Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ChrysP Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1065

Olvastam, hogy jártak. Sajna itt a forumon már volt egy-két ilyen hozzászólás, ami kitért arra, hogy hiába egyeznek meg az árába, ill. hiába foglalózza le, akkor sem veszik le a net-ről, bárki online-ban lefoglalhatja, ill. személyesen is elvihetik.

:-( 

Az én esetemben lefoglalóztam a kocsit és a neten hagyták változatlanul. Felhívtam őket többször is, hogy vegyék le, jelezzék, hogy eladva, egyébként én mindent lefényképeztem a kocsival kapcsolatosan, amikor lefoglalásra került az autó. És egyedül mentem, hanem az egész család ott volt. (Nekem ott veszett el a régi kocsim törzskönyve, nem akarok senkit sem rágalmazni, de ez tény!) Ezért a foglaó után 5 héttel, mikor a Törzskönyv hivatalos úton postán megérkezett, tudtam csak elhozni a kocsit, DE addig tartották, bár többször megnéztem a fóti telephelyen, s a neten is.

Kivárták az időt, DE a végén mikor elhoztam, egy eldugott helyre tették sok autóval együtt. De még ez sem hozott ki a sodromból. :-) Elhoztam a kocsit! 

Előzmény: LIFNliadbfisgns (1064)
LIFNliadbfisgns Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1064

Kedves Fórumozók!

Akkor most jöjjön a mi kis történetünk. Sajnos mi sem szolgálhatunk más információval, minket is megpróbáltak becserkészni. Először címszavakban:

A történtek a következők: autóvásárlás előtt állunk, nap mint nap böngésszük a netet. Rátaláltunk egy számunkra minden igényt kielégítő autóra, ami az AAA Autókereskedésben található meg. Mivel meg voltunk róla győződve, hogy egy kereskedésből még megbízhatóbban tudunk autót vásárolni, ezért elmentünk Fótra. A parkolóban azonnal kiszúrtuk az autót, amire ki is volt rakva a tábla: „Nem eladó.”- gondoltuk, persze hogy nem, mert lefoglaltuk előző nap az interneten, és telefonhívásokat is bonyolítottunk le ezzel kapcsolatban, nem is egyet. Szóval kerestünk egy ott dolgozót, hogy szóljunk, itt vagyunk, megnéznénk az autót. Mire kis idő elteltével azt a választ kaptuk, hogy: „Igen, az autó foglalt, azonban nem Önöknek elsősorban..”. No, kezdődik, hát persze, hogy semmit nem lehet könnyen, probléma és akadálymentesen elintézni. Azért mentünk egy próbakört, az autó valóban remekül szuperált, minden elvárásunknak megfelelt. Ezután be kellett fáradnunk egy irodába, a „Főnökhöz”, hogy megbeszéljük, hogyan is tudnánk mi megkaparintani ezt az autót. Közölte velünk, hogy aki lefoglalta, az 130 000 forint foglalót tett le az autóra, és ahhoz, hogy a miénk lehessen, nekünk a dupláját még rá kellene fizetni, különben ők jönnek ki veszteségesen… Ó, milyen nagylelkű kereskedők…! No de itt kezdődik a bökkenő, nekünk egy árva szóval nem mondták, hogy az autót valaki lefoglalta előttünk. 1 490 000 forintos autót 1 750 000 forintra alkudtak fel, és ha ez nem elég áremelés, akkor had tegyek említést a 39 000 forintos „kezelési költségnek” csúfolt valamiről, amit készpénzes fizetéskor számolnak fel. Előző nap egyszer, aznap pedig kétszer telefonáltak, hogy megyünk-e az autóért, fenn tartsák-e a foglalást.. No az ő történetük azt hiszem itt többszörösen megbukott, hiszen ha nálam lefoglalóz valaki egy bizonyos pénzösszeggel egy autót, akkor gyanítanám, hogy tényleg komolyak a szándékai, és van egy fix vevőm. Ha valaki lefoglalta volna azt az autót, akkor miért volt olyan fontos telefonálgatni utánunk, hogy fent tartsák-e a foglalót?

