Hála a szervezőinknek meg a BSI-nek, úgy tűnik, ki tudok menni a hegyi félmaratonra legalább szurkolni. Ha előre tudom, hogy kora reggel van jelenésünk a Hűvösvölgyben, meg nem 10kor van a rajt, akkor még bevállalhattam volna futva is...
Én nem szoktam állítgatni. Mondjuk hosszabbra nem is igen tudnám :-) mert nekem az én botom (Petzl Galaxy) a maximura kihúzva jó felfelé és vízszintes haladáshoz.
Nekem rendesen megnyitja az oldalt. Ha a linket sikerült kinyitni, már csak lefelé kell "lapoznod" az oldalon és valahol majdnem az alján a jobb oldalon vannak az emlitett botok.
nem kaptam tőled mailt az adatokkal. különösen a spuri kártya számod kellene. a többi lehet, hogy megvan valahol. lécci sos írd meg, mert ma van a nevezési h.i. keresztanyánk délután menne a BSI-be.
ha esetleg valakinek megvan East telszáma, akkor küldje már át nekem. thx!
A cikket olvastam és szerintem van némi alapja, ha nem is tudományos magyarázata. Én nem láttam még igazán nőies nőt (széles csípő, darázs derék, Keskeny váll, nagy mell) komoly eredményt elérni, persze a futásban. Én is tipikus atlétikus alkat vagyok , már leány koromban is jól ment a futás, a kezdeti sikerek inspiráltak, ma már van mivel büszkélkednem. Van is egy viccem, amit a futó nőkről született. Mi a különbség a futó férfi és nő között? Az időeredményekben nagy, a külsőben semmi!
Éppen most akartam jelentkezni eme listára de már látom hogy rá is kerültem!:-) hát KÖSZI SZÉPEN!!! Akkor találkozunk vasárnap! :-) Gabesz szurkol? Mi van Veled?:-/ Remélem semmi komoly... Ja!: Így legalább lesz FOTO bőven! ;-)
Ha izgulsz az jó! Kell egy kis adrenalin a végén a sprinthez SC-vel. :-)
A T100 annyira hosszú, és nehéz, hogy mindenkinek lutri. Ez benne az izgi. A számítgatások tényleg veszélyesek. Az is elszámolhatja magát 1-2 órával, aki 9:30-ra képes, és az is, akiben 16:59 van benne. Messze nem elég az önismeret és tapasztalat. Kell egy rakás szerencse, hogy működjön - nincs garancia. Minden számítás addig ok, amíg valami be nem üt: legyen az egy elhibázott vacsora, nehéz hét, gyors kezdés, lassú kezdés, hirtelen meleg, húzódás, sérülés, sóhiány, hasmenés, gyomorgörcs, izomgörcs, napszúrás, hőguta, kidörzsölés, vízhólyag, stb... :-)
A topiclakók között óriási a szórás futásmennyiségben. Van aki rendszeresen, van aki sokat, van aki baromi sokat fut, és vannak az 5000 felettiek. :-) Mindenki aszerint, hogy mi a célja, mit bír a fizikuma, mennyi futóév van mögötte, milyen célokat tűzött ki maga elé, milyen prioritása van a futásnak. Ami közös, hogy szeretünk futni. Aki pedig rendszeresen fut, és topiclakó, az futó és pont. Szerintem :-)
Nagyon szorítok, jó olvasni az írásaidat, annyira átjön a lelkesedés.