Keresés

Részletes keresés

GuessLess Creative Commons License 2005.12.15 0 0 0

(Remélem, Majmunka megbocsátja, hogy a neki magánba írt levemből kimásolom az idevágó részeket)

 

 

Sokk. Én éjjel tényleg teljesen ki voltam készülve, és még reggel is tompa volt az agyam ettől a fejezetvégtől meg attól, hogy 2006-ig kell várni, hogy tudjuk, mi lesz. És még ha az csak 2-3 hét is, valahogy 1 nap is sok lenne ebben a kétségbeejtő helyzetben. Legszívesebben sikítani tudnék.... Hogy igen, örülök neki, hogy Harry megtanulta (és valamennyire bírta is), hogy nem kell fejjel a falnak rohanni, de vagy még tovább kellett volna várnia, vagy hamarabb betörnie azt a rohadt ajtót. 100%-ig át lehetett érezni a dilemmáját, brutál jól volt megírva ez a rész is, szerintem. Ugyanúgy merültek fel bennem is a kérdések, hogy ez most Lucius vagy Remus vagy mégis Lucius?

 

Annyira sajnálom, hogy Dracoból meg hiányoznak Harry életmentő ösztönei, hogy bármi van is, nem lett volna szabad megfogni azt a rohadt pálcát . Szerintem ő csak dacból nem fogta meg addig, nem sejtette, hogy gáz lehet a pálcával. ÉS MINDEKÖZBEN HOL A BÁNATOS FRANCBAN VOLT SEVERUS????!!!!!! Az a gyakornoki interjú is nagyon gyanús, hogy pont aznap volt, és Aran tudott róla, vagyis simán lehet, hogy megint valami Lucius által manipulált Mardekáros miatt van most még ő is veszélyben. Na, szép lesz ez a 91-es fejezet, ha mind a hárman, három különböző helyszínen kell szembenézzenek a gonosszal.

 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez a véleményem.

 

 

Ami az egyetlen vigaszt jelenti, hogy Aspen imádja mindhárom szereplőt, nem hinném, hogy bármelyiket is kinyírná. Az is megnyugtat valamelyest, hogy a folytatásnak BrotherS in Arms a címe, többes számban, szóval a fiúkkal nem lesz nagy gond. Bár a 91-estől rettegek, mert ez a nő szerintem elhiteti majd velünk (a címét láttátok?) hogy Draco mégis visszatáncol, és a drága jó papája mellé áll.... És akkor meg fog szakadni a szívem.
Severus a szíve csücske, csak abban bízhatok, hogy vele végképp nem teheti, hogy megöli. Harrynek és Draconak is égetően nagy szüksége van rá, rólunk nem is beszélve.

 

 

G

GuessLess Creative Commons License 2005.12.15 0 0 topiknyitó

Na, itt is vagyunk. Lehet jönni sóhajtozni, aki már olvasta a 90. fejezetet. Ha nem, SPOILERVESZÉLY!!!

 

G

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!