Történet csapó 2.: természetesen más autókat is megnéztünk a lefoglalton (?!) kívül.. nap végére a kereskedő már téligumikat, tetőcsomagtartót ajánlott nekünk ajándékba, ha ma autót választunk, plusz ez a mondat is elhagyta a száját: „Ha ma választotok, kaptok az autóhoz amit csak akartok!”. Na már most ha nekik akkora veszteség lett volna az az állítólag valós 260 000 forint, akkor miért ígérnek nekünk az azt megközelítő értékben tartozékokat? Nevetséges. Ezek az emberek mindennek nevezhetőek, de tisztességes kereskedőnek aligha.

Döntöttünk, autó nélkül indultunk haza. Pestről értünk ki még csak, amikor már jött is a telefonhívás a kereskedéstől, ezúttal egy nő hívott minket, érdekelte, miért nem vittük el az autót, illetve az, hogy mennyit is adnánk érte. Felajánlotta, hogy fizessük ki az autó 80%-át, a többit pedig fizessük hitelből, sőt, azt is megemlítette, hogy mi mondhatjuk meg, mikor, milyen részletekben szeretnénk visszafizetni a hitelt. Na ne már.. ez már tényleg viccnek is rossz.

U.i.: az általunk kiválasztott autó a mai napig másfél milliós áron szerepel az internetes oldalukon, kiemelt hirdetésként, gyanítjuk, csalinak.

Soha többé AAA Autó! Köszönjük szépen!

ChrysP Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1063

Ismét el van adva a régi autom, De ez belefér, már nem érdekel, mert megvan az új autóm...S élvezem!

Előzmény: ChrysP (1060)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1062

Hát Te így jártál, meg az a néhány itt forumozó, aki naponta ecseteli a problémáit. :-( Sajnálom. Nálam nem így volt, 3-4 óra várakozás belefér úgy gondolom, főleg, ha beszámítás is van benne, no meg tesztelés, stb. :-)

Nálam a WC is kultúrált volt. Egyébként, elég zavaro amit írtál, nem egyértelmű, hogy "csak" arról az egy db fóti AAA kereskedésről beszélsz. Én csak arról, velük voltam a kocsi átadás-átvétel idejéig kapcsolatban.

Bocs, ha nekem nem volt annyira negativ élmény, bocs, ha nekem a végén sikerült jó áron beszámoltatni a régi és elhozni az új autót.

További szép napot.

Előzmény: 35c14hajcsár (1061)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1061

Kedves Chrys!

Szóval látom sok sok hozzászólásoddal próbálod a lapon elnyomni a becsapottak véleményét!

Kérdezted mi bajom volt velük..........leírtam ......írtál 10 hozzászólást tűnjön el a reklamálók hada!

Amúgy végkifejlet: Eladtam a 2010-es autót, nem az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nak, azon az áron amit kértem.....

Bemásolom miként csináltak belőlem hülyét!

Hát van benne némi igazság, de bőven rászolgáltak azt hiszem.  Jól felépített taktika áll a háttérben, szemetek az eladókkal, a vevőkkel, nem az Ő országuk ide pénzt keresni jöttek!

Ezer nepper inkább mint egy ÁÁÁ = Álnok Álantas Áutókerskedés :)

Előzmény: 35c14hajcsár (1054)
35c14hajcsár 2 napja
1054

SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!

LEÍROM MÉG EGYSZER VAGYIS BEMÁSOLOM........

35c14hajcsár 2014.10.15

1015

8 órát ma....... nem tudsz elmenni sehova normálisan, se víz se tiszta WC nem foglakozik veled nyomást gyakorol rád.

Vidd fel költségei vannak, de nem fogad.

Aztán elmondja megveszi a megjelölt áron ha nincs vele semmi baj,  lejön megnézni aztán már azt kéri vidd fel Fótra.

Ez csalás BTk szerint  simán mert úgy tesz mintha meg akarná venni de nem .... csak játszik veled

Szerinted véletlen ez a sok negatív hozzászólás?

20 ból 20 an mentek el előlem, 5-öt kellett volna még kivárni!

Le se szarnak ott senkit, sima nyomásgyakorlás, mire odaérsz megteszel nekik mindent vagy előtte elmész onnan! Ez egy előszűrés gusztustalan módon.

