Egyetértek. Nemrégiben Anyóca tett egy olyan kijelentést, amit akár én is tehettem volna. Kapott érte vagy 5 pluszt. Én meg sem álltam volna -10-ig. :)
Hát, mivel fingja nem volt a terhesség tényéről, lehetősége sem volt dönteni.A nőnek dugás előtt is volt lehetősége dönteni.
A nők gyerekszülés vagy abortusz esetén fenntartják maguknak a kizárólagos döntési jogot arra a tényre hivatkozva, hogy csak ők képesek kihordani és megszülni egy gyereket. Hát kérem, tudomásul kell venni, hogy e tény rájuk nézve magasabb kockázattal jár.
Egy válás esetén, amikor mindkét fél egyformán alkalmas lenne a gyerek felnevelésére, és akarná is azt, rendszerint az anyának ítélik a gyereket. Na, akkor bizony a férfinak nehezebb az élete. Fogják a nők, viszik a gyereket és sok esetben még a megítélt láthatást, apa-gyerek kapcsolat ápolását is akadályozzák.
"... esetleg felkereshette volna az apát is - de ezt sem tette."
Épp velük volt és náluk szült meg titokban, náluk rejtette el a gyermeket. Utána haza vittete magát és csak később találták meg a halott csecsemőt:
"Két évvel később, szintén egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg egy zichyújfalui férfival, akitől megint teherbe esett, de várandósságát a barátja és a családja elől is eltitkolta. A szülés 2019. március 16-án a hajnali órákban indult be, a reggeli órákban pedig az udvaron lévő melléképületekhez ment és megszülte gyermekét. A melléképületben talált műanyagcsövet a csecsemő nyaka köré tekerte és azt megcsomózta. A gyermeket a megszült méhlepénnyel együtt egy bevásárló kosárba tette, a vérfoltokat egy bútorlappal lefedte, majd visszament a házba és megkérte a barátját, hogy vigye haza Sárkeresztúrra. A csecsemő holttestét a lány barátjának a nevelőapja találta meg, aki a mentőket értesítette."
A szaudi témáról indítccsál topikot ha foglalkoztat."
Igen, ennek kapcsán te jelentetted ki, hogy annak a könyebb aki nem hoz döntést.
Erre hoztam példát, hogy szaudiaknál nem kell a döntés nehézségével megküzdeni.
El kellene döntened, hogy akkor jó-e döntés hozni és a felelőséget vállalni vagy más vállalja a felelősséget viszont más is döntsön. Vagy ebben a kérdésben döntsön valaki más?
ha egy csecsemőgyilok esetén előveszik, nincs gond, eleve a kihallgatáson kiderül, hogy fals, ha mégsem mert olyan szinkron a terhesség, hely közeli stb. akkor meg simán beküldi a yard "fehérbe" a vélelmezett anyukát, mint tanút... a NSZKK meg összeveti a halott gyermek profiljával, és megszakértik, anya/nem anya...
⁉️Mikor látja be a kormány, hogy rendszerszintű hibáról van szó? ⁉️Mikor ratifikálja a konstantinápolyi egyezményt? ⁉️A hárítás miatt még hány gyereknek kell meghalnia?
...ámbár, mivel 2-3 naponta gyilkolnak meg a nők egy újszülöttet, esetleg másik anyuka is jelentkezhet, így terelve el a gyanút a hiányzó gyerekről. Lehet, hogy lassan ideje lesz az anyasági tesztek elvégzésének is...
Ez nem vicc, a mínuszolás az ellenfél elhallgattatásának egyik eszköze (még ha nem is túl hatékony), így valóban bántalmazási forma a nane szerint. Aki bekapcsolja az 'Alacsonyra értékeltek elrejtése' funkciót, az elől rejtve marad a lemínuszolt hozzászólás. Nem véletlenül nyom az az egy-két fanatikus tucatnyi mínuszt is...
Persze, ennek megvan az az előnye is, hogy pontosan lehet látni, mi karmol be nekik igazán: ahol a mínuszok már két számjegyűek, az volt a telitalálat! :-)