halihó! április 19-én Moscow Patriots meccs lesz Moszkvában az EFAF kupában a Seinäjoki Crocodiles ellen. legalábbis ezt olvastam a kiírásban. a kiírás szerint 13.00kor kezdődik a Stadium Spartak-2ben. (hátha) próbálj meg elmenni rá. a Pats benne van Európa 10 legjobb csapatában. hátha jó meccs lesz. ha kijutsz jó szórakozást. Snoopy anyukája
jó lenne ha valaki csinálna videókat, és feldobná youtube-ra, mert szívesen nézegetem, nézegetném. itt sok emberkének megmutattam, és tetszett nekik, pl csepi futása a demons ellen...:))
sajna orosz csapatokról iszonyat kevés infó van a neten, a moscow tanks-ról semmi.... a patriots sem bővelkedik infókban, csak pár kis csapatot láttam. ha kimegyek valamilyen meccsre, csinálok majd képeket nektek.
a női csapatról meg csak annyit, hogy ezek a jányok iszonyat szépek (de azért TE még mindíg viszed a prímet ám...),és nem oszták,vagy német alaktúak, szal velük kapcsolatban nem focsira gondoltam, de egy vizespóló versenyt rendeznék velük.a jó hidegben, juhúúú, képzelhetitek (férfi társaim, persze) milyen érdekes lenne...:D
Szervezzünk le a házasulandóknak egy is focsis élményt.
Mondjuk a mennyasszonyt elrabolják a játékosok és a vőlegénynek kell kiszabadítani. Na mit szólsz? :-)
Adunk nekik felszerelést és QB-nak berakjuk a leányt, kap egy falat magaelé és a tanúk is beszállhatnak segíteni a legénynek, hogy eljusson szíve választottjához.
Vagy a leány receiver lesz a legény corner és nekik dobják a paszt, aztán "ütköznek" :-)
Illetve jöjjön az egész násznép meccset nézni!!!
Mondjuk az neked lehet nem lenne olyan jó, de azért próbálok segíteni. :-X
nem....elfogyott a vodkám...most józanon tudok gépelni...:)
elvileg áprilisban tervezem, de nem bizti, hogy osszejön. itt minden ok, meló ezerrel. hajrá dszuniorok, remélem sokan mentek szúrkolászni. itt nagyon kevés infot találok, az itten focsi életről. csak egy-két amatőr csapatot találtam, a moscow tanks ról semmi.....
legyetek jók, azt csak szúrkójjatok olyan keményen, mint amilyen az orosz tél....:)
Azért tudsz írni, mert végre felolvadtak a barátság internet vezetékek. :-)
Mikor jössz mán' haza? Hiányzol már nagyon!!! Meg a tonkabab is hiányzik!!!
Na jó csak a tonkabab, mert még a végén azt hiszed, és Fruzsi leveri rajtam :-P
Szóval a helyzet az, hogy nemsokára kezdődik a szezon és minden indőnket jól a pályán tölthetjük.
Mikor jössz mán' haza?
Egy ismerősöm szerencsésen egy szabad hétvégére szervezte az esküvőjét, ahol én leszek a tanú így még azt sem kellett átszervezni. Remélem a meccset sem szervezik át addig :-)
Szia Duffy! Jó hallani hogy még minden rendben feléd:)
Többiek: az idei első meccsre húsvét hétfőn én nagyon szívesen kimennék a juniorok osztrák válogatott elleni meccsére, szóval ha esetleg valaki azon tanakodik, hogy kéne még egy benzinpénzt fizető ember az autójába jussak eszetekbe, ha lehet kérni:)