35c14hajcsár 2014.10.15

1010

ÁLLATI ÁTB*SZÁS ÁLLANDÓAN Ez az ÁÁÁ Autó

El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek.  Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak.  Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!

Előzmény: ChrysP (1048)

Előzmény: ChrysP (1060)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.10 0 0 1060

Nicsak, most tényleg pupákok az AAA kereskedők, mert pénteken (11.07-én) még eladva szerepelt az autó, ma meg mintha el sem adták volna?! :-)

Én is feccöltem velük anno, mikor lefoglaltam a kocsit, s nem vették le a palettáról, illetve nem jelezték hogy eladásra került :-(

Előzmény: ChrysP (1059)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.09 0 0 1059

Nagyon sajnálom, már nem tudom megmutatni, csak az oldal linkjét idebiggyesztem, hogy lásd, már el is adták...

Egyébként többért vették be, mint amennyiért a SUZUKI boltok egyáltalán, s persze az AAA kereskedés is többért adta el, mint amennyit én kaptam érte, DE amit kaptam tőlük autót, über jó, meg vagyok elégedve az autóval, nem velük, BÁR vannak kellemes emberek közöttük is, akikkel kellemes volt beszélgetni.

http://www.aaaauto.hu/hu/suzuki-ignis/car.html?id=59500593#make=116&model=1248

Ne gondoljátok már, hogy én is ott dolgozom, DE bocsi minden rossz gondolatot elhagyva, ne csak a negatív dolgokat lássátok már mindenben!

Előzmény: desplaca (1056)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.09 0 0 1058

Bocs, most gondoljatok már bele, Ti ELÉGEDETLENEK 99%-ban, pont veletek fognak majd itt a saját butaságaitokkal vitázni azok, akik "jól" hártak, mert szerintem aki itt vásárolt, vagy eladott, az közös megegyezéssel történt, tehát úgy, hogy mind a két fél számára megfelelt az üzlet!

ÉBRESZTŐ!!!

A 1052-es hozzászólásodra pedig ez a válaszom:

"Én azért vagyok itt, hogy őszintén nevessek a huszadszor is léprecsalt embereken. Hátha más okul belőle.

Ez ugyanis egy kétrésztvevős játék. Kevés hozzá egy átverős cég. Az is kell a játékhoz, akit be lehet ültetni a hintába."

Én is erről beszélek, hogy CSAK AZT LEHET ÁTVÁGNI, AKI HAGYJA!!! AZ MEG TÉNYLEG ÜBER JÓ DOLOG, amit Te csinálsz ITT ---> "Én azért vagyok itt, hogy őszintén nevessek a huszadszor is léprecsalt embereken. " 

GRATULÁLOK neked! Jobban tennéd, ha az OBI-ba járnál fúrógépért! :-)

Előzmény: Törölt nick (1051)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.09 0 0 1057

Kedves Soci!

Megnéztem a 975-ös és az 1000-es hozzászólásaidat. Erre csak azt tudom mondani, hogy mint kereskedő nekem is az az alapelvem, hogy eladjak. Bár egy kissé fura, amit tettek, vagy akartak tenni veled. Nekem is lehettek volna ilyen problémáim velük, DE nem hagytam. Lefoglalóztam a kiszemelt kocsit, s a honlapon nem jelezték, hogy eladásra került az autó, ill. nem vették le a honlapról, bárki odamehetett volna, vagy onlineban megvásárolhatta volna.

Ki kell fogni mindent, az is kérdés, hogy ők, és az is kérdés, hogy Te milyen lelki állapotban voltál, milyen volt a fellépésed. Egy ilyen kereskedő (AAA kereskedésben dolgozó) el is van szállva magától, no meg megteszi azokat a vevőnek nem tetsző lépéseket, amelyek már jogi büntetéseket/szankciókat vonhatna maga után. 

Nekem szerencsém volt.

Előzmény: Törölt nick (1050)
desplaca Creative Commons License 2014.11.08 0 0 1056

Kedves ChrysP!

Te egy nagyon szerencsés ember vagy!

Egyedül a te autódat számolták be az értéke felett!

Nagyon kíváncsi lennék az általad eladott autó paramétereire,mert ha tényleg ennyire kellett nekik hogy még a piaci ár felett is megvették akkor veszek egy párat hogy aztán jó pénzért eladhassam nekik!!

