Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Volt CZ 200T-ém 28m-re ülve az öt forintos repült. Ugyan ezt produkálja a QB78-is,NYÍLT irányzékkal!!! ,messzebb nem volt módom próbálni. Nem minden Kinai pusek, szar! QB sütésén lehetne javítani,tök jó lenne.Nincs mi elromoljon,7db O-gyűrüt kell cserélni..Hobbira, szórakozni ,tökéletes.
Na idefigyelj Zolika! :-) Nekem is van (jelenleg csak az sajnos...) kínai puskám! Nézegess vissza itt és meglátod. Hobbizni, ökörködni megteszi nekem is!
De olyan egetverő baromságot NE mutogass fotókon, hogy a lidereddel olyan fasza szórásképet lőttél pláne DN Geco lövedékkel! Ja és távcsöves topikban is beégtél egy csöppet! Olyan távcső képét tetted fel, amit már láttak a neten az ottani topikosok! Kicsit vedd észre magad! Köszönöm!
Mondtam azért jött létre ez a topic hogy akiknek olcsó kinai fegyverük van azok itt irhatnak ,megbeszélhetik taípasztalataikat!!!!De te meg a barátok jól szórakoztok meg gúnyolodtok itt is mind a másik topikon!Megkérlek hogy ne irj ide ha nem tudsz normális lenni !Ennyi!Beszélgess inkább a pontlövő német preciziós fegyvertulajdonosaiddal a másikon és akkor jól jár mindenki!Jobb a békesség!De már kurvára kezdem unni az ilyen nagyokosokat akik azzal szórakoznak ogy leszólják a másikat!
Azon gondolkodtam előbb mi lenne ha olcsón beszereznék egy Lider 44est a világos tusás gagyibb fajtát és extrém tesztnek lenne alávetve. Pl hogyan árt a légfegyvernek a por a sár és a víz:). Tudom hogy egy lider nem egy ak47es de azért megnézném hogyan megy tönkre:).
Még jó hogy nincs meg a Baum és a JSB EE lövedékből is csak pár darabom van. Most occsuért a vakerán veszek egy alsókarost, a helyi bótban Geco lövedéket és én leszek FT, HFT, Sziluett, verseny kategóriák isten király császára!!!
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!" :-)))
Pontosabban?Mert 20 és 30 méteren nem nagy a különbség a szórásba!De 50-en már bizony szanaszét mentek a lövedékek!Magyarázd el akkor a fizika törvényét kérlek!Köszi!szép napot
Igazad van. Talán még a QB78-79 tartozik a számomra is elfogadható kategóriába. Rugósok közül is csak alig pár. Kubura van másik topic, Crosman pedig nem igen szerepel itt... Jellemzően a számomra "Isten őrizz" kategória fegyverei vannak megemlítve. Azt hiszem nem leszek gyakori vendég, bocs. Kedves tőled a válaszod, azt külön köszönöm.
Basszus, megfogadtam hogy ide nem írok, mivel ez a topic pont ezért született, hogy a magamfajta topicfegyvereket nem kedvelők békén hagyják az ezt kedvelő topictársakat... Békénhagylak benneteket, Sorry!
A távcsővel az a bajom, hogy a fogyasztói társadalom szellemében készült. Megveszed, használod 2 évig, aztán kuka... vehetsz újat. Én jobban szeretem a veszek egyet, és a fiam is használja ha akarja...
Ilyen pl. a Delta Optical Classic 3-9x40 (japán gyártmány, tuti minőség, mildotos, klikkelős, 17J-ig megfelelő, 30-35eFt, 8m a közelpontja)
Értem!kössz az infót!És még elmernek ezért a szarért kérni 40 -ezreket!Sépnek szép a hammerli 900 az biztos!Igazi vadászfegyver feelingje van,de ennyi itt sajnos vége is a történetnek!Bár amit adnak hozzá 6x42-es frontparallaxos kukker az elég használható darab hobby szinten !
Umarex egy holding cég. Sok pénzzel. Felvásárolja a nagymúltú tönkrement fegyvergyárakat, meg olcsón gyártó üzemeket. Így került hozzájuk pl. a Hämmerli fegyvergyár amiből ők a nevet használják, ez esetben egy török gyár egyes termékeire. De pl. a Browning is az ő márkanevük...