyet, nagyon gusztustalan gyorsasággal kiállt mellőle. Játszák ezt a 0 tolerancia dumát! Parasztvakítás!
Lehet Más a Politika? Naná hogy lehet, de ki a francnak kell egy ilyen?!
"az viszont tényleg furcsa, hogy épp viselő mért nem előzte meg ezt a dolgot azzal, hogy ő maga beszámol erről még annak idején?"
Úgy tűnik általánossá vált az a képviselői magatartás, hogy megvárjuk, amig az ellenség észre nem veszi a disznóságot. Például a fideszes Lázár és Papcsák is csak akkor fizette vissza a duplán felvett költségtérítés felét, amikor kiderült a szabályos, ám tisztességtelen pénzfelvétel. Gondolom, ÉppViselőnk is erre játszott. Nála, mint tudjuk, két magatartásforma van: egy képviselői és egy magánemberi.
az viszont tényleg furcsa, hogy épp viselő mért nem előzte meg ezt a dolgot azzal, hogy ő maga beszámol erről még annak idején? már csak azért is, mert józan ésszel nem várhatta, hogy ez sosem fog kiderülni, és a másik oldal sosem fogja majd elővenni ezt a karaktergyilkosságra alkalmas az ügyet.
Engem sokkal jobban zavar, hogy egy országos ügyre csak ilyen helyi történetet tudnak előásni.
Feri papi pedig azt elfelejti, hogy míg Várnai úr önként jelezte és felfüggesztette párttagságát, addig a fütyeszes dalia a mai napig tag és pofánhazudta az országot a vak komondorral. Tehát egy nyilvános hazugságon ért nőverő "politikus"-ról van szó.
Azt pedig végképp nem értem, hogy feri papi miért csak most szedi elő a történetet?
Ez is azon ügyek közé tartozik, amelyről valszeg sohasem fogjuk megtudni az igazat. Nem mellesleg, elég sokat elárul Papcsákról és a Fideszről, hogy - jobb indok hiányában - mások magánéletében turkálnak.
Az esetnek azért van tanulsága is.
1. A kereszténykedő Fidesz országában az ellenzéki politikusoknak erősen ajánlott, hogy legalább látszat szintjén éljenek példás családi életet!
2. Egy politikus saját elvbarátai között keressen és válasszon házas- vagy élettársat!
Sziasztok! Bosi ügyben kérdezném tőletek, hogy van-e valami infó arról, hogy a tér remíz melletti részével mik a tervek? Arról már hallottam, hogy a templomtorony és a belsőbb parkrész átadása után kipofozzák a "Csömöri úti" házak homlokzatát, de arról semmi hír, hogy a "Nagy Lajosos" térrészzel mi lesz. Pedig ez utóbbi az igazán ramaty.
Egy "mindegy kinek a színében idulok, csak bejussak valahová egy listán" képviselővel nem érdemes vitatkozni. Már csak azért sem, mert az egyirányú kommunikáció (mindegy mit írsz vagy mondasz, ő csak a magáét hajtogatja, a választók kérdéseit, problémáit meg sem hallja, vagy ha igen, akkor sem tesz semmit), ezt lehetetlenné teszi.
Gondolj arra, hogy már egy éve sincs hátra a zuglói közéletben! :-)
"Látom, most hogy konkrét anyagot kéne összeszedni önmagáról, a haverokról, akkor visszakozik. Kínos, értem én. "????????????????
Ezt mi jóféle szer okozza magánál?
Miért kellene ide bemásolnom a nyugdíjj cetlimet, vagy a barátaimét?
Ha akarja megteszem, de mi köze van ennek Zuglóhoz?
Szedjem már össze, vagy le magát aranyom!
Esetleg másszon be a BVSC kerítésén is, és kémlelje ki Markó úr fizuját!
Vagy fotózza le, ha már az a szakmája.
Egyébként a lakókörnyezetében ennyire rendben van minden, hogy más dolga nem lévén, a saját kollegáit b.....tatja? Mert akkor még is csak jól teljesít Dr.Papcsák.
Szerintem mindenhol jelölöm, ha az nettó. És a többieknél, mivel nem tudom a nettót, illetve az egyéb jövedelmeiket ott a megszavazott határozatokban látható nyilvános bruttót írom - és ezt jelzem is.
Látom, most hogy konkrét anyagot kéne összeszedni önmagáról, a haverokról, akkor visszakozik. Kínos, értem én. Ön pl. tudja, hogy jelenleg van-e élő szerződése Rátonyi Gábornak a Sport Kft-nkkel, és havi mennyiért ad tanácsot?
Ön megint nagyon fáradt lehet, tehát vigyázzon, ha autóba ül!
Nem készítek semmilyen listát, mert elégnek gondoltam az ön írásait idézni.
Amikor mások pénzéről beszél, akkor a képviselői illetmény 104 ezer, amikor a sajátjáról, akkor 64 ezer.
Azt konkrétan tudom egy ismerősömtől, hogy a médiabizottság FEB elnökének 53 ezer a jövedelme, míg maga szerint 80ezer. A közbiztonságiaknál dettó.
Valószínű, hogy ezt már felteheti a blogjára, habár teljesen mindegy.
Talán csak Ön hiszi, hogy ez nekünk, Zuglóiaknak kardinális kérdés.
Részemről már be is fejezem a témát, mert Ön olyan, mint a rosszul nevelt gyermek. ha nem mond igazat és rájönnek, játssza az értetlent, és tovább füllent.
kérlek állíts össze egy táblázatot , jelölvén a tévedéseket és a valós adatokat az információ forráshelyével és én megkövetlek és menten kiteszem a blogomra.
kedves Oldóvszer, kérem konkrétumot írjon, ha valamit vitat. De nem probléma, kiadhat, kitehetne az önkrmányzat egy táblázatot, hogy a képviselők és családtagjaik mindösszesen bármilyen jogcímen mennyi pénzt visznek haza az önkormányzattól, annak égeitől és annak alégeitől. És akkor nem kéne az írásoknak ellentmondó mendemondákról beszélnünk. Kezdeményezze ezt a hivatalnál, ha önnek fontos a teljes igazság.
Én azt gondolom, ha valaki tényleg segíteni akar, akkor abból nem csinál sajtóhírt, hanem odajön vagy felhív és felajánlja a segítségét, megmondva azt is hogy miben tud segíteni.