Amúgy meg ha véletlenül igaz is amiket írtál,akkor se felejtsük el hogy a nagy számok tőrvénye alapján ha 100 emberből 99 negatív tapasztalatot élt meg a kereskedéssel kapcsolatban akkor az az 1 ami eléggé kétséges pozitiv tapasztalat az már nem javít semmit sem a cég megítélésén!!!

Ezen kellene inkább elgondolkozni a cég üzemeltetőinek nem pedig fizetett vagy ott dolgozók posztjait iratni!!

Üdv...desplaca

Előzmény: ChrysP (1033)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.08 0 0 1055

Hát van benne némi igazság, de bőven rászolgáltak azt hiszem.  Jól felépített taktika áll a háttérben, szemetek az eladókkal, a vevőkkel, nem az Ő országuk ide pénzt keresni jöttek!

Előzmény: 35c14hajcsár (1054)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.08 0 0 1054

SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!

LEÍROM MÉG EGYSZER VAGYIS BEMÁSOLOM........

35c14hajcsár 2014.10.15

1015

8 órát ma....... nem tudsz elmenni sehova normálisan, se víz se tiszta WC nem foglakozik veled nyomást gyakorol rád.

Vidd fel költségei vannak, de nem fogad.

Aztán elmondja megveszi a megjelölt áron ha nincs vele semmi baj,  lejön megnézni aztán már azt kéri vidd fel Fótra.

Ez csalás BTk szerint  simán mert úgy tesz mintha meg akarná venni de nem .... csak játszik veled

Szerinted véletlen ez a sok negatív hozzászólás?

20 ból 20 an mentek el előlem, 5-öt kellett volna még kivárni!

Le se szarnak ott senkit, sima nyomásgyakorlás, mire odaérsz megteszel nekik mindent vagy előtte elmész onnan! Ez egy előszűrés gusztustalan módon.

35c14hajcsár 2014.10.15

1010

ÁLLATI ÁTB*SZÁS ÁLLANDÓAN Ez az ÁÁÁ Autó

El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek.  Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak.  Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.08 0 1 1050

Olvasd el a 975 és 1000 hozzászólást. Az saját tapasztalatom.

Szemét szarházi, átbaszós, csaló banda!

Egyébként ami az 1000 hsz-ban szerepel autó, azt pár napja adtam el, messze sokkal többért mint amit ezek a retkek adni akartak. És látok náluk olyan autót, ami nekem kellene, de be nem teszem a lábam mégegyszer ezekhez a szemétládákhoz, mert már ezt sem hiszem amit kérdeznek, nemhogy amit mondanak.

Inkább lemegyek ma Soltvadkertre és ott fizetem ki egy magyar állampolgárnak az a 3,5 millát, pedig az AAA-nál ugyanaz az autó olcsóbb. Viszont kissebb az esélye, hogy átvernek, és nem egy szemét külföldi csaló, féreg kapja a pénzem.

Megmutathatod a hsz-eim a főnöknek OFICE kisasszony.

sectorzotya Creative Commons License 2014.11.08 0 0 1049

Most komolyan az volt a pozitív, hogy "csak" 4-5 órát vártál, kellemesen tudtál beszélgetni ill. ki volt takarítva a retyo....stb??? Amúgy meg messziről kitűnik, hogy megy a pozitív marketing.... hülye parasztok nehogy máááá csak rosszat olavassanak

Vajon hányféle képen megy a lehúzás? Gumi promóció, takarítási csomag, átadási csomag, végtakarítás, revízió...stb

ChrysP Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1048

Leírnád, téged hogy vezettek meg? Csak kíváncsi vagyok, mert eddig, amióta itt vagyok, néhány hete, nem találkoztam az időn kívül egyéb "megvezetés"-el? Nem fogom végigolvasni az elmúlt években írottakat, most írd le, hogy téged hogyan akartak megvezetni.

