Youwine
2012.02.09
0 0
5147
A MÜPA DVD-ben reménykedem, és abban, hogy akár egy kisegítő billentyűssel, vagy előre programozott laptoppal újra színpadra állnak.
Az Omegának se volt ciki, hogy Kóbor helyett Demeter énekelte a magasakat, Elefánt helyett Szekeres szólózott és Benkő helyett Gömöry, azután Jankai nyomott le több billentyűt.
Én több ilyen Omega koncertet láttam, örültem, hogy még színpadon vannak, nem volt bennem kellemetlen érzés. Mennék én Solarisra is.
Előzmény: localhost (5146)
neumbla
2012.02.08
0 0
5142
Off: Újabb 1o ooo-rel nőtt a CABARET / kisember DVD-ről kimásolt koncertklip nézettsége a youtube-on -
átlépte a 9o ooo-et! A kisember-dal össznézettsége pedig túl a 46o ooo-en!
Tompoxx
2012.02.08
0 0
5141
Solaris T.B. (Tompox) klub 2012. február 09-én csütörtökön 20 órakor a BACKSTAGE Pub-ban. (1068 Budapest, Városligeti fasor 44.)
Ingyen parkolás, csapolt sör, stb. Ismét lesz új-régi szám, és persze a z új CD néhány száma.
cirrocumulus
2012.01.26
0 0
5136
Hoppááá........ :o)
Január 2. hetében - január 9-15. - már a 7. helyig jutott a CABARET DVD-je
a MAHASZ DVD Top 20-as listáján !!! :o))))))))
Holott még csak 3. hete szerepelt rajta!
M: múltheti helyezés
H: hetek száma
CS: csúcs/legjobb helyezés
A teljes lista ITT látható.
Pillanatnyilag 14. helyezett.
Előzmény: NemKellAZászló (5135)
cirrocumulus
2012.01.22
0 0
5131
Egy bizonyos másik Solaris jobban érdekelne, ámde ez se lehet semmi!
Igen, tervezem is, hogy elmegyek erre a koncertre is, hiszen ez a mű is Lem Solaris-án alapul, nagyon kíváncsivá tett ez a beaharangozó!
A másik Solaris.......... :o)))))))
Ők meg már nagyon készülnek!
Ezt a képet tegnap tette ki Attila a Facebook-on a Solaris együttes üzenőfalára,
s az alábbit írta alá:
"Most sem az oklevél, hanem a KÖZÖNSÉG és a zeneszeretet miatt kezdtünk neki az új SOLARIS stúdió lemeznek! "
Előzmény: ülünkahordótetején (5128)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!