Ülök a fürdőkádban az imént (na jó, kicsit előbb, de ez mindegy) és bámulom a habokat. Kb. semmi sincs az agyamban, csak a nagy fehérség, és a habok képe (nagyon igykeztem és sikerült). Egyszer csak a nagy semmiből beugrik egy EDDA szám. Amit ezer éve nem hallottam amúgy. Az Éjjel érkezem. Na nem mintha nem lenne meg kazettán, cédén, válogatáscédén, meg miegyében, de most le is töltöttem gyorsan, hogy itt is meglegyen.
(És meglepő módon kiderült, hogy még pau is ismeri.)
Éhes világ; és csak mosolyognának rajtam
Fájdalmam üvölteném, de elrejtem, el kell rejtenem...
képzeljétek! azt mondta haverom anyja, hogy fogytam!!!! ilyet még nekem nem mondtak:-)))
ráadásul kaptam tőle egy söröshordós nyakkendőt!! szal előkelő helyre lépett a szívemben:))))
Ha már Bubus nics világmegváltó hangulatban (mer én igen...), egye fenyves, írok megint magam.
És csakazértse Lord. :P
(Bár legszívesebben azt írnám, de nem.)
Growing in numbers
Growing in speed
Can't fight the future
Can't fight what I see
...
Slowly rebuilding
I feel it in me
Growing in numbers
And growing in peace
(Moby: We are All Made of Stars)
Truth has not special time of its own. Its hour is now -- always and indeed then most truly when it seems unsuitable to actual circumstances. Albert Schweitzer
És ma túl is teljesítek, tegnap úgysem írtam.
Bocs, ha ez nem annyira érthető, csak egy részlet egy versből.
Yet I smile and whisper this:
I am not the thing you kiss.
Cease your tears and let it lie;
It was mine — it is not I.
Sir Edwin Arnold: After Death in Arabia
hova fogytál?? ígyis a hátad szappanozod és a hasad habzik, az uszodában meg már letiltottak a toronyról, mivel hatszor kellett leugranod hogy eccer lennlegyél, feltartottad a sort...
Amúgy utálom, hogy esik az eső, hogy fáj a gyomrom, és még egy-két más dolgot is... A horoszkóp, amiben nem is hiszek, meg egyszerűen döbbenetesen találó. És ahányszor megnézem, mindig. Nemigaz, pau? Jó, tudom, hülye vagyok, de ez olcsó játék hülyegyerekeknek. :)(
És ismét fogytam egy kilót. Most legyek hálás? :)(
megosztok veletek egy titkot, amiben a napokban jöttem rá egy tábla milkacsoki bekebelezése során:
ha kis üveg kávéspohárból isszuk a tejet, akkor sokkal finomabb az!
higyjétek el, tényleg így van! próbáljátok ki!
És ha még tudnád, hogy be is akartam írni a My Fair Ladyből egy dalrészletet... De most inkább nem írom, biztos anélkül is tudod, hogy melyik az. (Ide ne írd!!!!) :D
én viszont most lépek, mert hajat kell mosnom (nem azért, hogy kijöjjön a szőke festék belőle :P hanem hogy ne legyen zsírmók :)), meg még egyéb ügyeim is vannak. de azt most nem részletezem :)))
Pau, ez ma kb. a tizenhetedik, amit egyszerre gondolunk és mondunk!!! (Csak a *** Index nem nyeli a hozzászólásokat, grr.) Lassan rekordot döntünk. :)))