Előzmény: 35c14hajcsár (1043)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1047

Abszolut nem jól gondolod. Én amíg nem kaptam meg az autót, addig beszélgettem velük, s megfigyeltem egy-két dolgot. Nem dolgozom, s nem is dolgoztam ott soha, de jobban megfigyeltem a tevékenységüket ezek szerint, mint te. Az a baj, hogy olyanokat írsz, mintha ott se lettél volna, így könnyű ócsárolni, vádaskodni. Nyugodtan csináld még egy darabig, amíg teheted, hisz ezt a kort éljük. Azonban nem kellene alaptalanul tenni mindezt.

Előzmény: Törölt nick (1042)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1046

Nem is értem minek egy fúrógépkezelőnek autó? Egyáltalán tudod ki vagy, még a neved sem adod, amiket írkálsz?! Ez egy forum, ha nekem ilyen véleményem van, akkor fogadd el, ne várd el, hogy csak egyoldalú lehet minden vélemény.

Előzmény: Törölt nick (1041)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1045

Ez azért van gsis, mert ez a forum azoknak szól, akik elégedetlenek, s nem érték el a céljukat az AAA kereskedésben. Azok akik elérték a céljukat, de belefért 4-5 óra várakozás, - bocs, de ha ügyet intéztél valaha valamit is, az sem telt kevesebb időbe -, azok úgy gondolják, hogy nem éri meg veletek tölteni az időt. Én is azért tértem be, mert azt hittem, hogy mindenki őszintén vállalja a véleményét. Mert az nem igaz, hogy a WC koszos volt, no meg az előtér, ahol várakozni kellett amíg az autót elvihetted. Amikor én ott voltam az is egy felettébb kellemes környezetben volt. No de mindegy, itt csupa negatív ember van, s egyre csak mélyebbre süllyedtek, holott arra törekednétek, hogy azért csináljátok ezt a forumot, hogy az igazat írjátok le, ne csak a negatívumot, mert vannak pozitív oldalai is.

Bocs, ha kellemetlen, De én "félig teli" felfogású ember vagyok, szeretem ha optimistán, mosolyogva élem a hétköznapjaimat, s nem mérgelődöm azon, amin úgysem tudok segíteni!

Előzmény: gsis (1039)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1043

Jó bornak is kell a cégér hát még a rossznak!

Végük is nem rossz buli hogy a ÁÁÁ ( Álnok Álántas Áutókereskedők ) beépített fórumozóval javítják a hozzászólások tömegét.

Talán ha kevesebb embertvezetnének meg, akkor jobbak volnának a vélemények!

Előzmény: Törölt nick (1042)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1040

Előzmény: gsis (1039)
gsis Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1039

Írod- ócsároljátok ... Mondd már el légyszives nekünk tudatlan vásárló jelölteknek , hogy a hazai több száz

autókereskedésből miért csak a 3 A -nak lett fóruma az Indexen ? És ez a fórum a cég megjelenése óta

folyamatosan működik , és nem dicsöíti senki a céget , rajtad kívül ?

Előzmény: ChrysP (1038)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1038

A statisztikát láttam, hogy mennyire ócsároljátok az AAA autókereskedést, DE nagyon sokan járnak oda, heti szinten adnak el átlagosan 10-15 db autót, az nem egyszerű. DE tényleg sokat kell várni rá, s nekem is volt problémám velük, azonban minden oké lett a végén. Összességében meg voltam vele elégedve, mert azt kaptam amit láttam.

Negatívumok:

- sok időt kell várni;

- elveszett, vagy nem adták vissza a kereskedésben a beszámításra kerülő autóm törzskönyve (ez már sosem derül ki);

Azonban a cél a lényeg, hogy megkaptam az autót, s még ők hívtak többször is vissza, s kezdtek el emberségesebben közeledni az ajánlatukkal az elképzelésemhez.

Előzmény: gsis (1037)
gsis Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1037

A fórum éveleji újra indulása óta MINDEN hozzászóló arról panaszkodott , hogy -finoman szólva is- átverték vagy

akarták átverni , és erre csodák csodája van egy kuncsaft akit, nagyon megtisztelnek figyelmükkel .

A kérdés : ekkora változás történt a cégnél , vagy ordas csúsztatásról van szó ?

A statisztika nem pozitív képet mutat. Ennyi !

Előzmény: ChrysP (1036)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.06 0 0 1036

Nem is értem miért mondod ezt?

Előzmény: gsis (1035)
gsis Creative Commons License 2014.11.06 0 0 1035

GYANÚSAN VÉDED A MUNDÉRT...... BETANULT SZÖVEGGEL !!!

Előzmény: ChrysP (1034)
ChrysP Creative Commons License 2014.11.06 0 0 1034

Annyit még hozzátennék, hogy a WC ki volt takarítva, kellemes környezetben lehetett várni a hőn szeretett autóra, igaz sok időbe telt, míg megkapta valaki a kívánt autóját. De velem mikor már úgy nézett ki, hogy üzlet lesz belőle, úriemberként foglalkoztak velem, behívtak a "zárt részre", s ott tételesen kiszámoltuk közösen hogy lenne jó mindkét félnek.

Szerintem mindenki saját maga dönti el, hogy vesz, vagy elad, DE ez időigényes mindenhol. Főleg, ha autóbeszámítás is készül, azt fel kell mérni, meg kell vizsgálni, no meg az "új" kiszemelt autót sem árt tüzetesen, részleteiben megvizsgálni, kipróbálni. Én nagyon örültem, feledve a sok időt, amit ott voltam (4 órát) mikor az "új" autómmal kifutottam az AAA kereskedésből...

ChrysP Creative Commons License 2014.11.06 0 0 1033

Ciao mindenkinek!

Volt nem is oly rég egy hosszútávú folyamat az életemben, ami szorosan kapcsolódott a fóti AAA autókereskedéssel.

Volt pozitív és negatív tapasztalatom.

Negatív: 

- 2 gyermekkel érkeztem meg, mintegy négy órás össz ügymenet alatt végeztünk, igaz felmérettem a kocsimat, mennyit adnának érte, illetve teszteltem azt a kocsit, amiért beszámolnák az új árába. Tehát sok idő ment el, De ez mit sem ért volna, ha nem tünt volna el a törzskönyve annak a kocsinak, amit beszámítottak volna az új árába. Persze senki sem látta, mikor megkérdeztük, nem került elő, öt hetembe került míg az újat megkaptam;

- Nagyon sok idő, nagyon felületes ügyfélkezelés (bár vannak kivételek);

- Már ki volt fizetve az autó, voltak 5-en még rajtam kívül, DE nem vettek volna előre, mint potenciális ügyfelet;

- A kereskedésnél álló autót vitték ide oda, sztráda (D1) jegyet vásároltak (amit nem tudom miért benne hagytak az autóban), mialatt eladásra várt;

- A lefoglalt autót a leendő tulaj megkérdezése nélkül vitték át egy másik helyre a kereskedés parkolójában, a lemosott autót, összesarazták, így adták oda, persze benzin nélkül...

- A gumiakciót illetően nem adtak, mert azt mondták a 16" méretből nincs :-(

Pozitív:

- Volt egy-kettő ügyintéző hölgy akivel kellemes beszélgetésbe tudtam kezdeni;

- Megkaptam a kezdőcsomagot, mert ugye megígérték...De ez valahogy nem jött volna létre, voltak rendes ügyintézők is...

- Kellemes helyen tudtam várni az autómra;

- Az autómat jóval ára felett számolták be az új autóm árába...

Dandy2 Creative Commons License 2014.11.03 0 0 1032

Javaslom mindenkinek, hogy az itteni véleményét írja meg a Facebook oldalukon is! https://www.facebook.com/aaaauto.hu

35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.27 0 0 1031

Volt vevőm annyiért amit akartak érte adni AZ AAA ( ÁLNOK ALANTA AUTÓKERESKEDŐK ) :)  ??

No annyiért biztosan elvinné bárki amennyit ezek első körben ajánlanak.

Nem védeni kívánom a hozzászólót, de legtöbb ember nem ad el csak 8-10 évente egy egy autót.

A nepper meg tudja mi a dörgés, és én is azt mondom már ezer nepper mint egy ÁÁÁ....

Előzmény: Törölt nick (1028)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.23 0 0 1030

A legszemetebb

A legmocsokosabb

A(Z) AUTÓPIACON

EZ AZ AAA AUTÓ!

6-8 ÓRÁT VÁRATNI? CSAK ARRA UTAZNAK, HOGY ELŐTTE MEGTÖRJENEK!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!